ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کیبورد لبتابم داغونه قیمتس چنده؟

hossputer7
27-01-2010, 20:16
دوستان کیبوردم خراب مجبور ازظشش حرف س به جای حرف بعد از س استفاده کنم:13:

ماجرا از اینقراره که یکمی آب ریخت توی کیبور لبتابم که منم حوصلظو نداستم (باز اون حرفه بعد از س منظورم بود) بعد سسوارو گرفتم والا اصلا حصلسو نداستم و برگسام دیدیم سسوار چندتا از کلیدارو آب کرده الان دارم به لبتابم میخندم خرج بی خود گزاست رو دستم 5 تا کلیدس آب سدن و قیافه لبتابم زست سده این کلیدارو نمیروسسن واقعا بسون نیاز دارم چون سسوار چیزشی ازس نزاسته در ضظمن چندتا کلید هم خراب سدن مقله همین حرفه بعاز از س :13: اما خودم فکر میکنم که چند روز بگیزره خودسون خوب سن چون آب که رفت داخلس کم بودخسک بسه خوب میسه سایدم نسه

حالا قیمت کیبورس چنده

مدل وستورو 1500 نمیسه کیبور ایکس پی اس روس انداخت واقا این آسغال بود کلیداس اذیتم کردن خیلیییییییییییییییییییییی بد بود همس محکم میکوبیدم روسون که کار بدن موقع تایپ متن دییگه اصلا پره حروف ننوسته میسد که واقعا بد بود

حالا اگه درست بسسه این کلیداس رو میفروسن کجاا

کی میتونه کمک کنه واقعا لبتابم اصلا نمیسه باس کار کرد

این حرفه بعد از س هم پر مصرفهاا :19:

hossputer7
27-01-2010, 21:58
خوشبختانه کبوردم که خشک شد البته با شوار اما ایندفه سوشوارو ول نکردم برم که باز کلیداشو آب کنه کیبوردم سالم شد اما 5 تا کلیدش آب شدن کلید s d alt win fn اینا یکمی آب شدن اصلا فکرو نمیکردم آب شن با گرمای سشوار شاید یک دقیقه ولش کردم کار میدن اما اون کلیدای مشکیش آب شدن چطوری میتونم گیر بیارم خیلی قافه لبتاب زشت شده انگار آتیشش زدن :13:

اما همون طور که میبینید توی نوشته هام بعضی حروف بنیستن چون باید کلیدارو محکم فشار بردم وستور 1500 کیبورد بی کیفتی داره

خلاصه این کلیداشو از کجا میتونم گیر بیارم؟

Pami
27-01-2010, 22:51
چی میگی عزیز من ؟؟؟ من هیچی نفهمیدم
فقط بهت بگم که قیمت کیبورد Vostro 1500 حدود 60 هزار تومن هست برید پاییتخت بخرید ( تهران )

hossputer7
28-01-2010, 02:03
حق میدم نفهمیده باشید

اخه اون موقع کیبورد واقعا داغون شده بود و کار نمیداد کلا کیبوردم خراب الان دارم محکم میکوبم روی دکمه ها تا درست تایپ کنه

در کل مهم نیست یه کیبورد اکسترنال براش میگیرم اما چندتا دکمش همون دکمه های پلاستیکیش خوراب شدن همین کلیدا که با فشار در میان 4 تاشون ذوب شدن (چون حواسم نبود داشتم با سشوار کیبوردو خشک میکردم ولش کردم اومدم دیدم ذوبشون کرده)
کلیداشو میفرشون؟

hossputer7
28-01-2010, 11:37
دوستان از خیر تعوضیه کیبور لبتابم گذشتم چون وستروهای 1500 کیبوردهای بی کیفیتی دارن

الان درست شده اما خوب دارم میکوبیم روی دکمها مثله ارگ زدن میمونه تایپ با این کیبورد

من فقط کلید های حروف s d alt win fn رو میخوام کسی که توی کار تامیر هست کیبور سوخته نداره که این کلیدارو بکنه و برام پست کنه هزینه این کلیدا رو هم به حسابشون میفرستم

منظورم اینه که این کلیدا خراب نیستن اما اون کلید مشکی رو که فشار میدیم اونا آب شدن اگه دقت کنید کلیدارو میشه با یکم فشار از جاشون در آوارد و جا زد من هم همین 5 تا کلید رو میخوام کسی لطف میکنه کیبور سوخته کسی نداره؟

این کلیدا سمت چپ کبور دمن که اینطور شدن

باسه کار کردنه خودمم یه کیبور اکسترنال میگیرم که راحت شم از وستوروو 1500 با این کیبور محکمش !!

متوجه شدید چی میخوام دوستان؟

رنگشونم مشکین.(همون کلیدای مکعب مستطیلی که مشکین که فشارون میدیم نه چیز دیگه)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kevin1023
29-01-2010, 16:50
هر كدوم بايد 7000 بفروشن كل كيبوردتم 45000 بيشتر نيست

hossputer7
30-01-2010, 20:41
یعنی دکمه ای هفت هزار ت ؟

واااااو خیلیه کسی نداره؟

کیبردم سالمه اگه دکمه گیرم نیاد باش همینوطری سر میکنم

کسی نمیتونه جو کنه قیمتی خوبی میدم باسه این چندتا دکمه.

hossputer7
03-02-2010, 21:43
up
-------------

ramin1351
26-02-2010, 20:58
من لپتاپ لنوو جد500دارم وویندوز7است برای نصب ویندوز جدید چگونه از درایو مخفی یکاوری استفاده کنم

amin1374
28-06-2013, 11:01
خب یک کیبورد ژله ای بخر هم تا میشه و هم کوچیکه و هم سبک بدردت میخوره!
ولی خیلی نوشته های با حالی بود :n08:

kiuq
28-06-2013, 13:00
تاپیک قدیمی و بسته میشه