PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزار مورد استفاده شما برای ساخت و میکس آهنگ چیست؟

DJ POLESTAR
31-01-2010, 18:26
فکر کنم جالب باشه بچه ها بیاند اینجا و نرم افزار مورد استفادشون رو نام ببرند و یه توضیح هم بدند در مورد علت انتخابشون و مزیتهای نرم افزار.

**
خوب از خودم شروع می کنم.
من از 8 نرم افزار شرکت Image-Line یعنی Frutiy Loops با این نرم افزار هستم و راحت هستم باهاش (اما اینم بگم که تازه واردم و واقیعتش تاحالا فقط یه قطعه ترنس ساختم که 1دقیقه هست:31: ولی راه برای پیشرفت زیاد است:21:.) البته از نسخه ی 5 به بعد بنده با این نرم افزار آشنا شدم ولی نه اطلاعات کافی در مورد این نرم افزار داشتم و نه اینکه وقتش آهنگسازیش رو.
شاید بشه به نوعی گفت که دیگه عادت کردم. FL از هر جنبه فوق العاده هست و ساخته شده برای producing. فقط تنها مشکلی که تا نسخه 8 داره مشکل Mastring و Mixing هست که خوب صدای خروجیش چندان جالب نیست (نظر شخصی). هر چند برای این هم راه حل هست و میشه کمکی از نرم افزارهایی همچون Sonar و Cubase برای mix - master و render نهایی استفاده کرد (که فعلا این نرم افزارها سرم نمیشه!). امیدوارم برنامه نویسان این شرکت در نسخه های بعد روی این مشکل بیشتر کار کنند. ضمن اینکه SAMPLE هایی که همراه این نرم افزار هست اصلا بدرد نمیخوره. شما باید یه سری sample درست حسابی تهیه کنید یا از VST ها استفاده کنید تا از قدرت این نرم افزار لذت ببرید.

بی صبرانه منتظر صحبتها و نظرات شما هستم.

3Dmajid
01-02-2010, 13:43
برنامه هایی که تو نظر سنجی گذاشتی بعضیا بیشتر مربوط به میکس و تنظیم صداس تا آهنگسازی ... منم برنامه ی FL STUDIO رو به بقیه ترجیح میدم، چون از هر نظر فوق العادس.
و واسه تنظیم هم از Adobe Audition استفاده میکنم، چون خیلی باهاش راحت ترم و نسبت به بقیه برنامه ها خیلی بیشتر ازش خوشم اومده. :20:

DJ POLESTAR
08-02-2010, 20:33
کسی دیگه نظر نداره؟؟؟؟؟؟
یا اصلااسم این نرم افزارها تا حالا به گوشتون نخورده یا اینکه بازم اسم این نرم افزارها به گوشتون نخورده:31:

3Dmajid
08-02-2010, 20:53
بروبچ پی سی زیاد اهل این چیزا نیستن ...
منم قبلا از این تاپیکا زدم.
زیاد تو کارش نیستن.

darklord_8
09-02-2010, 09:56
برای ساخت E-jay Hip Hop
برای ادیت هم Cool edit
یه چیزایی هم ساختم ولی هنوز اون چیزی نشده که میخوام :دی
جدیدا هم از Virtual DJ خیلی خوشم اومده که آهنگ ریمیکس میکنم :دی

sin2x=2sinxcosx
11-02-2010, 00:45
من با Atomix Virtual DJ یه بار یه میکس بیرون دادم . حتی آپ هم کرده بودم . تاپیکش تو اون سایتی که گذاشتم موجوده .
با این لرک لیست :

Tracklist :
01 American Girl (Ilya Malyuev Remix) - Ormatie
02 L.E.D. There Be Light - Rank 1
03 Neo (Original Mix) - Dark Providers
04 I Am Guilty (Original Mix) - Ferdy & Matt Van Wyk
05 Wish You Were Here (Ehren Stowers Remix) - Kenneth Thomas Feat. Colleen Riley
06 Subaquatic Dream (Original Mix) - Mat Zo
07 U Got 2 Know (Original Mix) - The Dubguru
08 Man On The Run (Original Vocal Mix) - Dash Berlin With Cerf Mitiska & Jaren
09 Strangers We've Become (Blake Jarrell Extended Remix) - Arnej Feat. Josie
10 Standing By My Side (Gutterstylz Mix) - Musetta
11 F.A.V - Cosmic Gate
12 Chinook (Uplifting Mix) - Dakota
13 Chase My Rabbit - Marcus Schossow

HORROR
09-04-2010, 18:32
سلام fl studio خیلی بهتره مثلا بیشتر چیزاش واضحه و رابط گرافیکی خوبی داره نسبت به بقیه. آقای آذربایجان راست میگه کیفیت
خروجی نرم افزار زیاد خوب نیستش مخصوصا صداهای قویتر مثل kick بعد از رندر با اون چیزی که تو نرم افزار هست خیلی فرق داره!
گاهی اوقات صدایی که در نرم افزار هستو به رندر نهایی ترجیح میدم! من هم ترفند ابتدایی خودمو دارم مثلا وقتی آهنگو میسازم بعدش اونا رو از هم سوا میکنم و هر کدومو با فرمت wav ذخیره میکنمو در آخر هم با Adobe audition صدا ها رو کمو زیاد و چندتا افکت بهشون میدم بعد به هم وصل میکنم!
اگه به اینگونه مطالب علاقه دارید به این آدرس یه سری بزنید کلا در مورد موسیقی و میکس و اینهاست و بهتر از همه ایرانی هم هستش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nokia_6253
09-04-2010, 19:48
fl studio8

HORROR
09-04-2010, 20:43
سلام
دوست من ناراحت نشی ولی به نظر من ali اصلا کارش خوب نیست و فقط چند تا رمیکس تکراری ساخته با سبکهای تکراری (اصلا خلاقیت نداره تو کاراش) وکاراش بیشتر شبیه فیلم سینمایی هست تا موسیقی!

nitro
09-04-2010, 20:51
Nuendo 4.3

HORROR
09-04-2010, 20:56
Nuendo کار نکردم میشه خلاصه توضیح بدی طرز کارش شبیه به چه نرم افزاریست و قدرتش بیشتر در چی هست؟:20:

DJ POLESTAR
09-04-2010, 20:58
سلام
دوست من ناراحت نشی ولی به نظر من ali اصلا کارش خوب نیست و فقط چند تا رمیکس تکراری ساخته با سبکهای تکراری (اصلا خلاقیت نداره تو کاراش) وکاراش بیشتر شبیه فیلم سینمایی هست تا موسیقی!
اتفاقا بنظر شخص من کلی خلاقیت داره و تو سبک خودش یعنی (Dance) یکی از نابغه هاست!
ولی چون ایرانیه! بنظر بعضی ها کاراش زیاد جالب بنظر نمیاد (مثلا کسی که به آهنگهاش گوش میده میگه ای بابا اینم که از خودمونه):31:!
و اینکه یکمی هم شانس نداره...

HORROR
09-04-2010, 21:08
نظر شما برای من احترام والایی دارد ولی موقعی که به آهنگاش گوش میدی حس نمیکنی زیاد حرف میزنه تو آهنگاش؟:31:
فکر نکنم به خاطر ایرانی بودنش باشه چون مثلا اگه Tiesto ایرانی بود میرفتم براش پادویی میکردم و عمله گی میکردم تا یکم به من توجه کنه!!:10:

DJ POLESTAR
09-04-2010, 21:17
نظر شما برای من احترام والایی دارد ولی موقعی که به آهنگاش گوش میدی حس نمیکنی زیاد حرف میزنه تو آهنگاش؟:31:
فکر نکنم به خاطر ایرانی بودنش باشه چون مثلا اگه Tiesto ایرانی بود میرفتم براش پادویی میکردم و عمله گی میکردم تا یکم به من توجه کنه!!:10:
درسته که جای این بحثها اینجا نیست اما خوب...
خواهش میکنم.
نظر شما هم برای من قابل احترامه... اما اصلا نباید Tiesto رو با Aligator مقایسه کرد و منطقی بنظر نمیرسه.
هم سبکشون فرق میکنه و هم طرز کارشون و ملیتشون!
شما به این دلیل از آهنگهای Ali خوشتون نمیاد چون به احتمالی شاید از سیک Dance خوشتون نمیاد... مثلا شما اگه دقت کنید آهنگ Davay Davay علی بدون وکال علی اصلا جالب به نظر نمیرسید یا Screw u و یا...
بهرحال سلیقه ها متفاوته.

Doctor.Freeman
10-04-2010, 05:37
بهرحال سلیقه ها متفاوته.

100% تایید میشه . :11:

nafe-bandar
10-04-2010, 13:35
براي آهنگسازي fl براي ميكس و مستر cool edit كه برنامه ي صدا و سيما و راديو هم هست كه واقعا جاش خاليه...

HORROR
10-04-2010, 15:40
سلام
به نظر شما بهترین نرم افزار برای هم آهنگسازی و میکس چیه؟از خیلیا شنیدم Cubase خیلی خوبه وقدرتش هم خیلی زیاده اما من اصلا نمیتونم باهاش کار کنم! دوستان راهنمایی کنید تا همه بفهمند و دست به دست هم بدیم میهن خویش را کنیم آباد:10:

nitro
13-04-2010, 00:30
Nuendo کار نکردم میشه خلاصه توضیح بدی طرز کارش شبیه به چه نرم افزاریست و قدرتش بیشتر در چی هست؟:20:

خیلی حرفه ای هستش
توی خیلی استودیو ها ازش استفاده میکنن
قدرتش بی نظیره

---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

یه آموزش مختصر از Nuendo:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

HORROR
14-04-2010, 17:42
بهترین راه برای شروع یادگیری آهنگسازیو میکس چیه ؟

DJ POLESTAR
14-04-2010, 21:42
سلام
به نظر شما بهترین نرم افزار برای هم آهنگسازی و میکس چیه؟از خیلیا شنیدم Cubase خیلی خوبه وقدرتش هم خیلی زیاده اما من اصلا نمیتونم باهاش کار کنم! دوستان راهنمایی کنید تا همه بفهمند و دست به دست هم بدیم میهن خویش را کنیم آباد:10:

بهترین راه برای شروع یادگیری آهنگسازیو میکس چیه ؟
قاسم جان اگه وقت کردم ایشالله بزودی میشینم و بطور کامل و مفید از اطلاعات اندک و ناچیز خودم و البته به کمک سایتهای معتبر خارجی برات کمک میکنم:20:

Geeksboy
02-05-2010, 22:19
تاپیک خوبی زدی...
من تازه میخوام شروع کنم و قبلا هم با هیچی شروع نکردم...
چه برنامه ای برای ساخت آهنگهای House Trance Electro Club Dance و ازین تیپ آهنگها؟
لطفاً هرچی برنامه برای ساخت این سبک میشناسید معرفی کنید.

DJ POLESTAR
03-05-2010, 08:32
تاپیک خوبی زدی...
من تازه میخوام شروع کنم و قبلا هم با هیچی شروع نکردم...
چه برنامه ای برای ساخت آهنگهای House Trance Electro Club Dance و ازین تیپ آهنگها؟
لطفاً هرچی برنامه برای ساخت این سبک میشناسید معرفی کنید.
خواهش میکنم.
همه نرم افزارهایی که تو نظر سنج گذاشته شده کارشون حتما برای آهنگسازی نیستن اما شما برای شروع بهتره با FL کار کنید.
در ضمن جمله آخرتون در مورد معرفی نرم افزارهای نشابه؛ دوست من یادگیری چنین نرم افزارهایی به این راحتی نیست که هر کدوم رو خواستیم یاد بگیریم (نرم افزار Word نیست که:31:)

Geeksboy
03-05-2010, 16:52
خواهش میکنم.
همه نرم افزارهایی که تو نظر سنج گذاشته شده کارشون حتما برای آهنگسازی نیستن اما شما برای شروع بهتره با FL کار کنید.
در ضمن جمله آخرتون در مورد معرفی نرم افزارهای نشابه؛ دوست من یادگیری چنین نرم افزارهایی به این راحتی نیست که هر کدوم رو خواستیم یاد بگیریم (نرم افزار Word نیست که:31:)
میدونم که راحت نیست اما کار نشد نداره...
شما نمیدونین Tiesto یا کلن Dj های بزرگ با چه برنامه ای آهنگ سازی میکنن؟

mohammad.moein
03-05-2010, 22:28
FL _ arrangement
Sony Vegas_ vocal effecting, mixing and mastering

HORROR
04-05-2010, 16:53
سلام
fl studio برای آهنگسازی خوبه ولی خروجی خوبی نداره و میکس دلخواهتو نمیتونی به دست بیاری باهاش ( البته این نظر منه رفیق...)

shahab47
07-05-2010, 22:46
سلام
fl studio برای آهنگسازی خوبه ولی خروجی خوبی نداره و میکس دلخواهتو نمیتونی به دست بیاری باهاش ( البته این نظر منه رفیق...)

fl خیلی پرچمش بالاست تو دانشکده های موسیقی آمریکا هم تدریس میشه شاید شما نمی تونید درست خروجی بگیرید

به نظرم ریزن ورژن جدیدش غوغا کرده البته زیاد ریفل هاش به مزاجم نمی چسبه وی اس تی یه چیز دیگه است :8:

HORROR
09-05-2010, 19:27
دوست عزیز برای خروجی خوب و صدای گیرا باید چیکار کنیم؟ دوستان هر کی مهارتی داره آموزش بزاره. با تشکر....:11:

shahab47
09-05-2010, 20:35
دوست عزیز برای خروجی خوب و صدای گیرا باید چیکار کنیم؟ دوستان هر کی مهارتی داره آموزش بزاره. با تشکر....:11:

خواهش می کنم ولی اینجا جاش نیست:10:
خوب بحث یه مقدار پیچیده است یه چند بار تو قسمت میکس و مونتاژ در مورد adobe audition همون cool edit قدیم بحث شد ولی طرفدار نداره اگه دوست داشتی می تونم فروم های تخصصی تر بهت معرفی کنم تو پیغام خصوصی بگو

abdolahe
12-07-2010, 18:00
من تو اف ال كمبودي نديدم.....

HORROR
15-07-2010, 01:09
حالا به نظر شما برای ساخت موسیقی ترنس یا هاوس بیشتر از چه نرم افزاری استفاده میشه؟ و میتونید بگید کدوم نرم افزار بازدهی بیشتر و استفاده کمتر از منابع سیستم رو داره؟ و اگر چیزی یا ترفندی در حد ابتدایی یا متوسط بگید ممنون میشیم... شایدم ما دو تا چیز بلد بودیمو به درده شما خرد...:11:

yuseph
15-07-2010, 04:50
والا من با اینها کار نکردم..اما برنامه دی جی دانسیس(اگه درست گفته باشم)رو کار کردم.
چندتا آهنگ90ثانیه ای هم ساختم.
کار باهاش راهت وجالبه.