ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپتاپ رو جایگزین دسکتاپ کردن

A v e s t a r
25-01-2010, 23:54
سلام. :20:

من تا 20 روز دیگه میخوام یه لپتاپ بخرم.

هدفم از ایجاد تاپیک ، فقط پرسیدن مدل و قیمت و ... نیستش ، من سوالم از کارشناسان و با تجربه ها اینه :
من لپتاپ رو فقط و فقط برای 4 ساله دانشگاهم میخوام ، به طوری که کارمو راه بندازه. ینی به نوعی برای 4 سال میخوام اونو جایگزین دسکتاپ کنمش. (چاره ی دیگه ندارم) .... آیا به نظرتون کار درستیه ؟

کار من با لپتاپ : سنگین ترین کارم با فتوشاپ هستش. ( فرض کنید یه پوستر 100*700 با dpi 300 بخوام باش کار کنم با سرعتی معمولی)
ممکنه در یک روز به اندازه ی یک سیستم دسکتاپ ازش کار بکشم : مثلا 6 - 7 ساعت یا بیشتر.
(اینو به خاطر باطری نگفتم ، چون لپتاپ به برق وصله ، بیشتر به خاطر این گفتم که لپتاپ همچین کششی داره که در این وضعیت 4 سال برام کار بکنه ؟)
-یکی دیگه از اهدافم اینه که لپتاپ رو اینور اونور می برم (نه زیاد ، نه کم)
-کم جا بودنش.

انتظار من : انتظار ندارم که لپتاپم فتوشاپو تو 3 سوت باز کنه و ... فقط میخوام تا 4 سال برام کار کنه ، اگه بر اثر مرور زمان سرعتش پایین بیاد و ... برام مهم نیست ، فقط نسوزه :27:!
(الان یه دسکتاپ دارم که با رم 2 گیگ و یه گرافیک معمولی و cpu ذاقارت (3هزار فول کش پنتیوم4) :31: ، کارمو راه میندازه تا 4 ساله دیگه هم کارمو راه خواهد انداخت و مشکلی ندارم با این قضیه ، فکر کنم منظورمه دیگه فهمیده باشید)
-ورژن نرم افزار بالا بره و .. برام مهم نیست. ( اینو گفتم ، از لحاظ اینکه نرم افزار های جدیدتر ، سخت افزارهای قوی تری هم میخوان)

*در ضمن ممکنه یه lcd بگیرم و برای راحتی کار اون مواقعی که تو خونه هستم رو با LCD کار کنم.

بودجه ام تا 1.100 هستش. (بدون در نظر گرفتن LCD)
خودم مد نظرم cw14 هستش ... مدل پایین ترش 5738g .... ولی شنیدم موندگاری dell بیشتره ...
اگه میشه 3 مدل با توجه به انتظارات بالا ، در این قیمت ها بهم معرفی کنید :
1.100 به پایین =cw14 sony
800 به پایین = 5728g
600 به پایین = كامپك 510
*ترجیحا 13 اینچ باشه ، به خاطر سبک تر بودنش.

ببخشید سرتونو درد آوردم ، با کمال سپاس :11:

biostar
26-01-2010, 12:54
به نظرم همین مدل CW که انتخاب کردین گزینه ی خوبیست.
جایگزینی لپتاپ به جای دسکتاپ کاملا امکان پذیر هست و علاوه بر این لپتاپ مزیت های بسیار زیاد تری نیز داره.
بی صدا بودن ، قابلیت حمل ، باتری ، راحتی در استفادهو ALL in ONE بودن لپتاپ مزیت کمی نیست.

brain
26-01-2010, 13:11
اگه میشه 3 مدل با توجه به انتظارات بالا ، در این قیمت ها بهم معرفی کنید :
1.100 به پایین =cw14 sony
800 به پایین = 5728g
600 به پایین = كامپك 510

همونطور که Biostar عزیز گفتن ، cw 14 برای 1.100 خوبه .....
تو مایه های 800 تومن 5738g هم خوبه ولی یکم پایین ترش یه مدل از dell هست هم که خوبه ، فکر کنم 1015/1510 vostro باشه (نمیدونم ، صبر کن بقیه اساتید بیان نظر بدن)
زیر 600 تومن هم نمیدونم اصلا لپتاپی داریم که بتونه 4 سال دووم بیاره یا نه !!!
biostar ینی cw14 تا 4 سال کار میکنه ؟

mohsenfhm
26-01-2010, 13:32
دوستان كاملا درست مي گن . بهترين گزينه همون cw است.

A v e s t a r
26-01-2010, 14:08
ممنون از همه دوستان ....
پس برای 1.100 تومان 14 cw تصویب شد ...

اگه میشه 2 تا مدل هم برای این قیمت ها بگید :
800 به پایین = 5738g
600 به پایین = كامپك 510 ( نهایتا 14 اینچ باشه ، ترجیحا 13 اینچ)

نمیدونم چرا یکم شک دارم پول زیادی پای لپتاپ بدم ... احساس میکنم درست نیست ... چون من فقط برای 4 سال میخوامش ... بعدش یه دسکتاپ درجه 1 میخوام بگیرم ... براهمین نسبت به اینکه 1.100 بدم و یه لپتاپ بگیرم تردید دارم .... دلیل اینکه میگم در 3 رنج قیمت مدل معرفی کنید هم همینه ... چون فعلا دارم روش فکر میکنم .... !!!!

بازم ممنون

a1i
26-01-2010, 16:58
قا منم می خوام CW بخرم تا 1 و 1100 تا دو روز دیگه می خوم برم بگیرم.... چندبار هم مطرح کردم....
اما موندم چه کنم برم بگیرم یا صبر کنم تا مدل جدیدش بیاد با CPU های i5 و i3 یا زیاد فرقی نداره چون همش دو هسته ایه..........

بگین چه کنم تروخدا می خوام برم بگیرم ...... .

mohsenfhm
27-01-2010, 00:05
قا منم می خوام CW بخرم تا 1 و 1100 تا دو روز دیگه می خوم برم بگیرم.... چندبار هم مطرح کردم....
اما موندم چه کنم برم بگیرم یا صبر کنم تا مدل جدیدش بیاد با CPU های i5 و i3 یا زیاد فرقی نداره چون همش دو هسته ایه..........

بگین چه کنم تروخدا می خوام برم بگیرم ...... .

برو بگير . هرچي صبر كني بدتره . زماني كه i5 بياد ميگي i7 بياد و وقتي i7 بياد ميگي صبر مي كنم i9 بياد . در خريد قطعات كامپيوتر يا نبايد صبر كرد يا بايد تا ابد صبر كرد:10:

piroooz
27-01-2010, 08:37
ممنون از همه دوستان ....
پس برای 1.100 تومان 14 cw تصویب شد ...

اگه میشه 2 تا مدل هم برای این قیمت ها بگید :
800 به پایین = 5738g
600 به پایین = كامپك 510 ( نهایتا 14 اینچ باشه ، ترجیحا 13 اینچ)

نمیدونم چرا یکم شک دارم پول زیادی پای لپتاپ بدم ... احساس میکنم درست نیست ... چون من فقط برای 4 سال میخوامش ... بعدش یه دسکتاپ درجه 1 میخوام بگیرم ... براهمین نسبت به اینکه 1.100 بدم و یه لپتاپ بگیرم تردید دارم .... دلیل اینکه میگم در 3 رنج قیمت مدل معرفی کنید هم همینه ... چون فعلا دارم روش فکر میکنم .... !!!!

بازم ممنون
شما الان اگه بالاترین کانفیگ را هم بردارید سال دیگه یا نهایتا دو سال دیگه همین کانفیگ یه کانفیگ متوسط به حساب میاد...:31:
پس بالاخره باید از یه جایی استارت زد ...
این تجربه را شخصا در مورد دسکتاپ داشتم ...
لب تاپ هم با توجه به ابعاد و تکنولوژی ظریف تر استفاده از معماری و تکنولوژی جدیدتر وجود داره...
دسکتاپ هم دیگه تا چهار سال دیگه احتمال جایگزین شدنش وجود داره...