مشاهده نسخه کامل
: ماشین ترجیحا صفر تا 17.5 میلیون ; 206 و ال 90 بهیچ وجه
ابتدا بگم که برای داخل شهر یه پراید هست و این ماشین رو برای سفر کردن میخوام و چون 5 نفر جمعیت داریم میخوام صندلی های عقب راحت و جا دار باشه
پس اینا مد نظر هستش :
جا دار و خوش قیافه
ایمن و قوی
در ضمن میدونم ال نود فول خوبه ولی خودم و خانواده بهیچ عنوان نمیتونیم قیافه کریه ش رو تحمل کنیم
پرشیا ای بی اس دار
سمند سورن
یا ؟؟
tatu_lover1366
31-01-2010, 12:52
اگر فقط واسه جاده میخواین سمند سورن با توجه به وزنش و دینامیکی که داره و همچنین عایق بودن بهتر ماشین در مقابل صدا (چون صدای باد بعضی وقتها واقعا آزار دهنده میشه) برای جاده بهتره
اما اگه برای استفاده در شهر هم میخواین پرشیا بخاطر تسلط حین رانندگی بهتر و شتاب گیری بهترش مطمئنا گزینه مورد قبول تری هستش
MoHaMaD ZaNd
31-01-2010, 14:06
اگر فقط واسه جاده میخواین سمند سورن با توجه به وزنش و دینامیکی که داره و همچنین عایق بودن بهتر ماشین در مقابل صدا (چون صدای باد بعضی وقتها واقعا آزار دهنده میشه) برای جاده بهتره
اما اگه برای استفاده در شهر هم میخواین پرشیا بخاطر تسلط حین رانندگی بهتر و شتاب گیری بهترش مطمئنا گزینه مورد قبول تری هستش
دوست من مگه موتور سورن با موتور پارس چه فرقي ميكنه كه شتابش بهتره ؟؟
فقط وزن پارس حدود 10 كيلوگرك كمتره كه اونم خيلي نامحسوسه توي شتاب .
----------------------------------------------------------------------------------
دوست عزيز من بهتون سورن رو پيشنهاد ميدم چون در مقابل پولي كه ميپردازيد آش بيشتري ميخوريد .
درضمن اگه خواستيد كه قدرت موتور ماشينتون بالاتر باشه ميتونيد روي سمند ال ايكس EF7 هم حساب كنيد .
به هر حال من از بين انتخاباتون صد در صد سورن رو پيشنهاد ميدم .
Amin-Nasim
01-02-2010, 18:59
فیات سینا هم خوبه
AmiRreZA_RAcEr
01-02-2010, 19:33
فیات سینا هم خوبه
وقتی تندر رو نمیتونن تحمل کنن اینم معلومه نمیتونن !
MoHaMaD ZaNd
01-02-2010, 20:20
وقتی تندر رو نمیتونن تحمل کنن اینم معلومه نمیتونن !
كاملا درسته !!! البته بايد توجه داشت كه سي نا واقعا موتور ضعيفي داره !!!
brad pitt
02-02-2010, 12:04
فقط 206 وی 8
برای اینکه راحت هم باشی مدل سفارشیشو بگیر صندلیهای چرم با 2 ایربگ
MoHaMaD ZaNd
02-02-2010, 13:57
فقط 206 وی 8
برای اینکه راحت هم باشی مدل سفارشیشو بگیر صندلیهای چرم با 2 ایربگ
دوست من يه توجه به پست اول ايشون بكن !!! ايشون گفتن تندر و 206 نميخواد . وگرنه از همون اول من 206 SD مدل V8رو بهشون پيشنهاد ميدادم !!
دوستان لطفا محصولات حتي يكي دو سال پيش ايران خودرو رو با الان مقايسه نكنيد . مال امسالش خيلي وحشتناك بي كيفيته حتي سورن . يه نمونش يكي از دوستامه كه تازه چون مراودات تجاري با نمايندگيها داره واسش يه سورن سفارشي ( رينگ و تودوزي و . . . يه كم فرق ميكنه) بهش دادن گيربكسش رو كه بالاخره خود نمايندگي بعد از مدتي گفت بيخيال شو و يه گيربكس زانتيايي براش بست . چند وقت پيش هم مي گفت صندليش 2 - 3 سانت خلاصي داره كه نمايندگيها نتونستن حلش كنند . ميگفت مراجعين ديگه مي گفتن خوشحال باش كه مال ما 10 سانت خلاصي داره . توي اين كشور خوشم مياد يا نمياد نداريم همون E2+LP رو بگير از همه بهتره.
AmiRreZA_RAcEr
02-02-2010, 16:33
شما هم دیگه خیلی بدبینانه به قضیه نگاه میکنی !! کیفیت پایئینه ولی لااقل ماشینی که سوار میشه رو دوست داره! نه اینکه هربار سوار میشه هزار تا لعن و نفرین نثار ماشین بدبخت بکنه !
brad pitt
02-02-2010, 16:47
راس میگه
هر بار که تندر همسایمونو میبینم احساس گریه و زاری بهم دست مییده
پار یا وی8 بگیر حالشوووووووو ببرررررررر
MoHaMaD ZaNd
02-02-2010, 17:43
كلا بي كيفيتي توي محصولات ايرانخودرو يه چيز طبيعيه !!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.