مشاهده نسخه کامل
: Save As Image
سلامی دوباره به همه بروبچ برنامه نویس :20:
من قبلا با وی بی 6 زیاد کار کردم و الان چند روزیه که شروع به کار با دات نت کردم و میخوام این دفعه همین نسخه رو ادامه بدم و یاد بگیرم. دارم یه پینت خیلی ساده میسازم که کم کم پیشرفته ش کنم.
ولی واسه درست کردن Save As Image دچار مشکل شدم :5:
تو این برنامه کاربر میتونه با Brush روی یک PictureBox نقاشی بکشه ... حالا میخوام با گزینه Save As Image محتویات اون PictureBox رو به صورت فایل عکس مثل .JPG ذخیره کنه، همون کاری که به راحتی تو وی بی 6 میشد انجام داد :13:... تا اونجایی که یادمه تو دات نت باید یه متغیر از نوع Bitmap تعیین میکردیم و به جای PictureBox از این متغیر استفاده میکردیم، ولی بقیه ش دیگه یادم نیست :31: لطفا راهنمایی کنید.
سلام
چه خبر؟
اتفاقاً امروز داشتم جستجو میکردم اتفاقی آن تاپیک 11 صفحه ای 4 ماه پیش تان را دیدم.
=====
دات نت به صورت پیش فرض فرمت های زیادی را پشتیبانی میکند، گمانم کمی کامل تر از VB6 پنجاه سال قبل باشد!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطلب مرتبط:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
سلام
چه خبر؟
اتفاقاً امروز داشتم جستجو میکردم اتفاقی آن تاپیک 11 صفحه ای 4 ماه پیش تان را دیدم.
=====
دات نت به صورت پیش فرض فرمت های زیادی را پشتیبانی میکند، گمانم کمی کامل تر از VB6 پنجاه سال قبل باشد!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمطلب مرتبط:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
به به ... سلام :40:
دوباره چشممون به جمال شما روشن شد :31:
اتفاقا منم امروز داشتم همون تاپیک قبلی رو نگاه میکردم و از راهنمایی هایی که اون موقع کرده بودی استفاده میکردم :20: از شما چه پنهون، تو دلم گفتم عجب آدم باحالی بود :31:
از اینکه بازم کمک کردین ممنونم، ولی من که هر چی به این کد ور رفتم هی ارور میداد :31: ... فکر کنم این کد عکس درون PictureBox رو به محل دلخواه ذخیره کنه درسته ؟
آخه من میخوام محتویات درون PictureBox رو ذخیره کنه ... یه چیزی تو مایه های Paint که روی کانواس نقاشی میکشی و هر جا میخوایم به صورت عکس ذخیره میکنه. :46:
راستی PictureBox که خودش متد Save نداره !
پس این Img که تو کد بالاس چیه ؟ :11:
L u K e !
27-01-2010, 21:15
چرا من از این کد استفاده میکنم هی بهم ارور میده ؟
نکنه به خاطر اینه که دارم از نسخه ی 2010 استفاده میکنم ؟
آخه تا اونجایی که یادمه تو 2008 کار میکرد.
سلام
چرا من از این کد استفاده میکنم هی بهم ارور میده ؟
خوب چه خطایی میدهد؟؟؟
نوع و متن خطا را بنویسید.
=====
به این مطلب هم توجه داشته باشید که روش منطقی آن است که شما یک Bitmap به صورت یک متغییر عمومی در سطح فرم ایجاد کنید و ترسیماتتان را مستقیم روی همان Bitmap انجام دهید.
اینطوری Open و Save آسانی دارد و حتماً هم تصویر Save شده با تصویر روی مانیتور یکی خواهد بود.
که البته احتمالا خودتان هم از همکین روش استفاده میکنید!؟
به این مطلب هم توجه داشته باشید که روش منطقی آن است که شما یک Bitmap به صورت یک متغییر عمومی در سطح فرم ایجاد کنید و ترسیماتتان را مستقیم روی همان Bitmap انجام دهید.
اینطوری Open و Save آسانی دارد و حتماً هم تصویر Save شده با تصویر روی مانیتور یکی خواهد بود.
که البته احتمالا خودتان هم از همکین روش استفاده میکنید!؟
خب منم به دنبال همین روش هستم ... قبلا این کارو کردم ولی حالا یادم رفته، اگه میشه یه مثال واسم بزنید که دوباره یادم بیاد. :20:
سلام
... قبلا این کارو کردم ولی حالا یادم رفته ...
چون یاد نگرفته بودید، فقط کدهای حفظ کرده بودید، مثل ابییات یک شعر زیبا !
مثلا در کد زیر:
با دستور زیر میتوانید یک فایل سفید خالی ایجاد کنید:
(Me.FileLoad(Nothing
و با این دستور میتوانید یک تصویر موجود را برای ویرایش و تغییر باز کنید:
("Me.FileLoad("C:\file.jpg
با دستور زیر ذخیره کنید:
("Me.FileSave("C:\file.png
و با دستور نمونه زیر میتوانید چیزی رسم و ویرایش و... کنید و در همان شی m_Image ذخیره کنید و PictureBox را هم Refresh کنید:
()Me.SampleDrawLine1
امتحان کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.