مشاهده نسخه کامل
: شبکه کردن 4 کامپیوتر بدون هاب امکان پذیره؟!
Master89
24-01-2010, 13:21
سلام، من 2 تا کامپیوتر دارم. 1 لب تاپ و 1 دسکتاپ و همیشه شبکه هستن.
میخوام 2 تا کامپیوتر دیگه هم اظافه کنم. خلاصه دیگه امتحانا تموم شده . خوشالیم..:10:
یه مودم ADSL دارم که 2 تا پورت داره. 1 USB 1 Lan
با این روش از طریق اشتراک اینترنت 3 تا کامپیوتر رو شبکه کردم. اما حالا 4 تاست..
کسی راه حل بدون خرجی به ذهنش میرسه؟
سلام، من 2 تا کامپیوتر دارم. 1 لب تاپ و 1 دسکتاپ و همیشه شبکه هستن.
میخوام 2 تا کامپیوتر دیگه هم اظافه کنم. خلاصه دیگه امتحانا تموم شده . خوشالیم..:10:
یه مودم ADSL دارم که 2 تا پورت داره. 1 USB 1 Lan
با این روش از طریق اشتراک اینترنت 3 تا کامپیوتر رو شبکه کردم. اما حالا 4 تاست..
کسی راه حل بدون خرجی به ذهنش میرسه؟
دوست گرامی شما میتونید روی یکی از PC هاتون یه کارت شبکه دیگه اضافه کنید و به این روش کامپیوتر چهارم را بدون استفاده از هاب یا سویچ وارد شبکه کنید(البته من فکر میکنم شما قراره دو تا pc اضافه کنید که باز هم به همین روش یعنی بدون استفاده از هاب یا سویچ و اضافه کردن کارت شبکه مشکلتون حل میبشه ) در ضمن شما با استفاده از پورت USB هم میتونید شبکه ایجاد کنید که نیازمند کابل مخصوص هست
Master89
25-01-2010, 22:26
اگه میشه در مورد اتصال با کابل usb برام توضیح بدید.
منظورتون از کارت شبکه یهنی به علاوه کارت شبکه on board یک کارت دیگه اظافه کنم؟ عملیه؟
اگه میشه در مورد اتصال با کابل usb برام توضیح بدید.
منظورتون از کارت شبکه یهنی به علاوه کارت شبکه on board یک کارت دیگه اظافه کنم؟ عملیه؟
دوست گرامی کابلهای مخصوص واسه شبکه کردن از طریق USB Port وجود داره که این کابلها همراه یه کیت جمع و جور هستن که به صورت پلاگ اند پلای روی سیستمتون نصب میشه و به راحتی شبکتون کار میکنه البته راههای دیگه هم داره که این بی درد سر ترینش هست در مورد کارت شبکه هم بله علاوه بر کارت شبکه آن بردتون میتونید کارت شبکه اضافه خریداری و نصب کنید و 100% عملی هست
موفق باشین:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.