مشاهده نسخه کامل
: { سخت افزار } سوالات و اشکال های سخت افزاری ، نرم افزاری لپ تاپ های اپل
Microsoft24
15-06-2010, 16:57
سلام یه چیزی بعضی وقت ها خیلی کم یه همچین مشکلی پیش میاد...
صفحه کاملا خاموش میشه (مثل زمان computer sleep ) اخرین بار زمانی بود که داشتم نرم افزار jondo رو می بستم. مشکل از کجاست؟
ببین ، شما برای سیستم عامل مک می تونید تعریف کنید که هر یک از چهار گوشه ی مانیتور شما ، به عنوان یک کلیک عملیاتی عمل کنه ، مثلا مانیتور رو خاموش کنه و یا ....!
برای تنظیمات می تونید از مسیر :
Apple Menu -- > System Preferences -- > Expose & Spaces -- > Expose
استفاده کنید ،
موفق باشید ،
امید
zerolight
16-06-2010, 22:58
امیدجان
از این افزونهٔbehnevis استفاده کردی؟
نمیدونم چرا روfirefox تو مک جواب نمید؟!
Microsoft24
17-06-2010, 15:18
امیدجان
از این افزونهٔbehnevis استفاده کردی؟
نمیدونم چرا روfirefox تو مک جواب نمید؟!
نه ،
ولی ، یکاری کن ، با خود فایرفاکس دانلودش کن! :11:
به احتمال زیاد درست میشه!
موفق باشید ،
امید
zerolight
17-06-2010, 22:10
کسی لینک دانلودی واسه فتوشاپcs5 me داره?
m_sayedebrahimi
18-06-2010, 10:48
سلام
آپدیت جدید۱۰.۶.۴ هم اومد!!! من میخاستم از سایتش دانلود کنم که یه سوال برام پیش اومد. توی سایتش ۴ تا آپدیت بود:
1.Mac OS X v10.6.4 Update
2.Mac OS X v10.6.4 server Update
3.Mac OS X v10.6.4 Update (Combo)
4.Mac OS X Server v10.6.4 Update (Combo)
اینا با هم چه فرقی دارن؟؟؟؟؟ در ضمن اینا از ۶۰۰ mb شروع میشوند! اما وقتی با software update میخایی آپدیت کنی مینیویسه ۳۰۰ mb!!!!!
zerolight
18-06-2010, 11:23
سلام
آپدیت جدید۱۰.۶.۴ هم اومد!!! من میخاستم از سایتش دانلود کنم که یه سوال برام پیش اومد. توی سایتش ۴ تا آپدیت بود:
1.Mac OS X v10.6.4 Update
2.Mac OS X v10.6.4 server Update
3.Mac OS X v10.6.4 Update (Combo)
4.Mac OS X Server v10.6.4 Update (Combo)
اینا با هم چه فرقی دارن؟؟؟؟؟ در ضمن اینا از ۶۰۰ mb شروع میشوند! اما وقتی با software update میخایی آپدیت کنی مینیویسه ۳۰۰ mb!!!!!
دوست من آپدیتهای serverمال osx serverهست شما باید یکی از غیرserver هارو دانلود کنی!
comboیعنی اینکه همهٔ آپدیت های قبلی رو داره ولی اونی که comboنیست شما باید الان ۱۰.۶.۳ رو نصب داشته باشی که بتونی نصب کنی!
سعی کن همیشه comboهارو دانلود کنی!
وقتی با خود مک بخوای آپدیت کنی،فقط فایلهای جدید رو میگیره که خودش نداره
between2mirrors
21-06-2010, 14:59
سلام
اگر کسی پسورد مکش یادش بره باید چه کنه!؟
Microsoft24
21-06-2010, 16:15
سلام
اگر کسی پسورد مکش یادش بره باید چه کنه!؟
بستگی داره ،
آیا شما سیستم امنیتی FileVault رو فعال کردی ؟
آیا از سیستم امنیتی Frimware Password Utility استفاده میکنی ؟
اگر از هیچ کدوم از موارد بالا استفاده نمیکنی ، قابل ریست شدن ه!
موفق باشید ،
امید
between2mirrors
21-06-2010, 16:25
خب طبیعیه ، مک به طور طبیعی فرمت NTFS رو نمی خونه ! شما سه راه دارید :
یا باید فرمت درایو تون رو به HFS+ تبدیل کنید ، که در اینصورت تو ویندوز همین مشکل رو خواهید داشت!
یا باید فرمت درایوتون رو به FAT32 تبدیل کنید که در اینصورت هم مک و هم ویندوز می تونند read/write کنند!
یا باید کاری کنید که مک NTFS رو بخونه!
خب برای اینکار :
1 - اگر از لئوپارد استفاده میکنید ، باید نرم افزار هایی مانند nTFS ، Mac Fuse , Paragon NTFS for Mac ,.... استفاده کنید!
2 - اما شما از اسنو لئوپارد (یا پلنگ برفی استفاده میکنید!) خب اپل در Snow Leopard این قابلیت رو بصورت مخفی قرار داده! و شما باید فعالش کنید:
خب ، برای اینکار ترمینال رو از مسیر Application -->Utilities --> Terminal باز کنید :
1 - دستور زیر رو تایپ کنید : (به دقت !)
diskutil info /Volumes/volume_name
دقت کنید که volume_name اسم درایو مورد نظر است ، در پایین volume_name یک عبارتی به نام Volume UUID نوشته ، این رو به دقت کپی کنید ! (منظورم همون عبارتی ست که در جلوی Volume UUID نوشته! )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - تو ترمینال دستور زیر رو وارد کنید :
sudo nano /etc/fstab
3 - یک Editor برای شما باز می شود ، در این Editor تایپ کنید :
UUID=xxx-xxx-xxx none ntfs rw
دقت کنید در محل xxx-xxx-xxx باید Volume UUID رو Paste کنید ، در ضمن بعد از Volume UUID یک فاصله وجود داره!
4 - اگر برای چند تا پارتیشن میخواهید ، این کار رو بکنید ، باید جداگانه مراحل 1 و 2 رو تکرار کنید !
5 - فایل رو در ادیتور save کنید برای این کار ، اول Control-X ، بعد Y و بعد Enter!
6 - حالا سیستم رو Reboot کنید ،
7 - بروی درایو NTFS مورد نظر رایت کلیک کنید ، Get info رو انتخاب کنید ، می بینید که به جای Read Only نوشته Read/Write !
تذکر : شما فکر می کنید ، چرا این قابلیت توسط اپل مخفی شده؟؟؟
خوب ببینید ، به هیچ وجه پارتیشنی که توش با بوت کمپ ویندوز ریختید رو به مک برای read / write معرفی نکنید ! این کار سیستم Boot camp رو بهم می ریزه! و شما دیگه نمی تونید ویندوزتون رو توسط بوت کمپ پاک کنید !!
پیشنهاد من برای کاربران پلنگ برفی (Snow Leopard) استفاده از آموزش فوق ه! با نصب نرم افزار هایی مثل ntfs 3g فقط مک رو بهم میریزید! (البته به مرور زمان!:27:)
سئوالی بود بپرسید ،
وقتی دوباره امتحان میکنم این دستور آخری که باید سیو کنیم، اونجا هستش، سیو شده
اما فایده نداره
همچنان : U can only READ!!!
مشکل از کجاست آیا؟
من بحثهای پیشین رو چک کردم دیدم مشکل من مسبوق به سابقه است!
اون مورد هم مثل من هارد سی گیت بود!
نکنه واسه سی گیت این راه عملی نیست؟!
ممنون
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
بستگی داره ،
موفق باشید ،
امید
این مشکل من نبود، مشکل کسیه که به تازگی مک خریده و پسوردش یادش رفته. و مطمئنا این مواردو استفاده نکرده، برای ریستش چه باید کرد؟
Microsoft24
22-06-2010, 00:10
من همه اینکارهارو کردم واسه یکی از درایوهای هارد اکسترنالم. چرا نشد؟
وقتی دوباره امتحان میکنم این دستور آخری که باید سیو کنیم، اونجا هستش، سیو شده
اما فایده نداره
همچنان : U can only READ!!!
مشکل از کجاست آیا؟
من بحثهای پیشین رو چک کردم دیدم مشکل من مسبوق به سابقه است!
اون مورد هم مثل من هارد سی گیت بود!
نکنه واسه سی گیت این راه عملی نیست؟!
ممنون
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
این مشکل من نبود، مشکل کسیه که به تازگی مک خریده و پسوردش یادش رفته. و مطمئنا این مواردو استفاده نکرده، برای ریستش چه باید کرد؟
سوال اولتون ، رو تو تاپیک زیر مطرح کنید ،
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما سوال دوم ، با دی وی دی سیستم عامل مک (Mac OS X Install DVD) بوت کنید ،
بعد از لود شدن Setup برید به :
Menu Bar -- > Utility -- > Reset Password
حالا ، می تونید هم پسورد قدیمی رو ریست کنید و هم تعویض !
در آخر هم از Mac OS X Installer می تونید با انتخاب Quit Mac OS X Installer ری استارت کنید!
موفق باشید ،
امید
joykiller360
22-06-2010, 01:04
دوستان یه مشکلی واسه من پیش اومده ببینید شما هم این مشکل رو دارید...
شما فرض کن می خواهی یه پنجره رو ببندی خوب؟ مثلا safari الان باید او دایره قرمز رو بزنید تا برنامه بسته بشه درسته؟ حالا شما یه کوچولو خارج از او دایره قرمز کلیک کنید (یه کوچولو ۱ چهارم میلیمتر هم کمتر فقط طوری که پنجره بسته نشه یعنی خیلی خیلی خیلی نزدیک به دکمه ی قرمز) حالا بدونه اینکه جایی کلیک کنید یا موسو دور کنید و فاصله زمانی بندازید از اونجا مستقیم رو ضربدر کلیک کنید. ببینید بسته میشه پنجره؟
دوستان خواهش دارم این موضوع رو رو safari یا fire fox امتحان کنید. چون مثلا با itunes این مشکل رو ندارم
zerolight
22-06-2010, 09:38
بستگی داره ،
موفق باشید ،
امید
امید جان تا جایی که یادمه گفته بودی از اون روش ها استفاده کنی راهی نیست دیگه؟
Frimware Password Utility پسورد اینو چه جوری میسه عوض کرد؟
siamackh
22-06-2010, 17:25
من دیشب تا الان گذاشته بودم آپدیت کنه الان اومدم دیدم در آخرین لحظه مونده . عکس زیر :
الان استوپ کنم یا چیکار کنم که بدون دانلود دوباره آپدیتها رو نصب کنه ؟
siamackh
22-06-2010, 20:22
کنسل کردم از ادامه آپدیت کرد . همه چی الان آپدیت شده .
zerolight
22-06-2010, 21:08
کنسل کردم از ادامه آپدیت کرد . همه چی الان آپدیت شده .
لازم نیست که آپدیت هارو یکسره بذاری اگه استاپ کنی دفعه بعد ادامه میده
zerolight
22-06-2010, 21:53
سلام داداش محسن چطوری ؟ خیلی مخلصیم . آقا ما چند تا سوال به ذهنمون رسید . یکی اینکه من از چن نفر پرسیدم بهم گفتن بیخود ویندوز نسب نکن روی مک و با همون مک همه کارت را می افته . راست میگن ؟ میگن ویندوز نسب کنی کند میشه و ویندوز هم زیاد رو سیستم مالی نیست و خوب کار نمیکنه و کامپیوتر داغ هم میکنه . دو تا هم برنامه به زهنم رسید گفتم ازت بپرسم . هر وقت وقتشو داشتی جواب بده . یکی برنامه lime wire pro هست که باهاش میشه آهنگ از اینترنت گرفت . این روی مک هم کار میکنه ؟ اگه نکنه یا بر مک نباشه , تو مک چیزی شبیه این هس ؟ دومیش همین فلافل بشکون هست :)))))) میفهمی که ؟ همون برنامه یو 95 . اینم رو مک کار میکنه ؟ چون ما همش با این میریم تو فیس بوک .. مولکولتیم به مولاااااااا
تقریبا همه چی واسه مک هست بجز چندتا نرم آفزار خاص!
افزایش دما هم هست ولی نه اونقد که همه پیاز داغشو زیاد میکنن!
limewareهست ولی کلا این نرم افزار امنیتش پایین خیلی راحت تر و امن تره که فایل تورنت رو بگیری با utorrentیا هرچی دیگه دانلود کنی۱
از یون.....ها هم هست
با سلام به همگی. شدیدا طالب خریداری یه لپ تاپ اپل هستم. همه صفحات رو خوندم و به نتایجی هم رسیدم. فقط یک چیز خیلی برام مهمه و جایی ندیدم مطلبی ازش. اگر در نرم افزاری مثلا 3DS MAN , MAYA , AFTER EFFECT , COREL, در یک PC و در ویندوز مثلا XP پروژه ای انجام بشه و همان فیل در یک اپل ریخته بشه مشکلی برای باز کردن آن نیست؟
این مسئله خیلی مهمه چون سالهاست کارام رو در PC انجام دادم و بهشون در مک احتیاج پیدا میکنم.
راستی همگی این نرم افزار ها در مک (البته) کرگ شده هستند؟
between2mirrors
23-06-2010, 19:13
با سلام به همگی. شدیدا طالب خریداری یه لپ تاپ اپل هستم. همه صفحات رو خوندم و به نتایجی هم رسیدم. فقط یک چیز خیلی برام مهمه و جایی ندیدم مطلبی ازش. اگر در نرم افزاری مثلا 3DS MAN , MAYA , AFTER EFFECT , COREL, در یک PC و در ویندوز مثلا XP پروژه ای انجام بشه و همان فیل در یک اپل ریخته بشه مشکلی برای باز کردن آن نیست؟
این مسئله خیلی مهمه چون سالهاست کارام رو در PC انجام دادم و بهشون در مک احتیاج پیدا میکنم.
رو کرل که حساب نکنید. آخرین ورزنی که برای مک اومده ۱۱ هستش!
کارهایی که با ورزنهای بالاتر سیو کردید رو نمیتونید باهاش باز کنید،
کورل عیب نداره با 11 مشکلی ندارم. ولی بقیه نرم افزار ها با فرض در نظر گرفتن ورژن مساوی در pc و مک مشکلی برای هیچ کدام از سیستم عامل ها برای باز کردن پروژه ای که در دیگر سیستم عامل انجام شده ندارند؟
amirarsalaan
23-06-2010, 23:36
کورل عیب نداره با 11 مشکلی ندارم. ولی بقیه نرم افزار ها با فرض در نظر گرفتن ورژن مساوی در pc و مک مشکلی برای هیچ کدام از سیستم عامل ها برای باز کردن پروژه ای که در دیگر سیستم عامل انجام شده ندارند؟
سلام مو آبی کورل ۱۱ برای مک اصلن کار تو رو راه نمی اندازه فقط عیب اون این نیست که ورژنش قدیمیه
وسطش هی هنگ میکنه آدم رو یاد چراغ نفتی می اندازه :13:
هیچ جوره از فونت فارسی نمی تونی استفاده کنی :41:
و مشکلات ریز دیگری هم داره مثلن یک سری از شورت کات ها اصلن اینجا وجود نداره و مثلن مثل ویندوز نمیتونی ویوی فایل کورلی رو ببینی ، از من به تو نصیحت اگر می خواهی سراغ مک بری باید بی خیال کورل بشی :11:
zerolight
24-06-2010, 10:06
دوست من اگه نرم آفزارت ورژن مک داشته باشه بهیچ وجه مشکلی نداری برای باز کردن فایل ها.
فعلا تنها نرم آفزاری که مشکل داره همون که دوستان گفتن
siamackh
26-06-2010, 16:50
لپ تاپ من مدل 371 هست . محل تهویه فن کجاست ؟
من اونو روی یک میز گذاشته ام . از کجا هوا رو میده بیرون ؟
هر چی نگاه میکنم همه جاش بسته هست .
میخوام مطمئن شم موقع کارهای سنگین سی پی یو خنک باشه .
الان چند دقیقه با imovie کار کردم سی پی یو شدیدا فعال شد .
mohsenfhm
26-06-2010, 16:58
لپ تاپ من مدل 371 هست . محل تهویه فن کجاست ؟
من اونو روی یک میز گذاشته ام . از کجا هوا رو میده بیرون ؟
هر چی نگاه میکنم همه جاش بسته هست .
بالاي كيبرد رو نگاه كن . جايي كه صفحه نمايش به بدنه وصل ميشه . يك شيار باريكه كه از اونجا عمليات تهويه انجام ميشه .
با برنامه istat pro ميتوني دماي سي پي يوت رو هم ببيني .
zerolight
26-06-2010, 17:03
خوب باید فعال بشه دیگه داری پردازش سنگینی رو انجام میدی!
اگه خیلی نگرانی میتونی از smcfanاستفاده کنی که دور فنت رو خودت تنظیم کنی!
siamackh
26-06-2010, 18:21
یه سوال دیگه :
من یه هارد اکسترنال وسترن دارم . ۱ ترا بایت . با فرمت NTFS
توش هم یه سری فایل دارم . حدود ۳۰۰ گیگ .
شدیدا به تایم ماشین علاقه دارم .
چیکار کنم تا بتونم ازش در مک برای تایم ماشین استفاده کنم ؟ فایلها هم مهم هستند .
از اون دستور ترمینال هم نمیخوام استفاده کنم .
آیا میشه یه قسمت از اون رو به تایم ماشین تعریف کرد تا فرمت کنه و برای بک آپ استفاده کنه ؟
zerolight
26-06-2010, 19:16
یه سوال دیگه :
من یه هارد اکسترنال وسترن دارم . ۱ ترا بایت . با فرمت NTFS
توش هم یه سری فایل دارم . حدود ۳۰۰ گیگ .
شدیدا به تایم ماشین علاقه دارم .
چیکار کنم تا بتونم ازش در مک برای تایم ماشین استفاده کنم ؟ فایلها هم مهم هستند .
از اون دستور ترمینال هم نمیخوام استفاده کنم .
آیا میشه یه قسمت از اون رو به تایم ماشین تعریف کرد تا فرمت کنه و برای بک آپ استفاده کنه ؟
برو به این ادرس
apps--->>>>utilities--->>>>disk utility
بعد درایو رو انخاب کن.تو تب پارتیشن ببین می تونی پارتیشن جدید درس کنی یا نه که قاعدتا نباید نشه!
اگه نشد این روشی این روشیه که من استفاده کردم
اطلاعات رو بریز رو یه هارد دیگه بعد این هارد رو باhfs+ فرمت کن دوباره اطلاعات رو کپی کن رو این
siamackh
26-06-2010, 19:36
برو به این ادرس
apps--->>>>utilities--->>>>disk utility
بعد درایو رو انخاب کن.تو تب پارتیشن ببین می تونی پارتیشن جدید درس کنی یا نه که قاعدتا نباید نشه!
اگه نشد این روشی این روشیه که من استفاده کردم
اطلاعات رو بریز رو یه هارد دیگه بعد این هارد رو باhfs+ فرمت کن دوباره اطلاعات رو کپی کن رو این
ممنون . خودم هم همین فکر رو میکردم ولی اشکالم اینجا بود که تب پارتیشن رو پیدا نمیکردم . یعنی به جای کلیک روی خود یو اس بی باید روی گزینه قبل از اون یعنی گزینه مادرش کلیک میکردم . به هر حال ممنون . این روش کاملا کار میکنه . :10:
الان باید کل فایلهام رو بریزم توی لپ تاپ بعد از پارتیشن بندی دوباره برشون گردونم . :31:
Microsoft24
26-06-2010, 19:41
دوباره برگشتم!
دوستان اگر تو مدت غیبت من مشکلی مونده که حل نشده ، به من بگید!
موفق باشید ،
امید
siamackh
27-06-2010, 21:55
دوباره برگشتم!
دوستان اگر تو مدت غیبت من مشکلی مونده که حل نشده ، به من بگید!
موفق باشید ،
امید
به به .
چند روزیه میخوام iwork رو دانلود کنم ولی لینک مستقیم پیدا نمیکنم .
لطفا لینک دانلود خود اپل رو برام بزار . :11:
سریالشم از یه جایی پیدا میکنم .
zerolight
27-06-2010, 22:00
به به .
چند روزیه میخوام iwork رو دانلود کنم ولی لینک مستقیم پیدا نمیکنم .
لطفا لینک دانلود خود اپل رو برام بزار . :11:
سریالشم از یه جایی پیدا میکنم .
siamackh
27-06-2010, 22:12
ممنون . اینو خودم داشتم .
اینو که نمیتونم باز کنم . مشکل ف******
منظورم این بود که لینک مستقیم دانلود برام بزاری تا وقتی روی لینک کلیک کنم دانلود شروع بشه . :10:
zerolight
27-06-2010, 22:17
ممنون . اینو خودم داشتم .
اینو که نمیتونم باز کنم . مشکل ف******
منظورم این بود که لینک مستقیم دانلود برام بزاری تا وقتی روی لینک کلیک کنم دانلود شروع بشه . :10:
فیلتر؟!صبر کن ببینم چی پیدا میکنم!
emailرو برام پ خ کن!
siamackh
27-06-2010, 22:21
فیلتر؟!صبر کن ببینم چی پیدا میکنم!
اگه ف * ی * ل * ت * ر شکن داری برو سایت اپل لینک داتلود آزمایشی iwork رو بزن بعد به ما هم بده .
ممنون :40:
zerolight
27-06-2010, 22:27
اگه ف * ی * ل * ت * ر شکن داری برو سایت اپل لینک داتلود آزمایشی iwork رو بزن بعد به ما هم بده .
ممنون :40:
لینک رو برات ایمیل میکنه!
ولی من الان بدون ف ش هم میرم تو همون لینکی واست فرستادم
siamackh
27-06-2010, 22:33
لینک رو برات ایمیل میکنه!
ولی من الان بدون ف ش هم میرم تو همون لینکی واست فرستادم
میدونم برای Apreture همین کار رو کردم ولی برای iwork اینطوری خالی نشون میده :
لطفا لینکی که در ایمیل برات داده به من هم بده .:11:
ایمیلم رو برات فرستادم .
zerolight
27-06-2010, 22:39
میدونم برای Apreture همین کار رو کردم ولی برای iwork اینطوری خالی نشون میده :
لطفا لینکی که در ایمیل برات داده به من هم بده .:11:
اون لینک یه بر مصرف!
اینو امتحان کن الان زدم میشه گرفت
siamackh
27-06-2010, 22:44
اون لینک یه بر مصرف!
اینو امتحان کن الان زدم میشه گرفت
باز هم ممنون . با این لینکها مشکلم اینه که فایلهاش خیلی قدیمی هستند .
اگه دقت کتی آخرین آپدیت رو در لینک بالا مارس ۲۰۰۹ زده که خیلی فدیمی هست . حدود ۱.۵ سال قبل .
لطفا برای ایمیل من یه لینک از اپل بگیر . ایمیل رو برات فرستاده ام .
zerolight
27-06-2010, 22:51
باز هم ممنون . با این لینکها مشکلم اینه که فایلهاش خیلی قدیمی هستند .
اگه دقت کتی آخرین آپدیت رو در لینک بالا مارس ۲۰۰۹ زده که خیلی فدیمی هست . حدود ۱.۵ سال قبل .
لطفا برای ایمیل من یه لینک از اپل بگیر . ایمیل رو برات فرستاده ام .
آره میدونم البته میتونی اینو نصب کنی بعد آپدیت کنی!نتونستم لینک مستقیم جدیدتری پیدا کنم!؟
با اینکه خودم از تورنت دانلود میکنم ولی چون به گفته ی دوستان ریسکش بالاست پیشنهاد نمیکنم بت!!
siamackh
27-06-2010, 22:52
آره میدونم البته میتونی اینو نصب کنی بعد آپدیت کنی!نتونستم لینک مستقیم جدیدتری پیدا کنم!؟
با اینکه خودم از تورنت دانلود میکنم ولی چون به گفته ی دوستان ریسکش بالاست پیشنهاد نمیکنم بت!!
لطفا برای ایمیل من یه لینک از اپل بگیر . ایمیل رو برات فرستاده ام . :46:
siamackh
27-06-2010, 23:30
لطفا برای ایمیل من یه لینک از اپل بگیر . ایمیل رو برات فرستاده ام . :46:
آقا اونجایی . لطفا کمکم کن .:19:
siamackh
27-06-2010, 23:50
لینک جدیدی پیدا کردم :
zerolight
28-06-2010, 11:46
آقا اونجایی . لطفا کمکم کن .:19:
سلام.دیشب رفتم پست آخرت رو ندیدم!
همین لینکی که خودت گذشتی خوبه که آپدیت هم جدید!
m_sayedebrahimi
29-06-2010, 20:49
سلام
یه مشکل با اینترنت ...
من چند وقتی بود که از یکی از این سایت هایی که acount رپید شیر و ... میفروختن دانلود میکردم اما یه چند وقته که هرچی لینک هام رو میخام دانلود کنم نمیشه!!!!!!! این ارور رورمیده:
Safari can’t open the page.
Safari can’t open the page ]lb.rapidpars.com/614303/5151/1/CleanApp.3.1.0.zip”. The error is: “The operation couldn’t be completed. (kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:303) Please choose Safari > Report Bugs to Apple, note the error number, and describe what you did before you saw this message.
اما وقتی با ویندوز یا یه کامپیوتر دیگه دانلود میکنم میشه!!!!!!! در واقع مشکل از سایتش هم نیست !!! از این مک منه!!! این BUG شیه که میگه به اپل گزارش کن؟؟؟؟؟ من شی باید بکنم؟؟؟؟:19:
joykiller360
29-06-2010, 20:55
سلام. دوستان شما بخواهین یه دی وی دی حدودا ۴.۵ گیگ رو تو هارد کپی کنید چه قدر طول میکشه؟ اخه تو pc خونه دیگه تو 7 دقیقه میریزه ولی تو مک 18 دقیقه. تو یه لپ تاپ 1564 دل هم تست کردم ۱۰ دقیق طول کشید
حالا موضوع چیه؟
اینم یه عکس از سرعت ریختن dvd تو هارد...
zerolight
29-06-2010, 22:22
سلام
یه مشکل با اینترنت ...
من چند وقتی بود که از یکی از این سایت هایی که acount رپید شیر و ... میفروختن دانلود میکردم اما یه چند وقته که هرچی لینک هام رو میخام دانلود کنم نمیشه!!!!!!! این ارور رورمیده:
Safari can’t open the page.
Safari can’t open the page ]lb.rapidpars.com/614303/5151/1/CleanApp.3.1.0.zip”. The error is: “The operation couldn’t be completed. (kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:303) Please choose Safari > Report Bugs to Apple, note the error number, and describe what you did before you saw this message.
اما وقتی با ویندوز یا یه کامپیوتر دیگه دانلود میکنم میشه!!!!!!! در واقع مشکل از سایتش هم نیست !!! از این مک منه!!! این BUG شیه که میگه به اپل گزارش کن؟؟؟؟؟ من شی باید بکنم؟؟؟؟:19:
راستش هم چی مشکلی بر نخوردم!؟بیزحمت لینک رو بذار امتحان میکنم؟!
Microsoft24
29-06-2010, 23:54
سلام. دوستان شما بخواهین یه دی وی دی حدودا ۴.۵ گیگ رو تو هارد کپی کنید چه قدر طول میکشه؟ اخه تو pc خونه دیگه تو 7 دقیقه میریزه ولی تو مک 18 دقیقه. تو یه لپ تاپ 1564 دل هم تست کردم ۱۰ دقیق طول کشید
حالا موضوع چیه؟
اینم یه عکس از سرعت ریختن dvd تو هارد...
نکنه ، هاردت رو FAT فرمت کردی ؟؟؟؟
چون اگر NTFS بود ، همچین چیزی امکان نداشت!
یه چک ببین ، فرمت هاردت چیه !
موفق باشید ،
امید
joykiller360
30-06-2010, 00:03
نکنه ، هاردت رو FAT فرمت کردی ؟؟؟؟
چون اگر NTFS بود ، همچین چیزی امکان نداشت!
یه چک ببین ، فرمت هاردت چیه !
موفق باشید ،
امید سلام نه ntfs هم تو خود مک هم همین قدر طول میکشه دقیقا ۱۸ دقیقه طول کشید ۴.۵ گیگ رو بریزه تو هارد. چه کنیم:13:
امید جان الان برا شما با چه سرعتی کپی میکنه تو win 7?
m_sayedebrahimi
30-06-2010, 00:25
گفتم که مشکل از لینکش نیست!! چون با همین لپتاب البته با ویندوز دانلود کردم!!! جالب اینجاست که با speed download هم نمیشه!!
ولی اگه فکر میکنی لینکش کمکی میکنه اینم لینک:
نکته ایی که هست اینه که من وقتی ارور رو نشون مسئول سایتش دادم روی BUG تاکید کرد
Safari can’t open the page
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید. The error is: “The operation couldn’t be completed. (kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:303) Please choose Safari > Report Bugs to Apple, note the error number, and describe what you did before you saw this message.[COLOR="Silver"]
Microsoft24
30-06-2010, 01:22
سلام نه ntfs هم تو خود مک هم همین قدر طول میکشه دقیقا ۱۸ دقیقه طول کشید ۴.۵ گیگ رو بریزه تو هارد. چه کنیم:13:
امید جان الان برا شما با چه سرعتی کپی میکنه تو win 7?
والا چه عرض کنم ! ، اتفاقا امروز یک سریال (Boys Before Flowers) رسیده دستم ، بزار کپی کنم ببینم چطوریه!
ولی ، یک نکته رو فراموش نکنید و اپل دنبال سرعت نیست بلکه دنبال بی صدایی و سکوت است! (در مورد super drive)
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
30-06-2010, 01:28
گفتم که مشکل از لینکش نیست!! چون با همین لپتاب البته با ویندوز دانلود کردم!!! جالب اینجاست که با speed download هم نمیشه!!
ولی اگه فکر میکنی لینکش کمکی میکنه اینم لینک:
نکته ایی که هست اینه که من وقتی ارور رو نشون مسئول سایتش دادم روی BUG تاکید کرد
Safari can’t open the page
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید. The error is: “The operation couldn’t be completed. (kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:303) Please choose Safari > Report Bugs to Apple, note the error number, and describe what you did before you saw this message.[COLOR="Silver"]
اولا ، به نظر من بهتره از RapidBaz استفاده کنید ، تا RapidPars!
در ثانیه ، منم ارور شما رو دریافت میکنم! پس فکر کنم ، مشکل از سرور Rapid Pars باشه!
موفق باشید ،
امید
m_sayedebrahimi
30-06-2010, 01:40
آخه من با ویندوز (بوت کمپ) دانلود کردم شد! میگم که مشکلی از سرور نیست!
zerolight
30-06-2010, 10:41
اولا ، به نظر من بهتره از RapidBaz استفاده کنید ، تا RapidPars!
در ثانیه ، منم ارور شما رو دریافت میکنم! پس فکر کنم ، مشکل از سرور Rapid Pars باشه!
موفق باشید ،
امید
آخه من با ویندوز (بوت کمپ) دانلود کردم شد! میگم که مشکلی از سرور نیست!
من گرفتمش اینم عکسش!مشکلی نبود!؟
m_sayedebrahimi
30-06-2010, 11:27
خب پس معلومه یه جای کامپیوتر من یه مشکلی هست!!!!! من کوکی ها رو هم پاک کردم و از منوی سافاری ٬ سافاری رو ریست هم کردم اما درست نشد!!
zerolight
30-06-2010, 11:31
خب پس معلومه یه جای کامپیوتر من یه مشکلی هست!!!!! من کوکی ها رو هم پاک کردم و از منوی سافاری ٬ سافاری رو ریست هم کردم اما درست نشد!!
دوست عزیز اینجور وقتا لینک رو مستقیم کپی کن تو speed download.
نه سیستمت مشکل نداره امید هم مشکل داشت
m_sayedebrahimi
30-06-2010, 11:57
دوست جون ٬ گفتم که! با speed download هم دانلود نمیشه!! اما با opera میشه!!!!!!!
Microsoft24
01-07-2010, 00:09
دوست جون ٬ گفتم که! با speed download هم دانلود نمیشه!! اما با opera میشه!!!!!!!
شما از Little Snitch استفاه میکنی ؟ :46:
m_sayedebrahimi
01-07-2010, 01:07
شما از Little Snitch استفاه میکنی ؟ :46:
نه! چی هست؟؟؟؟
DanttellO
01-07-2010, 04:33
سلام خدمت دوستان ! آقا امید یه سوال داشتم ..... من چند وقت پیشا " وب تانل ! " یا به فارسی خودمون وب تونل نصب کردم و این ستینگ شبکه سیستم و بهم ریخته ! چه راهکاری پیشنهاد میکنید که سیستم بشه مثل روز اولش :دی !!!
با تشکر !
amirarsalaan
01-07-2010, 15:53
سلام امید جون
من صبح رفتم توی یک سایت نامردی یکهو یه صفحه رو تا باز کردم کلن سافاری قفل شد خلاصه ریستارت و غیره ... الان وقتی توی سافاری روی یک لینک راست کلیک می کنم گزینه ی open link new tab دیگه وجود نداره اینطوری :
وقتی هم که open new window رو میزنم اینطوری :
البته چندتایی از آیکون هایی هم که وقتی رو لینکی راست کلیک می کردم میومدن از بین رفتن اما زیاد مهم نیستن همین open link to new tab رو چی کار کنم بیاد؟؟؟؟
Microsoft24
01-07-2010, 17:08
نه! چی هست؟؟؟؟
فایروال ه! گفتم شاید ، فایروال ، آی پی ، Rapid Pars رو بسته باشه!
از فایروال خود مک ، چی استفاده میکنید ؟
Microsoft24
01-07-2010, 17:14
سلام خدمت دوستان ! آقا امید یه سوال داشتم ..... من چند وقت پیشا " وب تانل ! " یا به فارسی خودمون وب تونل نصب کردم و این ستینگ شبکه سیستم و بهم ریخته ! چه راهکاری پیشنهاد میکنید که سیستم بشه مثل روز اولش :دی !!!
با تشکر !
از چه کانکشنی استفاده میکنی ؟
مثلا ، Lan و یا ؟؟؟
باید از طریق ، Network ، کانکشن قبلی رو پاک کنید و یکی جدید بسازید!
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
01-07-2010, 17:21
سلام امید جون
من صبح رفتم توی یک سایت نامردی یکهو یه صفحه رو تا باز کردم کلن سافاری قفل شد خلاصه ریستارت و غیره ... الان وقتی توی سافاری روی یک لینک راست کلیک می کنم گزینه ی open link new tab دیگه وجود نداره اینطوری :
وقتی هم که open new window رو میزنم اینطوری :
البته چندتایی از آیکون هایی هم که وقتی رو لینکی راست کلیک می کردم میومدن از بین رفتن اما زیاد مهم نیستن همین open link to new tab رو چی کار کنم بیاد؟؟؟؟
خب ، مک بوک شما تو یک لحظه فریز کرده و چیز خاصی نیست!
خب ، درباره ی سافاری هم باید خدمتتون عرض کنم که ، اول سافاری رو باز کنید ، بعد برید به :
Safari -- > Reset Safari
حالا ، همه ی تیک ها رو فعال کنید و Reset رو بزنید ،
سافاری رو Quite کنید و دوباره باز کنید ،
به احتمال ۹۹ درصد مشکل حل شده ،
اگر مشکلتون پا برجا بود ، دو راه دیگه هم هست ، پس نگران نباشید ، اگر ماشین زمان فعاله ، بازش کنید و یکروز قبل رو بیارید و سافاری رو از پوشه ی Application ، ریستور کنید ،
و اگر از ماشین زمان استفاده نمی کنید ، سافاری رو Reinstall کنید!
موفق باشید ،
امید
joykiller360
01-07-2010, 18:51
سلام. من میخوام مک بوکمو به مانیتورم وصل کنم حالا نمیدونم چی بخرم؟(با dvi) تو سایت چاره یه مدلایی رو زده ۳۵ بعد یه مدلایی رو زده ۴۵ فرقشون چیه؟
این ۳۵ تومن Mini DisplayPort to DVI Adapter
این ۴۵ تومن.Apple Mini-DVI to DVI Adapter
الان باید کدومو بخرم؟
بعد یه چیز دیگه الان سر کابل dvi من این شکلی هست.
ولی این Mini DisplayPort to DVI Adapter این شکلی...
Microsoft24
01-07-2010, 19:47
سلام. من میخوام مک بوکمو به مانیتورم وصل کنم حالا نمیدونم چی بخرم؟(با dvi) تو سایت چاره یه مدلایی رو زده ۳۵ بعد یه مدلایی رو زده ۴۵ فرقشون چیه؟
این ۳۵ تومن Mini DisplayPort to DVI Adapter
این ۴۵ تومن.Apple Mini-DVI to DVI Adapter
الان باید کدومو بخرم؟
بعد یه چیز دیگه الان سر کابل dvi من این شکلی هست.
ولی این Mini DisplayPort to DVI Adapter این شکلی...
شما یا باید ، Mini DIsplay Port to DVI رو بگیری و یا Mini Display Port to VGA !
Apple Mini-DVI to DVI Adapter مربوط به مک بوک پرو های سال ۲۰۰۸ ه! و به مدل های Mid2009 و 2010 نمیخوره!
اون کابل تبدیل DVI to HDMI ه! و زیاد الب نیست ، اگر HDMI میخواهید از تبدیل Mini Display Port to HDMI استفاده کنی!
من خودم از Mini Display Port to VGA استفاده میکنم!
تذکر : تقلبیش زیاده ، حواستون جمع باشه از کی میخرید!
موفق باشید ،
امید
joykiller360
01-07-2010, 20:07
شما یا باید ، Mini DIsplay Port to DVI رو بگیری و یا Mini Display Port to VGA !
Apple Mini-DVI to DVI Adapter مربوط به مک بوک پرو های سال ۲۰۰۸ ه! و به مدل های Mid2009 و 2010 نمیخوره!
اون کابل تبدیل DVI to HDMI ه! و زیاد الب نیست ، اگر HDMI میخواهید از تبدیل Mini Display Port to HDMI استفاده کنی!
من خودم از Mini Display Port to VGA استفاده میکنم!
تذکر : تقلبیش زیاده ، حواستون جمع باشه از کی میخرید!
موفق باشید ،
امید نه واسه من دو سرdvi هست. خوب قیمت های همین چاره چطوره؟ الماس چند میده؟
راستی اگه Mini Display Port to HDMI بگیرم صدا داره خودش؟
راستی این Mini DIsplay Port to DVI که سرش با سر dvi من فرق داره :19:
m_sayedebrahimi
01-07-2010, 23:22
فایروال ه! گفتم شاید ، فایروال ، آی پی ، Rapid Pars رو بسته باشه!
از فایروال خود مک ، چی استفاده میکنید ؟
فایرواله خود مک کجاشه؟؟؟؟ :9: شاید تو اونجا IP ه rapidpars رو بسته!!
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
منم اتفاقا میخام یه کابل mini display port to VGA بخرم! از کجا بخرم؟؟؟ چنده؟؟؟
Microsoft24
02-07-2010, 04:28
فایرواله خود مک کجاشه؟؟؟؟ :9: شاید تو اونجا IP ه rapidpars رو بسته!!
با سلام و صبح بخیر به کاربران مکینتاش ،
برو به ،
Apple Menu -- > System Preferences -- >Security -- > Firewall
حالا از پایین صفحه Advanced رو انتخاب کن ، تا لیست ، نرم افزار ها و سرور هایی که اجازه ی incoming port و outgoing port رو دارند مشاهده کنید!
با + و - میتونید کم و زیادش کنید!
منم اتفاقا میخام یه کابل mini display port to VGA بخرم! از کجا بخرم؟؟؟ چنده؟؟؟
من خودم هم از این کابل استفاده میکنم ، (بصورت مالتی اسکرین)
قیمتش هم حدود ۴۵۰۰۰ تومن ه!
لیست قیمت نقش هم که رو سایتش هست ، خواستید بگید اونم میزارم!
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
02-07-2010, 04:41
نه واسه من دو سرdvi هست. خوب قیمت های همین چاره چطوره؟ الماس چند میده؟
راستی این Mini DIsplay Port to DVI که سرش با سر dvi من فرق داره :19:
قیمت ها اینطوریه :
Mini Display port to VGA = Mini Display port to DVI = Mini DIsplay port to HDMI = 45000T
خیر صدا نداره!
کابل DVI ، بصورت استاندارد ه ، پس امکان نداره فرق کنه!
یک نکته رو فراموش نکنید ، این تبدیل ها مادگی DVI , VGA و HDMI رو ایجاد میکنه ، شما نیاز به یک کایل DVI , VGA و HDMI هم دارید!
موفق باشید ،
امید
m_sayedebrahimi
03-07-2010, 00:34
آقا نه مشکل از firewall هم نبود! اصلا خاموش بود!!!!!
مشکل ما همچنان به قوت خودش باقیه!!!!!!
البته این error ((kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:303 مثل اینکه معروفه!!! لطفا یکی کمک کنه!!!!
Microsoft24
03-07-2010, 19:20
آقا نه مشکل از firewall هم نبود! اصلا خاموش بود!!!!!
مشکل ما همچنان به قوت خودش باقیه!!!!!!
البته این error ((kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:303 مثل اینکه معروفه!!! لطفا یکی کمک کنه!!!!
من روش کار میکنم! ولی زیاد هم مهم نیست!
موفق باشید ،
امید
joykiller360
03-07-2010, 23:16
میگم از این Mini Display port to DVI بخرم وقتی وصلش میکنم تصویر lcd خود مک میره؟
zerolight
04-07-2010, 09:47
میگم از این Mini Display port to DVI بخرم وقتی وصلش میکنم تصویر lcd خود مک میره؟
نه lcd هم تصویر داره!
joykiller360
04-07-2010, 10:19
نه lcd هم تصویر داره!
نمیشه کاری کرد که تصویر فقط از مانیتور بیاد؟
zerolight
04-07-2010, 10:34
چرا ولی تا جایی که من میدونم باید کیبورد یا موس داشته باشی!!
تنظیم کن که وقتیlid میبندی بره تو حالتsleep بعد کابل رو وصل کن تنظیمات لازم رو انجام بده همون رزولیشن.بعد کابل برق رو وصل کن!حالاlid رو ببند کهsleep بشه!بعد یه کلیک با موس یا کیبورد رو بزن وقتیexternal display روشن شد میتونی lidرو باز کنی دیگه روشن نمیشه!اینو یه جا خوندم ولی الان امتحان کردم جواب داد!!!
Microsoft24
04-07-2010, 14:55
خب ، ببینید ، همه ی اینها قابل تنظیم ه!
برو به Apple Menu -- >System Preferences -- >Display --> Arrangement
حالا ، اگر Mirror Display رو فعال کنی ، هر دو تا ، تصویر یکسان نشون میدند ، در غیر اینصورت تصویر بصورت مالتی اسکرین خواهد یود!
و یک چیز جالب تر ، در صورتی که یک موس و کیبورد بیسیم و یا با سیم داشته باشی ، مک بوک ت به کابل مگاسافت (همون برق) وصل باشه ،
میتونی ، Lidش رو ببندی ، حالا از رو کیبورد command رو بزن ،تصویر فقط از مانیتور میاد!
برای باز گشت هم ، اول مک رو sleep کن ، بعد command رو از رو کیبورد داخلی برن!
موفق باشید ،
امید
joykiller360
04-07-2010, 15:59
قاطی کردم ...:31:
من میخوام هفته دیگر برم بخرم.
میشه از کیبورد خود مک استفاده کنم ولی led مک خاموش باشه و فقط تصویر از مانیتورم بیاد؟؟ اگه میشه برم بخرم اگه نه که کلا بی خیال کابل.
کیبرد ندارم فقط یه موس دارم.
Microsoft24
04-07-2010, 16:43
میشه از کیبورد خود مک استفاده کنم ولی led مک خاموش باشه و فقط تصویر از مانیتورم بیاد؟؟ اگه میشه برم بخرم اگه نه که کلا بی خیال کابل.
میثم جان ، چرا بیخودی اعصاب خودتو خورد میکنی؟
قیمت اعصاب شما ، خیلی بیشتر از این جرفهاست!:10:
میشه ، از تو تنضیمات ، میشه این کار رو کرد!
موفق باشید ،
امید
zerolight
04-07-2010, 17:22
به قول امیدخان چرا اعصابت رو خورد میکنی!
میشه منم فقط یه موس دارم!
امروز هم روی lcdسامسونگ و با یه پروژکترsony هم امتحان کردم شد!
با سلام
من مطابق دستورات امید جون روی مک بوکم ویندوز سون ریختم. مثل ساعت داره کار میکنه. اما یه مشکل داره و اون اینه که ساعت مک و ویندوز با هم تفاوت داره. وقتی توی ویندوز اونو درست میکنم تنظیم ساعت مک به هم میخوره و بالعکس. چه باید کرد. ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
majid_3ma
05-07-2010, 12:01
time zone هر دو یکی هست؟
zerolight
05-07-2010, 12:18
با سلام
من مطابق دستورات امید جون روی مک بوکم ویندوز سون ریختم. مثل ساعت داره کار میکنه. اما یه مشکل داره و اون اینه که ساعت مک و ویندوز با هم تفاوت داره. وقتی توی ویندوز اونو درست میکنم تنظیم ساعت مک به هم میخوره و بالعکس. چه باید کرد. ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
حرف دوستمون درسته اگه time zoneیکی باش نباید مشکلی داشت باشی!؟بازم میپرسم!
حرف دوستمون درسته اگه time zoneیکی باش نباید مشکلی داشت باشی!؟بازم میپرسم!
با سلام
بله منطقه زمانی هر دو یکیه ولی این مشکل رو داره.
majid_3ma
05-07-2010, 13:25
!!!!!!!
تاریخ چی هر دو یکی هست؟
خیلی عجیب هستش
m_sayedebrahimi
05-07-2010, 13:56
آقا من علاوه بر اون مشکل سافاری و دانلود نشدن و ... یه مشکل دیگم دارم!!!! یاهو مسنجرم آن نمیشه!! ده بار هم پاکش کردم ۲ باره ریختم!!! فایده نداشت!
majid_3ma
05-07-2010, 14:23
تو مک مشکل داری یا ویندوز؟
zerolight
05-07-2010, 14:32
آقا من علاوه بر اون مشکل سافاری و دانلود نشدن و ... یه مشکل دیگم دارم!!!! یاهو مسنجرم آن نمیشه!! ده بار هم پاکش کردم ۲ باره ریختم!!! فایده نداشت!
دانلود نشدن چی؟واضح مشکلات رو بگین؟
برای یاهو هم از ------ که استفاده نمیکنی؟
قسمت firewallمک رو چک کن شاید اجازهٔ دسترسی رو بستی؟!
در ضمن امضای جدید پ خ شده لطفا از اون استفاده کنید!!
Microsoft24
05-07-2010, 17:22
با سلام
با سلام به شما دوست عزیز ،
این مشکل ، جزو باگ های بوت کمپ ه ، که بزودی با آپدیت جدید ، برطرف خواهد شد ،
خب ، این موضوع همیشه ، رو اعصاب من راه می رفته بنا براین ، یک راه حل براش پیدا کردم .
میرم سر اصل مطلب ، ما میخواهیم از طریق رجیستری ، ار تباط ساعت م ویندوز رو قطع کنیم ،
۱ - با ویندوز بوت کنید ،
۲ - از منوی استارت ، RUN رو باز کنید و تایپ کنید Regedit و اینتر کنید ،
۳ - حالا به مسیر زیر برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\TimeZoneInformation
۴ - در فولدر TimeZoneInformation توفضای خالی سمت راست رایت ککلیک کنید و new --> DWORD Value رو انتخاب کنید ،
۵ - اسمش رو بزارید RealTimeIsUniversal و مقدار Key رو بزارید 1!
۶ - رجیستری رو بندید و ری استارت کنید،
۷ - پایان ، از این به بعد ساعت مک و ویندوز دیگه ارتباطی به هم ندارند !
تذکر : ضمنا در تنظیمات dword گزینه ۳۲ بیت کافی است.
موفق باشید ،
امید
دوستان ببخشید یه سوال
من تقریبا ۱ سالی هست که یه mb991 خریدم و تا حالا هم ویندوز نریختم (چون بیشتر سر و کارم با نرم افزار final cut studio هستش. ولی الان به یه برنامه گرافیکی نیاز دارم که فقط ورژن مک داره و نیاز به ویندوز دارم. چندتا سوال دارم. ممنون می شم راهنماییم کنید:
سوال اول اینکه با توجه به 4gb ram و cpu 2.53 چه ویندوزی رو پیشنهاد می کنید. ۷ یا xp. نمی خوام سرعا mac به هیچ وجه پایین بیاد. ۷ نسبت به xp سنگین تر نیست رو mac. سرعت کدومشون رو mac بیشتره و در کل کدوم بهتر جواب می ده؟ XP یا 7 64bit یا 7 32bit?
سوال دوم هم اینکه طریقه نصب ویندوز چه جوریه؟ هنوز با NTFS مشکل داره؟ بین FAT32 و NTFS کدوم بهتر جواب می ده. (برای اینکه درایو ویندوزم کمتر از 30 GB هم باشه مشکلی ندارم. چون زیاد با ویندوز کار نمی کنم.)
و سوال سوم اینکه بین parallels desktop و vmware fusion کدوم رو پیشنهاد می دید؟ (تو شرکت ما تو یه سری macها vmware نصبه و یه سریم parallels. احساس می کنم سرعت vmware بیشتره. چون دستگاه هایی که vmware دارن سریعترن و تو ۵ ثانیه خاموش می شن، ولی اوناییکه paralles دارن شاید تو ۱۰ ثانیه خاموش شن.
ببخشید که زیاد شد. ممنون می شم منو راهنمایی کنین :20:
joykiller360
05-07-2010, 20:32
فردا میخوام برم بازار رضا Mini Display port to DVI بخرم به نظرتون امکان اینکه اصل نباشه هست؟ یا برم همون الماس؟
zerolight
05-07-2010, 21:13
فردا میخوام برم بازار رضا Mini Display port to DVI بخرم به نظرتون امکان اینکه اصل نباشه هست؟ یا برم همون الماس؟
تو یه پاکت سفید که رو درش هم لیبل داره توش هم یه کاغذ مال اپل هست!ولی خوب از الماس بگیری مطمئن تره!
zerolight
05-07-2010, 21:19
دوستان ببخشید یه سوال
من تقریبا ۱ سالی هست که یه mb991 خریدم و تا حالا هم ویندوز نریختم (چون بیشتر سر و کارم با نرم افزار final cut studio هستش. ولی الان به یه برنامه گرافیکی نیاز دارم که فقط ورژن مک داره و نیاز به ویندوز دارم. چندتا سوال دارم. ممنون می شم راهنماییم کنید:
سوال اول اینکه با توجه به 4gb ram و cpu 2.53 چه ویندوزی رو پیشنهاد می کنید. ۷ یا xp. نمی خوام سرعا mac به هیچ وجه پایین بیاد. ۷ نسبت به xp سنگین تر نیست رو mac. سرعت کدومشون رو mac بیشتره و در کل کدوم بهتر جواب می ده؟ XP یا 7 64bit یا 7 32bit?
سوال دوم هم اینکه طریقه نصب ویندوز چه جوریه؟ هنوز با NTFS مشکل داره؟ بین FAT32 و NTFS کدوم بهتر جواب می ده. (برای اینکه درایو ویندوزم کمتر از 30 GB هم باشه مشکلی ندارم. چون زیاد با ویندوز کار نمی کنم.)
و سوال سوم اینکه بین parallels desktop و vmware fusion کدوم رو پیشنهاد می دید؟ (تو شرکت ما تو یه سری macها vmware نصبه و یه سریم parallels. احساس می کنم سرعت vmware بیشتره. چون دستگاه هایی که vmware دارن سریعترن و تو ۵ ثانیه خاموش می شن، ولی اوناییکه paralles دارن شاید تو ۱۰ ثانیه خاموش شن.
ببخشید که زیاد شد. ممنون می شم منو راهنمایی کنین :20:
جواب رو در تاپیک مربوطه دادم
اینم لینک
m_sayedebrahimi
05-07-2010, 22:25
دانلود نشدن چی؟واضح مشکلات رو بگین؟
برای یاهو هم از ------ که استفاده نمیکنی؟
قسمت firewallمک رو چک کن شاید اجازهٔ دسترسی رو بستی؟!
در ضمن امضای جدید پ خ شده لطفا از اون استفاده کنید!!
ببینید موقع دانلود کردن از یک سایت خاص (رپیدفارس) این ارور رو میده:
error ((kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:303 و از وجود یه bug که نمیدونم چیه خبر میده!!!!!
من از ------ استفاده نمیکنم! چند بار سعی کردم نشد!!! قسمت irewall هم کلا خاموشه!!! دسترسی رو از کجا میشه کنترل کرد!!؟
joykiller360
06-07-2010, 00:26
تو یه پاکت سفید که رو درش هم لیبل داره توش هم یه کاغذ مال اپل هست!ولی خوب از الماس بگیری مطمئن تره!
حالا فردا میرم ببینم چی میشه. اگه دیدم مشکوکه میرم همون الماس
zerolight
06-07-2010, 01:10
ببینید موقع دانلود کردن از یک سایت خاص (رپیدفارس) این ارور رو میده:
error ((kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:303 و از وجود یه bug که نمیدونم چیه خبر میده!!!!!
من از ------ استفاده نمیکنم! چند بار سعی کردم نشد!!! قسمت irewall هم کلا خاموشه!!! دسترسی رو از کجا میشه کنترل کرد!!؟
این ارور رو به بعضی دیگه از دوستان هم می ده!چیزه خاصی هنوز پیدا نکردم البته امیدخان هم دنبالش هست!
soroush.g88
07-07-2010, 11:10
سلام
میشه در فرق بین boot camp با paralell desktop توضیح بدید؟
مرسی
Microsoft24
07-07-2010, 17:20
سلام
میشه در فرق بین boot camp با paralell desktop توضیح بدید؟
مرسی
نصب ویندوز در رایانه های مکینتاش از طریق بوت کمپ انجام میشه ، که آموزشش هم اینجا هست!
اما نرم افزار هایی مثل vMware و Paralles هستند ، که می تونند هر سیستم عاملی رو بصورت مجازی براتون نصب کنند!
موفق باشید ،
امید
سلام دوستان
امروز در حين كار مك بوك پروم به صورت ناگهاني خاموش شد و ديدم با اينكه قبلش شارژش كامل بود در لحظه اي كاملا دشارژ شد. به نظرتون باطري مشكل داره؟شما ها هم با اين مشكل روبرو شديد تا حالا؟راستش يه ذره نسبت به اپل بدبين شدم.آخه تو لپ تاپ قبليم هيچوقت اين اتفاق نيفتاده بود.خوشحال مي شم منو از نگراني در بياريد.
majid_3ma
08-07-2010, 07:30
آخه چرا به اپل بیچاره بدبین شدی؟:41:
چند وقت هست از دستگاه استفاده می کنی؟
چه جوری شارژ و دشارژ میشه؟
zerolight
08-07-2010, 13:24
سلام دوستان
امروز در حين كار مك بوك پروم به صورت ناگهاني خاموش شد و ديدم با اينكه قبلش شارژش كامل بود در لحظه اي كاملا دشارژ شد. به نظرتون باطري مشكل داره؟شما ها هم با اين مشكل روبرو شديد تا حالا؟راستش يه ذره نسبت به اپل بدبين شدم.آخه تو لپ تاپ قبليم هيچوقت اين اتفاق نيفتاده بود.خوشحال مي شم منو از نگراني در بياريد.
دقیقتر توضیح بده؟!
به این زودی بدبینی نداره که؟!مدل و مدت استفاده رو هم بگو!
منظورت اینه که شارژ با درصد بالایی داشتی بعد که خاموش شد دیگه بدون برق نیومد بالا؟!یا فقط یکی از اون ۸ چراغ بقل روشن شد اونم چشمک زن؟
دقیقتر توضیح بده؟!
به این زودی بدبینی نداره که؟!مدل و مدت استفاده رو هم بگو!
منظورت اینه که شارژ با درصد بالایی داشتی بعد که خاموش شد دیگه بدون برق نیومد بالا؟!یا فقط یکی از اون ۸ چراغ بقل روشن شد اونم چشمک زن؟
مدل لپ تاپ من mb991/lla هستش.حدود ۶ ماه هم هست که استفاده می کنم.کلا از لپ تاپم کم استفاده می کنم.مثلا هر دو سه روز یک بار ۲ یا ۳ ساعت.
موقع کار کردن با پاور پوینت بود(تو محیط ویندوز) که رفت رو sleep انگار و چراغ کابل هم نارنجی شد.با دکمه پاورهم روشن نشد.کامل خالی شده بود.و دقیقا طبق گفته شما فقط یک چراغ چشمک زن روشن شد.البته امیدوارم مشکل جدی نباشه.
ممنون
zerolight
09-07-2010, 22:37
مدل لپ تاپ من mb991/lla هستش.حدود ۶ ماه هم هست که استفاده می کنم.کلا از لپ تاپم کم استفاده می کنم.مثلا هر دو سه روز یک بار ۲ یا ۳ ساعت.
موقع کار کردن با پاور پوینت بود(تو محیط ویندوز) که رفت رو sleep انگار و چراغ کابل هم نارنجی شد.با دکمه پاورهم روشن نشد.کامل خالی شده بود.و دقیقا طبق گفته شما فقط یک چراغ چشمک زن روشن شد.البته امیدوارم مشکل جدی نباشه.
ممنون
If you see just one light blinking, the battery needs to be recharged. Use the computer with the adapter connected to recharge the battery.
این چیزی که در سایت اپل نوشته!
If you see just one light blinking, the battery needs to be recharged. Use the computer with the adapter connected to recharge the battery.
این چیزی که در سایت اپل نوشته!
ببخشيد ولي منظور من اينه كه چرا به صورت ناگهاني شارژش تموم شد.آيا حتي همين يه بار نشون ميده كه باطريم مشكل داره يا طبيعيه؟
من در مورد مشكل باطريم تو سايت answers.yahoo.com هم كمك گرفتم.يه نفر اين روش پايين رو پيشنهاد كرد.نظر علما چيه؟
From time to time you need to reset the Battery Memory in an Apple laptop as it will help run better in the long run. It's stored in the PRAM and to reset it just follow the directions below if this fails first thought will be your charger second could be the battery please let me know how it goes.
Resetting PRAM and NVRAM
Shut down the computer.1.
2. Locate the following keys on the keyboard: Command, Option, P, and R. You will need to hold these keys down simultaneously in step 4.
3. Turn on the computer.
4. Press and hold the Command-Option-P-R keys. You must press this key combination before the gray screen appears.
5. Hold the keys down until the computer restarts and you hear the startup sound for the second time.
6. Release the keys.
chakhmagh
12-07-2010, 13:34
من مک mc374 دارم حالا میخوام با موبایلم و از طریق wifi یه اینترنت وصل بشم .لطفا راهتمایی کنید.
ظمنا موبایلم هم x1 هست
police-force
12-07-2010, 15:16
دوستان من بعد از نصب چنتا برنامه متوجه شدم که از Application فولدر utilities پاک شده :18:، اگه کمکم کنید ممنون میشم
zerolight
13-07-2010, 16:50
ببخشيد ولي منظور من اينه كه چرا به صورت ناگهاني شارژش تموم شد.آيا حتي همين يه بار نشون ميده كه باطريم مشكل داره يا طبيعيه؟
من در مورد مشكل باطريم تو سايت answers.yahoo.com هم كمك گرفتم.يه نفر اين روش پايين رو پيشنهاد كرد.نظر علما چيه؟
From time to time you need to reset the Battery Memory in an Apple laptop as it will help run better in the long run. It's stored in the PRAM and to reset it just follow the directions below if this fails first thought will be your charger second could be the battery please let me know how it goes.
Resetting PRAM and NVRAM
Shut down the computer.1.
2. Locate the following keys on the keyboard: Command, Option, P, and R. You will need to hold these keys down simultaneously in step 4.
3. Turn on the computer.
4. Press and hold the Command-Option-P-R keys. You must press this key combination before the gray screen appears.
5. Hold the keys down until the computer restarts and you hear the startup sound for the second time.
6. Release the keys.
سلام.ببخشید چند روزی نتونستم چک کنم.
اون روش رو امیدخان برای یه چیز دیگه هم گفت بودن،یادم نیست برای چی!پست رو برای امید فرستادم صبر کن ببین چی میگه شاید بدونه!
zerolight
13-07-2010, 16:58
دوستان من بعد از نصب چنتا برنامه متوجه شدم که از Application فولدر utilities پاک شده :18:، اگه کمکم کنید ممنون میشم
با سلام
به نصب برنامه کاری نداره!!!؟؟خودتون احتمالا اشتباهی پاکش کردین!!
الان اگه بک آپ میگیری که برش گردون!!!
zerolight
13-07-2010, 17:04
من مک mc374 دارم حالا میخوام با موبایلم و از طریق wifi یه اینترنت وصل بشم .لطفا راهتمایی کنید.
ظمنا موبایلم هم x1 هست
با سلام!
اگه منظورت با استفاده از edgeهست!که باید یک نرمافزار پیدا کنی که یک اکسس پوینت بسازه!چون x1 هم نداره!
vahid.tipic
13-07-2010, 17:39
با سلام.من چرا اصلا از بلو توث نمیتونم استفاده کنم و نه فایلی رو میشه ارسال کرد و نه میشه دریافت کرد.جریان چیه؟
vahid.tipic
13-07-2010, 18:10
سلام دوباره.واقعاً خسته نباشی امید خان.بابا یه نمایندگی واسه ایران بگیر دیگه از اپل.:31:
من دو تا سوال دارم که یکیش مربوط به این بخشه.من هر وقت تو خونه هستم لپ تاپ رو به برق وصل میکنم و تقریبا ۱۰ ساعت به طور مدام باهاش کار میکنم میخواستم بدونم این ضرری برای باطری داره یا نه؟به طور مثال تو لپ تاپهای دیگه میشه باطری رو در آورد و به طور مستقیم به برق وصل کرد.ولی اینجا که نمیشه، میخواستم بدونم به باطری صدمه وارد میشه اینکه به طور مداوم به برق وصل هست یا خیر؟و اینکه با برنامهٔCoconut Battery تست زدم و تصویر زیر رو تحویلم داد.ظاهراً اوضاع باطری خوبه فقط از Battery-Loadcycles سر در نیاوردم که چی هست.خیلی ممنون از راهنماییهات.
sarabgirl
13-07-2010, 19:19
سلام،برنامه تونل وجوندو،فیس بوکو باز نمیکنه،میشه یک برنامه دیگه معرفی کنید.ممنون از راهنماییتون.
joykiller360
13-07-2010, 21:56
سلام،برنامه تونل وجوندو،فیس بوکو باز نمیکنه،میشه یک برنامه دیگه معرفی کنید.ممنون از راهنماییتون.
من با فایر فوکس بازش میکنم
m_sayedebrahimi
13-07-2010, 22:26
چطوری با فایرفاکس بازش میکنید؟؟؟؟
zerolight
13-07-2010, 22:31
سلام دوباره.واقعاً خسته نباشی امید خان.بابا یه نمایندگی واسه ایران بگیر دیگه از اپل.:31:
من دو تا سوال دارم که یکیش مربوط به این بخشه.من هر وقت تو خونه هستم لپ تاپ رو به برق وصل میکنم و تقریبا ۱۰ ساعت به طور مدام باهاش کار میکنم میخواستم بدونم این ضرری برای باطری داره یا نه؟به طور مثال تو لپ تاپهای دیگه میشه باطری رو در آورد و به طور مستقیم به برق وصل کرد.ولی اینجا که نمیشه، میخواستم بدونم به باطری صدمه وارد میشه اینکه به طور مداوم به برق وصل هست یا خیر؟و اینکه با برنامهٔCoconut Battery تست زدم و تصویر زیر رو تحویلم داد.ظاهراً اوضاع باطری خوبه فقط از Battery-Loadcycles سر در نیاوردم که چی هست.خیلی ممنون از راهنماییهات.
مشکلی نیست که به برق باشه!نوع باتری های اپل فرق می کنه!
اون هم یعنی تعداد دفعه هایی که باتریت شارژ شده که تا۱۰۰۰تا برسه مشکلی نیست بعد از حجم شارژت کم می شه!
امیدوارم خوب گفته باشم!!!
zerolight
13-07-2010, 22:38
با سلام.من چرا اصلا از بلو توث نمیتونم استفاده کنم و نه فایلی رو میشه ارسال کرد و نه میشه دریافت کرد.جریان چیه؟
کلا شما دریافت نداری تا جایی که می دونم!
اما ارسال نباید مشکلی داشته باشه!!چه پیغام خطایی می ده؟؟؟!!
joykiller360
14-07-2010, 00:40
سلام. میگم کیبورد معمولی هم میشه به اپل وصل کرد؟ چه دکمه ای کار command رو انجام میده؟
vahid.tipic
14-07-2010, 19:29
کلا شما دریافت نداری تا جایی که می دونم!
اما ارسال نباید مشکلی داشته باشه!!چه پیغام خطایی می ده؟؟؟!!
حق با شماست.من ارسال دارم ولی دریافت ندارم.
sarabgirl
14-07-2010, 20:12
من با فایر فوکس بازش میکنم
خیلی مرسی منم تو نستم با فایر فاکس بازش کنم.
m_sayedebrahimi
15-07-2010, 12:44
یعنی هیشکی پیدا نمیشه این مشکل منو حل کنه؟؟؟؟
وقتی میخام از یه سرور خاص
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود کنم این ارور رو میده!!! :kCFErrorDomainCFNetwork error 303
(Safari can’t open the page “lb.rapidpars.com/675877/5151/21/DiMa1.1.3_.zip”. The error is: “The operation couldn’t be completed. (kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:303) Please choose Safari > Report Bugs to Apple, note the error number, and describe what you did before you saw this message.)
با speed download هم دانلود نمیشه!! ولی با Opera دانلود میشه! سافاری رو ریست هم کردم و empty cache هم کردم ولی فایده ایی نداشت!
zerolight
15-07-2010, 12:49
یعنی هیشکی پیدا نمیشه این مشکل منو حل کنه؟؟؟؟
وقتی میخام از یه سرور خاص
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود کنم این ارور رو میده!!! :kCFErrorDomainCFNetwork error 303
(Safari can’t open the page “lb.rapidpars.com/675877/5151/21/DiMa1.1.3_.zip”. The error is: “The operation couldn’t be completed. (kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:303) Please choose Safari > Report Bugs to Apple, note the error number, and describe what you did before you saw this message.)
با speed download هم دانلود نمیشه!! ولی با Opera دانلود میشه! سافاری رو ریست هم کردم و empty cache هم کردم ولی فایده ایی نداشت!
راهش رو که گفتم!اگه لینک رو مستقیم درspeed download بذاری دان میکنه!
تو نت بگرد!ما که گشتیم دلیل نبود واسش!
m_sayedebrahimi
15-07-2010, 12:51
راهش رو که گفتم!اگه لینک رو مستقیم درspeed download بذاری دان میکنه!
تو نت بگرد!ما که گشتیم دلیل نبود واسش!
گفتم که! این کار رو کردم! نمیشه!
سلام دوستان
من پسورد اکانتم رو عوض کردم یادم رفته.:41:
حالا میخواستم ببینم مثل ایکس پی password remover هست پسشو پاک کنم یا نه؟؟؟
ممنون میشم!!:20:
zerolight
22-07-2010, 09:23
سلام دوستان
من پسورد اکانتم رو عوض کردم یادم رفته.:41:
حالا میخواستم ببینم مثل ایکس پی password remover هست پسشو پاک کنم یا نه؟؟؟
ممنون میشم!!:20:
دی وی دی osxرو بذار و سیستم رو ریست کن تا با دی وی دی لود بشه!!
حالا کمی طول میکش!
از منوی بالا گزینه ریست پسورد رو انتخاب کن!
yavar-mc
24-07-2010, 16:30
سلام بچه ها من 374 پرو دارم بلوتوتم میتونم فایل سند کنم ولی نمیتونم فایل دریافت باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
zerolight
24-07-2010, 23:01
سلام بچه ها من 374 پرو دارم بلوتوتم میتونم فایل سند کنم ولی نمیتونم فایل دریافت باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
همین جوری درسته شما فقط سند داری برای دریافت باید به دستگاه کانکت بشی و فایل رو پیدا کنی getرو بزنی!!
yavar-mc
25-07-2010, 15:11
همین جوری درسته شما فقط سند داری برای دریافت باید به دستگاه کانکت بشی و فایل رو پیدا کنی getرو بزنی!!
ببخشین چه جور کانکت بشم یعنی با چی کانکت بشم؟؟/ با بلوتوت کانکت بشو م؟؟؟یا چی؟؟
واسه این که از یک دوایس دیگه غیر لب تاب مثل مبایل فایل باید چیکار کنم ؟؟
اونم باید کانکت بشم ؟؟؟
ممنون میشم یخورده بیشر توضیح بدین؟؟
zerolight
25-07-2010, 17:55
ببخشین چه جور کانکت بشم یعنی با چی کانکت بشم؟؟/ با بلوتوت کانکت بشو م؟؟؟یا چی؟؟
واسه این که از یک دوایس دیگه غیر لب تاب مثل مبایل فایل باید چیکار کنم ؟؟
اونم باید کانکت بشم ؟؟؟
ممنون میشم یخورده بیشر توضیح بدین؟؟
از نوار بالا روی علامتbt کلیک کن بعد اسم دستگاه رو انتخاب کن بعد درایوها رو میاره فایل رو انتخاب کن!!
Amir_oo_oo
25-07-2010, 20:22
سلام ... دوستان facebook رو چجوری باز می کنین؟
من toonel و JonDo دارم صفحه اولش رو باز می کنن ولی وقتی یوزر و پسورد رو می زنم صفحه باز نمی شه ... هر کاری به ذهنمم رسید انجام دادم ... کسی تجربه ای داره؟
مرسی
Microsoft24
27-07-2010, 17:13
من toonel و JonDo دارم صفحه اولش رو باز می کنن ولی وقتی یوزر و پسورد رو می زنم صفحه باز نمی شه ... هر کاری به ذهنمم رسید انجام دادم ... کسی تجربه ای داره؟
مرسی
از وی پی ان استفاده کنید!
Amir_oo_oo
27-07-2010, 17:41
امید جان من تا حالا از --- استفاده نکردم ... انگار واسه خریدن accountesh باید پول بدم آره؟
راه دیگه ای نداره
دوستان گفته بودن با فایرفاکس بازش کردن ... میشه بگین چجوری؟
من یه ماه بیشتر ایران نیستم ... این یه ماه رو یه جوری سر کنم تمومه
بچه ها لطفا کمک کنین ... هر دفعه می خوام برم تو فیسبوک ریستارت میکنم میرم تو ویندوز!!!!! داره دیوونم می کنه !!!
از وی پی ان استفاده کنید!
joykiller360
27-07-2010, 21:30
سلام. میگم کیبورد معمولی هم میشه به اپل وصل کرد؟ چه دکمه ای کار command رو انجام میده؟
Microsoft24
27-07-2010, 22:56
میشه ، کلید ویندوز جای command ه!
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
27-07-2010, 23:04
امید جان من تا حالا از --- استفاده نکردم ... انگار واسه خریدن accountesh باید پول بدم آره؟
پسر خوب اکانت یکماهش ، ۵۰۰۰ تومنه! من فکر نمیکنم ، پول زیادی باشه!
هم قانونیه ، هم سرعتش بالاست!
راه دیگه ای نداره
خیر
دوستان گفته بودن با فایرفاکس بازش کردن ... میشه بگین چجوری؟
با یک ------ که دیگه کار نمیکنه!
من یه ماه بیشتر ایران نیستم ... این یه ماه رو یه جوری سر کنم تمومه
وی پی ان راست کار شماست!
بچه ها لطفا کمک کنین ... هر دفعه می خوام برم تو فیسبوک ریستارت میکنم میرم تو ویندوز!!!!! داره دیوونم می کنه !!!
من فیس بوک رو ، یکساله بیخیال شدم! چون جو سیاسی شدید پیدا کرده!
حتی اکانتم رو Deactive کردم!
تو ویندوز هم فکر کنم ، از U-l-t-r-a-s-u-r-f استفاده میکنی ، درسته ؟
اما ، اگر وی پی ان خواستی ، این بهترینه :
rain2009.tk
موفق باشید ،
امید
sarabgirl
28-07-2010, 12:26
مرسی
سلام منم مشكل شما رو داشتم ولي با فاير فاكس و تونل الان به فيس بوك وصل ميشم.شما بايد بريد تو قسمت تنظيمات فاير فاكس و يك تغييراتي تو قسمت اينترنت و پ*ر*و*ك*س*ي بديدومن الان مكم جلوم نيست كه دقيقا به شما بگم ولي حتما بهتون در اسرع وقت ظرف امروز فردا ميگم كه چيكار كنيد .
zerolight
28-07-2010, 16:51
مرسی
درfirefoxبه این مسیر برو
preferences--->>>advance--->>>network--->>>setting
حالا این رو بزن
127.0.0.1
port:8080
Amir_oo_oo
28-07-2010, 16:58
مرسی لطف کردی جواب دادی
ولی نشد ... صفحه اولش رو باز می کنه ولی وارد نمیشه ...
بیخیال .... یه ۱۰ ۱۵ روز هم همینجوری سر می کنم تا برای همیشه از این ف.ی.ل.ترینگ راحت بشم
موفق باشین
درfirefoxبه این مسیر برو
preferences--->>>advance--->>>network--->>>setting
حالا این رو بزن
127.0.0.1
port:8080
sarabgirl
29-07-2010, 11:09
مرسی لطف کردی جواب دادی
ولی نشد ... صفحه اولش رو باز می کنه ولی وارد نمیشه ...
بیخیال .... یه ۱۰ ۱۵ روز هم همینجوری سر می کنم تا برای همیشه از این ف.ی.ل.ترینگ راحت بشم
موفق باشین
در فایر فاکس بعد از اینکه ۱۲۷۰.۰.۱و۸۰۸۰ را زدی،باید حتما use this proxy server for all protocols راتیک کنی.
Amir_oo_oo
29-07-2010, 11:31
مرسیییییی نکته ش همین بود انگار درست شد :) بازم ممنون
در فایر فاکس بعد از اینکه ۱۲۷۰.۰.۱و۸۰۸۰ را زدی،باید حتما use this proxy server for all protocols راتیک کنی.
oghyanoos
01-08-2010, 19:55
دوستان من 1000 بار تو این سایت یه سوال رو پرسیدم کسی جواب نداد:41:
من میخام رو لپتاپم مک بریزم اما نمیدونم کدوم نوعش رو؟؟؟؟؟ مدل لپ تاپم پایین نوشته!
Microsoft24
01-08-2010, 21:36
دوستان من 1000 بار تو این سایت یه سوال رو پرسیدم کسی جواب نداد:41:
من میخام رو لپتاپم مک بریزم اما نمیدونم کدوم نوعش رو؟؟؟؟؟ مدل لپ تاپم پایین نوشته!
هر گونه بحث درباره ی هکینتاش (نصب مک بر روی PC) تو تاپیک های مکینتاش ، ممنوع بوده و با متخلف برخورد خواهد شد!
دفعه ی بعدی اخطار میگیری! :5:
میتونی از تاپیک زیر استفاده کنی :
با تشکر ،
Microsoft24
سلام بچه ها می خواستم از utorrent استفاده کنم دیدم schedule نداره راه دیگه ای واسه این کار هست؟ :13:
sarabgirl
02-08-2010, 12:17
سلام من اگه بخوام با دايل آپ به اينترنت كانكت بشم،طرز ساخت كانكشنو بلد نيستم لطفا راهنماييم كنيد.مرسي ميشم خيلي.
zerolight
02-08-2010, 12:24
سلام من اگه بخوام با دايل آپ به اينترنت كانكت بشم،طرز ساخت كانكشنو بلد نيستم لطفا راهنماييم كنيد.مرسي ميشم خيلي.
مودم داری؟!
وقتیusb modem وصلش کنی خودش یک پیغام میده بت که اگه اوکی برات میسازه!
اگه هم میخوای دستی درس کنی!درnetwork قسمت سمت چپ + رو بزن از اونجاusb modem(external) رو انتخاب کن!البته باید مودمت وصل باش!!
sarabgirl
02-08-2010, 13:51
مودم داری؟!
وقتیusb modem وصلش کنی خودش یک پیغام میده بت که اگه اوکی برات میسازه!
اگه هم میخوای دستی درس کنی!درnetwork قسمت سمت چپ + رو بزن از اونجاusb modem(external) رو انتخاب کن!البته باید مودمت وصل باش!!
نه،مودم ندارم.بايد چه مودمي بگيرم.قيمتش چنده؟
من الان با يك مودم واير لس به اي دي اس ال وصلم.ميخوام برم خونه دوستم كه اينترنت دايل آپ داره و از اونجا مي خواهم وصل بشم.
babak-online
02-08-2010, 15:08
با سلام
یکی از دوستان ما مکبوک داره ولی توی کانکت شدن به نت مشکل داره.
مودم وایرلس داره ایشون که میتونه با پی سی راحت وصل بشه و به نت بره. ولی مک کانکشن رو پیدا میکنه و کانکت میشه ولی سافاری میگه کانکت نیستی.
ضمنا توی network diagnostics گویا service provider و service name میخواد. اونا رو چی باید بزنه؟
آی اس پی هم پارس آنلاین هست.
oghyanoos
03-08-2010, 15:38
هر گونه بحث درباره ی هکینتاش (نصب مک بر روی PC) تو تاپیک های مکینتاش ، ممنوع بوده و با متخلف برخورد خواهد شد!
دفعه ی بعدی اخطار میگیری! :5:
میتونی از تاپیک زیر استفاده کنی :
با تشکر ،
Microsoft24
بد نیست کمی مودبانه تر برخورد کنین.!!!!!!!!!!!
شما که عشق اپلی چرا اسمت مایکروسافت هست؟
Microsoft24
03-08-2010, 23:08
نه،مودم ندارم.بايد چه مودمي بگيرم.قيمتش چنده؟
من الان با يك مودم واير لس به اي دي اس ال وصلم.ميخوام برم خونه دوستم كه اينترنت دايل آپ داره و از اونجا مي خواهم وصل بشم.
من خودم از Apple USB Modem استفاده میکنم!
قیمتش حدود 65,000 تومنه!
بهترین مودم برای محصولات اپل همینه ، با برند دیگه ای کار نکردم ، اگر کسی کار کرده معرفی کنه!
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
03-08-2010, 23:21
با سلام
یکی از دوستان ما مکبوک داره ولی توی کانکت شدن به نت مشکل داره.
مودم وایرلس داره ایشون که میتونه با پی سی راحت وصل بشه و به نت بره. ولی مک کانکشن رو پیدا میکنه و کانکت میشه ولی سافاری میگه کانکت نیستی.
ضمنا توی network diagnostics گویا service provider و service name میخواد. اونا رو چی باید بزنه؟
آی اس پی هم پارس آنلاین هست.
تنظیمات رو باید از پارس آنلاین بگیرید ،
بد نیست کمی مودبانه تر برخورد کنین.!!!!!!!!!!!
یک حرف رو ۱۰۰ بار تکرار نمی کنم!
ضمن اینکه ، من حرف بدی نزدم ، شما رو هم به تاپیک مربوطه منتقل کردم!
شما که عشق اپلی چرا اسمت مایکروسافت هست؟
فکر نمیکنم ، Username من به شما ربطی داشته باشه!
موفق باشید ،
امید
من خودم از Apple USB Modem استفاده میکنم!
قیمتش حدود 65,000 تومنه!
بهترین مودم برای محصولات اپل همینه ، با برند دیگه ای کار نکردم ، اگر کسی کار کرده معرفی کنه!
موفق باشید ،
امید
از مودم برندهای مختلف که نمیشه واسه دیگری امتحان کرد ..!!:20:
من واسه دل رو به ایسر زدم و اصلا نشناختش..
بهتره با توجه به مارک لپتاپ همنامش رو بگیریید
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
سلام بچه ها می خواستم از utorrent استفاده کنم دیدم schedule نداره راه دیگه ای واسه این کار هست؟
از Auto shut down استفاده کنید
فقط مشکلش اینه که استارتشو باید خودت بزنی..
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
اینم لینکش ..
zerolight
04-08-2010, 14:46
سلام بچه ها می خواستم از utorrent استفاده کنم دیدم schedule نداره راه دیگه ای واسه این کار هست؟ :13:
دوست عزیز از قسمتsystem pref. بروpower saver و scheduleرو بزن!
از Auto shut down استفاده کنید
فقط مشکلش اینه که استارتشو باید خودت بزنی..
به تیتر تاپیک اگه دقت کنید میبینید که اینجا دوستان کاربر مک هستند و نرم افزار وین بدردشون نمیخوره ولی باز هم ممنون!
به تیتر تاپیک اگه دقت کنید میبینید که اینجا دوستان کاربر مک هستند و نرم افزار وین بدردشون نمیخوره ولی باز هم ممنون!
ممنون تذکر دادی :10:
شرایط طوری شد که فکر کرده بودم ویندوز خودمونه:13:
Microsoft24
04-08-2010, 18:45
با سلام به همه ی کاربران محترم انجمن ،
از همه ی دوستانی که از سیستم های اپل (مک بوک ، مک بوک پرو ، مک مینی ، مک پرو ، آی مک و...!) استفاده میکنند ، دعوت میشود تا در تاپیک زیر شرکت کنند :
توضیحات اضافی تو تاپیک بالا موجوده! :46:
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذارم ،
موفق و پیروز باشید ،
امید
Amir_oo_oo
04-08-2010, 20:22
سلام امید جان
آقا من با سافاری مشکل دارم
تمام نیم فاصله ها رو توی صفحه های فارسی به صورت مربع نشون میده
فاریوم irmug رو هم نگاه کردم ولی آخر متوجه نشدم چیکار باید بکنک که حل بشه مشکلم
ممنون میشم راهنمایی کنین
مرسی
hosien77
04-08-2010, 23:55
درود بر دوستان من یه مک بوک دوستم به دستم رسیده که پسورد ان روفراموش کرده باید چکار کنم با تشکر
mojtaba_14
05-08-2010, 21:28
سلام به همه،من یه هفته شده که 374 گرفتم،تا حالا به این نکته دقت نکرده بودم،باتری که فول شارژه تو محیط مک و ویندوز،می نویسه که 5 ساعت شارژ داره،مگه این مدلا قرار نیست باتریشون 7تا 10 ساعت شارژ نگه داره؟
zerolight
05-08-2010, 23:47
درود بر دوستان من یه مک بوک دوستم به دستم رسیده که پسورد ان روفراموش کرده باید چکار کنم با تشکر
dvd mac osxرو بزار!و با اون بیا بالا!از منو بالا password رو انتخاب کن!!
vahidshah
08-08-2010, 10:32
لپ تاپ سونی fw590 با ویندوز 7 نسخه 64 بیتی قبلا با برنامه acronis پارتیشن بندی شده درایو c که ویندوز روشه primary بود درایو رو که فرمت کردم نصب شروع نشد و ارور که میگه جای خالی وجود نداره و سازگار نیست در حالی که60 گیگ جا داره
درایو خالی که قبلا ویندوز نصب بود رو که انتخاب مبکنم و next رو که میزنم ارور میده
setup was unable to use the existing system partion because it does not contain the requred free space
؟؟؟
zerolight
08-08-2010, 13:36
لپ تاپ سونی fw590 با ویندوز 7 نسخه 64 بیتی قبلا با برنامه acronis پارتیشن بندی شده درایو c که ویندوز روشه primary بود درایو رو که فرمت کردم نصب شروع نشد و ارور که میگه جای خالی وجود نداره و سازگار نیست در حالی که60 گیگ جا داره
درایو خالی که قبلا ویندوز نصب بود رو که انتخاب مبکنم و next رو که میزنم ارور میده
setup was unable to use the existing system partion because it does not contain the requred free space
؟؟؟
این جا بخش اپل دوسته عزیز
Amir_oo_oo
08-08-2010, 17:16
دوستان کسی پسورد Path finder 5.6.6 رو داره؟
۳۰ روزم داره تموم میشه ... لطف می کنید؟
ممنون
Microsoft24
08-08-2010, 18:53
خوب میشود گفت به خاطر این که در مک مثل ویندوز به راحتی نمیشود فایل ها رو مخفی یا در واقع به طریقی پرمیشن رو بست که کسی به فایل از طریق اکانت شما دسترسی پیدا نکند، یعنی فایل خصوصی داشته باشید و خواهر یا برادری یا ... هم از سیستم استفاده کنند ، ولی نمیدانید با فایل های خصوصی خود چه کنید ، این راه میتواند مفید باشد.
در این قسمت طریقه ساخت Disk Image رمز داری را آموزش میدهیم که در آن بتوان فایل ها را قرار داد که برای دیگران در دسترس نباشد.
ابتدا به Disk Utility برید ،
Applications > Utility > Disk Utility
یا در Spotlight (علامت ذره بین در گوشه سمت راست بالا) تایپ کنید : Disk Utility
حال طبق تصاویر پیش بروید*:
از قسمت FILE گزینه New و سپس Blank Disk Image را انتخاب کنید.
در قسمت SAVE AS نامی را تایپ کنید (بعدا قابل تغییر است) و در قسمت NAME نیز نامی را برگزینید (بعدا قابل تغییر نیست)
(در اینجا دسکتاپ برای محل ساخت فایل Image انتخاب شده)
بدلیل این که محدودیت حجمی وجود دارد برای ساخت این Disk Image حجم مورد نظر خود را از SIZE انتخاب کنید:
قسمت Encryption را بر روی 128BIT قرار دهید (در 256BIT امنیت رمز بیشتر است اما سرعت خواندن و نوشتن در آن کمتر است)
قسمت Partition را بر روی HARD DISK قرار دهید
و بخش Image Format را حتما بر روی Read&Write قرار دهید
و حالا بر روی CREATE کلیک کنید و رمز عبوری را مشخص کنید و تکرار آن را مجددا در Verify تایپ کنید، بیاد داشته باشید تیک REMEMBER PASSWORD را بردارید.
Disk Image ساخته میشود
پس از ساخت Disk Image به طور خود کار خود را Mount میکند که شما باید چند کار انجام دهید :
بر روی دکمه ای که فلش آن را مشخص کرده کلیک کنید
از این قسمت بر روی علامت EJECT کلیک کنید
حالا بر روی فایل shakhsi.dmg که بر روی دستکاپ شما ساخته شده کلیک کنید و رمز را وارد کنید:
حالا در صفحه باز شده، برای خود New Folder بسازید و فایل های خود را در آنجا کپی کنید و پس از هر بار، حتما آن را Eject کنید.
منبع : macintosh.ir
zerolight
08-08-2010, 22:07
نحوهٔ فعال کردن یا غیر فعال کردن نرم افزارهایی که موقع بالا اومدن سیستم اجرا میشوند
به مسیر زیر برین!
system pref.--->>>Account--->>>login items
بعد اگه نرم آفزارتون تیک داشت باشه اجرا میشه و hide اگه هم بخواین نرم افزار جدیدی اضافه کنین اون + پایین رو بزنین به همین سادگی!!!
سلام من قبلا لبتاب ویندوز کور ای ۳ داشتم فروختم مک بوک پرو کور ای دو خریدم بنظر شما از نظر سخت افزاری این مک خیلی ضعیفتر از ویندوزیه که داشتم چدا از غلاقه بنظر شما کارم درست بوده؟
خوب میشود گفت به خاطر این که در مک مثل ویندوز به راحتی نمیشود فایل ها رو مخفی یا در واقع به طریقی پرمیشن رو بست که کسی به فایل از طریق اکانت شما دسترسی پیدا نکند، یعنی فایل خصوصی داشته باشید و خواهر یا برادری یا ... هم از سیستم استفاده کنند ، ولی نمیدانید با فایل های خصوصی خود چه کنید ، این راه میتواند مفید باشد.
در این قسمت طریقه ساخت Disk Image رمز داری را آموزش میدهیم که در آن بتوان فایل ها را قرار داد که برای دیگران در دسترس نباشد.
در قسمت SAVE AS نامی را تایپ کنید (بعدا قابل تغییر است) و در قسمت NAME نیز نامی را برگزینید (بعدا قابل تغییر نیست)
بدلیل این که محدودیت حجمی وجود دارد برای ساخت این Disk Image حجم مورد نظر خود را از SIZE انتخاب کنید:
قسمت Encryption را بر روی 128BIT قرار دهید (در 256BIT امنیت رمز بیشتر است اما سرعت خواندن و نوشتن در آن کمتر است)
و حالا بر روی CREATE کلیک کنید و رمز عبوری را مشخص کنید و تکرار آن را مجددا در Verify تایپ کنید، بیاد داشته باشید تیک REMEMBER PASSWORD را بردارید.
Disk Image ساخته میشود
پس از ساخت Disk Image به طور خود کار خود را Mount میکند که شما باید چند کار انجام دهید :
حالا بر روی فایل shakhsi.dmg که بر روی دستکاپ شما ساخته شده کلیک کنید و رمز را وارد کنید:
حالا در صفحه باز شده، برای خود New Folder بسازید و فایل های خود را در آنجا کپی کنید و پس از هر بار، حتما آن را Eject کنید.
سلام ببخشید با این روش ما میتونیم فایلهای شخصی خودمون را مثلا عکسهای خانوادگی را داخلش بریزیم و اگر بر فرض محال هکری به کامپیوتر نفذ کرد نتونه به اون فایلها دسترسی داشته باشه اخه من جرو کاربرای تازه کارم میترسم فایلهامو جایی بگذارم که همه بهش دسترسی داشته باشند خصوصا شنیدم یکی از خصوصیات بارز مک همین به اشتراک گذاشتن فایلهاست ممنون میشم راهنماییم کنید
Disk Image ساخته میشود
سلام ببخشید با این روش ما میتونیم فایلهای شخصی خودمون را مثلا عکسهای خانوادگی را داخلش بریزیم و اگر بر فرض محال هکری به کامپیوتر نفذ کرد نتونه به اون فایلها دسترسی داشته باشه اخه من جرو کاربرای تازه کارم میترسم فایلهامو جایی بگذارم که همه بهش دسترسی داشته باشند خصوصا شنیدم یکی از خصوصیات بارز مک همین به اشتراک گذاشتن فایلهاست ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان کسی میدونه آیپاد رو کجا میشه داد تعمیر کنن ؟ من یه آیپاد نانو دارم که 5 سال پیش خریدم و امروز بعد از شارژ تا زدم روشن بشه خاموش شد و دیگه هم کار نکرد . تغمیرگاه مطمئن و مخصوص آیپاد توی تهران داریم ؟ اگه میشه بهم معرفی کنین مرسی
zerolight
09-08-2010, 20:04
آره فرقی نمیکنه شما هرنوع فایلی که بخوای میتونی بریزی اونتو!!!
zerolight
09-08-2010, 20:11
دوستان کسی میدونه آیپاد رو کجا میشه داد تعمیر کنن ؟ من یه آیپاد نانو دارم که 5 سال پیش خریدم و امروز بعد از شارژ تا زدم روشن بشه خاموش شد و دیگه هم کار نکرد . تغمیرگاه مطمئن و مخصوص آیپاد توی تهران داریم ؟ اگه میشه بهم معرفی کنین مرسی
در بخش ایپاد سال رو بپرس!!
m_sayedebrahimi
11-08-2010, 23:51
من میخام با بوت کمپ ویدوز بریزم اما internal disk device ام خرابه!!!! با اکسترنال هم زدم نشد!!! چی کنم؟؟؟
alimalakh
13-08-2010, 15:06
خب طبیعیه ، مک به طور طبیعی فرمت NTFS رو نمی خونه ! شما سه راه دارید :
یا باید فرمت درایو تون رو به HFS+ تبدیل کنید ، که در اینصورت تو ویندوز همین مشکل رو خواهید داشت!
یا باید فرمت درایوتون رو به FAT32 تبدیل کنید که در اینصورت هم مک و هم ویندوز می تونند read/write کنند!
یا باید کاری کنید که مک NTFS رو بخونه!
خب برای اینکار :
1 - اگر از لئوپارد استفاده میکنید ، باید نرم افزار هایی مانند nTFS ، Mac Fuse , Paragon NTFS for Mac ,.... استفاده کنید!
2 - اما شما از اسنو لئوپارد (یا پلنگ برفی استفاده میکنید!) خب اپل در Snow Leopard این قابلیت رو بصورت مخفی قرار داده! و شما باید فعالش کنید:
خب ، برای اینکار ترمینال رو از مسیر Application -->Utilities --> Terminal باز کنید :
1 - دستور زیر رو تایپ کنید : (به دقت !)
diskutil info /Volumes/volume_name
دقت کنید که volume_name اسم درایو مورد نظر است ، در پایین volume_name یک عبارتی به نام Volume UUID نوشته ، این رو به دقت کپی کنید ! (منظورم همون عبارتی ست که در جلوی Volume UUID نوشته! )
2 - تو ترمینال دستور زیر رو وارد کنید :
sudo nano /etc/fstab
3 - یک Editor برای شما باز می شود ، در این Editor تایپ کنید :
UUID=xxx-xxx-xxx none ntfs rw
دقت کنید در محل xxx-xxx-xxx باید Volume UUID رو Paste کنید ، در ضمن بعد از Volume UUID یک فاصله وجود داره!
4 - اگر برای چند تا پارتیشن میخواهید ، این کار رو بکنید ، باید جداگانه مراحل 1 و 2 رو تکرار کنید !
5 - فایل رو در ادیتور save کنید برای این کار ، اول Control-X ، بعد Y و بعد Enter!
6 - حالا سیستم رو Reboot کنید ،
7 - بروی درایو NTFS مورد نظر رایت کلیک کنید ، Get info رو انتخاب کنید ، می بینید که به جای Read Only نوشته Read/Write !
تذکر : شما فکر می کنید ، چرا این قابلیت توسط اپل مخفی شده؟؟؟
خوب ببینید ، به هیچ وجه پارتیشنی که توش با بوت کمپ ویندوز ریختید رو به مک برای read / write معرفی نکنید ! این کار سیستم Boot camp رو بهم می ریزه! و شما دیگه نمی تونید ویندوزتون رو توسط بوت کمپ پاک کنید !!
پیشنهاد من برای کاربران پلنگ برفی (Snow Leopard) استفاده از آموزش فوق ه! با نصب نرم افزار هایی مثل ntfs 3g فقط مک رو بهم میریزید! (البته به مرور زمان!:27:)
سئوالی بود بپرسید ،
من این دستوری رو گه میگید ، می زنم ، ولی اینطوری میشه! :
ali-zohouris-MacBook-Pro:~ happyadded$ diskutil info /Volumes/My Book
Usage: diskutil info[rmation] [-plist] MountPoint|DiskIdentifier|DeviceNode|UUID
Display detailed information about a disk or partition.
Root access is not required.
چی کار باید بکنم؟
amirarsalaan
13-08-2010, 18:33
سلام به دوستان اپلی ،
نمی دونم ، شاید این سوال رو قبلن پرسیده باشم اگه تکراریه لطفن جواب بدهید:
یک چیزی مثل ویروس تو محیط وین منو اذیت می کنه ، next و finish هم می کنم فایده نداره دوباره ظاهر می شه راهنمایی لطفن :
سلام.ایامک هم این خاصیت ویندوز ۷ را داره که اینترنت دیال اپ را share میکردیم با اینترنت بیسیم بعد راحت با اینترنت بیسیم ایفون باهاش کانکت میشدیم نداشتن این خاصیت یه نقص و کمبود نصبت به ویندوز بحساب میاد
Arashmartini
14-08-2010, 14:22
با سلام
یه مشکل در خصوص نصب ویندوز ایکس پی رو لپ تاپ دارم فکر میکنم مشکا عمومی باشه؟
موقع نصب هارد درایو و نمیشناسه و ارور میده تو تنظیمات ستاپ هم اپشنی برای تعغیر نام کابل اتصال هارد نیست؟
راهش چیه؟
zerolight
14-08-2010, 17:52
با سلام
یه مشکل در خصوص نصب ویندوز ایکس پی رو لپ تاپ دارم فکر میکنم مشکا عمومی باشه؟
موقع نصب هارد درایو و نمیشناسه و ارور میده تو تنظیمات ستاپ هم اپشنی برای تعغیر نام کابل اتصال هارد نیست؟
راهش چیه؟
اینجا مطرح کنید!!
میگردم ببینم دلیلش رو پیدا میکنم چون تا حالا همچین مشکلی رو ندیدم!
هارد خود مک بوک رو نمیشناس؟!
alimalakh
14-08-2010, 21:41
سلام
Usage: diskutil info[rmation] [-plist] MountPoint|DiskIdentifier|DeviceNode|UUID
چی کار باید بکنم؟
تو رو خدا کسی نیست جوبمو بده؟
به شدت نیازمند راهنمایی شما عزیزان هستم
zerolight
14-08-2010, 21:49
سلام
چی کار باید بکنم؟
تو رو خدا کسی نیست جوبمو بده؟
به شدت نیازمند راهنمایی شما عزیزان هستم
کدوم دستورو؟!یه عکس ازش بزار
alimalakh
15-08-2010, 04:10
کدوم دستورو؟!یه عکس ازش بزار
همونی که مربوط به اینه که mac ntfs رو و هم اجازه read/write بده بهش.
وقتی که توی terminal اینو می زنم : diskutil info /Volumes/My Book
در واقع My Book اسم هارد اکسترنالی هست که ntfs هستش.
این پیغامو میده :
حالا شما اگه می تونی راهنمایی کن که چیکار باید بکنم.
کجا رو اشتباه میزنم که اینجوری میشه؟
ممنون از کمکتون
ehsanpishy
15-08-2010, 10:11
سلام،
من دیروز Macbook Pro خریدم،سریع هم روش ویندوز 7 نصب کردم،اما مثل اینکه خیلی با ویندوز سازگاری نداره!
واقعا به شدت داغ میکنه و فنش هم انگار داره خودکشی میکنه!
تا وقتی تو MAC OS هست هیچ کدوم از این اتفاقا نمی افته،
می خواستم بدونم آپدیتی هست تا این مشکل رو برطرف کنه؟
ممنون
zerolight
15-08-2010, 12:14
سلام،
من دیروز Macbook Pro خریدم،سریع هم روش ویندوز 7 نصب کردم،اما مثل اینکه خیلی با ویندوز سازگاری نداره!
واقعا به شدت داغ میکنه و فنش هم انگار داره خودکشی میکنه!
تا وقتی تو MAC OS هست هیچ کدوم از این اتفاقا نمی افته،
می خواستم بدونم آپدیتی هست تا این مشکل رو برطرف کنه؟
ممنون
باید این جا مطرح کنید
جواب رو اونجا دادم!!
ehsanpishy
15-08-2010, 13:00
دوباره سلام،
میخواستم بدونم چطوری میشه مقدار پارتیشن بوت کمپ رو بعد از نصب ویندوز تغییر داد؟
آیا با برنامه Partiition magic که در ویندوز کار میکنه میشه یه همچین کاری کرذ؟
ممنون.
m_sayedebrahimi
15-08-2010, 13:17
دوستان یکی هم جواب مارو بده:
من میخام با بوت کمپ ویدوز بریزم اما internal disk device ام خرابه!!!! با اکسترنال هم زدم نشد!!! چی کنم؟؟؟
zerolight
15-08-2010, 17:34
دوسته عزیز اگه در جایه خودش مطرح کنی زودتر به جواب می رسی!!
این جا بحث رو ادامه بده!
منظورت از internal disk device ام خرابه چیه!!؟؟؟؟
با سلام.
ااین سافاری من بعضی وقتا برا خودش یه صفه جدید بازمیکنه میخواستم بدونم علتش چیه.
[SIZE="4"]با تشکر :11:
mohsenfhm
15-08-2010, 22:10
منظورت از internal disk device ام خرابه چیه!!؟؟؟؟
یعنی درایو دی وی دی مک بوکشون خرابه !
Microsoft24
15-08-2010, 23:37
با اکسترنال ، چرا نشد ؟؟؟
دو راه دیگه هم هست ،
یکی با فلش ویندوز نصب کنی ، که آموزشش تو انجمن هست! فقط دقت کن ، بعد از ساختن پارتیشن توسط مک ، install later رو بزن و بوت کمپ رو ببند ، ری استارت کن و از رو فلش بوت کن!
یکی هم با یک کامپیوتر مک دیگه!
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
15-08-2010, 23:47
با سلام.
ااین سافاری من بعضی وقتا برا خودش یه صفه جدید بازمیکنه میخواستم بدونم علتش چیه.
[SIZE="4"]با تشکر :11:
مجیک موس داری ؟؟؟
یا ترک پد ؟؟؟
از نرم افزار هایی مثل Jitouch یا MagicPerfs و یا Better touch tools و... استفاده میکنی ؟؟؟
alimalakh
15-08-2010, 23:57
این پیغامو میده :
ممنون از کمکتون
سلام mr microsoft24
میخواستم بگم راه حلی برای این مشکل من ندارید شما؟
آخه خیلی وقته این پستمو زدم. ولی کسی جواب نمیده! :41:
Microsoft24
15-08-2010, 23:57
این پیغامو میده :
ممنون از کمکتون
از Disk Utility , استفاده کن!
و یا به اول دستور sudo اضافه کن ، تا مستقیم به کرنل دستور بدی!
موفق باشید ،
امید
hoss1617
16-08-2010, 03:20
سلام خدمت عزیزان . من مک بوک 373 خریدم . اما تو اتصال به اینترنت مشکل دارم
یک مودم وایرلس تیپی لینک دارم . که تو ویندوز اول به اون کانکت می شدم بعد به اکانت adsl خودم کانکت می شدم
اما داخل مک وقتی به اون کانکت می شم . نمیدونم چجوری باید به اینترنت وصل بشم
وقتی هم assist me رو می زنم و ادامه میدم I use airport .... رو می زنم . شبکمو انتخاب می کنم و به مودم کانکت می شم اما وقتی continue رو می زنم بعد از ready to connet چند ثانیه که طول می کشه اخطار میده که
unable to establish a network connection
your computer could not connect to internet
خواهش می کنم بگید چیکار کنم . مرسی
مجیک موس داری ؟؟؟
یا ترک پد ؟؟؟
از نرم افزار هایی مثل Jitouch یا MagicPerfs و یا Better touch tools و... استفاده میکنی ؟؟؟
سلام
از مجیک موس استفاده میکنم.
از هیچ کدوم از این نرم افزارها استفاده نمیکم.
باتشکر
m_sayedebrahimi
16-08-2010, 14:10
با اکسترنال ، چرا نشد ؟؟؟
دو راه دیگه هم هست ،
یکی با فلش ویندوز نصب کنی ، که آموزشش تو انجمن هست! فقط دقت کن ، بعد از ساختن پارتیشن توسط مک ، install later رو بزن و بوت کمپ رو ببند ، ری استارت کن و از رو فلش بوت کن!
یکی هم با یک کامپیوتر مک دیگه!
موفق باشید ،
امید
سلام ....
نمیدونم.... وقتی که اکسترنال وصله و ویندوز توشه و میزنم برای نصب ٬ روی صفحه سفید باقی میمونه و هیچی لود نمی شه و لپ تاپ داغ میکنه!!!! تو نت که سرچ کردم خیلی های دیگه هم این مشکل رو داشتن و در نهایت به EFI اشاره کرده بودن!!!
با یک مک دیگه هم من فقط وقتی دی وی دی مک رو میزارم ٬ میتونم اون رو با ریموت اینستال ... شیر کنم.....یعنی دی وی دی ویندوز رو نمیشه.....
در ضمن همونشم (دی وی دی مک که توسط یه دستگاه دیگه شیر شده) وقتی لپ تاپم رو ریستارت میکنم تا از روی دی وی دی لود کنم٬ اون قسمتی که باید دی وی دی رو انتخاب کنم نمیاد و فقط پارتیشن مک میاد...
شاید من درست نمیدونم که چطور باید از وایرلس و شبکه برای اینکار استفاده کرد....(آخه هر دوتاشو امتحان کردم!)
Microsoft24
16-08-2010, 16:54
سلام ....
نمیدونم.... وقتی که اکسترنال وصله و ویندوز توشه و میزنم برای نصب ٬ روی صفحه سفید باقی میمونه و هیچی لود نمی شه و لپ تاپ داغ میکنه!!!! تو نت که سرچ کردم خیلی های دیگه هم این مشکل رو داشتن و در نهایت به EFI اشاره کرده بودن!!!
با یک مک دیگه هم من فقط وقتی دی وی دی مک رو میزارم ٬ میتونم اون رو با ریموت اینستال ... شیر کنم.....یعنی دی وی دی ویندوز رو نمیشه.....
در ضمن همونشم (دی وی دی مک که توسط یه دستگاه دیگه شیر شده) وقتی لپ تاپم رو ریستارت میکنم تا از روی دی وی دی لود کنم٬ اون قسمتی که باید دی وی دی رو انتخاب کنم نمیاد و فقط پارتیشن مک میاد...
شاید من درست نمیدونم که چطور باید از وایرلس و شبکه برای اینکار استفاده کرد....(آخه هر دوتاشو امتحان کردم!)
دی وی دی ویندوز ست سالم ه ؟؟؟
ببین ، تو در حالت عادی ، وقتی پارتیشن رو ساختی ، install later رو بزن و بوت کمپ رو ببند ،
حالا دستی ، ری استارت کن و Option رو نگه دار تا لیست درایو های Bootable ت ، بیاد،
دی وی دی ویندوز رو بزار و صبر کن! اگر ۲ دقیقه صبر کنی میاد!
موفق باشید ،
امید
سلام
اگه بخوام نسخه جدید یه نرم افزارو بریزم باید نسخه قدیمی پاک شه یا نه.
Microsoft24
16-08-2010, 23:53
سلام
اگه بخوام نسخه جدید یه نرم افزارو بریزم باید نسخه قدیمی پاک شه یا نه.
بستگی داره!
تو نرم افزار هایی مثل safari , iTunes و... نیازی نیست!
نرم افزار هایی هم که بصورت Drag & Drop نصب میشند ، Replace کافیه!
اما تو نرم افزار های دیگه ، بله ، باید نسخه ی قیلی رو پاک کنی!
موفق باشید ،
امید
این که فلش زدم چیه ؟ چی کار می کنه ؟
سلام
این infrared receiver هست.
این برای استفاده از ریموت کنترل هستش.
Microsoft24
17-08-2010, 01:46
اسم دقیقش میشه : Remote Control Infrared Receiver ، اگر Apple Remote بخرید ، با اون قسمت کار میکنه!(----- امواج مادون قرمز مربوط به ریموت کنترل)
موفق باشید ،
امید
باسلام
میشه بگید این ورژن جدید همون ۱۰.۶.۴ چه فرقی کرده بانسخه پیش؟
باتشکر
mohsenfhm
17-08-2010, 08:49
باسلام
باتشکر
باگها و اشكالات نسخه ي قديمي در نسخه جديد برطرف شده :11:
Microsoft24
17-08-2010, 16:22
باسلام
باتشکر
باید به توضیحات محسن اضافه کنم ، که شما باید به ۱۰.۶.۴ آپدیت کنید!
موفق باشید ،
امید
m_sayedebrahimi
18-08-2010, 01:31
سلام.... مشکل با یه خورده بیشتر صبر کردن حل شد :دی!!!
حالا یه مشکل دیگه.... ویندوز ۷ ریختم اما وقتی دی وی دی درایور هارو میذارم هیچ اتفاقی نمی افته.... انگار درایور های ۷ رو نداره.. چه کار کنم؟؟؟
Microsoft24
18-08-2010, 01:57
سلام.... مشکل با یه خورده بیشتر صبر کردن حل شد :دی!!!
حالا یه مشکل دیگه.... ویندوز ۷ ریختم اما وقتی دی وی دی درایور هارو میذارم هیچ اتفاقی نمی افته.... انگار درایور های ۷ رو نداره.. چه کار کنم؟؟؟
دوست عزیز ، یه چیزی میگم نارحت نشی ها! :11:
شما یه خورده ، عجول تشریف دارین! :31:
ببین ، دی وی دی شماره ی ۱ ، یا همون Mac OS X Install DVD رو که بزار ، حالا برو به :
D:/Boot Camp/Bootcamp.exe
setup بوت کمپ رو که اجرا کنی ، حل ه!
تذکر : منظورم از D ، درایو دی وی دی شماست!
موفق و صبور باشید ،
امید
m_sayedebrahimi
19-08-2010, 02:46
دوست عزیز ، یه چیزی میگم نارحت نشی ها! :11:
شما یه خورده ، عجول تشریف دارین! :31:
ببین ، دی وی دی شماره ی ۱ ، یا همون Mac OS X Install DVD رو که بزار ، حالا برو به :
D:/Boot Camp/Bootcamp.exe
setup بوت کمپ رو که اجرا کنی ، حل ه!
تذکر : منظورم از D ، درایو دی وی دی شماست!
موفق و صبور باشید ،
امید
:31: آخه هشت ماهه به دنیا اومدم!!! :31:
سلام دوستان.
من دیروز 374 گرفتم و اصلاااااااا هم با مک آشنایی ندارم.چنتا سوال داشتم ممنون میشم یکی کمک کمه.
1. دی وی دی نرم افزاری که تو جعبه هست برنامه هاش نصب شده یا باید نصب کرد؟
2.شنیده بودم اولین کاری که باید بکنم اینه که بک آپ بگیرم.یکم با ماشین زمان ور رفتم ولی یه پارتیشن دیگه میخواست واسه همین با disk utility پارتیشنمو 2 تا کردم (Macintosh HD و Macintosh HD2) یه جایی هم تو این فروم خونده بودم اگه بخوام با بوت کمپ وین نصب کنم نباید بیشتر از 1 پایرتیشن واسه مک داشته باشم!!
الان من چی کار کنم؟ بک آپ گرفتن مهم تره؟؟ یا نصب وین؟؟ البته ویندوز لازم دارم باید نصب کنم. اگه لازمه پارتیشن دوم حذف شه لطفا راهشم بگین. مرسی:20:
3.رجیستر کردن لازمه؟؟؟
m_sayedebrahimi
19-08-2010, 14:02
سلام دوستان.
من دیروز 374 گرفتم و اصلاااااااا هم با مک آشنایی ندارم.چنتا سوال داشتم ممنون میشم یکی کمک کمه.
2.شنیده بودم اولین کاری که باید بکنم اینه که بک آپ بگیرم.یکم با ماشین زمان ور رفتم ولی یه پارتیشن دیگه میخواست واسه همین با disk utility پارتیشنمو 2 تا کردم (Macintosh HD و Macintosh HD2) یه جایی هم تو این فروم خونده بودم اگه بخوام با بوت کمپ وین نصب کنم نباید بیشتر از 1 پایرتیشن واسه مک داشته باشم!!
الان من چی کار کنم؟ بک آپ گرفتن مهم تره؟؟ یا نصب وین؟؟ البته ویندوز لازم دارم باید نصب کنم. اگه لازمه پارتیشن دوم حذف شه لطفا راهشم بگین. مرسی:20:
3.رجیستر کردن لازمه؟؟؟
اگر رجیستر کنید٬ اینترنشنال گارانتی شما فعال میشه..... اما برای رجیستر کردن باید آدرس ٬ شماره تلفن و زیپ کد یه کشور دیگه رو بدین......با ایران نمیشه :D ..... توجه داشته باشید که زمانی رجیستری شما انجام میشه که دیگه شما اون فایل مربوط به رجیستری رو توی دستگاهتون نبینید....... در ضمن توی بخش ساپرت اپل با وارد کردن شماره سریال پشت لپتاپ میتونید بفهمید که اینترنشنال گارانتی شما فعال هست یا نه..!
البته تا اون جایی که من خبر دارم توی هیچ کدوم از کشور های همسایه اپل استور وجود نداره ٬ پس برای گارانتیش باید بفرستین راههای دور و دراز :D
اگر رجیستر کنید٬ اینترنشنال گارانتی شما فعال میشه..... اما برای رجیستر کردن باید آدرس ٬ شماره تلفن و زیپ کد یه کشور دیگه رو بدین......با ایران نمیشه :D ..... توجه داشته باشید که زمانی رجیستری شما انجام میشه که دیگه شما اون فایل مربوط به رجیستری رو توی دستگاهتون نبینید....... در ضمن توی بخش ساپرت اپل با وارد کردن شماره سریال پشت لپتاپ میتونید بفهمید که اینترنشنال گارانتی شما فعال هست یا نه..!
البته تا اون جایی که من خبر دارم توی هیچ کدوم از کشور های همسایه اپل استور وجود نداره ٬ پس برای گارانتیش باید بفرستین راههای دور و دراز :D
یکی جواب سوال اول و دوممو بده لطفاااااااااااااااااااااا اااااا :41:
mohsenfhm
19-08-2010, 15:21
سلام دوستان.
سلام ، بنده شخصا بهتون تبریک میگم :11:
1. دی وی دی نرم افزاری که تو جعبه هست برنامه هاش نصب شده یا باید نصب کرد؟نصب شده و نیازی به نصب شما نیست :8:
2.شنیده بودم اولین کاری که باید بکنم اینه که بک آپ بگیرم.یکم با ماشین زمان ور رفتم ولی یه پارتیشن دیگه میخواست واسه همین با disk utility پارتیشنمو 2 تا کردم (Macintosh HD و Macintosh HD2) یه جایی هم تو این فروم خونده بودم اگه بخوام با بوت کمپ وین نصب کنم نباید بیشتر از 1 پایرتیشن واسه مک داشته باشم!! بهتر بود اول با بوت کمپ ویندوز نصب میکردید بعد پارتیشن اضافه میکردید و بک آپ میگیرفتید :18: ولی در کل تا اینجا رو درست رفتید که جای تحسین داره :46:
3.رجیستر کردن لازمه؟؟؟نیاز نیست :11:
الان من چی کار کنم؟ بک آپ گرفتن مهم تره؟؟ یا نصب وین؟؟ البته ویندوز لازم دارم باید نصب کنم. اگه لازمه پارتیشن دوم حذف شه لطفا راهشم بگین. مرسی:20:به disk utility برو و روی پارتیشن جدید کلیک تا های لایت بشه و سپس با علامت ( - ) پارتیشن رو حذف کن
سلام دوستان.
3.رجیستر کردن لازمه؟؟؟
با سلام
۱. نه نباید نصب کنی چون نصب شده.
۳. با توجه به وجود تحریم فروش فناوری امریکایی به کار رفته در ساخت رایانه های قابل حمل به ایران ثبت مشخصات register دستگاه در سایت شرکت اپل با نشانی ایران منجر به قطع سرویس و خدمات می شود.
شرکت اپل از روی ip شما می تواند اطلاعاتی بدست اورد پس فکر کلک زدنو از سرت بیرون کن.
اگر خواستی ریجستر کنی حتما از خارج کشور اقدام کن.
سلام
ابن سافاری من بعضی موقع ها کلمات فارسی رو حروف هاشو جدا نشون میده.
در ضمن سافاری من نسخه ۵ هستش.
چیکار کنم تامشکلم حل شه
سلام
دوستان چطور میشه در قسمت start up مک مثل ویندوز پسورد گذاشت؟؟؟؟؟
سلام
دوستان چطور میشه در قسمت start up مک مثل ویندوز پسورد گذاشت؟؟؟؟؟
سلام
شما در قسمت account اول یه password انتخاب کنید.بعد در قسمت security گزینه disable automatic login رو تیک بزنید.
Microsoft24
20-08-2010, 18:39
سلام
ابن سافاری من بعضی موقع ها کلمات فارسی رو حروف هاشو جدا نشون میده.
در ضمن سافاری من نسخه ۵ هستش.
چیکار کنم تامشکلم حل شه
مشکلی نیست!
یه دور سافاری رو ریست کن ، درست میشه!
Safari--> Reset Safari
موفق باشید ،
امید
سلام
کسی نمی دونه محافظ کریستالی مک بوک کجا میشه پیدا کرد ؟
تمام پایتختو گشتم اما کریستالشو پیدا نکردم:41:
mohsenfhm
21-08-2010, 08:09
سلام
تو پايتخت بايد پيدا ميشد :18::18::18:
حالا يك سر به پاساژ ايران و رضا بزن احتمالا هست !قيمتش هم حدود 50 تومن ه!:11:
در ضمن اين سوال رو بايد تو تايپيك مشاوره ميپرسيدي :13:
سلام
من یه مشکلی دارم که وقتی v p n کانکنت میکنم سافاری دیگه کار نمی کنه! میگه کانکت نیستی!!!!!!
سلام.....میشه ویندوز رو flash یا هارد external ریخت ؟؟
Microsoft24
21-08-2010, 15:57
سلام
جایی که بهت میگم ۱۰۰ درصد همه ی رنگ هاشو داره!
بازار موبایل ایران -- > فروشگاه لاوان
قیمتش هم : ۵۷،۰۰۰ تومن ه که عالیه!
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
21-08-2010, 16:06
سلام
من یه مشکلی دارم که وقتی v p n کانکنت میکنم سافاری دیگه کار نمی کنه! میگه کانکت نیستی!!!!!!
برو به ،
Apple Menu -- > System Preferences -- >Network -- > ---
حالا ، Advanced رو بزن ،
تیک ، Send All Traffic Over --- Connection رو بزن ، درست میشه!
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
21-08-2010, 16:13
سلام.....میشه ویندوز رو flash یا هارد external ریخت ؟؟
خیر ، نصب ویندوز بروی هارد اکسترنال غیر ممکن ه! اما مک رو می تونید روی هارد اکسترننال نصب کنید!
دوست عزیز ، اگر نیازی به ویندوز ندارید ، اصلا بیخیالش شید!
موفق باشید ،
امید
sarabgirl
21-08-2010, 23:34
سلام،من فکر کنم لپ تاپم ویروسی شده،فیس بوکو که باز میکنم با فایرفاکس میگهopen file or save fileهمش برام پیغام میاد،الانم باتری ۳ ساعت گذاشتم شارژ بشه همش ۳۳٪شارژ کرده،۴ماه که خریدم لپ تاپمو،باید چیکار کنم،مشکل کجاست،کمک کنید لطفا،مرسی
sarabgirl
21-08-2010, 23:48
you have chosen to open
ad_rptator.php
from:
what should firefox do with this file?
open with
save file
همش این پیغامو میده،به نظرم ویروس گرفتم،چون باتریم شارژش دیر وکنده،چیکار بایدبکنم؟
hasanoooooooo
22-08-2010, 00:08
فکر کنم مشکل باطری داری بازم باید صاحب نظران نظر بدن.
< A L I >
22-08-2010, 00:15
سلام،من فکر کنم لپ تاپم ویروسی شده،فیس بوکو که باز میکنم با فایرفاکس میگهopen file or save fileهمش برام پیغام میاد،الانم باتری ۳ ساعت گذاشتم شارژ بشه همش ۳۳٪شارژ کرده،۴ماه که خریدم لپ تاپمو،باید چیکار کنم،مشکل کجاست،کمک کنید لطفا،مرسی
سلام
ویروسی؟!!:31: فکر نمیکنم
در مورد مشکل مرورگر.... آیا این مشکلو فقط با فایرفاکس دارین؟ با safari هم امتحان کنین و بگین
در مورد باتری ... به نظر میرسه که شما باید SMC ِ دستگاهتون و ریست کنید ... البته اول یه بار سیم شارژر و از دستگاه قطع کنین و همچنین آداپتورو از برق بکشین و بعد از چند ثانیه وصل کنین و یه بار سیستم و خاموش و روشن کنید... اگه درست نشد به ترتیب زیر عمل کنید ....( توچه: این روش برای مدل هایی هست که باتریشون قابل درآوردن نیست / مثل مدلهای مکبوک ایر / یا مکبوک پرو های نسل جدید و قبل و ... )
۱. دستگاهتون و خاموش کنید
۲. سیم شارژر و به دستگاهتون وصل کنید ..( البته اگه از قبل به شارژ باشه هم عیبی نداره )
۳. کلید های left Shift , left Option , left control و دکمه ی پاور (روشن و خاموش)و همزمان با هم فشار بدین و و همزمان رها کنید
۴. سیستمتون و روشن کنید
توجه : در هنگام انجام این کار چراغ شارژر نباید هیچ گونه تغییری بکنه ( از قبیل تغییر رنگ یا خاموش شدن ) اگه اینجوری شد اشتباه انجام دادین
....
اگه باتری لپ تاپتون قابل در آوردن هست بگین تا روش مخصوص به اونو بگم:11:
Microsoft24
22-08-2010, 04:23
سلام،من فکر کنم لپ تاپم ویروسی شده،فیس بوکو که باز میکنم با فایرفاکس میگهopen file or save fileهمش برام پیغام میاد،
ویروس ؟؟؟ امکانش نیست!
این یک باگ در سیستم مذخرف موزیلاست!
موزیلا رو پاک کن و از سافاری استفاده کن!
فایرفاکست ورژن چنده ؟ نکنه ۴ بتاست ؟
الانم باتری ۳ ساعت گذاشتم شارژ بشه همش ۳۳٪شارژ کرده،۴ماه که خریدم لپ تاپمو،باید چیکار کنم،مشکل کجاست،کمک کنید لطفا،مرسی
بیشتر توضیخ بده ،
۱ - مک بوکت رو روشن به شارژ زدی یا خاموش ؟؟ (همون ۳ ساعت رو میگم!)
۲ - برای سر آداپتور از تبدیل استفاده میکنی ؟؟؟
۳ - ببین این ۳۳ درصد شارژت تو چه مدت خالی میشه ؟؟؟ (در حالت نرمال)
۴ - مک بوکت ، مال چه سالی ه ؟؟؟ پارت نامبرش چیه ؟؟؟
و یک سؤال دیگه ، آداپتورت تا حالا زمین افتاده ؟
حدس من اشکال از آداپتور ه !
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
22-08-2010, 04:31
you have chosen to open
ad_rptator.php
from:
what should firefox do with this file?
open with
save file
همش این پیغامو میده،به نظرم ویروس گرفتم،چون باتریم شارژش دیر وکنده،چیکار بایدبکنم؟
یکبار دیگه تا کید میکنم!
این دو مسأله (باتری و باگ فایر فاکس) هیچ ربطی بهم ندارند !
خواهشا بینشون سیم رابط نزنید! :27:
در ضمن خوبه بدونی که فایرفاکس رم زیادی رو از سیستم شما اشغال میکنه! حداقل از کروم استفاده کن ، ببین بازم این مشکل هست ؟ یا خیر!
موفق باشید ،
امید
joykiller360
22-08-2010, 11:11
سلام. تو افیس من حروف فارسی از هم جدا هستن چه جوری درسشتون کنم؟
sarabgirl
22-08-2010, 11:43
من وقتی باتری ۰٪شدمک بوک خاموشو از شب تا صبح تو برق زدم بازم ۳۳ ٪نشون میداد که با زمان یک ساعت و نیم کار کردن کل شارژ ۳۳٪تموم شد.یبارم وقتی مکم روشن بود تو ۳ ساعت ۳۳٪شارژ شد که تایم استفاده کردنم تقریبا تایمش مثل قبلی بود.الان هم که . ٪ شارژ داشتم زمان باقیمانده تا فول شدن باتریو ۲۰ ساعت میگه .که خیلی غیر عادیه .
ورژن فایرفاکس ۳.۶.۸است.سراداپتورازتبدیل استفاده میکنم وقتی تو پریز میزنم جرقه میزنه . مکم ورژن ۱۰.۶.۴.که از ۱۹۸۳-۲۰۱۰ است.پارت نامبر پیدا نکردم که کدومه؟تا حالا هم از اداپتورم زمین نیافتاده ولی مدام اداپتورو حرکت میدم وتو پریزای جاهای مختلف خونه زدم،که جرقه زیاد میزنه،از فایرفاکس بخاطر فیس بووک که با تونل میشه فقط بازش کرد استفاده میکنم وگرنه با سافاری قبلا کار میکردم مشکلی نبود.ولی دوباره از سافاری استفاده میکنم خبرشو میدم بهتون که ایا پیغام میده دوباره یا نه؟چیکار باید بکنم درست بشه؟
بخام فایرفاکس وبرنامه های غیرقابل استفادمو پاک کنم چه جوری اینکارو بکنم که رمم کم حجم بشه و خالی بشه؟
وایرلس مک بوک من مشکل داره
بعضی وقتا با لپ تاپ من سایت باز نمی شه ولی همون موقع لپ تاپ داداشم راحت کار می کنه
سرعت باز کردن سایتا پایینه ؛ گوگل بعد ۲ min باز می شه
این لاگ با اپدیت بر طرف می شه ؟ من اپ نکردم
این مشکل تو مک ه وقتی می رم تو ویندوز مشکلی ندارم
بعضی وقتا با لپ تاپ من سایت باز نمی شه ولی همون موقع لپ تاپ داداشم راحت کار می کنه
سلام
یه دور سافاری رو ریست کن شاید درست شد.
حتما یه اپدیت کن لازمه.تازه اگه نمیتونی از اینترنت اپدیت کنی برو سی دی اپدیت بخر:27:
سلام
یه دور سافاری رو ریست کن شاید درست شد.
حتما یه اپدیت کن لازمه.تازه اگه نمیتونی از اینترنت اپدیت کنی برو سی دی اپدیت بخر:27:
سلام
اعصابمو خورد کزده وایرلس این لپ تاپ ؛ از وایرلسه نه سافاری ؛
با گوگل کروم هم همینطوره ؛ سیستم عامل مک هم که داره یواش یواش گند می شه هنگ می کنه
داره از چشم می افته
sarabgirl
22-08-2010, 15:26
سلام
ویروسی؟!!:31: فکر نمیکنم
در مورد مشکل مرورگر.... آیا این مشکلو فقط با فایرفاکس دارین؟ با safari هم امتحان کنین و بگین
در مورد باتری ... به نظر میرسه که شما باید SMC ِ دستگاهتون و ریست کنید ... البته اول یه بار سیم شارژر و از دستگاه قطع کنین و همچنین آداپتورو از برق بکشین و بعد از چند ثانیه وصل کنین و یه بار سیستم و خاموش و روشن کنید... اگه درست نشد به ترتیب زیر عمل کنید ....( توچه: این روش برای مدل هایی هست که باتریشون قابل درآوردن نیست / مثل مدلهای مکبوک ایر / یا مکبوک پرو های نسل جدید و قبل و ... )
۱. دستگاهتون و خاموش کنید
۲. سیم شارژر و به دستگاهتون وصل کنید ..( البته اگه از قبل به شارژ باشه هم عیبی نداره )
۳. کلید های left Shift , left Option , left control و دکمه ی پاور (روشن و خاموش)و همزمان با هم فشار بدین و و همزمان رها کنید
۴. سیستمتون و روشن کنید
توجه : در هنگام انجام این کار چراغ شارژر نباید هیچ گونه تغییری بکنه ( از قبیل تغییر رنگ یا خاموش شدن ) اگه اینجوری شد اشتباه انجام دادین
....
اگه باتری لپ تاپتون قابل در آوردن هست بگین تا روش مخصوص به اونو بگم:11:
این کارو کردم ولی چراغ شارژش از نارنجی میشه سبز هر کاری می کنم،نمییییییییییییششششههه ،من الان باتریم ۲۰ ساعت طول میکشه تا فول بشه،مشکلم اینه
zerolight
22-08-2010, 15:46
سلام
اعصابمو خورد کزده وایرلس این لپ تاپ ؛ از وایرلسه نه سافاری ؛
با گوگل کروم هم همینطوره ؛ سیستم عامل مک هم که داره یواش یواش گند می شه هنگ می کنه
داره از چشم می افته
دوست عزیز چرا خونه خودت رو کثیف میکنی!؟
دقیق بگو مشکلت چیه!من خودم همیشه دارم از wirelessاستفاده میکنم سرعتش با lanهیچ فرقی نداره!
از مودم استفاده میکنی!!؟؟
Microsoft24
22-08-2010, 15:53
سلام. تو افیس من حروف فارسی از هم جدا هستن چه جوری درسشتون کنم؟
میثم خان ، تیم برنامه نویس مایکروسافت اعلام کرده : ورژن ۲۰۱۱ مایکروسافت آفیس نیز از زبان های فارسی و عربی پشتیبانی نخواهد کرد!
دیگه آفیس ۲۰۰۸ و بتای ۲۰۱۱ که جای خود دارد!
بار ها گفتم ، بازم میگم! با نصب مایکروسافت آفیس :2: فقط سرعت مک رو می گیرید! :27:
اصلا مشکل iWork و یا Neo Office چیه ، که همه گیر دادن به مایکروسافت آفیس ؟؟؟؟
- من خودم با Neo Office یک کتاب نوشتم! :8:
موفق باشید ،
امید
hasanoooooooo
22-08-2010, 15:57
این کارو کردم ولی چراغ شارژش از نارنجی میشه سبز هر کاری می کنم،نمییییییییییییششششههه ،من الان باتریم ۲۰ ساعت طول میکشه تا فول بشه،مشکلم اینه
شاید مشکل از منبع تغذیه هست . چکش کردی؟یا از باطری هستتتتتتت. به جز این 2 تا که فکر نمیکنم چیز دیگه ای باشه؟؟!
Microsoft24
22-08-2010, 16:00
من وقتی باتری ۰٪شدمک بوک خاموشو از شب تا صبح تو برق زدم بازم ۳۳ ٪نشون میداد که با زمان یک ساعت و نیم کار کردن کل شارژ ۳۳٪تموم شد.یبارم وقتی مکم روشن بود تو ۳ ساعت ۳۳٪شارژ شد که تایم استفاده کردنم تقریبا تایمش مثل قبلی بود.الان هم که . ٪ شارژ داشتم زمان باقیمانده تا فول شدن باتریو ۲۰ ساعت میگه .که خیلی غیر عادیه .
ورژن فایرفاکس ۳.۶.۸است.سراداپتورازتبدیل استفاده میکنم وقتی تو پریز میزنم جرقه میزنه . مکم ورژن ۱۰.۶.۴.که از ۱۹۸۳-۲۰۱۰ است.پارت نامبر پیدا نکردم که کدومه؟تا حالا هم از اداپتورم زمین نیافتاده ولی مدام اداپتورو حرکت میدم وتو پریزای جاهای مختلف خونه زدم،که جرقه زیاد میزنه،از فایرفاکس بخاطر فیس بووک که با تونل میشه فقط بازش کرد استفاده میکنم وگرنه با سافاری قبلا کار میکردم مشکلی نبود.ولی دوباره از سافاری استفاده میکنم خبرشو میدم بهتون که ایا پیغام میده دوباره یا نه؟چیکار باید بکنم درست بشه؟
مشکل از آداپتور تونه! :46:
فقط یکاری کن ، دیگه مک بوکت رو به شارژ نزن ، چون ممکنه باتریت هم خراب کنه!
اما درباره ی فایر فاکس ، این مشکلی که گفتین ، یک باگ در ورژن ۳.۶.۸ این نرم افزاره که در صورت نصب با چند نرم افزار
، مثل ، Adobe Acrobat , مشکل ساز میشه!
بخام فایرفاکس وبرنامه های غیرقابل استفادمو پاک کنم چه جوری اینکارو بکنم که رمم کم حجم بشه و خالی بشه؟
از Appzaper استفاده کنید ، برنامه های اضافی رو درگ کنید تو Appzaper ، لینکش هم تو صفحات قبلی همین تاپیک هست ، پیدا نکردی ، بگو برات لینک جدید بزارم!
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
22-08-2010, 16:10
دوست عزیز ، من فایل هام هم با وایرلس بین مک مینی و مک بوک پرو شیر کردم ، سرعتش خیلی بالاست! چه برسه نت!
شما یکاری کن ، همه ی نرم افزار های باز رو ببند ، نرم افزار Little Snich رو نصب کن ، حالا با Airport کانکت شو ،
ممکنه ، بعضی نرم افزار ها بخوان به سرورشون وصل شند که این کار سرعت رو میگیره ، همه رو Deny کن!
اگر لینک دانلود نداری بگو بزارم!
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
22-08-2010, 16:20
شارژر رو جدا کنید ، ممکنه باتری تون رو خراب کنه! (اگر تا حالا نکرده باشه!:19:)
از من گفتن بود!
امید
دوست عزیز ، من فایل هام هم با وایرلس بین مک مینی و مک بوک پرو شیر کردم ، سرعتش خیلی بالاست! چه برسه نت!
شما یکاری کن ، همه ی نرم افزار های باز رو ببند ، نرم افزار Little Snich رو نصب کن ، حالا با Airport کانکت شو ،
ممکنه ، بعضی نرم افزار ها بخوان به سرورشون وصل شند که این کار سرعت رو میگیره ، همه رو Deny کن!
اگر لینک دانلود نداری بگو بزارم!
موفق باشید ،
امید
سلام م م م م
مرسی اقا امید نصب کردم ؛ سیستم ریست شد ؛ الان برنامه کار می کنه
باید تنظیماتشو تغییر بدم ؟
ما اگه تورو نداشتیم چی باید بکردیم :11:
joykiller360
22-08-2010, 16:51
ا اینجوریه :دی الان دارم iwork رو نصب میکنم.
راستی این Aperture 2 چی چی هست ؟
Microsoft24
22-08-2010, 17:15
سلام م م م م
مرسی اقا امید نصب کردم ؛ سیستم ریست شد ؛ الان برنامه کار می کنه
خواهش دوست من ،
باید تنظیماتشو تغییر بدم ؟
برای راحت تر شدن ، این کار رو بکن ، برنامه رو باز کن ، حالا برو به :
Little Snitch -- > Preferences
حالا تب Security رو بیار ، تیک اولی رو بزن!
تب Monitor رو بیار ، Network Monitoring رو off کن!
تب Alert رو بیار ، تیک Confirm Connection Alert Automatically رو بزن ، زمانش رو بزار رو ۱۵ ثانیه!
و به جای Allow Connection Attempts بزار Deny Connection Attempts
این بهترین تنظیمات ، برای فایروال شماست!
ما اگه تورو نداشتیم چی باید بکردیم :11:
شکر خدا! :46:
موفق باشید ،
امید
Microsoft24
22-08-2010, 17:23
ا اینجوریه :دی الان دارم iwork رو نصب میکنم.
راستی این Aperture 2 چی چی هست ؟
Aperture 2 قدیمی شده با snow leopard هم سازگار نیست!
خواستید Aperture 3 رو دانلود کنید ، یک سوییت حرفه ای عکاسیه! :5:
موفق باشید ،
امید
sarabgirl
22-08-2010, 17:40
[QUOTE=Microsoft24;5307674]شارژر رو جدا کنید ، ممکنه باتری تون رو خراب کنه! (اگر تا حالا نکرده باشه!:19:)
از من گفتن بود!
امید[/QUOTE
اداپتورمو چیکار کنم؟ببرم الماس؟خرجش چقدر میشه؟اداپتور نو بهم میدن؟چنده حدودا؟
Microsoft24
22-08-2010, 18:07
اداپتورمو چیکار کنم؟ببرم الماس؟خرجش چقدر میشه؟اداپتور نو بهم میدن؟چنده حدودا؟
برو الماس ، بگو با یک آداپتور دیگه برات تست کنن ،
باید با یک آداپتور دیگه تست کنی تا مطمئن شی مشکل از آداپتور ه نه باتری ! :11:
موفق باشید ،
امید
سلام
راهی هست برای تست نرم افزارها ؟
اخه من حدس می زنم یکه از برنامه هام خرابه برایی اینکه بفهمم خرابه یا نه به تست احتیاج دارم.
zerolight
22-08-2010, 20:04
سلام
اخه من حدس می زنم یکه از برنامه هام خرابه برایی اینکه بفهمم خرابه یا نه به تست احتیاج دارم.
یعنی چی خرابه!؟
میتونی دوباره نصبش کنی؟چه نرم افزاری؟
Microsoft24
22-08-2010, 20:44
سلام
بهت گفته بودم با دم شیر بازی نکن!
حالا چه نرم افزاری هست ؟؟؟
بهت گفته بودم با دم شیر بازی نکن!
حالا چه نرم افزاری هست ؟؟؟
باسلام
فوقش یه بار دیگه مک نصب می کنم:27:
یاهومسنجر فکر کنم خرابه چون خیلی هنگ میکنه.
حالا یه راهی برا تست هست یا نه؟
zerolight
22-08-2010, 23:02
باسلام
فوقش یه بار دیگه مک نصب می کنم:27:
یاهومسنجر فکر کنم خرابه چون خیلی هنگ میکنه.
حالا یه راهی برا تست هست یا نه؟
دوست عزیز اون همینجوری!!!
ازaudim استفاده کن!!
اقا امید با این برنامه هم درست نشد وایرلسم
منو داداشم ۲تایی از وایرلس استفاده می کنیم ؛ لپ تاپ داداشم dell ه بعضی وقتا که من وب باز نمی تونم کنم داداشم می تونه
خود وایرلس مک تنظیمات خاصی داره ؟
اپگرید هم کردم بازم نشد ؛ سافاری هم ریست کردم نشد
مرسی ی ی ی :40:
Microsoft24
22-08-2010, 23:39
اقا امید با این برنامه هم درست نشد وایرلسم
منو داداشم ۲تایی از وایرلس استفاده می کنیم ؛ لپ تاپ داداشم dell ه بعضی وقتا که من وب باز نمی تونم کنم داداشم می تونه
خود وایرلس مک تنظیمات خاصی داره ؟
اپگرید هم کردم بازم نشد ؛ سافاری هم ریست کردم نشد
مرسی ی ی ی :40:
وی پی ان که استفاده نمیکنی ، درسته ؟
وایرلس مک تنظیمات خاصی نداره! :5:
مودم وایرلس ی که ازش استفاده میکنید چیه ؟
وی پی ان که استفاده نمیکنی ، درسته ؟
وایرلس مک تنظیمات خاصی نداره! :5:
مودم وایرلس ی که ازش استفاده میکنید چیه ؟
نه وی پی ان ند ارم
مارک مدم smc ه
نمی دونم د اداشم زیاد سایت باز می کنه نت من قطع می شه یا از مودمه :13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.