ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک برنامه (کمک کنید )!

Iranian boy10
29-01-2010, 20:25
سلام . من برنامه ای میخوام مثل برنامه ی کتابخانه با این امکانات (حتماً با امکانات زیر) :

Insert ( اضافه کردن ) ، Search (جستجو یر اساس فیلدها) ، Update (بروزرسانی) ، Sort (مرتب سازی بر اساس فیلدها ) ، Delete (حذف کردن رکوردها ) ، نمایش کلیه رکوردها .

فقط ocx مخصوصی نداشته باشه که نشه سردراورد خودم جاهاییش رو اشتباه نوشتم خواستم کمک کنید . ممنون میشم :11::40:

MrGee
30-01-2010, 08:30
شاید بعضی از اینها پیچیده باشن.

[HME] Library Management System

This LMS combines simplicity with professionalism with its small codes. It was actually meant for a school project- Sunnydale (yeah, I know its stup1d name) from which it derives its name. Since I had to print this code and follow all GCE stuff I tried to make the code as small as possible, but its still over 50 pages. So, if you see some public subs in a module and say, "Hey, that's not suppose to be in there!", remember that I only made it to make the coding small and not fast. I really learned a lot from Philip Naparans LMS but this one has been completly re-written. Very simple, neat, and easy to follow codes. Recommended for beginners who want to learn Database Programming. The code may be small but is quite robust.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MrGee
30-01-2010, 08:32
_A Simple Library Inventory System / Using ADO

Dear friend, Im Philip V. Naparan a 17 yr old programmer from Philippines and you can visit my website
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید for more info about me.This program that i have been uploaded is a simple program that i have created in just 2 days. This program help more to those beginner in vb programming to introduce to them the basic concept of relational database using ADO.This program include the use of adodc control and database connection in runtime(not in design view). Download this and it will help you a lot. By the way dont for get to vote this program.Thank you, happy exploring it and GOD bless. ITOY GAWANG PINOY! *NOTE: THIS IS CODED FOR BEGINNERS ONLY..............

MrGee
30-01-2010, 08:33
Biblos - Complete Books Library Manager

Biblos is an open source book library manager. It's fully operational, and it's ment to be used by educational libraries everywhere. It was made using a 3 tier framework implementation, using XML as interlayer communication and mysql as database. It has a fully implemented security system, either by value or by role. To install just compile and register the VB dlls, and then just configure the site to point to the asp files. If you are interested I also have the user, and admin manuals.

اگه خواستی بازم هست.

سونامی
30-01-2010, 22:08
خوب دوست عزیز برای این کار باید یه data یا ado درست کنی و......

یه کمک یه سرچ کن تو نت برنامه بدنسازی به عنوان پروژه مرجع و از اون استفاده کن

Iranian boy10
02-02-2010, 15:58
برنامه رو ببخشیدا ولی خیلی پیچش دادین یه برنامه ساده ساده بدون آیکون ، تصویر و ....
ممنون

Iranian boy10
08-02-2010, 20:46
سلام . كسي نيست كه برنامه ساده ي كتابخونه داشته باشه ؟؟

farshidshd
09-02-2010, 11:02
سلام . كسي نيست كه برنامه ساده ي كتابخونه داشته باشه ؟؟

آماده ندارم ولی اگه صبر کنی یه ذره شو می نوویسم واست

farshidshd
09-02-2010, 15:43
بفرمایید دوست عزیز...

به زبان خیلی ساده و روان نوشتم طوری که راحت متوجه میشی....

توضیحات کاملش رو هم توی پوشه هست . دانلود کردی Extrect کن بعد توضیحاتش رو بخون...

Sort رو یه کم مشکل داره ( البته اجرا میکنه ولی تو هر جای رکورد که باشی رکورد فعلی رو پاک میکنه ).///

لینک دانلود :: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](farshidshd).rar

در قسمت کد های برنامه در قسمت های Search و Sort دو جا هست که آدرس بانک اطلاعاتی رو باید عوض کنی
مشکلی بود بپرس

mahmood_ahv
09-02-2010, 17:34
پروژه ماشین حساب با ویژوال بیسیک

دوستان خودم این برنامه رو نوشتم
اگه شما ها هم می خواین بگید تا سورسش رو بذارم براتون
فایل پیوست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farshidshd
10-02-2010, 10:38
دوست عزیز آدرس سایت دیگه رو گذاشتن خلاف قوانینه

Iranian boy10
14-02-2010, 14:15
بفرمایید دوست عزیز...

به زبان خیلی ساده و روان نوشتم طوری که راحت متوجه میشی....

توضیحات کاملش رو هم توی پوشه هست . دانلود کردی Extrect کن بعد توضیحاتش رو بخون...

Sort رو یه کم مشکل داره ( البته اجرا میکنه ولی تو هر جای رکورد که باشی رکورد فعلی رو پاک میکنه ).///

لینک دانلود :: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](farshidshd).rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gig.com%2Ffarshidshd%2FStudent%28farshidshd%29.rar )

در قسمت کد های برنامه در قسمت های Search و Sort دو جا هست که آدرس بانک اطلاعاتی رو باید عوض کنی
مشکلی بود بپرس

سلام . از اينكه كمك كرديد خيلي خيلي ممنونم اين برنامه واسه چه كارييه ؟ برنامه كتابخونه اينجورييه ؟

تو برنامتون دكمه هاي Search ، Update كار نكرد ! يه متغير هست بنام rs ، واسه چيه ؟؟؟ Debug ميده بهش ؟!

ممنون ميشم كمكم كنيد :11::40:

farshidshd
17-02-2010, 12:06
سلام . از اينكه كمك كرديد خيلي خيلي ممنونم اين برنامه واسه چه كارييه ؟ برنامه كتابخونه اينجورييه ؟

تو برنامتون دكمه هاي Search ، Update كار نكرد ! يه متغير هست بنام rs ، واسه چيه ؟؟؟ Debug ميده بهش ؟!

ممنون ميشم كمكم كنيد :11::40:

Up date که کار می کنه.

سرچ هم که باید آدرسی که تو قسمت کد دادم رو عوض کنی و آدرس محلی که بانک اطلاعاتی رو قرار دادی بزاری.

متغیر rs هم تو برنامه کاملا مشخصه. برای فراخوانی هست

اگه ممکنه از اروری که میده عکس بگیر تا ببینم چی میگه

Iranian boy10
19-02-2010, 12:42
Up date که کار می کنه.

سرچ هم که باید آدرسی که تو قسمت کد دادم رو عوض کنی و آدرس محلی که بانک اطلاعاتی رو قرار دادی بزاری.

متغیر rs هم تو برنامه کاملا مشخصه. برای فراخوانی هست

اگه ممکنه از اروری که میده عکس بگیر تا ببینم چی میگه

بله كار ميكنه update . به سورت و سرچ ارور ميده . به سرچ ارور پايين رو ميده :
عكس :

به سورت هم ارور :

فورمت ديتابيس هم افيس 97 هست ممنون

افشین2008
20-02-2010, 13:26
سلام
من برنامه ای می خوام که درست عین مدیا پلایر کار کنه
اگه کمکم کنید ممنون میشم

farshidshd
20-02-2010, 19:48
بله كار ميكنه update . به سورت و سرچ ارور ميده . به سرچ ارور پايين رو ميده :
عكس :

به سورت هم ارور :

فورمت ديتابيس هم افيس 97 هست ممنون

عکسا که باز نمیشن.

خب روی دکمه های Sort و Search دابل کلیک کن برو تو قسمت کد هاشون.

توی قسمت OpenDatabase هرکدوم آدرس بانک اطلاعاتی نوشته شده .

اونو باید تغییر بدی به آدرسی که بانک اطلاعاتی این پروژه رو اونجا قرار دادی

Iranian boy10
20-02-2010, 21:07
عکسا که باز نمیشن.

خب روی دکمه های Sort و Search دابل کلیک کن برو تو قسمت کد هاشون.

توی قسمت OpenDatabase هرکدوم آدرس بانک اطلاعاتی نوشته شده .

اونو باید تغییر بدی به آدرسی که بانک اطلاعاتی این پروژه رو اونجا قرار دادی

هر جا عکس آپلود میکنم چرا فرداش پاکش میکنن ؟؟ جایه مطمئنی دارید ؟ . مجبور شدم تو پرشین گیگ آپ کنم !

ارور SORT:

ارور SEARCH:
من اگه این برنامه رو روی کامپیوتر دیگه اجرا کنم باز هم همین ارور رو میده ؟؟ چی کار کنم دیگه واسه همیشه مثل برنامه های دیگه ارور نده ؟؟!!
خیلی زحمت دادم بهت ، شرمنده!:11:

ممنون :11::40:

farshidshd
21-02-2010, 13:11
خب دوست عزیز اسم table رو عوض کردی چرا؟؟ باید همونی باشه که من دادم. اگه می خوای عوضش کنی باید بری توی خوده بانک اطلاعاتی از اونجا عوضش کنی. اسم table رو بذار:::

بعد نکنه type فیلد ها رو عوض کرده باشی؟؟

Dim s as string یعنی اون شماره دانشجویی رو من از نوع رشته ای دادم.
اگه عوضش کردی به Number یا real باید اونجا در تعریف بنویسی ::

Dim s as real

اسم Table رو همونی بزار که من گذاشتم. اینجوری کل برنامه قاطی میشه. باید همه ی فیلد ها رو با اسمی که خودت گذاشتی ربط بدی.

Iranian boy10
21-02-2010, 18:25
خب دوست عزیز اسم table رو عوض کردی چرا؟؟ باید همونی باشه که من دادم. اگه می خوای عوضش کنی باید بری توی خوده بانک اطلاعاتی از اونجا عوضش کنی. اسم table رو بذار:::

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد نکنه type فیلد ها رو عوض کرده باشی؟؟

Dim s as string یعنی اون شماره دانشجویی رو من از نوع رشته ای دادم.
اگه عوضش کردی به Number یا real باید اونجا در تعریف بنویسی ::

Dim s as real

اسم Table رو همونی بزار که من گذاشتم. اینجوری کل برنامه قاطی میشه. باید همه ی فیلد ها رو با اسمی که خودت گذاشتی ربط بدی.

سلام . خیلی ممنون که جواب دادین ییخشید که اجازه نگرفتم ، میتونم اسم خودم رو بنویسم جای اسم شما ؟! . همه ی این کارا رو انجام دادم :

Fld ها رو هم خودم اضافه کردم . تنظیمات مربوطه هم انجام دادم .
یعنی چی Real دادی ؟ من دس نزدم به نوعش ! همونه String (رشته ای) !
اشکال از کجاست ؟؟؟؟!!!! جواب سوالات قیلی هم اگه ممکنه یدید در پست قیلیم !:40:

farshidshd
22-02-2010, 11:52
مطمئنا ارورش به خاطر عوض شدن اسم table هست.

اگه یک بار ربطش بدی و اجراش کنی باره دیگه روی یه سیستم دیگه فقط باید Data شو ربط بدی . هیچ اروری نخواهد داد