ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کم شدن رنگای lcd تو تاریکی

Terry Bogard
26-01-2010, 00:32
خیلیا گول تصویر lcd تو مغازه ها میخورن ولی قافل از اینکه lcd زیر نور خونه رنگاش شسته میشه :2:
این سمت چپی پلاسمای z80 پاناسونیک بقل led7000 سامسونگخ وقتی نور تو اتاق کم باشه رنگای lcd شسته میشه washed out میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فیلمشو از اینجا برو ببین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mahdi_Moosavi
26-01-2010, 02:34
اونطوری که چشم های من یاری میکنه، این پلاسما علارقم مشکی عمیقی که داره، ولی خیلی از جزئیات نقاط تاریک رو از دست داده .

اگر اشتباه نکنم اصطلاحا بهش Black Crush .

از طرفی ضعف تمامی LCD TV ها زاویه دیدشون هست که تو این عکس به نظرم بیشتر مد نظر طرف باشه . چون مشخصه که هر دو پنل با زاویه زیادی رو به روی دوربین قرار داده شدن . و این عرصه رو خیلی بر LCD TV ها تنگ میکنه .

حالا این پست رو که زدم، یه سوال هم از دوستان حرفه ای در این مورد دارم . اونم اینه که چرا معمولا پلاسماهایی High-End که مشکی عمیق خیره کننده دارند، این قدر Black Crush دارند ؟

مثلا این عکس رو مشاهده کنید :

اونطوری که من تو عکس می بینم، LCD CCFL که تقریبا کارش از مشکی گذشته و داره آبی نشون میده !

Plasma پایونیر یه مقدار Black Crush داره . LED Backlit سامسونگ دیگه تو حذف جزئیات تصویر نوبرشه !

LED Edgelit درسته مشکی خیلی عمیقی نداره ،ولی وضعیت عمق مشکی خیلی از LCD CCFL بهتره و اصلا Black Crush درش دیده نمیشه .

FCSS1982KIAN
26-01-2010, 07:37
خیلیا گول تصویر lcd تو مغازه ها میخورن ولی قافل از اینکه lcd زیر نور خونه رنگاش شسته میشه :2:
این سمت چپی پلاسمای z80 پاناسونیک بقل led7000 سامسونگخ وقتی نور تو اتاق کم باشه رنگای lcd شسته میشه washed out میشه

فیلمشو از اینجا برو ببین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این به تنظیماتشون برمیگرده من فکر نمیکنم اینقدر تفاوت باشه من الان خودم مانیتور 22 اینچ سامسونگ دارم وقتی کلا برق رو خاموش میکنم و خونه تاریکه هم اصلا به مشکل برنمیخورم البته چشمام هم مشکلی نداره.

*Alucard*
26-01-2010, 13:03
اونطوری که چشم های من یاری میکنه، این پلاسما علارقم مشکی عمیقی که داره، ولی خیلی از جزئیات نقاط تاریک رو از دست داده .

اگر اشتباه نکنم اصطلاحا بهش Black Crush .

از طرفی ضعف تمامی LCD TV ها زاویه دیدشون هست که تو این عکس به نظرم بیشتر مد نظر طرف باشه . چون مشخصه که هر دو پنل با زاویه زیادی رو به روی دوربین قرار داده شدن . و این عرصه رو خیلی بر LCD TV ها تنگ میکنه .

حالا این پست رو که زدم، یه سوال هم از دوستان حرفه ای در این مورد دارم . اونم اینه که چرا معمولا پلاسماهایی High-End که مشکی عمیق خیره کننده دارند، این قدر Black Crush دارند ؟

مثلا این عکس رو مشاهده کنید :

اونطوری که من تو عکس می بینم، LCD CCFL که تقریبا کارش از مشکی گذشته و داره آبی نشون میده !

Plasma پایونیر یه مقدار Black Crush داره . LED Backlit سامسونگ دیگه تو حذف جزئیات تصویر نوبرشه !

LED Edgelit درسته مشکی خیلی عمیقی نداره ،ولی وضعیت عمق مشکی خیلی از LCD CCFL بهتره و اصلا Black Crush درش دیده نمیشه .

[/CENTER]

نکته خوبیه
پایونیر 508G از نسل هشتم پلاسماهای Kuro پایونیر هست که سال 2007 ساخته شده با این وجود مشکی عمیقی داره پیشرفت در جزئیات در نماهای تاریک و Shadow Detailپلاسما پنلها هم به قول معروف Generation after generation جهش داشته توی این عکس Edge lit محصول سال 2009 هست ولی نمیدونم چرا Cnet آسیا اون رو با یه پلاسمای 2008 یا 2009 مقایسه نکرده!

LED B7000 Samsung VS G10 NeoPDP Panasonic

NeoPDP VS Philips LED

هر دو تکنولوژی در حال رشد هستن کلا یک مشکل بزرگی که LCD ها باهاش درگیر هستن مسئله بک لایت هست که یا منجر به از دست رفتن جزئیات میشه یا منجر به کم شدن عمق ولی پلاسماها چون Pixel Level هستن به مشکلات سریعتر فائق میان.

------------------------------------------------------

Washed out شدن رنگای LCD هم در نماهای با برایتنس بالا که رنگهای روشن نزدیک به هم زیاد هستن تو اتاقهای تاریک اتفاق میوفته.

hummer_1990
27-01-2010, 15:00
در LCD ها به غیر از بکلایت های LED و CCFL بکلایت دیگه ای هم داریم؟
مثلا این TFT( اگه درست بگم) در LCD ها هم استفاده میشه؟