ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ♫معرفی رادیوهای موسیقی الکترونیک♫

DJ POLESTAR
27-01-2010, 14:31
درود بر تمام دوستان
در این پست میخواهم شما را با رادیوهای آنلاینی که موسیقی الکترونیک پخش می کنند آشنا کنم.
در این رادیو ها معمولا در طول روز چند رادیو شو از دی جی های مختلف پخش می شود . به عبارت دیگر دی جی ها با این رادیو های آنلاین قرارداد می بندد که به عنوان مثال 1 ساعت در هفته رو در اختیار بگیرند که بر روی موج مثلا ترنس این رادیو آنلاین میکس خود را پخش کنند . این رادیو ها در بقیه ی ساعات اقدام به پخش موسیقی مختلف می کنند .
این رادیو ها سبکها و زیر شاخه های خود را طبقه بندی کرده اند و بازدید کننده میتواند فایل مربوط به سبک مورد نظر را بگیرد .
با نرم افزارهای مختلف میتوان به این رادیو های آنلاین گوش داد . خود سایت نرم افزارها را معرفی کردند که معمولا اینها هستند : Winamp - Windows Media Player - JetAudio
همچنین میتوانید با توجه به سرعت اینترنت خود کیفیت مورد نظر را انتخاب کنید . برای اینترنتهای دیال آپ و ای دی اس ال 64 کیفیت 24 بیت مناسب است .
لیست این رادیو های آنلاین به شرح زیر است :

Discover Trance

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Afterhours

FriskyRadio

EtnFM

Digitaly Imported

Proton

JustFM

sEnsEgEnEratE FM

Pure FM

Ibiza Global

TribleMixes

Party107

Techno FM

Radio 538

Radio FG

hheadshoter
13-02-2010, 01:52
اهانگای هاوس بیشتر کدوما پلی میکنن؟

DJ POLESTAR
13-02-2010, 11:13
اهانگای هاوس بیشتر کدوما پلی میکنن؟
]چه عجب، یکی پیدا شد این تایپیک فقیر رو بیاره بالا!
الویت اول Radio FG که David Guueta همینجا اجرا داره بعد Radio 538 , Party107

DJ POLESTAR
13-02-2010, 11:26
یه رادیو شوی خفن دیگه پیدا کردم حتی به دیال آپی ها!
دیال آپی ها میتونن کیفیت 32 رو با فرمت AAC+ گوش کنن که عین کیفیت 128 mp3 !
آدرس:

a.z.p.z
14-02-2010, 14:50
یه سوال اینارو نمیشه گرفت ؟ ... اگه دقت کنی خیلی از سینگل ها و ... Radio Mix هستند یا همون Radio Rip هستند ! ....

DJ POLESTAR
14-02-2010, 18:36
یه سوال اینارو نمیشه گرفت ؟ ... اگه دقت کنی خیلی از سینگل ها و ... Radio Mix هستند یا همون Radio Rip هستند ! ....
نه دوست عزیز نمیشه گرفت.
البته چرا که نشه، امروزه بعضی نرم افزارهایی هستن که ضبط برداری از صدای حال حاضر در سیستم رو انجام میدن!!!
ولی دنق و فنگش زیاده!
اون Radio Mix ها رو هم بعدا که رادیو شویشون انتشار کرد به انتخاب اون آهنگساز یا اکثرا بصورت کپی برداری میدن بیرون!
عین همون Club Life های استاد Tiesto که مثلا آهنگ های Traffic یا Love Comes Again که تو بعضی Club Life هاش نواخته الان آهنگهایی از همون بصورت Radio Mix هست.

djmilad_mrb
25-02-2010, 16:46
آقای آذربایجان واقعا ممنون:11: ان شالله که همین جوری ادامه بدی تا طرفدارایه این سبک هم کم کم زیاد شن:31:

یه سوالی که همیشه تو ذهنم اینه این dj ها به غیر از پادکست ها از ایستگا هایه دیگه هم برایه رادیوشون استفاده میکنن یا نه؟ و راهی داره که به صورت همون رادیو محلی خودمون اونارا گوش کنیم یا خیر؟؟

تا اونجایی که میدونم رادیو bbc یه روز تو هفته یا شایدم ماه اشنتیال میکس داره و یه دی جی میره و برنامه اجرا میکنه

DJ POLESTAR
25-02-2010, 23:48
آقای آذربایجان واقعا ممنون:11: ان شالله که همین جوری ادامه بدی تا طرفدارایه این سبک هم کم کم زیاد شن:31:

یه سوالی که همیشه تو ذهنم اینه این dj ها به غیر از پادکست ها از ایستگا هایه دیگه هم برایه رادیوشون استفاده میکنن یا نه؟ و راهی داره که به صورت همون رادیو محلی خودمون اونارا گوش کنیم یا خیر؟؟

تا اونجایی که میدونم رادیو bbc یه روز تو هفته یا شایدم ماه اشنتیال میکس داره و یه دی جی میره و برنامه اجرا میکنه
منظورتون از "پادکست ها" چیه؟ راستیتش من متوجه نشدم؟
و در مورد اینکه بتونیم از رادیو های محلی خودمون گوش کنیم باید بگم، نه راهی نیست، البته چون مسیر دوره!
در ضمن دیگه رادیوی موجی یواش یواش داره تو اکثر کشورهای پیشرفته از رده خارج میشه و بجاش رادیوی اینترنتی میاد که حتی تو آمریکا من دیدم تو ماشینها هم قرار میدن!
در مورد رادیو BBC هم من یه چیزهایی شنیدم ولی اون طوری نیست که عین همین رادیوها برن و برنامه رادیو شو اجرا کنن.

djmilad_mrb
26-02-2010, 13:37
منظورتون از "پادکست ها" چیه؟ راستیتش من متوجه نشدم؟

پادکست همون رادیو اینترنتیه که بعضا پولی هم هستن
آقای آذربایجان ممنون پس کلا باید قیدشو زد :2:منظور از رادیو محلی این بود که از طریق م ا ه و ا ر ه بتونیم رادیوشونو دریافت کنیم تا اونجایی که من میدونم آرمین از طریق یه ایستگاه رادیو واقع در آلمان به وسیله ستلایت( متاسفانه برایه خود اروپا) رادیوش پخش میکنه فکر کنم ماهواره astra بود:2:

a.z.p.z
29-03-2010, 15:39
البته این رادیو های اینترنتی پادکست رو به صورت انلاین پخش میکنند وگرنه پادکست به خودی خودش قابل دانلود هست و در اینترنت موجود هست ! ...
راستی این پادکست ها کلا اهنگ هست همش ؟ ...
ممنون