مشاهده نسخه کامل
: چرا کلاینتی رو که به دامین جوین کردم IP اش از رنچی نیست که من در DHCP تعین کردم
kazem121
30-01-2010, 10:55
سلام دوستان من دارم تازه با شبکه های مبتنی بر ویندوز ۲۰۰۳ اشنا می شم. من یه DC ست کردم و یه ویندوز ایکس پی رو هم در این دامین جوین کردم.
ولی نمیدانم جرا IP ین کلاینت از یه رنچ متفاوت هست.در ضمن من می تونم با یوزرهایی که جزئ DOMAIN USERS هستند به این کلاینت لاګین کنم.
رنج ای پی که من در DHCP تعین کردم این هست 192.168.10.10 - 192.168.10.254 ولی IP کلاینت من این هست 192.168.46.138 .
در ضمن من DC وDHCP و DNS ، همه رو روی یه راه اندازی کردم.
شما مطمئنی که DHCP راه اندازی کردی ؟
ببین از طرف کلاینت IP سرور رو میتونی Ping کنی یا نه ؟
ip سرورت چیه ؟
kazem121
30-01-2010, 11:48
دوست عزیز:
از طریق کلاینت ip سرور رو پینگ کردم. حق با شما بود الان سرور رو نمی بینه.
یه بار دیگه میخوام که با جزئیات بگم چی کار کردم تا بتونید بهم بگید کجای کارم اشتباه هست.
1- روی سرور 2003 خودم DC رو راه اندازی کردم.همراه با اون خب DNS هم نصب میشه.
2- روی همان سرور از طریق فرم ویزارد سرور رول. سرویس DHCP رو هم با تنهای یک SCOPE راه اندازی کردم. رینچ IP اسکپ من این طوری هست:
192.168.10.10
kazem121
30-01-2010, 11:48
دوست عزیز:
یه بار دیگه میخوام که با جزئیات بگم چی کار کردم تا بتونید بهم بگید کجای کارم اشتباه هست.
2- روی همان سرور از طریق فرم ویزارد سرور رول. سرویس DHCP رو هم با تنهای یک SCOPE راه اندازی کردم. رینچ IP اسکپ من این طوری هست:
192.168.10.10 => 192.168.10.254
از این رینج اپی
kazem121
30-01-2010, 12:11
دوست عزیز:
192.168.10.10 => 192.168.10.254
از این رینج اپی
جهار تای اولی رو که در بالا نشان دادم رو استثناء کردم . یعنی کلاینت هام رو میخوام که از ای پی 15 به بعد رو بگیرن.
( الان توی سرورم بعد از اینکه روی ایکن DHCP در منوی ADMINISTRATIVE TOOLS کلیک میکنم این اسکپ رو میبینم و با راست کلیک کردن روی نام اسکپ و انتخاب گزینه Display Statistic بهم میگه که وضعیت این اسکپ چی هست و میگه که از این مجموعه فقط یکی استفاده شده است.
ای پی سرورم رو به صورت استاتیک تنظیم کردم و این هست:
192.168.10.10
3- در این مرحله می خوام که برم و یه کلاینت رو به دامینم اضافه کنم. داخل کلاینت در قسمت تنظمیات کانکشن شبکه آدرس Dns رو به ای پی سرورم تغیر دادم. به کلاینتم یه اپی دستی از رنچ مجاز Dhcp خودم یعنی این IP رو دادم:
192.168.10.16
بعدم از زبانه Computer name امدم و سعی کردم که نام دی ان اسم رو درست همانطوری که در سرورم هست یعنی webazin.local رو در قسمت نام دامین وارد کردم.
یه کادر میاد و من نام Administrator و رمز عبورم رو میدم و به دامین جوین می شم.
سیستم رو ری استارت میکنم و این بار که داخل شبکه هستم میام و اپی رو پاک می کنم ولی IP دی ان اس رو میزارم همان 192.168.10.10 که قبلا داده بودم باشه. ریستارتش می کنم که این بار خود کار از Dhcp یه IP رو بگیره.
با این کار همان طور که گفتم IP از یه رینج متفاوت تخصیص داده میشه و نوشته میشه که Assigned by DHCP .
حالا کجای کارم اشتباه هست.؟:20:
kazem121
30-01-2010, 13:03
از مدیر انجمن خواهش میکنم پستهای 3# و 4# من رو که اشتباها ارسال شدن رو پاک کنید.
undertaker_ss
30-01-2010, 22:22
از مدیر انجمن خواهش میکنم پستهای 3# و 4# من رو که اشتباها ارسال شدن رو پاک کنید.
مودم به کلاینت تون وصل نیست؟
kazem121
31-01-2010, 05:15
مودم به کلاینت تون وصل نیست؟
نه دوست عزیز، راستش من با استفاده از چند تا Pc مجازی که با کمک نرم افزار VMware Workstation درست کردم کار میکنم.
جواب نه هست . مودمی وصل نیست.:20:
kazem121
31-01-2010, 13:56
کسی نیست که حواب بده؟
دوستان من کارم گیره؟ یکی از دوستانی که خدای شبکه هستن یه گوشه از توانایی شون را نشان بدن؛ثواب داره خداییش
منتظرم ممنون
rozbeh85
31-01-2010, 15:11
نه دوست عزیز، راستش من با استفاده از چند تا Pc مجازی که با کمک نرم افزار VMware Workstation درست کردم کار میکنم.
جواب نه هست . مودمی وصل نیست.:20:
رفیق، شما چرا ریستارت میکنی هی
برو تو Cmd بزن ipconfig /release و بعدش ipconfig /renew
و اما مشکلت، ببینیم شما DHCP نرم افزار VMware رو غیر فعال کردی یا نه؟
kazem121
01-02-2010, 07:30
نه دوست عزیز غیر فعال نکردم . چطوری باید این کار رو بکنم؟
جاش رو پیدا کردم.
اره حق باشما هست. Defult gate way , IP ها رو از طریق خود VMware میگیره.
حاالا باید چطوری غیر فعال کنم.
چطوری باید این کار را انجام داد؟
خیلی باهاش ور رفتم ولی نتونستم حلش کنم.
منتظر راهنماییتون هستم.
rozbeh85
02-02-2010, 18:49
نه دوست عزیز غیر فعال نکردم . چطوری باید این کار رو بکنم؟
جاش رو پیدا کردم.
اره حق باشما هست. Defult gate way , IP ها رو از طریق خود VMware میگیره.
حاالا باید چطوری غیر فعال کنم.
چطوری باید این کار را انجام داد؟
خیلی باهاش ور رفتم ولی نتونستم حلش کنم.
منتظر راهنماییتون هستم.
من نمیتونم رو دستگام الان نصب کنم بهت بگم ولی اونطوری که یادم میاد بری تو ااون تب های آخر هم NAT داره هم DHCP
kazem121
05-02-2010, 09:05
من نمیتونم رو دستگام الان نصب کنم بهت بگم ولی اونطوری که یادم میاد بری تو ااون تب های آخر هم NAT داره هم DHCP
سلام دوستان :
خوشحالم که مشکلم حل شد برای همین هم امدم تا به بقیه هم بگم تا اگه مشکل مشابهی داشتن مثل من سرگردان نشن.
طبق سناریویی که در بالا توضیح دادم تمام کارهای من بدون اشتباه بوده فقط به فوت کوچیک بود که یادم رفته بود و اون هم Authorize کردن سرورDHCP بود که انجام نداده بودم.
یعنی بعد از نصب سرویس دی اچ سی پی و راه اندازی اسکب باید بریم و از روی ساختار درختیDHCP
روی نود DHCP راست کلیک کرده و از منویی که باز می شود.کزینه Authorize را انتخاب میکنیم و آدرس IP سرور دی اچ سی پی رو وارد میکنیم. البته تنظیم دی اچ سی پی شامل موارد دیگه ای هم هست ولی مشکل من همین بود .
با تشکر از همه دوستان که برای مشکل من هفکری دادند.
سلام دوستان :
خوشحالم که مشکلم حل شد برای همین هم امدم تا به بقیه هم بگم تا اگه مشکل مشابهی داشتن مثل من سرگردان نشن.
طبق سناریویی که در بالا توضیح دادم تمام کارهای من بدون اشتباه بوده فقط به فوت کوچیک بود که یادم رفته بود و اون هم Authorize کردن سرورDHCP بود که انجام نداده بودم.
یعنی بعد از نصب سرویس دی اچ سی پی و راه اندازی اسکب باید بریم و از روی ساختار درختیDHCP
روی نود DHCP راست کلیک کرده و از منویی که باز می شود.کزینه Authorize را انتخاب میکنیم و آدرس IP سرور دی اچ سی پی رو وارد میکنیم. البته تنظیم دی اچ سی پی شامل موارد دیگه ای هم هست ولی مشکل من همین بود .
با تشکر از همه دوستان که برای مشکل من هفکری دادند.
فک کنم اگه authorize نکرده باشی یه مربع قرمز بیفته جلوی scopeت. که این علامت خیلی تابلوییه.
راستی راه حل dhcp تو vmware هم هوشمندانه بود. ایول.
اگه بازم مشکل پیدا کردی این دفعه مطمئن باش از dhcp تو vmwareته.
برای اینکه غیر فعالش کنی باید بری تو virtual network editor بغل vmware. از اونجا ببین هر کدوم از vmnetهات dhcp داره، dhcpش رو بکش.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.