PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه جوری می تونم ie ورزن قدیم رو جایگزین جدیدش کنم ؟؟

Venus
30-03-2006, 13:01
با سلام

من چه جوری می تونم ie ورزن قدیم رو جایگزین جدیدش کنم . هر کاری می کنم از روی سیستم پاک نمیشه؟ :blink: ممنون منتتظرم

shahin666
30-03-2006, 14:05
چگونه مي توان Internet Explorer را Reinstall ويا Fix كرد ؟
ويندوز xp به شما اجازه uninstall كردن IE را هم مي دهد حال چگونه مي توان IE را FIX يا
در صورت خراب شدن آن را reinstall كرد؟
اگر شما از نسخه هاي قديمي IE استفاده مي كنيد ميتوان بسياري از مشكلات آن را با رفتن به سايت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و update كردن به آخرين نسخه (version) آن را حل كرد
اما اگر IE شما update شده است اين سايت به شما اجازه reinstall كردن IE رانمي دهد به همين دليل بايد
سيستم را فريب دهيد تا فكر كند كه شما آخرين نسخه IE رانداريد
از منوي start بر روي run كليك كنيد و در آن regedit را تايپ كنيد و به قسمت زير برويد
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{89820200-ECBD-11cf-8B85-00AA005B4383}
در قسمت سمت راست بر روي IsInstalled كليك كنيد و value آن را به صفر تعيير دهيد
حالا مي تونيد دوباره اينترنت اكسپلورر جديد رو جايگزين كنيد

Venus
30-03-2006, 17:40
shahin666 با سلام و تشکر
متاسفانه با کارهای انجام شده که گفتید باز هم نتونستم ورورزن قدیم ( 5) رو جایگزین جدیدش (6) کنم؟ جه باید کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ship Storm
31-03-2006, 06:29
فكر كنم روش نصب كني درست بشه

Captain Nemo
31-03-2006, 15:31
سلام دوست عزیز.
مسیر زیر رو دنبال کنید:
control panel|Add or Remove Programs|Add/Remove Windows Components
بعد از اینکه مسیر بالا رو طی کردی یه پنجره ظاهر میشه که باید اونجا دنبال Internet Explorer بگردی و تیک رو از کنارش برداری.
بعد روی next کلییک میکنی و بعد IE پاک میشه. حالا میتونی هر version ای که دوست داری از IE نصب کنی.

Venus
31-03-2006, 21:10
سلام دوست عزیز.
مسیر زیر رو دنبال کنید:
control panel|Add or Remove Programs|Add/Remove Windows Components
بعد از اینکه مسیر بالا رو طی کردی یه پنجره ظاهر میشه که باید اونجا دنبال Internet Explorer بگردی و تیک رو از کنارش برداری.
بعد روی next کلییک میکنی و بعد IE پاک میشه. حالا میتونی هر version ای که دوست داری از IE نصب کنی.

نه عزیز جان اگه به این راحتی بود که انجامش داده بودم و عنوانش نمی کردم :)
راه دیگه ای نیست تا حالا که جواب نگرفتم؟ :blink: دقت: می خوام ورژنی پایینتر رو نصب کنم!

Captain Nemo
01-04-2006, 01:10
سلام
venus جان اگه اون روشی که من گفتم ie رو پاک نمیکنه ، پس چیکار میکنه.؟ (کاری به این ندارم که با اون روش به نتیجه نرسیدی، فقط میخوام بدونم اون چیزی که من گفتم کارش چیه؟)

Venus
01-04-2006, 11:41
سلام
venus جان اگه اون روشی که من گفتم ie رو پاک نمیکنه ، پس چیکار میکنه.؟ (کاری به این ندارم که با اون روش به نتیجه نرسیدی، فقط میخوام بدونم اون چیزی که من گفتم کارش چیه؟)

در ظاهر پاک می کنه اما اطلاعات توی ویندوز می مونه و اگه بخوای 1 ورژن پایینتر رو نصب کنی اعلام میکنه که نمیشه و اینه که شما مجبوری یا همون ورژن و یا بالاترش رو نصب کنی .

Captain Nemo
01-04-2006, 14:08
سلام venus جان
من تو سایت مایکروسافت رو که سرچ کردم به همون چیزی رسیدم که اقا شاهین رسیده بود. اینم لینکش:
یه نگاه بهش بنداز ، توش 2 تا مسیر registry میبینی. یکیش مربوط به نصب ie هست یکیش هم مربوط به outlook . اونی که مربوط به ie هست رو شاهین اقا گفته. همون هم باید جواب بده . اما تو حالا مسیر مربوط به outlook رو هم دنبال کن، تغییرات رو بده شاید جواب بده.
من یه چیزی میگم ولی مسخرم نکنی!! من تو اون مسیری که شاهین گفته بود رفتم، اونجا یه کلید دیدم که شمارۀ ورژن ie توش بود. حالا من میگم این شماره رو مثلا بکنش 4.0 که کامپیوتر فکر کنه الان اینترنت اکسپلورر ت قدیمیه!!!!
روش مندرآوردی بود. اگه نشد به دل نگیر.

یه روش دیگه هم دارم که اولا فکر نمیکنم شدنی باشه و دوما هم خیلی خطرناکه.
نمیدونم با این دستور sfc /scannow اشنا هستی یا نه. اما اگه اینو تو run بزنی درخواست win xp cd رو میکنه که فایلهایی سیستمی رو از روی اون (اونایی که خراب شدند) درست کنه. حالا من میگم که تو این دستور رو بزن و یه cd ویندوز بزار که ie 5 رو بجای ie6 داره. خیلی بعیده که جواب بده (منظورم موقعیه که cd رو میزاری، چون به احتمال زیاد ویندوز میگه که این اون سی دی ای نیست که باش ویندوز رو نصب کردی.) اما اگر هم شد به مسئولیت خودت.

راستی قبل از این دستکاری های رجیستری restore point یادت نره.

*NashenaS*
03-04-2006, 19:15
سلام...
اين تاپيك رو الان ديدم...

لينك هاي مورد نياز شما:

موفق باشيد. :)