مشاهده نسخه کامل
: آب اومدن چشم
سلام
من جديدا مشكلي دارم كه از چشمم آب ميادش ولي احساس سوزش و ازين جور چيزا ندارم
معمولا اين براي وقت هايي هستش كه از رو به رو باد سرد بهم ميخوره يا اينكه احساسي ميشم :31: مثلا ميرم فيلم بازي كنم احساسي بشم همزمان از چشمام هم اشك جاري ميشه !! :31:
ميشه يكي توضيح بده ؟
shalineh
29-01-2010, 11:11
من جديدا مشكلي دارم كه از چشمم آب ميادش ولي احساس سوزش و ازين جور چيزا ندارم
معمولا اين براي وقت هايي هستش كه از رو به رو باد سرد بهم ميخوره يا اينكه احساسي ميشم :31: مثلا ميرم فيلم بازي كنم احساسي بشم همزمان از چشمام هم اشك جاري ميشه !! :31:
ميشه يكي توضيح بده ؟
مورد اول: ممکنه سینوزیت داشته باشی. ( خفیف )
مورد دوم: احساسات رو کنترل کن :31:
مورد اول: ممکنه سینوزیت داشته باشی. ( خفیف )
مورد دوم: احساسات رو کنترل کن :31:
نه بابا من دو ساله سرما هم نخوردم
Alamate Soal
29-01-2010, 11:48
احساساتي هستي محمد جان :31: براي اينكه احساساتت رو كنترل كني خودت رو در موقعيت هاي مختلف قرار بده و تمرين كن :13:
من هم عین شما شده بودم.گفتند استفاده زیاد از کامپیوتر هست.هین کار زیاد پلک بزن خوب میشه واین کارو کردم خیلی خیلی
موثر شد واحساس میکنم خوبم.سعی کن با فاصله به مانیتور خیره بشی
ایکاش سیاسی نبودین ومیدونید که خلافه تو این سایت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سینوزیت خیر ولی تحریکات طبیعی مخاط چشم و سینوسها به سوز و سرما است مشکل خاصی نیست و درمانی هم نمی خواهد . کلا غدد اشکی شما کمی حساس و فعال می باشند . نگران نباشید.
مثلا دعوا ميوفتم و ... چشمام اب مياد و اطرافيان فكر ميكنن دارم گريه ميكنم !!
اين چي
من فکر میکنم سیستم عصبی اتونوم شما این مشکل را ایجاد می کنه یعنی سیستم سمپاتیک و پاراسمپاتیک.
زير ديپلم حرف بزنين بفهمم !!
وقتي پدر و مادر ميرن به يه بچه كوچيك حرف زدن ياد بدن كلمه قلمبه سلمبه كه ياد نميدن !! مامان بابا گفتن ياد ميدن !!
سیستم عصبی اتونوم سیستمیه که عملکرد های مختلف بدن را تحت کنترل دارد مثل حالتهای هیجان ترس احساسات و غیره و تاثیر آن روی سیستم های مختلف قابل رویت است مثلا وقتی که شما ترس و یا استرس شدید داشته باشید در اثر فعال شدن سیستم سمپاتیک شما دچار طپش قلب لرزش خشکی دهان و غیره می شوید . در مورد فعالیت غدد اشکی نیز این مطلب می تواند صدق کند. یعنی این سیستم فعالیت زیادی داشته باشد و به نسبت دیگران واکنشهای شدید تری از خود نشان دهد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.