مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد C#.Net
without_all
31-01-2010, 16:57
سلام
1- میخواستم یدونم چطور میشه لیست سایت های سرچ شده توی گوگل رو مثلا داخل یه textbox داشته باشیم
یا بهتر بگم چطور یک URL رو از داخل برنامه از طریق متور جستجوی گوگل سرچ کرد و نتیجشو(URL های بدست امده) توی همون برنامه دید؟
2- title bar یک فرم رو برداشت؟ یعنی فرم title bar نداشته باشه؟
3- آیا به اینترنت متصل هستیم یا نه ؟
4- اجرای دستورات CMD در C#.net و گرفتن نتیجشون؟
با تشکر
Woeful
anvar.net
02-02-2010, 02:32
سوال 1 - من دقیقا متوجه نشدم, ولی اگه منظورتون اینه که یه تاریخچه یا هیستوری از سایت سرچ شده داشته باشید می تونید با هر جستجو اونها رو داخل یه فایل یا بانک ذخیره کنید (شاید منظور شما چیز دیگه ا یباشه)
سوال 2 - برای برداشتن تایتل بار فرم, خاصیت Formborderstyle فرم مورد نظر رو به None ست کنید, اما برای جابجایی فرم باید فکر مجزایی بکنید.
برای فهمیدن اتصال به اینترنت به پست زیر مراجعه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اجرای دستورات CMD به پست زیر مراجعه کنید
این پست هم اطلاعاتی در مورد موتور جستجو و سرچ و .... دارد
without_all
02-02-2010, 21:21
سوال 1 - من دقیقا متوجه نشدم, ولی اگه منظورتون اینه که یه تاریخچه یا هیستوری از سایت سرچ شده داشته باشید می تونید با هر جستجو اونها رو داخل یه فایل یا بانک ذخیره کنید (شاید منظور شما چیز دیگه ا یباشه)
]
سلام
ممنون از جواب ها :10: و اما سوال 1 من
منظورم اینه :
مثلا من یه TextBox دارم داخلش میزنم " آموزش C#.NET " بعد یه button دارم به نام Search اونو کلیک میکنم میخوام این برنامه به متور جستجوی google وصل بشه " آموزش C#.NET " اینو Search کنه و نتایج Search رو (یعنی همون url های پیدا شده رو ) توی یه List view نمایش بده
میبخشید اگه مبهمه
با تشکر
Woeful
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.