مشاهده نسخه کامل
: آیا این مشئله در مورد فنوم 955 طبیعیه؟؟
سلام ، ابتدا معذرت میخوام که سوالم رو مجبور شدم اینجا مطرح کنم
چون جای دیگه کسی جواب نمیده
من وقتی سیستم رو روشن میکنم همون چند دقیقا اول CPU-Z این رو نشون میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما بعد از چند دقیقه به این صورت میشه:
اول فکر کردم پون از WIN 7 استفاده میکنم و درایور مادربورد برای Vista بود اینطوری میشه
رفتم یه بار بایوس رو آپدیت کردم و دیدم بازم به همون شکله ، مادربوردم 770T است
سرعت سیستم خیلی خوبه ومشکلی نداره
میخواستم بپرسم آیا این مسئله طبیعیه و بخاطر کاهش پردازش نسبت به ابتدای ورود به ویندوزه که اینطوری میشه؟؟
MAGIDIYUM
29-01-2010, 00:48
از چه نوع رمی استفاده میکنی.آیا با ویندوز سرویس پک تست زدی
Kaptian Black
29-01-2010, 01:01
اسم این تکنولوژی AMD Cool'n'Quiet که وقتی CPU کار نکنه فرکانس اونو اتوماتیک میاره پایین تا cpu خنک تر بمونه [ طول عمر بیشتر ] .
KING_DESIGNER
29-01-2010, 01:11
به به میبینم که سیستم جدید خریدی مبارکه اقا
بعله اسم این فناوری جدید cool n cuit هست ولی دوست عزیز این فناوری فکر کنم فقط برای ایسوز بوده ؟ یا من اشتباه میکنم ؟
چون برای مادربوردهای ایسوز این رو نوشته بود و برای مینبوردهای دیگه ندیدم ...نکنه من اشتباه میکنم ؟
سلام
اول اینکه مبارک باشه
دوم اینکه علاوه بر فناوری که دوستان ذکر کردن اینم هست که ضریب پردازنده در بایوس مادربورد در حالت auto قرار گرفته تا بنا بر لود cpu میزان فرکانس تعیین بشه
شما اگه یه بازی رو اجرا کنید و در حین اجراش به cpuz مراجعه کنید خواهید دید فرکانس پردازنده در بالاترین مقدار بسر می بره
اگر هم نمی خواهید اینجوری باشه ،ضریب پردازنده رو از حالت atou خارج کنید و سپس در بالاترین حالت قرار بدین
خواهید دید که بطور مداوم فرکانس پردازنده در بالاترین حالت خودش قرار می گیره
ALeXilver
29-01-2010, 01:47
به به میبینم که سیستم جدید خریدی مبارکه اقا
بعله اسم این فناوری جدید cool n cuit هست ولی دوست عزیز این فناوری فکر کنم فقط برای ایسوز بوده ؟ یا من اشتباه میکنم ؟
چون برای مادربوردهای ایسوز این رو نوشته بود و برای مینبوردهای دیگه ندیدم ...نکنه من اشتباه میکنم ؟
خیر این تکنولوژی کلا مربوط به AMD هست و به راحتی هم از Bios مادربورد میشه غیرفعالش کرد. برای کاربری د های عادی مشکلی ایجاد نمی کنه ولی برای اورکلاک باید حتما غیرفعال بشه.
mojtabaalemi
29-01-2010, 09:52
اغلب توليد كننده هاي مين بورد ترجيح ميدن از اول اينو خاموش بذارن چون 5-10 درصد كارايي كمتر ميشه البته توي نرم افزاراي تست ولي من معتقدم توي كاراي واقعي فرقي نميكنه من كه در مورد دو هسته اي ها خاموش ميذارمش ولي در مورد 4 هسته اي ها ترجيح ميدم روشن باشه .
سلام و از کمک همه دوستان متشکرم
دقیقا حق با ماست من دیشب همین مسئله ای که نیکان عزیز میگه تست کردم
وقتی دوسه تا نرم افزار سنگین همزمان لود میشند خود بخود فرکانس افزایش پیدا میکنه اما بعدش فورا کاهش پیدا میکنه
تا اونجائی که من متوجه شدم این آپشن فقط میتونه cpu رو در فقط در 3 حالت قرار بده ( البته برطبق تجربه خودم )
برای حال High و Low بالا عکس گذاشتم
این عکس هم برای حالت Medium هست:
mojtabaalemi
29-01-2010, 13:12
دقيقا ..........
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.