مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد پیش نیاز و همنیاز های واحد های درسی
pooyaabi
24-01-2010, 20:54
سلام در مورد واحد های درسی توی دانشگاه سوال داشتم مثلا : اگه ریاضی 1 پاس نشه ولی فیزیک 1 پاس بشه ترم 2 میشه هم ریاضی 1 برداشت همن فیزیک 2 ؟ آخه تو چارت( صنایع دانشگاه کردستان) ما نوشته که فیزیک 2 پیش نیازش فیزیک 1 و همنیازش ریاضی 2 هست . یعنی اگه ریاضی 1 بیوفتیم نمیشه ریاضی 2 برداشت و ریاضی 2 هم که همنیاز فیزیک 2 هست و این طوری ترم دو هم فیزیک 2 و هم ریاضی 2 رو نمیشه برداشت ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
تو بعضی دانشکده ها این اجازه رو می دن و بعضی دیگه هم امکانش نیست یعنی باید اول پیش نیاز رو پاس کنی
بهترین کار اینه که بری با کارشناس گروه رشته خودتون مشاوره داشته باشی
منطور که میدونید درسی که همنیاز یه درس دیگه هست یعنی باید اون درس رو پاس کرده باشید یا در همون ترم اون درس رو داشته باشید.تا با درس های دیگتون هم نیاز بشه.
اگه یه درس پیش نیاز دروس دیگه باشه،باید حتما قبلا پاس شده باشه.حالا اگه شما درس پیش نیاز رو قبلا گرفته باشید و به دلیلی پاس نکرده باشید.باید درس رو همنیاز کنید ولی یادتون باشها اگه درس پیشنیازی را همنیاز کنید(به علت حذف یا عدم پاس) و دوباره این درس رو بیافتید دروسی که باهاش همنیاز کردین حذف نمیشود و شما یک ترم فرصت دارید درس مذکور رو پاس نمایید اگر در ترم بعد دوباره درس را بیافتید دروسی که براتون نگه داشته شده حذف خواهد شد.
pooyaabi
26-01-2010, 18:29
الان من که ریاضی 1 افتادم
می خوام ببینم می تونم ترم بعد فیزیک دو بردارم یا نه ؟ ( فیزیک 1 رو پاس کردم)
attractive_girl
27-01-2010, 13:20
الان من که ریاضی 1 افتادم
می خوام ببینم می تونم ترم بعد فیزیک دو بردارم یا نه ؟ ( فیزیک 1 رو پاس کردم)
اگه رياضي 1 رو با رياضي 2 بري درخواست كتبي بدي پيش دفتر گروهت كه برات هم نياز كنن كارت درست ميشه.
البته اگه بتوني از پس دو تا درس رياضي عمومي ها بربياي! چون رياضي 2 همش انتگرال هاي پيشرفته است
يه سوال داشتم ! چند تا درس رو ميشه هم نياز كرد؟
اگه رياضي 1 رو با رياضي 2 بري درخواست كتبي بدي پيش دفتر گروهت كه برات هم نياز كنن كارت درست ميشه.
البته اگه بتوني از پس دو تا درس رياضي عمومي ها بربياي! چون رياضي 2 همش انتگرال هاي پيشرفته است
يه سوال داشتم ! چند تا درس رو ميشه هم نياز كرد؟
درخواست نمیخواد همنیاز میشه میره
ولی مخت میره تو گاری :31:
attractive_girl
30-01-2010, 18:00
درخواست نمیخواد همنیاز میشه میره
ولی مخت میره تو گاری :31:
بستگي به تائيد رئيس دانشكده ات داره! من امروز رفتم هم نياز كنم پيش رئيس دانشكده ام گفت رياضي 1 رو با رياضي 2 نميتوني بگيري
ولي 2 تا درس ديگه رو هم نياز كردم ،يعني 4 تا درسم رو هم نياز كردم
رياضي 1 با رياضيات گسسته
اصول كامپيوتر 2 با سيستم كامپيوتري 1
attractive_girl
02-02-2010, 00:46
منطور که میدونید درسی که همنیاز یه درس دیگه هست یعنی باید اون درس رو پاس کرده باشید یا در همون ترم اون درس رو داشته باشید.تا با درس های دیگتون هم نیاز بشه.
اگه یه درس پیش نیاز دروس دیگه باشه،باید حتما قبلا پاس شده باشه.حالا اگه شما درس پیش نیاز رو قبلا گرفته باشید و به دلیلی پاس نکرده باشید.باید درس رو همنیاز کنید ولی یادتون باشها اگه درس پیشنیازی را همنیاز کنید(به علت حذف یا عدم پاس) و دوباره این درس رو بیافتید دروسی که باهاش همنیاز کردین حذف نمیشود و شما یک ترم فرصت دارید درس مذکور رو پاس نمایید اگر در ترم بعد دوباره درس را بیافتید دروسی که براتون نگه داشته شده حذف خواهد شد.
اگه دو تا درسي كه هم نياز كرديم يكيش رو بيفتيم درس بعدي چي ميشه؟
مثلا رياض 1 و گسسته رو هم نياز كرديم و گسسته رو براي اولين بار بيفتيم
faraz-hacker
07-02-2010, 01:55
دوستان یک سوال مهم و فوری دارم من که ریاضی پیش و ریاضی 1 و استاتیک رو با هم برداشتم مشکلی برام پیش نمیاد یعنی وسط ترمم استاتیک رو حذفش نکنن؟چون پیشنیاز استاتیک ریاضی 1 و پیشنیاز ریاضی 1 ریاضی پیش
mani6606
07-02-2010, 06:11
بستگی به دانشگاه شما داره . اما در بشنتر دانشگاه اگر درسی پیشنازش رو پاس نکرده باشین حذف می کنتد فقط دو حالت : یک 1- اگر شما یک درس مثلا ریاضی 1 رو افتاده باشین اون موقع چون یکبار این واحد درسی رو گذروندین ریاضی 1 همنیاز استاتیک میشه 2- اگر شما ترم اخر باشین و تعداد واحدها باقی مانده با کارموزی و پروژه 24 تا باشه در ان صورت می تونین از از قانون پیشازی استفاده نکنین.
mani6606
07-02-2010, 06:17
هیچ اتفق خاصی نمی افته و ترم بعد دوباره درس افتاده رو بر میدارین.
Kourosh2
07-02-2010, 12:40
دوستان یک سوال مهم و فوری دارم من که ریاضی پیش و ریاضی 1 و استاتیک رو با هم برداشتم مشکلی برام پیش نمیاد یعنی وسط ترمم استاتیک رو حذفش نکنن؟چون پیشنیاز استاتیک ریاضی 1 و پیشنیاز ریاضی 1 ریاضی پیش
خیلی از دانشگاهها حذف می کنند. بهتره قبلش بپرسید. چون اگر حذف کنند مثلا تو حذف و اضافه مشکل سقف واحد شاید پیدا بشه.
Kourosh2
07-02-2010, 12:41
مشکلی پیش نمیاد. بخصوص که اگر کسسته رو که پیش می خواسته رو بیفتید.
attractive_girl
07-02-2010, 20:02
بستگی به دانشگاه شما داره . اما در بشنتر دانشگاه اگر درسی پیشنازش رو پاس نکرده باشین حذف می کنتد فقط دو حالت : یک 1- اگر شما یک درس مثلا ریاضی 1 رو افتاده باشین اون موقع چون یکبار این واحد درسی رو گذروندین ریاضی 1 همنیاز استاتیک میشه 2- اگر شما ترم اخر باشین و تعداد واحدها باقی مانده با کارموزی و پروژه 24 تا باشه در ان صورت می تونین از از قانون پیشازی استفاده نکنین.
يعني من كه رياضي 1 رو افتادم و حذف نكردم الان كه با گسسته هم نياز كردم ممكنه گسسته رو حذف كنن؟؟؟
pooyaabi
09-02-2010, 23:34
دانشگاه ما که ریاضی 1 و 2 رو همنیاز نکرد و مجبور شدم 15 واحد بردارم
حالا تو حذف و اضافه ببینم میشه برنامه نویسی کامپیوتر رو با ریاضی 1 همنیاز کنم بشه 18 واحد
shazdeh23
12-06-2010, 10:59
سلام
این ترم من یک درس گرفتم که همنیاز داره. اما همنیازش رو نگرفتم.
به نظر شما حذف میشه یا میتونم امتحان بدم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
H.Operator
09-08-2010, 20:17
سلام
در مورد رشته مهندسی شیمی اگر انتقال حرارت 1 رو نمره زیر 10 بگیری و ترم بعدش *انتقال جرم رو بگیری و انتقال حرارت 1 رو نگیری*
ایا میشه این کارو کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
pooria_googooli
03-05-2011, 15:09
سلام . من ترم پیش معادلات افتادم این ترم آنالیز عددی برداشتم که پیشنازش معادلات بود . رفتم هم نیاز کیردم . حالا اگه خدایی نکرده این ترم دوباره معادلات بیفتم آنالیزم حذف میشه ؟
software hardware
20-11-2011, 11:52
بچه ها خواهشا راهنماییم کنین.من رشته ام کامپیوتر -نرم افزار.ترم پیش ریاضی 2 و معادلات با هم برداشتم و ریاضی 2 افتادم ولی معادلات پاس کردم.این ترم هم ریاضی 2 برنداشتم.حالا معادلاتم حذف میشه یا نه؟
aminjigar
20-11-2011, 12:51
بچه ها خواهشا راهنماییم کنین.من رشته ام کامپیوتر -نرم افزار.ترم پیش ریاضی 2 و معادلات با هم برداشتم و ریاضی 2 افتادم ولی معادلات پاس کردم.این ترم هم ریاضی 2 برنداشتم.حالا معادلاتم حذف میشه یا نه؟
نخیر، شما اگه قوانین هم نیاز، پیش نیاز رو رعایت کنین بعد یه درس از هم نیاز ها پاس بشه اون یکی دیگه نه، اونی که
پاس شده به قوه خود باقی ست، نگران نباش
software hardware
20-11-2011, 15:03
نخیر، شما اگه قوانین هم نیاز، پیش نیاز رو رعایت کنین بعد یه درس از هم نیاز ها پاس بشه اون یکی دیگه نه، اونی که
پاس شده به قوه خود باقی ست، نگران نباش
ممنون از راهنمایی تون
درود دوستان یه سوال خفن
من برنامه سازی کامپیوتر رو برای ترم اول برنداشتم ولی الان نگاه کردم دیدم برای درس محاسبات عددی پیشنیازش برنامه سازی هست که ترم اول برنداشتم
و از طرفی محاسبات عددی همنیاز معادلات دیفرانسیل هست و معادلات دیفرانسیل همنیاز ریاضی 2 هست
حالا من این وسط ریاضی 2 رو بردارم مجبورم معادلات دیفرانسیل رو هم بردارم ؟ اینجوری که همیناز خود معادلات دیفرانسیل محاسبات عددی هست که اون هم پیشنیاز برنامه سازی هست که ترم 1 ورنداشتم
حالا این وسط تکلیف من چیه ؟
sashz110
29-01-2012, 11:26
سلام.من رشته ی حسابداری هستم.من ریاضی پیش دانشگاهی را افتادم و این ترم با ریاضیات پایه می خوام هم نیار کنم.می خواستم بپرسم این کار امکان پذیر هست یا نه؟در ضمن من در دانشگاه آزاد مشغول به تحصیل هستم.
farshidshd
29-01-2012, 14:20
درود دوستان یه سوال خفن
من برنامه سازی کامپیوتر رو برای ترم اول برنداشتم ولی الان نگاه کردم دیدم برای درس محاسبات عددی پیشنیازش برنامه سازی هست که ترم اول برنداشتم
و از طرفی محاسبات عددی همنیاز معادلات دیفرانسیل هست و معادلات دیفرانسیل همنیاز ریاضی 2 هست
حالا من این وسط ریاضی 2 رو بردارم مجبورم معادلات دیفرانسیل رو هم بردارم ؟ اینجوری که همیناز خود معادلات دیفرانسیل محاسبات عددی هست که اون هم پیشنیاز برنامه سازی هست که ترم 1 ورنداشتم
حالا این وسط تکلیف من چیه ؟
سلام
اگه ریاضی 2 رو بردارین حتما لازم نیست معادلات رو بردارین... گفتن همنیاز یعنی اگه بخواین میتونین باهم بردارین
سلام.من رشته ی حسابداری هستم.من ریاضی پیش دانشگاهی را افتادم و این ترم با ریاضیات پایه می خوام هم نیار کنم.می خواستم بپرسم این کار امکان پذیر هست یا نه؟در ضمن من در دانشگاه آزاد مشغول به تحصیل هستم.
سلام
بله امکان پذیر هست ( چون افتادین )
سلام دوستان
من ترم قبل معادلات وریاضی 2 که همنیاز بودن حذف کردم حالا اگر این ترم فقط معاذلات رو بردارم مشکلی پیش نمیاد ؟
vahid_crab708
14-09-2012, 01:32
با سلام
من ترم قبل فیزیک 2 را برنداشتم این ترم برداشتم آز فیزیک 2 را هم برداشتم.آیا برای آز فیزیک 2 مشکلی پیش نمی آید آخه تو چارت نوشته پیشنیاز فیزیک 2 و توی سایت دانشگاه آزادمون نوشته هم نیاز فیزیک 2 چه کنم آخه چارتم قفل شده به خاطر فیزیک 2 و مجبورم آز فیزیک 2 را بردارم چون واحدی دیگه ندارم تازه با این می شه 17 واحد دفاع مقدس برداشتم اون چی آیا می تونم بر دارم حذفم نمی کنند؟
ash161991
05-03-2013, 12:23
دوستان یه مشکلی واسه من پیش اومده
اگه درس A که پیش نیاز درس B هست پاس نشه ولی درس B که پیش نیاز درس C و D هست پاس بشه !!! من میتونم این 2تا درس CوD روبردارم ؟؟؟:n03:
سلام دوستان
من ترم قبل معادلات وریاضی 2 که همنیاز بودن حذف کردم حالا اگر این ترم فقط معاذلات رو بردارم مشکلی پیش نمیاد ؟
سلام
اگر معادلات پیشنیازش رو پاس کرده باشید مشکلی نیست...
فقط یه توصیه میکنم با چارت رشته جلو بروید که در اینده به مشکل بر نخورید ....
و به علت عدم پیش نیاز احیانا نتونید دروس کامل بردارید
موفق باشید
با سلام
من ترم قبل فیزیک 2 را برنداشتم این ترم برداشتم آز فیزیک 2 را هم برداشتم.آیا برای آز فیزیک 2 مشکلی پیش نمی آید آخه تو چارت نوشته پیشنیاز فیزیک 2 و توی سایت دانشگاه آزادمون نوشته هم نیاز فیزیک 2 چه کنم آخه چارتم قفل شده به خاطر فیزیک 2 و مجبورم آز فیزیک 2 را بردارم چون واحدی دیگه ندارم تازه با این می شه 17 واحد دفاع مقدس برداشتم اون چی آیا می تونم بر دارم حذفم نمی کنند؟
آز ها همنیاز هستند.
ولی بسته به مدیر گروه داره.
شما با توجه به چارت دانشگاه پیش بروید
دوستان یه مشکلی واسه من پیش اومده
اگه درس A که پیش نیاز درس B هست پاس نشه ولی درس B که پیش نیاز درس C و D هست پاس بشه !!! من میتونم این 2تا درس CوD روبردارم ؟؟؟:n03:
سلام
بسته به دانگها و مدیر گروه داره.
ولی اگر درس A رو هم بردارید مشکلی نیست ...
HAMID_051
01-04-2013, 01:33
سلام
من ترم 1 معادلات که همنیاز درس مدار هست رو افتادم.ولی درس مدار را قبول شدم که درس مدار پیشنیاز درسهای ترم بعدیم هست ولی ترم 3 معادلات گرفتم و قبول شدم که در ترم های 2 و3 و4 نه پیشنیاز درسی هست نه همنیاز درسی
حالا به من واحدهای جبرانی میخوره یا نه؟
hermione
01-04-2013, 02:59
سلام
من ترم 1 معادلات که همنیاز درس مدار هست رو افتادم.ولی درس مدار را قبول شدم که درس مدار پیشنیاز درسهای ترم بعدیم هست ولی ترم 3 معادلات گرفتم و قبول شدم که در ترم های 2 و3 و4 نه پیشنیاز درسی هست نه همنیاز درسی
حالا به من واحدهای جبرانی میخوره یا نه؟
نه مشکلی نداره .
ولی چجوری مدار و معادلات رو ترم 1 بهتون دادن خیلی از دانشگاهها به ترتیب ترم 3 و 2 این درس هارو میدن ( و بعضیا هر دو رو ترم 2 )
HAMID_051
11-04-2013, 19:57
مرسی از پاسخ سوالم
دانشگاه ما دو درس همنیاز تو دو ترم میده
مثلا درس اصول ترم 2 داریم آز اصول ترم 3
فکر کنم بخاطر اینکه ازمایشگاه هست
تازه درخواستاتم همش گم میکنن تازه میگن تو چرا دادی به ما فتو نگرفتی
:n04:
HAMID_051
11-04-2013, 20:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم ترم بندی پیشنهادی ما
برای ما مشکلی پیش نمیاد در رابطه با همنیاز درس معادلات؟
HAMID_051
27-04-2013, 10:12
کسی نیست یه ما جواب بده؟
zahra_t8673
29-05-2013, 15:59
اگه ریاضی2 ومعادلاتو هم نیازبرداریم وریاضیو حذف کنیم معادلاتم حذف میشه؟؟؟ لطفاراهنماییم کنید
vahid_crab708
29-05-2013, 16:55
اگه ریاضی2 ومعادلاتو هم نیازبرداریم وریاضیو حذف کنیم معادلاتم حذف میشه؟؟؟ لطفاراهنماییم کنید
نه حذف نمی شه ولی باید ترم بعدی اونی که حذف کردی را برداری
سلام
اگر بستگی به نوع حذف کردن شما داره ...
اگر در حذف اضظراری یا نرفتن سر جلسه باشه مشکلی نیست ...
ولی اگر در اول ترم حذف شده باشه یا براتون حذف بکنند مشکل پیش میاد ...
zahra_t8673
30-05-2013, 14:55
سلام
اگر بستگی به نوع حذف کردن شما داره ...
اگر در حذف اضظراری یا نرفتن سر جلسه باشه مشکلی نیست ...
ولی اگر در اول ترم حذف شده باشه یا براتون حذف بکنند مشکل پیش میاد ...
سرامتحان نرفتم.همه به من میگفتن حذف میشه.مرسی ازراهنماییتون..
سرامتحان نرفتم.همه به من میگفتن حذف میشه.مرسی ازراهنماییتون..
اگر سر جلسه نرفتید حذف نمیشه ...
مگر اینکه به علت عدم رعایت پیش نیاز توسط مدیرگ گروه حذف بشه .که اون هم باید اعلام میکرد بهتون.
در غیر اینصورت حذف نمیشه
unholy001
03-06-2013, 15:37
سلام دوستان وقتتون بخیر.یه سوال خیلی خیلی مهم داشتم در مورد همنیازی درسای دانشگاهه.
من این ترم شیمی عمومی 2 و شیمی آلی 1 رو برداشتم(توی چارت درسی زده که شیمی عمومی 2 همنیازه شیمی آلی 1)
حالا سوالم اینجاست که من شیمی آلی 1 رو پاس کردم اما شیمی عمومی 2 رو متاسفانه پاس نشدم الان با این شرایط میتونم پس نیازا شیمی آلی 1 رو بردارم مثلا شیمی آلی 2 رو یا بیوشیمی رو بردارم؟اینا پیش نیازشون شیمی آلی یکه.میشه برشون داشت مشکلی نداره؟؟؟لطف بزرگی میکنید اگه راهنماییم کنید.مرسی
Reza31001
03-06-2013, 15:42
والا با این وضعیت شما آلی 1 تون هم پاس نشده یعنی پاس شده ولی باید مجددا بگذرونید چون همنیاز عمومی 2 بوده و اون درس پاس نشده
بهترین کار پرسش از مدیرگروه یا استادراهنماتون هست
chekmate
03-06-2013, 17:58
سلام دوستان وقتتون بخیر.یه سوال خیلی خیلی مهم داشتم در مورد همنیازی درسای دانشگاهه.
من این ترم شیمی عمومی 2 و شیمی آلی 1 رو برداشتم(توی چارت درسی زده که شیمی عمومی 2 همنیازه شیمی آلی 1)
حالا سوالم اینجاست که من شیمی آلی 1 رو پاس کردم اما شیمی عمومی 2 رو متاسفانه پاس نشدم الان با این شرایط میتونم پس نیازا شیمی آلی 1 رو بردارم مثلا شیمی آلی 2 رو یا بیوشیمی رو بردارم؟اینا پیش نیازشون شیمی آلی یکه.میشه برشون داشت مشکلی نداره؟؟؟لطف بزرگی میکنید اگه راهنماییم کنید.مرسی
سلام. دانشگاهتون چيه؟ دولتي، آزاد، پيام نور .....
unholy001
04-06-2013, 16:12
سلام. دانشگاهتون چيه؟ دولتي، آزاد، پيام نور .....
من دانشگاه دولتی هستم دوست عزیز
اگه پیشنیازی رو رعایت نکرده باشی موقع گرفتن مدرک بهت مدرک نمیدن؟
سلام
چون آلی پیش نیازش شمی 2 بوده و شما نگرفتید باید حذف بشه درس شیمی الی تون البته اگر مدیر گروه ایراد نگیره مشکلی نیست ....
ولی در مورد سوال شما
شما باید ترم بعد حتما با ردس بیوشمی تون حتما شیمی 2 رو هم بگیرید تا مشکلی پیش نیاد ...
موفق باشید
mego1373
05-06-2013, 20:28
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت کابران محترم فروم
من درس ریاضی1 رو ترم اول افتادم.الان ترم دوم ریاضی1 رو با ساختمان گسسته همنیاز کردم.در واقع ریاضی1 پیشنیاز ساختمان گسسته هستش.
سوالم اینه که اگه من ریاضی 1 رو حذف اضطراری کنم و درس ساختمان گسسته رو هم قبول بشم.در این صورت چه اتفاقی برای ساختمان گسسته میفته؟چون من در نظر داشتم که در ترم تابستان همین امسال مجدد ریاضی 1 رو بردارم و ایشالا پاسش کنم.
یه سوال من ترم پاییز الکترونیک1 برداشتن ولی سرمتحان نرفتم حذفش کردم ترم زمستون یا الکترونیک2 همزمان برداشتمش الکترونیک2 امتحان دادم ولی دوباره الکترونیک1 ندادم امتحان حذفش کردم الان اکترونیک2 نمرش حذف میشه ؟ایا؟
یه سوال من ترم پاییز الکترونیک1 برداشتن ولی سرمتحان نرفتم حذفش کردم ترم زمستون یا الکترونیک2 همزمان برداشتمش الکترونیک2 امتحان دادم ولی دوباره الکترونیک1 ندادم امتحان حذفش کردم الان اکترونیک2 نمرش حذف میشه ؟ایا؟
سلام اگر الکترونیک 2 رو با یک برداشتید موردی نیست.ولی اگر الکترونیک یک رو بر نداشتید به نظر مدیرگروه حذف میشه
موفق باشید
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت کابران محترم فروم
من درس ریاضی1 رو ترم اول افتادم.الان ترم دوم ریاضی1 رو با ساختمان گسسته همنیاز کردم.در واقع ریاضی1 پیشنیاز ساختمان گسسته هستش.
سوالم اینه که اگه من ریاضی 1 رو حذف اضطراری کنم و درس ساختمان گسسته رو هم قبول بشم.در این صورت چه اتفاقی برای ساختمان گسسته میفته؟چون من در نظر داشتم که در ترم تابستان همین امسال مجدد ریاضی 1 رو بردارم و ایشالا پاسش کنم.
خیر موردی نیست
vahid_crab708
05-09-2013, 00:51
دوستان من آمارواحتمالات مهندسی بردارم و حذف کنم چون امتحانش با یکی از درس های دیگه ام یک روز است مخابرات 1 پیشنیاز امار و تجزیه و تحلیل است اگر ترم بعدی چون امار از پیشنیازی در می اد و من بردارم و بیافتم یا حذف کنم مخابرات 1 چی می شود؟ و آیا می شود ترم بعدی مخابرات 1 را برداشت بدون آمار آمار رو ترم های بعدیش بردارم اگر این کار کنم چه اتفاقی می افتد؟
احسان000
12-01-2014, 19:36
درس بیوشیمی 1 هم نیاز با الی 2 هستش من بیو 1 قبول شدم اما الی 2 رو افتادم (ترم3) درس بیو 1 پیش نیاز بیو 2 هستش من ترم 5 بیو 2 رو پاس کردم اما الی رو برنداشتم حالا برای بیو 2 اتفاقی می افته چون بیو 2 پیش نیاز خیلی از درسا هستش دانشگاه ازادم هستم:n03:
درس بیوشیمی 1 هم نیاز با الی 2 هستش من بیو 1 قبول شدم اما الی 2 رو افتادم (ترم3) درس بیو 1 پیش نیاز بیو 2 هستش من ترم 5 بیو 2 رو پاس کردم اما الی رو برنداشتم حالا برای بیو 2 اتفاقی می افته چون بیو 2 پیش نیاز خیلی از درسا هستش دانشگاه ازادم هستم:n03:
سلام
توضیحاتتون گنگ بود دوست عزیز.فقط درمورد پیش نیاز بودن بیو 1 گفتید . و در مورد شیمی الی سوالی طرح نکردید !!!!
سلامآقا خواهشا کمک کنیدمن ترم اول فیزیک 1 برداشتم و افتادم ترم دوم فیزیک 1 و مدار الکتریکی رو هم نیاز کردم (حالت عادی فیزیک 1 پیش نیاز مداره ) ولی فیزیک 1 رو دوباره افتادم و مدار رو قبول شدم الان نمره مدار حذف میشه ؟لطفا اگه بر طبق آیین نامه بگید یا بند قانونش رو بگید یک دنیا ممنون میشم
behzadee
04-02-2014, 23:38
سلامآقا خواهشا کمک کنیدمن ترم اول فیزیک 1 برداشتم و افتادم ترم دوم فیزیک 1 و مدار الکتریکی رو هم نیاز کردم (حالت عادی فیزیک 1 پیش نیاز مداره ) ولی فیزیک 1 رو دوباره افتادم و مدار رو قبول شدم الان نمره مدار حذف میشه ؟لطفا اگه بر طبق آیین نامه بگید یا بند قانونش رو بگید یک دنیا ممنون میشم
پ ۳) اگر در پایان این نیمسال، دانشجو درس ب را پاس کند ولی موفق به گذراندن درس الف نشود و مجدداً، این درس را بیفتد، درس ب حذف نمیشود.
سلام
خیر مشکلی نیست ...
دوستان من آمارواحتمالات مهندسی بردارم و حذف کنم چون امتحانش با یکی از درس های دیگه ام یک روز است مخابرات 1 پیشنیاز امار و تجزیه و تحلیل است اگر ترم بعدی چون امار از پیشنیازی در می اد و من بردارم و بیافتم یا حذف کنم مخابرات 1 چی می شود؟ و آیا می شود ترم بعدی مخابرات 1 را برداشت بدون آمار آمار رو ترم های بعدیش بردارم اگر این کار کنم چه اتفاقی می افتد؟
تا جایی که من میدونم آمار پیش نیاز مخابرات1 هست؛ یعنی اول باید آمار رو پاس کنید بعد مخابرات رو بردارید
آمار + تجزیه و تحلیل سیگنال و سیستم ----> مخابرات
benyamin14
08-02-2014, 01:21
با سلام به شما من ورودی 91 ام و قانون ظاهرا برای ما تغییر کرده...
ببینید ریاضی 1 همیناز گسسته من توی ترم تابستون گسسته پاس کردم ولی ریاضی 1ام پاس نشد،ترم بعدش امار پیش نیاز ریاضی 1 بود و من همنیازش کردم و امار پاس شدم و ریاضی 1 باز پاس نشد،حالا میخوام بدونم اگر ترم بعدی ریاضی 1 رائه بشه و من نگیریم ایا امار و گسستم حذف میشه؟!
سلام به همگی .
میخواستم بدونم تو سیستم دانشگاه آزاد وقتی یک درس هم نیاز درس دیگه باشه . اون درس هم نیاز رو میشه حذف کرد یا تو جلسه امتحان غیبت کرد جوری که تو معدل تاثییر نداشته باشه .
من این ترم درس مدار منطقی رو گرفتم که مدار اکتریکی 1 هم نیاز اون هست . میشه مدار 1 رو حذف کرد و مدار منطقی رو امتحان داد ؟
مرسی
خواهشا بخونید چون پیچیده هست
مثلا درس فیزیک 2 پیش نیاز فیزیک مدرن هست.
مقطع هم کارشناسی پیوسته غیرانتفائی هست
فردی فیزیک 2 را یکبار حذف پزشکی در زمان امتحانات و یکبار هم میافته.
حالا این جا دو تا سوال دارم.
حالا این فرد مهمانی میگیره برای دانشگاه دیگر.و هر دو درس فیزیک 2 و فیزیک مدرن را برمیداره.
و میره پیش کارشناس گروه دانشگاه مبدا و وقتی کارشناس گروه میپرسه چرا داری فیزیک 2 و فیزیک مدرن را برمیداری.میگه که من یک ترم این درس را افتادم.و اون کارشناس
گروه هم امضا میکنه و اون فرد نامه را میبره دانشگاه مقصد که مهمان بشه و اون ترم هم اونجا میخونه و هر 2 درس را قبول میشه.
الان من شنیدم که باید در مقطع کارشناسی یک درس را 2 بار بیوفتی تا یک درس را از حالت پیشنیاز بتونی همنیاز کنی و با هم برداری.ایا این یک اصل هست یا اینکه اگر یکبار بیوفتی هم دانشگاه میتونه
اینکار را انجام بده ؟؟؟؟!!!!!!!ایا دست دانشگاه هست؟؟
سوال دوم من این هست که وقتی کارشناس گروه امضا زده حالا میتونه بزن زیرش و برایم تطبیق واحد را انجام نده؟؟؟.
سوال سوم من این هست که شنیدم درس های معارف را مثل اندیشه اسلامی و اخلاق اسلامی را نمیتونی در یک ترم برداری.و سر اخر حذف میشه.
چون در چارت اموزشی یکی از دانشگاه خوندم.ایا این قانون کلی هست یا یک دانشگاه برای خودش همچنین قانونی گذاشته ؟؟؟
bijandarbari
23-06-2014, 22:45
سلام
سوال اول:
من اولین باره چنین چیزی میشنوم.
تو بعضی دانشگاه ها اگه درسی رو دو بار بیفتی میتونی درس بعدی ( فیزیک مدرن ) رو بدون اینکه درس قبلی ( فیزیک 2 ) رو برداری پاس کنی.یعنی اون درس از حالت هم نیاز در میاد و میتونی بعدا درسی رو که افتادی پاس کنی.
بقیه سوالات رو اطلاع ندارم.
خواهشا بخونید چون پیچیده هست
مثلا درس فیزیک 2 پیش نیاز فیزیک مدرن هست.
مقطع هم کارشناسی پیوسته غیرانتفائی هست
فردی فیزیک 2 را یکبار حذف پزشکی در زمان امتحانات و یکبار هم میافته.
حالا این جا دو تا سوال دارم.
حالا این فرد مهمانی میگیره برای دانشگاه دیگر.و هر دو درس فیزیک 2 و فیزیک مدرن را برمیداره.
و میره پیش کارشناس گروه دانشگاه مبدا و وقتی کارشناس گروه میپرسه چرا داری فیزیک 2 و فیزیک مدرن را برمیداری.میگه که من یک ترم این درس را افتادم.و اون کارشناس
گروه هم امضا میکنه و اون فرد نامه را میبره دانشگاه مقصد که مهمان بشه و اون ترم هم اونجا میخونه و هر 2 درس را قبول میشه.
الان من شنیدم که باید در مقطع کارشناسی یک درس را 2 بار بیوفتی تا یک درس را از حالت پیشنیاز بتونی همنیاز کنی و با هم برداری.ایا این یک اصل هست یا اینکه اگر یکبار بیوفتی هم دانشگاه میتونه
اینکار را انجام بده ؟؟؟؟!!!!!!!ایا دست دانشگاه هست؟؟
سوال دوم من این هست که وقتی کارشناس گروه امضا زده حالا میتونه بزن زیرش و برایم تطبیق واحد را انجام نده؟؟؟.
سوال سوم من این هست که شنیدم درس های معارف را مثل اندیشه اسلامی و اخلاق اسلامی را نمیتونی در یک ترم برداری.و سر اخر حذف میشه.
چون در چارت اموزشی یکی از دانشگاه خوندم.ایا این قانون کلی هست یا یک دانشگاه برای خودش همچنین قانونی گذاشته ؟؟؟
poorya66
23-01-2015, 00:06
سلام
یه سول فوری.
درس تحلیل 1 پیشنیاز تحلیل 2 است. و درس تحلیل 2 پیشنیاز مهندسی زلزله. من دو ترم است هم تحلیل 1 و هم تحلیل 2 را یا افتاده ام یا حذف کردم. این ترم میتونم هر سه تای این دروس رو با هم بردارم؟
سوال
مثلا درس تحلیل 2 ، دو تا پیش نیاز داره. مقاومت مصالح و تحلیل 1 . اگر من دو ترم قبل این دو تا درس را (تحلیل 1 و مقاومت) افتاده باشم یا حذف کرده باشم این ترم میتونم هر سه تای این درس ها را بردرام؟
فقط لطفا سریع جواب بدید.
25-01-2015, 15:07
سلام
درس اختصاصی رو میشه همنیاز کرد یا فقط دروس پایه و عمومی رو میشه؟
After4Ever
28-01-2015, 13:58
سلام
درس اختصاصی رو میشه همنیاز کرد یا فقط دروس پایه و عمومی رو میشه؟
هر درسی رو میشه پیش نیاز کرد فقط باید دقت داشته باشید هر دانشکده محدودیت های خودش رو داره مثلا در صورت همنیاز در بعضی دانشکده ها از 14 واحد بیشتر نمی تونید بر دارید
albertxx
28-01-2015, 21:08
سلام
یه سول فوری.
درس تحلیل 1 پیشنیاز تحلیل 2 است. و درس تحلیل 2 پیشنیاز مهندسی زلزله. من دو ترم است هم تحلیل 1 و هم تحلیل 2 را یا افتاده ام یا حذف کردم. این ترم میتونم هر سه تای این دروس رو با هم بردارم؟
سوال
مثلا درس تحلیل 2 ، دو تا پیش نیاز داره. مقاومت مصالح و تحلیل 1 . اگر من دو ترم قبل این دو تا درس را (تحلیل 1 و مقاومت) افتاده باشم یا حذف کرده باشم این ترم میتونم هر سه تای این درس ها را بردرام؟
فقط لطفا سریع جواب بدید.
در صورتی که 1 بار در طول تحصیل اون درست رو نشسته باشید و چه حذف و یا افتاده باشید
درس از حالت پیش نیاز خارج میشه
و میتونید باهم برداربد !
در مهندسی مواد گرایش سرامیک معادلات دیفرانسیل و فیزیک 2پیشنیاز چه درس هایی هستند؟ایا میشه 2تا درس رو حذف کرد و همزمان 2درس رواضافه کرد؟لطفا هرچه سریعتر جواب دهید!تشکر
karbarsb
04-02-2015, 12:55
سلام.سوالم خیلی فوریه . ممنون میشم از جوابتون
اول اینکه بگم درس فیزیک ۲ پیش نیاز درس فیزیک پزشکیه . و درس فیزیک پزشکی پیش نیاز درس مقدمه ای بر مهندسی پزشکی هست.
حالا اگه کسی فیزیک ۲ رو برای *چندین بار* برداشته باشه و بیفته یا سر جلسه امتحان حاضر نشده باشه(که حذف امتحانی محسوب میشه) و فیزیک پزشکی رو پاس شده باشه و بخواد مقدمه ای بر مهندسی پزشکی رو برداره ایا باید حتما فیزیک ۲ رو دوباره باهاش برداره؟ یا نه؟
من دانشگاه ازاد هستم.
پیشاپیش ممنونم
javad7171
03-03-2015, 14:31
اگر هم نیازی دروس ببرسی قدرت و ماشن 2 رو رعایت نکنی موقع گرفتن مدرک گیر میدن؟؟ اگر با موافقت مدیر گروه بوده باشه...
poorya66
08-06-2015, 23:21
سلام. برای یکی از دوستام یه مشکلی پیش اومده. این ترم 14 واحد برداشته. بعد سر امتحان یه درس 3 واحدی و یه 2 واحدی نرفته که حذف بشه. یعنی 9 تا رو پاس میکنه و 5 واحد حذف میشه. میکه تو ایین نامه خونده در هر ترم کمتر از 12 واحد نمیشه برداشت. الان این بنده خدا که خودش 5 واحد رو با امتحان ندادن حذف کرده و 9 واحد داره تکلیفش چیه؟ میترسه اخراجش کنن.
ممنون میشم سریع جواب بدید اگر میدونید.
poorya66
08-06-2015, 23:27
سلام. برای یکی از دوستام یه مشکلی پیش اومده. این ترم 14 واحد برداشته. بعد سر امتحان یه درس 3 واحدی و یه 2 واحدی نرفته که حذف بشه. یعنی 9 تا رو پاس میکنه و 5 واحد حذف میشه. میکه تو ایین نامه خونده در هر ترم کمتر از 12 واحد نمیشه برداشت. الان این بنده خدا که خودش 5 واحد رو با امتحان ندادن حذف کرده و 9 واحد داره تکلیفش چیه؟ میترسه اخراجش کنن.
ممنون میشم سریع جواب بدید اگر میدونید.
daeiali405
22-06-2015, 17:34
سلام ،
آقا تو رو خدا زود جواب بدید استرس دارم،
من درس بتن 2 رو یه بار برداشتم و افتادم ، بتن 2 پیش نیاز درس اصول مهندسی پل هستش ، من ترم بعدی اصول مهندسی پل رو برداشتم ولی بتن 2 رو برنداشتم (اصطلاحا هم نیاز نکردم) ، پل رو همون ترم پاس کردم و بتن 2 رو ترم بعدش پاس کردم ،
حلال سوالم اینه که موقع فار التحصیل شدن به مشکل میخورم یا نه ؟
daeiali405
22-06-2015, 17:37
اقا خواهشا زود جواب بدید اگه میدونید لطفا
ghandi-hut
07-08-2015, 23:10
داداشی من از رشتت خبر ندارم
اما به نظرم کاری نیست که نشه جمش کرد... نگران نباش.
برو آموزش بگو جریانو اونا هم فوقش یه نامه میدن بهت و میگن باید بره شورا؛ (شورا آخرین مرحلست تو این شرایط؛ تازه اگه شرایط واقعن حاد باشه)
بعدشم واست جفتشونو تایید میکنن.
اما به نظر اصلن کار به اینجا نمیکشه؛ چونکه احتمالن سیستم جفتشونو تایید کرده واست که تونستی درسا رو بدون مشکل برداری دیگه...
بعدش اینکه این چیزا به دانشگا و کارمنداش بستگی داره... باید از ریش سفیدای دانشگات بپرسی که ببینی کارمنداش چقد گیرن..
موفق باشی... :*
pooyae72
29-08-2015, 20:42
اين در مورد انتخاب واحده نه پاس واحد كه حذف ماده ٣٥ رو شامل نميشه يعني دوست شما لازم نيست ١٢ واحد پاس كنه :)
سلام
دوستان من 2تا درس هم نیاز کردم
مثلا درس 1 و درس 2
درس یک رو که پیش نیاز درس 2 هستش ، 2بار برداشته بودم افتادم(حذف امتحان کردم پولشو دادم) ، برای بار سوم با درس 2 همنیاز کردم
حالا درس یک رو شدم 10 و درس 2 رو 13
الان درس 2 پاس شدم ؟ یا باید درس 1 رو 12 میشدم تا درس 2 پاس شده به حساب بیاد؟
لطفا سریع راهنمایی کنین
pooyae72
01-09-2015, 17:49
پاسي . اينكه بايد ١٢ ميشدي رو از كجا شنيدي ؟
بچه ها میگفتن ترمای قبل ،میگفتن درس اول رو یابد 12 شد تا درس دوم رو پاس بشیم
مثلا ریاضی 1 باید 12 گرفت ریاضی 2 هم 10 به بالا وگرنه اگه ریاضی 1 زیر 12 باشه ریاضی 2 بیستم بشی پاس نمیشی
:n14:
الان جفتشون رو پاس شدم یعنی؟؟
:n19::n40:
sanaaaaaaaaaaa20
05-09-2015, 12:02
سلام
ریاضی 1 کدوم مبحث توش بیشتر هست؟
انتگرال یا مشتق؟؟!
pooyae72
07-09-2015, 02:53
مثلا ریاضی 1 باید 12 گرفت ریاضی 2 هم 10 به بالا وگرنه اگه ریاضی 1 زیر 12 باشه ریاضی 2 بیستم بشی پاس نمیشی
دانشگاه ازادي ؟ من ايين نامه دانشگاه ازادو از سايتاي مختلف شخم زدم و همچين چيزي نديدم، خود ايين نامه هم يه جاهاي گيرش كه دانشجو رو اذيت ميكنه عملي نميشه مثلا من رياضي يكو افتادم رياضي دو رو پاس كردم ولي يكو بازو افتادم دوام حذف نشد، در مورد سراسري هم فكر نميكنم اونطوري باشه كه دوستاتون ميگن. باز ايين نامرو يه سرچي بكنيين
- - - Updated - - -
دانشگاه ازادي ؟ من ايين نامه دانشگاه ازادو از سايتاي مختلف شخم زدم و همچين چيزي نديدم، خود ايين نامه هم يه جاهاي گيرش كه دانشجو رو اذيت ميكنه عملي نميشه مثلا من رياضي يكو افتادم رياضي دو رو پاس كردم ولي يكو بازو افتادم دوام حذف نشد، در مورد سراسري هم فكر نميكنم اونطوري باشه كه دوستاتون ميگن. باز ايين نامرو يه سرچي بكنيين
سلام خسته نباشید
بچه ها یه سوال دارم تورو خدا اگه کسی اطلاع داره جوابمو بده
من قسمت کارنامه کل برام زده 59 واحد پاس شده ولی وقتی درسای پاس شده ترما رو خودم جمع میزنم 23 تا بیشتره
با چارت پیش نرفتم ولی تاجایی که یادمه پیش نیازارو رعایت کردم
کسی اطلاع داره چی شده؟؟
کسی اینجوری نشده ؟؟؟
نکنه حذف ده باشن آخه عقبم ایناروهم که حذف کنن بیچاره میشم باید برم بمیرم
wantons22
04-01-2017, 22:16
سلام.
من درس ریاضی 1 رو ترم اول برداشتم و با نمره ی 7 افتادم.
ترم های بعد همزمان ریاضی 1 رو برداشتم با درس هایی که پیش نیازشون درس ریاضی 1 هست. ( مثل ریاضی 2 و ... )
هر ترم درس های بعد از ریاضی 1 رو پاس کردم ولی در هر دفعه خود ِ ریاضی 1 رو آخر ترم حذف کردم.
حالا بعد از گذشت 7 ترم حدود 80 واحد پاس کردم که پیش نیاز خیلی هاشون ریاضی 1 بوده ولی همچنان ریاضی 1 رو پاس نکردم!
آیا این درس هایی که پاس شدن قابل قبول هستن با همشون حذف میشن؟
wantons22
05-01-2017, 12:48
دوستان کسی نیست؟ تورو خدا یکی جواب بده
محمد7966
05-01-2017, 14:37
دوستان کسی نیست؟ تورو خدا یکی جواب بده
سلام
معمولا قوانین تغییر میکنند نسبت به سالهای قبل و از طرفی ممکنه دانشگاه به دانشگاه هم سلیقه ای عمل کنه چون دانشگاه ما میگفت درسته که یه سری قوانین از سمت وزارت علوم میاد و باید عین همونها رو اجرا کنیم ولی خود وزارت علوم هم به ما اختیار داده
تو دوران دانشجویی خودم که این قانون بود که اگر کسی درسی رو 2 بار بیفته از پیشنیازی میفته و میتونه اون درسو بذاره ترم آخر وما بقی درسها رو پاس کنه
ولی شما اینجا یه مشکلی دارید و اون اینه که شما 1 بار افتادید و در بقیه ترم ها رفتید حذفش کردید،
اینجا یه خورده کار مشکل میشه
ولی خیلی نگران نباشید،میتونید درخواست بدید که براتون درسهاتون رو ذخیره کنند تا بعدا دچار مشکل نشید
wantons22
05-01-2017, 18:38
سلام
معمولا قوانین تغییر میکنند نسبت به سالهای قبل و از طرفی ممکنه دانشگاه به دانشگاه هم سلیقه ای عمل کنه چون دانشگاه ما میگفت درسته که یه سری قوانین از سمت وزارت علوم میاد و باید عین همونها رو اجرا کنیم ولی خود وزارت علوم هم به ما اختیار داده
تو دوران دانشجویی خودم که این قانون بود که اگر کسی درسی رو 2 بار بیفته از پیشنیازی میفته و میتونه اون درسو بذاره ترم آخر وما بقی درسها رو پاس کنه
ولی شما اینجا یه مشکلی دارید و اون اینه که شما 1 بار افتادید و در بقیه ترم ها رفتید حذفش کردید،
اینجا یه خورده کار مشکل میشه
ولی خیلی نگران نباشید،میتونید درخواست بدید که براتون درسهاتون رو ذخیره کنند تا بعدا دچار مشکل نشید
این آخرین اصلاحیه ی آیین نامه هستش اما حالا نمیدونم تکلیف ما چیه
s4.img7.ir/D6RAV.jpg
محمد7966
05-01-2017, 21:58
این آخرین اصلاحیه ی آیین نامه هستش اما حالا نمیدونم تکلیف ما چیه
s4.img7.ir/D6RAV.jpg
اگر واقعا مربوط به آخرین آئین نامه باشه (که من کمی شک کردم چون مربوط به سال 87-88 بود)
مشکلی نداره و حذف نمیشه
basketball
06-01-2017, 17:15
دوستان من کارشناسی زبان دارم، بخوام برای کارشناسی یک رشته دیگه از طریق کنکور سراسری بخونم ایا واحدهای عمومی حذف میشه؟ بعد تعداد ترم ها و زمان فارغ التحصیلی هم کم میشه؟
منظورم از علمی کاربردی به دولتی هست
After4Ever
07-01-2017, 12:14
دوستان من کارشناسی زبان دارم، بخوام برای کارشناسی یک رشته دیگه از طریق کنکور سراسری بخونم ایا واحدهای عمومی حذف میشه؟ بعد تعداد ترم ها و زمان فارغ التحصیلی هم کم میشه؟
منظورم از علمی کاربردی به دولتی هست
بستگی به چارت رشته ای که می خواید بخونید داره
شاید بتونید بجای عمومی ها تخصصی بیشتر بردارید یک ترم جلو بیفتید
سلام من دانشجوی نرم افزار دانشگاه کردستانم . ترم 1 مبانی کامپیوترمو افتادم حالا ترم 2 مبانی هم پیشنیاز گسسته س هم برنامه سازی پیشرفته . میشه هر دوتاشو برداشت ؟!!!
سلام دوستان یه سوال داشتم خیلی واجبه لطفا سریع جواب بدید
تو عکس زیری که عکس ارایش ترمی رشتم هست در ترم یک اونایی که با رنگ نارنجی مشخص کردم گرفتم و همشون پاس کردم یعنی ریاضی 1 نگرفتم الان تو ترم دو نمیتونم ریاضی 2 بردارم حالا سوالم اینجاس دقیقا معنی همنیاز چیه یعنی من الان معادلات نمیتونم بردارم چون همنیازش ریاضی 2 هست یا ترمو دینامیک که همنیازش معادلات هست نمیتونم بردارم؟ میشه درسایی که میتونم بردارم مشخص کنید لطفاا
لینک عکس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محمد7966
14-02-2017, 14:38
سلام دوستان یه سوال داشتم خیلی واجبه لطفا سریع جواب بدید
تو عکس زیری که عکس ارایش ترمی رشتم هست در ترم یک اونایی که با رنگ نارنجی مشخص کردم گرفتم و همشون پاس کردم یعنی ریاضی 1 نگرفتم الان تو ترم دو نمیتونم ریاضی 2 بردارم حالا سوالم اینجاس دقیقا معنی همنیاز چیه یعنی من الان معادلات نمیتونم بردارم چون همنیازش ریاضی 2 هست یا ترمو دینامیک که همنیازش معادلات هست نمیتونم بردارم؟ میشه درسایی که میتونم بردارم مشخص کنید لطفاا
لینک عکس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ریاضی 2 نمیتونید بردارید چون پیش نیازشو پاس نکردید
پیشنهاد میکنم ریاضی 1 رو اگر ارائه دادن بردارید،اگر ارائه دادن بردارید و ببینید آموزشتون قبول میکنه باش ریاضی 2 رو هم بردارید یا نه،چون داشتیم که اینکار رو میکنن ولی بستگی به آموزش دانشکده داره
معادلات دیفرانسیل رو نمیتونید بردارید چون همنیازش ریاضی 2 هست
ترمودینامیک مهندسی شیمی و درس موازنه رو هم نمیتونید بردارید
ببخشید ویرایش کردم چون یه خورده قاطی کردم تو دروس
اینم بگم بعید میدونم ریاضی 2 رو بذارن همزمان با ریاضی 1 بردارید چون تو دانشگاه ما هم اینکارو میکردن شرطش این بود که قبلش ریاضی 1 برداشته باشی و افتاده باشی تا بذارن با ریاضی 2 همنیاز کنی که اونم گاهی اوقات آموزش قبول نمیکرد
ریاضی 2 نمیتونید بردارید چون پیش نیازشو پاس نکردید
پیشنهاد میکنم ریاضی 1 رو اگر ارائه دادن بردارید،اگر ارائه دادن بردارید و ببینید آموزشتون قبول میکنه باش ریاضی 2 رو هم بردارید یا نه،چون داشتیم که اینکار رو میکنن ولی بستگی به آموزش دانشکده داره
معادلات دیفرانسیل رو نمیتونید بردارید چون همنیازش ریاضی 2 هست
ترمودینامیک مهندسی شیمی و درس موازنه رو هم نمیتونید بردارید
ببخشید ویرایش کردم چون یه خورده قاطی کردم تو دروس
اینم بگم بعید میدونم ریاضی 2 رو بذارن همزمان با ریاضی 1 بردارید چون تو دانشگاه ما هم اینکارو میکردن شرطش این بود که قبلش ریاضی 1 برداشته باشی و افتاده باشی تا بذارن با ریاضی 2 همنیاز کنی که اونم گاهی اوقات آموزش قبول نمیکرد
ممنون که جواب دادید:n40:
پس با این حساب مجبورم ترم تابستون بیام ریاضی2 و معادلات و ترمودینامیک بردارم
فقط یه سوال دیگه من دانشگاه ازاد میخونم میخواستم بدونم تابستون اجازه میدن این کتابا رو بگیرم یا اصلا ارائه
میدن اینارو؟
محمد7966
14-02-2017, 15:31
ممنون که جواب دادید:n40:
پس با این حساب مجبورم ترم تابستون بیام ریاضی2 و معادلات و ترمودینامیک بردارم
فقط یه سوال دیگه من دانشگاه ازاد میخونم میخواستم بدونم تابستون اجازه میدن این کتابا رو بگیرم یا اصلا ارائه
میدن اینارو؟
از دانشگاه آزاد اطلاعی ندارم ولی یادمه هر سال تابستون ترم تابستونی ارائه میداد
این دروس هم جزو دروسی هست که احتمالا هر ترم تابستون ارائه میدن علی الخصوص ریاضی 2 و معادلات
اینم بگم سقف واحد های ترم تابستونی برای دولتی ها 6 واحد ،نهایت 8 واحد هست و خبر ندارم تو آزاد هم 6 واحد هست یا 9 واحد هم میتونید بردارید
mehdi0742
03-03-2017, 12:59
دوست عزیز .اول از همه بهتر بود میرفتید واحد اموزشی دانشگاهتون و این سوال رو میپرسیدین .
در کل میشه دوتا درس 1و2 رو با هم گرفت ولی اگر درس 1 ک پیشنیاز هستش رو پاس نکنی درس 2 به صورت اتوماتیک پاس نمیشه .
بهتره ی نگاه به چارت انتخاب واحدتون بندازین و از روی چارت واحد بگیری .
Sent from my HTC Desire 620G Fa By Afshin using Tapatalk
farhadp76
29-08-2017, 17:26
سلام من ورودی 95 هستم ترم 1 ریاضی 1 رو با 11.5 پاس شدم و ترم دوم ریاضی 2 رو افتادم و معادلات رو حذف کردم .حالا از برق به کامپیوتر تغییر رشته دادم و درس ریاضی 1 چون زیر 12 بود برام تطبیق نخورده و باید دوباره بردارمش سوالم اینه میتونم ریاضی 2 و معادلات رو هم نیاز باهش بردارم یا نه؟
omid kan
06-12-2017, 08:41
با سلام
من ورودی 94 دانشگاه ازاد رشته مهندسی شیمی هستم
من در ترم 2 چون معدلم 17 شد و در ترم سوم 24 واحد گرفتم
در ترم سوم من درس موازنه و انرژی مواد که پیش نیاز درس مکانیک سبالات 1 است را با هم گرقتم و سیستم هیچ اروری نداد
سوال من این است که در موقع فارغ التحصیلی در موازنه یا درس مکانیک سیالات 1 من حذف می شود یا خیر؟
هر دو درس را در ترم 3 پاس کردم . در کارنامه ثبت شد
ارایش ترمی من به شرح زیر است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .png
omidscafild
06-12-2017, 13:23
با سلام
من ورودی 94 دانشگاه ازاد رشته مهندسی شیمی هستم
من در ترم 2 چون معدلم 17 شد و در ترم سوم 24 واحد گرفتم
در ترم سوم من درس موازنه و انرژی مواد که پیش نیاز درس مکانیک سبالات 1 است را با هم گرقتم و سیستم هیچ اروری نداد
سوال من این است که در موقع فارغ التحصیلی در موازنه یا درس مکانیک سیالات 1 من حذف می شود یا خیر؟
هر دو درس را در ترم 3 پاس کردم . در کارنامه ثبت شد
ارایش ترمی من به شرح زیر است
سلام . قانونا چون درس موازنه قطعا در چارت آموزشی پیش نیاز مکانیک سیالات (1) هست امکان حذف مکانیک سیالات هست . ولی خب بعضیا میگن در انتهای تحصیل میره شورا و درموردش تصمیم گیری میشه و 3 مورد اتفاق میوفته . 1- درس سیالات حذف میشه که یا باید بصورت RC دوباره پاس کنید یا در ترم معمولی بردارید . 2- درس سیالات قبول میشه ولی باید جریمه بپردازید . 3- اگر شورا پنجشنبه تشکیل بشه و همه منتظر شبش باشن ممکنه کلا درس سیالات قبول بشه بدون هیچ مشکلی ! :)
این چیزی بود که میدونستم .
omid kan
06-12-2017, 14:20
سلام . قانونا چون درس موازنه قطعا در چارت آموزشی پیش نیاز مکانیک سیالات (1) هست امکان حذف مکانیک سیالات هست . ولی خب بعضیا میگن در انتهای تحصیل میره شورا و درموردش تصمیم گیری میشه و 3 مورد اتفاق میوفته . 1- درس سیالات حذف میشه که یا باید بصورت RC دوباره پاس کنید یا در ترم معمولی بردارید . 2- درس سیالات قبول میشه ولی باید جریمه بپردازید . 3- اگر شورا پنجشنبه تشکیل بشه و همه منتظر شبش باشن ممکنه کلا درس سیالات قبول بشه بدون هیچ مشکلی ! :)
این چیزی بود که میدونستم .
یعنی در هر صورت 3 واحد مکانیک سیالات یک رو باید دوباره بگذرانم؟
برای بقیه درسای ترم 4 و 5 حذف نمی شن؟
omidscafild
06-12-2017, 23:04
یعنی در هر صورت 3 واحد مکانیک سیالات یک رو باید دوباره بگذرانم؟
برای بقیه درسای ترم 4 و 5 حذف نمی شن؟
میگم بستگی به شورا داره . بستگی به دخل دانشگاه داره . به خیلی چیزا بستگی داره . شما بهتره زودتر به مدیر گروه مراجعه کنید و مطلبو بهش بگید . چون حرف مدیرگروه سند هست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.