ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یکی لطف کنه اینو برام اجرا کنه.

Ava UK
31-01-2010, 19:17
من کیجن onOne PhotoFrame 4.5 Pro رو دارم که همراه خودش دانلود کردم. اما فکر کنم چون ویندوز 7 نسخه 64 بیتی دارم این کیجن اجرا نمیشه. با 6 تا آنتی ویروس آپدیت شده تا تاریخ امروز هم اسکن کردم و فایل کاملا سالمه.

آنتی ویروسهایی که باهاشون اسکن کردم.

Kaspersky
Avira Antivir
Nod32
BitDefender
Dr.Web
A-Squared AntiMalware

این لینک دانلود کیجن. حجم کمی هم داره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mirror

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

وقتی که من اجراش میکنم این ارور رو میده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا اینو یکی در اکس پی یا یک ویندوز 32 بیتی اجرا کنه و چند تا سریال بدست اومده توسطش رو اینجا بزاره تا من برنامه م رو رجیستر کنم.:41::10: اگر هم خودتون یک کیجن دیگه دارید که چه بهتر. :40:

Gallar2
01-02-2010, 10:26
من کیجن onOne PhotoFrame 4.5 Pro رو دارم که همراه خودش دانلود کردم. اما فکر کنم چون ویندوز 7 نسخه 64 بیتی دارم این کیجن اجرا نمیشه. با 6 تا آنتی ویروس آپدیت شده تا تاریخ امروز هم اسکن کردم و فایل کاملا سالمه.

آنتی ویروسهایی که باهاشون اسکن کردم.

Kaspersky
Avira Antivir
Nod32
BitDefender
Dr.Web
A-Squared AntiMalware

این لینک دانلود کیجن. حجم کمی هم داره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدmirror

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی که من اجراش میکنم این ارور رو میده.

لطفا اینو یکی در اکس پی یا یک ویندوز 32 بیتی اجرا کنه و چند تا سریال بدست اومده توسطش رو اینجا بزاره تا من برنامه م رو رجیستر کنم.:41::10: اگر هم خودتون یک کیجن دیگه دارید که چه بهتر. :40:
سلام تا جایی که من می دونم برای اینجور برنامه ها توی 7 باید روی برنامه کلیک راست کرده و Run an administrator رو کلیک کنی شما یک بار امتحان کن شاید اجرا شد اگه نباشه پس مشکل داره.

Ava UK
01-02-2010, 14:01
سلام تا جایی که من می دونم برای اینجور برنامه ها توی 7 باید روی برنامه کلیک راست کرده و Run an administrator رو کلیک کنی شما یک بار امتحان کن شاید اجرا شد اگه نباشه پس مشکل داره.

ممنون دوست عزیز. قبلا همه راه هاشو در وین 7 امتحان کردم و جواب نگرفتم. واسه همین مجبور شدم اینجا پست بدم.

یعنی یکی نیست یک فایل 200 کیلوبایتی رو دانلود کنه و چند تا سریال رو از توش در بیاره. :41:

undertaker_ss
02-02-2010, 16:30
ممنون دوست عزیز. قبلا همه راه هاشو در وین 7 امتحان کردم و جواب نگرفتم. واسه همین مجبور شدم اینجا پست بدم.

یعنی یکی نیست یک فایل 200 کیلوبایتی رو دانلود کنه و چند تا سریال رو از توش در بیاره. :41:

دوست عزیز واسه منم همین ارور رو داد
ویندوز xp
مشکل از فایلشه

Gallar2
03-02-2010, 08:24
من این فایلو گرفتم و روی سیستمم اجرا هم می شه ولی می گه اول باید photo frame 4.5 رو نصب کنید و من نرم افزارو photo frame 4.5 ندارم به نظر من ویندوزتون مشکل داره. روی یک سیستم دیگه امتحان کنید

Ava UK
03-02-2010, 22:33
من این فایلو گرفتم و روی سیستمم اجرا هم می شه ولی می گه اول باید photo frame 4.5 رو نصب کنید و من نرم افزارو photo frame 4.5 ندارم به نظر من ویندوزتون مشکل داره. روی یک سیستم دیگه امتحان کنید

ممنون دوست عزیز. روی چه سیستم و ویندوزی شما امتحان کردی؟ اگر واقعا کار کنه خیلی خوب میشه. خیلی بهش احتیاج دارم. :10::41:

من ویندوز 7 دارم و به ویندوز های دیگه هم دسترسی ندارم. Photo Frame 4.5 Pro حجمش 1.33 گیگه وگرنه براتون آپلود میکردم :31:

*Batman*
04-02-2010, 01:56
سلام,
منم این فایل رو اجرا کردم.
شکل زیر اومد:

Gallar2
04-02-2010, 21:47
ممنون دوست عزیز. روی چه سیستم و ویندوزی شما امتحان کردی؟ اگر واقعا کار کنه خیلی خوب میشه. خیلی بهش احتیاج دارم. :10::41:

من ویندوز 7 دارم و به ویندوز های دیگه هم دسترسی ندارم. Photo Frame 4.5 Pro حجمش 1.33 گیگه وگرنه براتون آپلود میکردم :31:
روی xp pro مشکل اینه که منم این برنامه رو ندارم

Ava UK
05-02-2010, 14:25
سلام,
منم این فایل رو اجرا کردم.
شکل زیر اومد:

BatmAN جان مرسی دوست عزیز. :10:

متاسفانه فهمیدم که این کیجن از طریق Hardware ID شماره سریال رو درست میکنه و هر شماره سریالی رو نمیشه به برنامه داد و در کامپیوتری باید اجرا بشه که برنامه photo frame pro نصب شده باشه چون از طریق پروسه ASTSRV.EXE قسمت hARDWARE id چک میشه.

مشکل اجرا نشدن کیجن در بعضی از سیستم ها هم توسط تیم سازنده توضیح داده شد. اونها میگند که این کیجن از dll های Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable استفاده میکنه و اگر نصب نباشه کیجن اجرا نمیشه. جالبیش اینجاست که من Microsoft Visual C++ 2005 SP1 رو نصب کردم و از طریق ویندوز آپدیت هم شد اما باز هم اجرا نمیشه.

از تمام دوستان که کمک کردن ممنونم. :40:امیدوارم یک جوری بتونم کیجن رو راه بندازم. :10: