مشاهده نسخه کامل
: خرید هارد 1 ترا اینترنال
happyfeat
28-01-2010, 21:05
سلام به همه دوستان
من قصد خرید هارد 1 ترا اینترنال دارم و می خواستم دوستان راهنماییئ کنند از هارد های موجود در بازار کدوم بهتره و ارزش خرید داره
من خودم نظرم روی Western هستش که بین دو مدل green و black موندم و فرقشونم زیاد نمی دونم چیه
اگه از دوستان راهنمایی کنند و مزایا و وعایب را بیان کنند ممنون میشم
با تشکر از همه :10:
shahramcat
29-01-2010, 16:28
شما وسترن 1 ترا بگیر با 65 مگ بافر خیلی عالی هست تو بازار هم هست قیمتش 106 تومن هست ......
سری گرین سرعت کمتری داره ....
regedit021
29-01-2010, 20:04
سيگيت 7200:12
سيگيت 7200:12
تائید.
سرعتش از Black Cavier هم بیشتره.
به نطر من وسترن بگیر و دور سیگیت رو خط بکش که من سیگیت داشتم سوخت الان گرین وسترن خریدم واقعا عالی کار میکنه شما اگر سرعت بالا میخوای بلک وسترن بگیر و از تجربه من استفاده کن و وسترن بگیر در ضمن چینیش نگیر تایلندشو بگیر.
به نطر من وسترن بگیر و دور سیگیت رو خط بکش که من سیگیت داشتم سوخت الان گرین وسترن خریدم واقعا عالی کار میکنه شما اگر سرعت بالا میخوای بلک وسترن بگیر و از تجربه من استفاده کن و وسترن بگیر در ضمن چینیش نگیر تایلندشو بگیر.
دوست عزیز میشه بگی با سیگیتت چی کار کردی که سوخت؟
من میگم 5 تا سیگیت داشتم نسوخت.
میشه از طریق علمی حرفتو ثابت کنی؟
یه چند تا منبع بذاری.
اگه داری و بگذاری ممنون میشم. در غیر اینصورت اطلاعاتت رو برای خودت نگه دار.
sir payman
30-01-2010, 21:42
هاردهای سیگیت خیلی خوبه
حالا شاید شما بد شانس بودی که سوخته.
مثلا یه مدل رو یادمه که مشکل داشت ولی اونها هم توی بوت ایراد داشت ولی مشکل سوختن نبود توشون.
منظورم 7200:11 از سیگیت و دایمند مکس 22 از مکستور بود چون جفتشون عینا یکیه.
اگه داری و بگذاری ممنون میشم. در غیر اینصورت اطلاعاتت رو برای خودت نگه دار.
دوستان بهتره یه کم با هم صمیمیتر باشید :27::10:
هاردهای سیگیت خیلی خوبه
حالا شاید شما بد شانس بودی که سوخته.
مثلا یه مدل رو یادمه که مشکل داشت ولی اونها هم توی بوت ایراد داشت ولی مشکل سوختن نبود توشون.
منظورم 7200:11 از سیگیت و دایمند مکس 22 از مکستور بود چون جفتشون عینا یکیه.
دوستان بهتره یه کم با هم صمیمیتر باشید :27::10:
بحث توپ و تشر نیست.توصیه من به ایشون بود.
وقتی میخای کسی رو راهنمائی کنی باید اطلاعات کافی در اون زمینه داشته باشی.
من نمیفهمم چرا ملت انقدر سنگ بلک وسترن رو به سینه میزنن درحالیکه از 7200.12 سرعت کمتری داره.و قیمت بیشتر. تو پاسپورتیهای هم همینطور.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شده مثل این لباسهای مارک دار.
برو ببین پل رومی واسه آشعالهای نایک که معلوم نیست تو کدوم گوری تولید میشه چه صفی بستن.
کفش بلا بهتر و نرمتر از اونه.(همین سطحی بینیه که باعث میشه محصولاتی که برای کشورهای جهان سوم تولید میکنن زمین تا آسمون با ریجن های دیگه فرق داشته باشه.)
دوست عزیز برای استفاده عادی سیگیت بد نیست ولی چون من در روز فقط 1 ساعت سیستمو خاموش میکنم و بیشتر از 4 ماه برام کار نکرد و فریمورش هم آپدیت کرده بودم بعد یهو سیستم سرعتش اومد پایین کامپیوتر رو ریست کردم بعد با برنامه Hard Drive Inspector دیدم سلامتش زده 20 درصد و سریع رفتم یک هارد دیگه گرفتم اطلاعاتمو با زحمت جابجا کردم و بعد از یک هفته سوخت و فرستادم گارانتی،گارانتی قبول نکردند پس فرستادند.درضمن دوستمون گفتند کدوم هارد بهتره خوب معلومه 100 درصد وسترن بهتره.
mohammad66
21-02-2010, 05:11
می خواستم بدونم هارد
h.dd western digital 1tb 64mb Caviar Black
تو بازار موجود هست ؟
اگر هست قیمت چقدر می باشد؟
اینم عکسش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ghahremanimehdi
21-02-2010, 06:46
من چند روز پیش بازار بودم ، قیمتها بدجور بالا رفته ...
mohammad66
22-02-2010, 00:05
می خواستم بدونم هارد
h.dd western digital 1tb 64mb Caviar Black
تو بازار موجود هست ؟
اگر هست قیمت چقدر می باشد؟
اینم عکسش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
upppppppppppppppppp
doom2009
01-11-2011, 02:35
با عرض سلام به دوستان گرامی
معلومه که هارد Western Digital -SATA 3 - 1 TeraByte - 64MB / WD Caviar Black بهتره باورندارید مجله شماره 33 سخت افزار رو مطالعه نمایید متوجه میشیدموفق باشید
amirtoudeh
09-12-2011, 20:50
دوست عزیز برای استفاده عادی سیگیت بد نیست ولی چون من در روز فقط 1 ساعت سیستمو خاموش میکنم و بیشتر از 4 ماه برام کار نکرد و فریمورش هم آپدیت کرده بودم بعد یهو سیستم سرعتش اومد پایین کامپیوتر رو ریست کردم بعد با برنامه Hard Drive Inspector دیدم سلامتش زده 20 درصد و سریع رفتم یک هارد دیگه گرفتم اطلاعاتمو با زحمت جابجا کردم و بعد از یک هفته سوخت و فرستادم گارانتی،گارانتی قبول نکردند پس فرستادند.درضمن دوستمون گفتند کدوم هارد بهتره خوب معلومه 100 درصد وسترن بهتره.
منم همین بلا سرم اومد، قراره برم گارانتی قمه کشی چون گارانتیش ویستاست. آقا تو این گرونی چه هاردی و چه گارانتی خوبه؟. پیش یه تعمیرکار متخصص رفتم گفت تازه گیا وسترن خیلی آشقال شده نمیدونم راست گفته یا دروغ گفته. لطفا راهنمایی کنید که خیلی داغونم. یه هارد خر کار می خوام.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.