ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا پستچی ایرانسل فقط با ایمیلخودش کار میکنه یعنی نمیشه ایمیل یاهو رو دید؟

lidaline
27-01-2010, 12:50
سلام
همین دیروز بود که طرح پستچی ایرانسلمو فعال کردم و حتی یه ایمیل به ایمیل ایرانسلم فرستادم که به دستم هم رسید تو راهنمای ایرانسل خوندم که میشه 5تا ازآدرس های ایمیلهامونو به پستچی معرفی کنیم که ایمیل های دریافتی اونارو هم داشته باشیم ولی وقتی تو قسمت حساب جدید ایمیل آدرس ایمیل یاهومو ریجستر میکنم این خطا برام ظاهر میشه که باید از یاهو برم و کاربریمو pop3 کنم این یعنی چی ؟ اگه کامل توضیح بدین که من باید چیکار کنم خیلی خیلی خیلی ممنون میشم اینم همون اخطار که میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یعنی نمیشه ایمیل یاهو رو تو گوشی داشت ؟اگه بگید که من چطور تو یاهو باید تغییرات بدم خیلی دیگه ممنون میشم:11:

Mohammad_666
27-01-2010, 14:57
دوست عزیز به جز یاهو سایر ایمیل ها قابل add شدن میباشن دلیلش هم این هسن که برای اضافه کردن یاهو با این روش باید کریدیت خرید برای همین هم یاهو قابل اضافه شدن نیست!

keet
27-01-2010, 18:56
دوست عزیز به جز یاهو سایر ایمیل ها قابل add شدن میباشن دلیلش هم این هسن که برای اضافه کردن یاهو با این روش باید کریدیت خرید برای همین هم یاهو قابل اضافه شدن نیست!

یعنی چی باید کریدیت خرید؟ منهم همین مشکل رو پیدا کردم

Mohammad_666
27-01-2010, 19:00
یعنی بابت استفاده از این سرویس توسط یاهو باید به یاهو پول پرداخت کنی اون هم از طریق کارت های اعتباری جهانی مثل مستر!

keet
27-01-2010, 19:22
یعنی بابت استفاده از این سرویس توسط یاهو باید به یاهو پول پرداخت کنی اون هم از طریق کارت های اعتباری جهانی مثل مستر!

مرسی
اینو ایرانسل باید زودتر می گفت نه وقتی فعالش کردی بعدا متوجه بشی. من یه شب تا صبح باهاش ور رفتم.

lidaline
27-01-2010, 19:50
از شما ممنونم و از ایرانسل.........................:angry::grr r::37:

yahosein110
27-01-2010, 20:27
مرسی
اینو ایرانسل باید زودتر می گفت نه وقتی فعالش کردی بعدا متوجه بشی. من یه شب تا صبح باهاش ور رفتم.

چه ربطي به ايرانسل داره؟:13::31:
ياهو پول ميگيره ايرانسل بايد اطلاع بده:5:

Mohammad_666
27-01-2010, 21:04
نه دوست من یکم حق داره چون همه بیشر با یاهو سروکار دارن ایرانسل میتونست توی یه تذکر کوچیک اینو بگه اما خوب حالا دیگه همه میدونن!

online_amin
27-01-2010, 21:42
نه خیر, اصلا به ایرانسل ربطی نداره. ایرانسل چی کار داره کی با چی کار میکنه.

شما اگر از یاهوی کانادا یا کشورهای اروپایی استفاده کنی, میتونی از pop3 مجانی هم استفاده کنی. البته قبلا که اینطور بود حالا رو نمیدونم.... هر چند باید قید ایمیل قبلی رو بزنی (مگر اینکه Forward کنی و از این حرفها...)

کلا اگر خواستین ایمیل جدید استفاده کنید, از جیمیل استفاده کنید که POP3 به صورت مجانی فعال هست و خیلی خیلی خیلی بهتر از یاهو هست. سیستم جلوگیری از اسپم جیمیل 100% قویتر از یاهو هست. قدرت جلوگیری اسپم در یاهو 0 هست. شاید هم کمتر....

سرعت لود هم در جیمیل بیشتره. من موندم چرا از یاهو استفاده میکنید (برای مسنجرش؟ آره دیگه)

mohsen_rkh
26-02-2010, 15:06
اینجاست که معلوم میشه جی میل بهتره! :31:
POP3 جی میل می ارزه به کل هیکل !Yahoo
در ضمن !Yahoo نه تنها Spam ها رو قیلتر نمی کنه؛ بلکه خودش هم Spam میده!
بد میگم؟! :46:

avator20002000
07-04-2010, 11:19
راست ميگه يه gamil بساز حالشو ببر ياهو ديگه داره منقرض مي شه!:31: