ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه اندازی شبکه و شر کردن اینترنت در ویندوز ویستا

SAH-IE
31-01-2010, 17:39
سلام دوستان.

من می خوام یه کامپیوتر دسکتاپ که با ADSL به اینترنت وصله رو با یه لپتاپ شبکه کنم.تا بتونه هر دو سیستم همزمان از اینترنت استفاده کنن.اینو بگم که هر دو سیستم از ویندوز ویستا استفاده می کنن.
متاسفانه هرچی گشتم نتونستم مطلبی راجع به این موضوع پیدا کنم برا همین تاپیک جدید زدم.
لطفا زود تر کمکم کنین تا منو داداشم دعوامون نشده!!

undertaker_ss
31-01-2010, 17:52
سلام دوستان.

من می خوام یه کامپیوتر دسکتاپ که با ADSL به اینترنت وصله رو با یه لپتاپ شبکه کنم.تا بتونه هر دو سیستم همزمان از اینترنت استفاده کنن.اینو بگم که هر دو سیستم از ویندوز ویستا استفاده می کنن.
متاسفانه هرچی گشتم نتونستم مطلبی راجع به این موضوع پیدا کنم برا همین تاپیک جدید زدم.
لطفا زود تر کمکم کنین تا منو داداشم دعوامون نشده!!

مودم تون چیه؟
دو پورته هست؟
اگه دو پورته باشه میشه هر دو رو به مودم وصل کرد و تنظیمات مودم رو گذاشت روی PPPPOE
اگه نه که باید کانکشن اینترنت تون رو share کنید

SAH-IE
31-01-2010, 21:06
مودم تون چیه؟
دو پورته هست؟
اگه دو پورته باشه میشه هر دو رو به مودم وصل کرد و تنظیمات مودم رو گذاشت روی PPPPOE
اگه نه که باید کانکشن اینترنت تون رو share کنید
مودمم D-Link DSL-200 که فقط یه پورت USB داره.و نمیشه همزمان دو سیستمو بهش وصل کرد.
کانکشن اینترنت رو Share کردم ولی ارتباط اینترنتی بین دو سیستم بر قرار نشد.
اگه میشه راهنماییم کنین.

undertaker_ss
01-02-2010, 14:53
مودمم D-Link DSL-200 که فقط یه پورت USB داره.و نمیشه همزمان دو سیستمو بهش وصل کرد.
کانکشن اینترنت رو Share کردم ولی ارتباط اینترنتی بین دو سیستم بر قرار نشد.
اگه میشه راهنماییم کنین.

dns رو توی اون سیستم ست کنید به 4.2.2.4

SAH-IE
02-02-2010, 16:33
DNS رو ست کردم رو 4.2.2.4 ولی بازم خبری نشد.
اگه میشه بیشتر توضیح بدین.
همه IP ها رو بگین لطفا.

matin_vv
02-02-2010, 17:39
آقا اين برنامه رو بگرد پيدا كن، همه چي رو با ويزارد برات انجام ميده:
Cicso Network Magic Pro

undertaker_ss
02-02-2010, 18:31
DNS رو ست کردم رو 4.2.2.4 ولی بازم خبری نشد.
اگه میشه بیشتر توضیح بدین.
همه IP ها رو بگین لطفا.

اصلا دوتا سیستم بهم پینگ میدن؟

SAH-IE
03-02-2010, 19:36
ببخشید من خیلی وارد نیستم و نمیدونم پینگ چیه؟؟؟ولی میدونم میتونیم بین دو سیستم فایل رد و بدل کنیم ولی اینترنت بر قرار نیست.

CG_
05-02-2010, 13:12
ببین کامپیوترت رو به اینترنت وصل کن، بعد لپ تاپت هم به سوییچ یا کارت شبکه کامپیوترت وصل کن. خب؟ بعد برو تو کامپویترت که به اینترنت وصله بزن run، بعد ncpa.cpl
از این پنجره، برو رو اون کارت شبکه ای که لپ تاپت باهاش ارتباط داره، مطمئن شو که enable هستش.
بعد از همون پنجره، روی کانکشن اینترنتت راست کلیک کن، تو تب sharing، رو اون گزینه هه که میگه این کانکشن رو share کنم کلیک کن بعد ok بزن.
بعدش هم برو تو لپ تاپت، بهش بگو که از dhcp آی پی بگیره. یعنی بگو که assing ip adress automatically. هم dns هم ip.
تموم.

undertaker_ss
06-02-2010, 01:24
ببخشید من خیلی وارد نیستم و نمیدونم پینگ چیه؟؟؟ولی میدونم میتونیم بین دو سیستم فایل رد و بدل کنیم ولی اینترنت بر قرار نیست.

ببخشید چند روز سیستمم مشکل داشت نتونستم جواب تون رو بدم
منظورم چک کردن اتصال دوتا سیستم بود
خب پس فقط اینترنت وصل نیست
یه بار تنظیمات ip و default gateway رو توی سیستمی که اینترنت نداره بگید که چی گذاشتید

SAH-IE
08-02-2010, 00:04
یه بار تنظیمات ip و default gateway رو توی سیستمی که اینترنت نداره بگید که چی گذاشتید
IP و ِDNS رو گذاشتم روی Obtain an IP Address automatically ولی جور اینترنت Share نشد.
چند بار هم به کامپیوتر 192.168.1.1 و به لپتاپ 192.168.1.2 دادم ولی بازم فرقی نکرد.

ببین کامپیوترت رو به اینترنت وصل کن، بعد لپ تاپت هم به سوییچ یا کارت شبکه کامپیوترت وصل کن. خب؟ بعد برو تو کامپویترت که به اینترنت وصله بزن run، بعد ncpa.cpl
از این پنجره، برو رو اون کارت شبکه ای که لپ تاپت باهاش ارتباط داره، مطمئن شو که enable هستش.
بعد از همون پنجره، روی کانکشن اینترنتت راست کلیک کن، تو تب sharing، رو اون گزینه هه که میگه این کانکشن رو share کنم کلیک کن بعد ok بزن.
بعدش هم برو تو لپ تاپت، بهش بگو که از dhcp آی پی بگیره. یعنی بگو که assing ip adress automatically. هم dns هم ip.
تموم.
همه کاراییو که گفتین مو به مو انجام دادم ولی بازم درست نشد.
ممنون از لطفتون.
راه حلی برا این موضوع نیست؟؟

CG_
08-02-2010, 10:09
همه کاراییو که گفتین مو به مو انجام دادم ولی بازم درست نشد.
ممنون از لطفتون.
راه حلی برا این موضوع نیست؟؟

ببین مطمئن باش که حتماً هست. یه سرچ بزن تو گوگل راجع به internet sharing ،share internet یا یه همچین چیزایی، مطمئن باش نتیجه می گیری.
اگه بازم دیدی کار نمی کنه شاید سیستم عاملت خراب باشه.