ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تهران جنوب یا علوم تحقیقات؟

tak2750
29-01-2010, 11:26
ثبت نام کنکور ارشد ازاد شروع شده و من میخام در گرایش قدرت شرکت کنم
واسه امسال تقریبا امادم.
فقط در باره تهران و دانشگاهش هیچ اطلاعاتی ندارم.
لطفا دوستانی که اشنایی دارند بگند که فرق این دو دانشگاه چیه ؟
کدوم بهتره؟
تراز کدوم کمتره؟
درس خوندن تو کدوم راحتتره؟
کدومشون بزرگترند؟
ایا درته که اول متقاضیان دانشگاه علوم تحقیقات رو انتخاب میکنند و بعد اگه ترازشون بالا باشه واسه تهران جنوب هم اونا تو اولویتند؟

لطفا کمکم کنید
با تشکر

iman_mu1990_
02-02-2010, 11:12
والا اگه بری علوم تحقیقات که بهتره هم محیطش بهتره هم بزرگتره هم ترازی که میخواد بیشتره!!
دوستم که علوم تحقیقات هست راضیه !ولی باید بیشتر بخونی براش دیگه!!!

hamed_bijari
07-02-2010, 21:57
علوم و تحقیقات بهترین دانشگاه آزاد کشور هستش
مثل این میمونه که شما دانشگاه تهران رو با شریف مقایسه کنی !
اساتید علوم و تحقیقات بهترین اساتید کشور هستن
مسلمه که تراز بیشتری باید داشته باشی برای علوم و تحقیقات
محیط علوم و تحقیقات واقعا عالیه (از همه لحاظ : امکانات ،وسعت ،زیبایی ،موقعیت مکانی و ...) و دلیلش هم اینه که رئیس این دانشگاه خود جاسبیه !
در مورد سوال آخرتون من اطلاعی ندارم

Alamate Soal
07-02-2010, 22:10
در رشته برق من فكر ميكنم تهران جنوب بهتر هست . تا جايي هم كه من ميدونم خيلي از اساتيد بازنشته و باتجربه دانشگاه هاي اميركبير و شريف با دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب همكاري ميكنن .
يكي از دوستان من كه خودش دكتراي فيزيك داره هم سابقه تدريس تو علوم تحقيقات رو داره و هم جنوب رو . حتي برادرش كه پارسال هم دانشگاه محقق اردبيل ( سراسري ) و هم تهران جنوب قبول شده بود رو مجاب كرد كه بره تهران جنوب . تهران جنوب رو شريف دانشگاه آزاد ميدونه ايشون
علوم تحقيقات در رشته هاي ديگه از تهران جنوب سرتر هست بنظر من

ahkh2020
08-02-2010, 18:25
من خودم دارم ارشد صنايع تهران جنوب ميخونم ولي توصيه ميكنم كه علوم تحقيقات قبول بشي چون هم محيط بهتره هم استاداي بهتري داره (البنه نسبتا ولي مشترك هم دارن) و نكته بعدي اينكه بعضي رشته ها مثل صنايع دكترا فقط علوم تحقيقات داره فعلا :27:

hamed_bijari
09-02-2010, 01:11
دوست عزیز حتما باید دقت کنی که رشته ای که میخوای ارشد بخونی دکتراشم همون دانشگاه داشته باشه
البته اگه بخوای ادامه تحصیل بدی