مشاهده نسخه کامل
: لپتاپ سخت جون
shukhinemikoni
26-01-2010, 09:05
سلام به نظر شما سخت جون ترین مارک کدومه من یه لپتلپ می خواهم بگیرم که از 24 ساعت
48 ساعت شو روشن باشه و بشه مدت طولانی باهاش بازی کرد
متسفانه تا کنون لپتاپی که بشه تا این حد باهاش بازی کرد ، تولید نشده!
اصلا لپتاپ برای بازی کردن ساخته نشده ، و اگر چنین استفاده ای از لپتاپ کنی ، عمرش کمتر از یک سال خواهد بود.
اگر هم می بینی الان نوت بوک هایی با کارت گرافیک و سی پی بالا وارد بازار شده ، اینها بیشتر جنبه تبلیغاتی دارند ، برای فروش بیشتر.
به طور مثال سری G از ایسوس که جزو اولین نوت بوک های گیم حساب میشه و برای کاربران امکانات خاصی رو در نظر گرفته
پس از چند ساعت بازی دمای پردازنده به بیش از حد مجاز خواهد رسید و دستگاه تا خنک شدن ، به حالت hibernate یا استندبای خواهد رفت !
این دما برای تمامی قطعات دستگاه بسیار مضر هست و عملا عمر دستگاه به کمتر از یک سال خواهد رسید! (اگر زود تر خراب نشه)
mohsenfhm
26-01-2010, 13:39
سلام به نظر شما سخت جون ترین مارک کدومه من یه لپتلپ می خواهم بگیرم که از 24 ساعت
48 ساعت شو روشن باشه و بشه مدت طولانی باهاش بازی کرد
شما بهتره يك pc قوي بگيري . دوستمون تو پست بالا كاملا درست مي گه : لپ تاپ براي بازي نيست :10:
shukhinemikoni
27-01-2010, 01:47
خیلی ممنون از راهنماییتون
حالا با همه ی این اوصاف به نظر شما کدوم برند بهتره و کمتر اذیت میکنه
مثلا خد شما جناب biostar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این سونی چطوره من می خواهم یه لپتاب با 4650 حدود 1400 بگیرم و بعد از گرافیک و سی پی یو استقامتش برام مهمه بغیه چیزا خیلی مهم نیست
ما هم قول میدیم مراعاتشو بکنیم
خیلی ممنون از راهنماییتون
حالا با همه ی این اوصاف به نظر شما کدوم برند بهتره و کمتر اذیت میکنه
مثلا خد شما جناب biostar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این سونی چطوره من می خواهم یه لپتاب با 4650 حدود 1400 بگیرم و بعد از گرافیک و سی پی یو استقامتش برام مهمه بغیه چیزا خیلی مهم نیست
ما هم قول میدیم مراعاتشو بکنیم
:31:
نوت بوک خوبیست و زیاد هم داغ نمی کنه! اما بازم نوت بوک برای بازی نیست:31:
endesh2003
29-01-2010, 18:18
سلام،من lenovo رو پیشنهاد میکنم،چون جون سخته و واقعا دمای کاریش کمه،به طوریکه در حالات عادی فنش رو نمیتونید به فهمه کار میکنه و بیشترین دمای قطعاتش هم که با یه برنامه مخصوصه خودش میبینی تو کارهای عادی به زور به 40 میرسه
اما تو بازی داغ میکنه اما بازم فکر نمیکنم به اندازه بقیه لپتاپها(من خودم t500 دارم)
اگه واقعا به لپ تاپ نیاز داری و کارت با pc راه نمیفته و قیافه لپتاپ برات مهم نیست lenovo سری thinkpad رو بهت پیشنهاد میکنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.