مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نصب کارت گرافیک ati4650
سلام دوستان،
من از حدود اردیبهشت ر،این کارت گرافیک رو نصب دارم و از همون اول هم ویندوزم vista sp1 بود،اون موقع وقتی روش کارت گرافیک رو نصب کردم،هیچ ایرادی نگرفت،ولی حالا که Xp sp3 نصب کردم،موقع نصب این ارور رو میده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اگر هم ادامه نصب رو بزنم،وقتی سیستم رو ریستارت بدم،ویندوز میاد بالا،ولی تصویری وجود نداره!!!
لطفا کمک کنید منو!!!
TREASURES
31-01-2010, 14:49
شما سی دی کارت گرافیک رو بزار تو DRIVE بعد ویندوزتو نصب کن وقتی هم که ریست کردی سی دی کارت گرافیک رو بزار تو DRIVE باشه
شما سی دی کارت گرافیک رو بزار تو DRIVE بعد ویندوزتو نصب کن وقتی هم که ریست کردی سی دی کارت گرافیک رو بزار تو DRIVE باشه
ممنون،یعنی ویندوزمو پاک کنم؟؟!!!!!یه وین دیگه بریزم؟؟؟؟!@!
داداش،شما مطمئنی از این راه جواب میده؟؟!(آخه ویندوز ریختن کلی دردسر داره،خودتون هم که میدونید،کی حوصله داره با این همه نرم افزار رو دوباره بریزه؟؟؟:((
TREASURES
31-01-2010, 14:57
ممنون،یعنی ویندوزمو پاک کنم؟؟!!!!!یه وین دیگه بریزم؟؟؟؟!@!
داداش،شما مطمئنی از این راه جواب میده؟؟!(آخه ویندوز ریختن کلی دردسر داره،خودتون هم که میدونید،کی حوصله داره با این همه نرم افزار رو دوباره بریزه؟؟؟:((
اول سی دی گرافیک رو بزار تو درایو ببین با همین ویندوز بالا میاد اگه نشد دیگه مجبوری یکی دیگه نصب کنی:5:
اول سی دی گرافیک رو بزار تو درایو ببین با همین ویندوز بالا میاد اگه نشد دیگه مجبوری یکی دیگه نصب کنی:5:
راه دیگه ای وجود نداره آیا؟!: دی!
TREASURES
31-01-2010, 15:09
راه دیگه ای وجود نداره آیا؟!: دی!
راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه شرمندم:11:
راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه شرمندم:11:
ممنونم،
دوستان نظرات دیگری ندارن؟؟
'گزینه ی continue away رو بزن برای ادامه ی نصب
MAGIDIYUM
01-02-2010, 22:53
دوست عزیز این طبیعی است و شما باید گزینه ی continue away رو بزنی تا نصب ادامه پیدا کنه و مین کارتتو بشناسه.
این پیغام در شناساییه سخت افزار به مین ایجاد میشه و کاملا طبیعی است.
TREASURES
02-02-2010, 15:16
دوست عزیز این طبیعی است و شما باید گزینه ی continue away رو بزنی تا نصب ادامه پیدا کنه و مین کارتتو بشناسه.
این پیغام در شناساییه سخت افزار به مین ایجاد میشه و کاملا طبیعی است.
آقا چی داری میگی ایشون میگه CONTINUE ANY WAY رو میزنم و وقتی ریست میکنم ویندوز بالا نمیاد:41:
پس گرافیک مشکل نداره
اگه این مشکل پیش میاد مشکل میتونه از ویندوز باشه با xp sp2 امتحان کنید اگه با ویندوز هم حل نشد مشکل از ریزولیشن بالای گرافیکه که باید درست تنظیم شه همراه با تنظیم ریزولیشن مانیتور و کم کردن فرکانس آن
بهتره با آخرین ورژن درایور کارت گرافیک هم امتحان کنید
[QUOTE=gap;4626055]ممنونم،
دوستان نظرات دیگری ندارن؟؟[/QUOTE
درایور جدید هم نصب کن . به همراه برنامه های جانبی که درسایت ارائه شده .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.