ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید کارت tv

بی باک بی بال
24-01-2010, 07:34
سلام من می خواهم کارت TVبخرم قیمتش هم 50 تومان بیشتر نباشد
هیچی هم ازش سر در نمیارم می شه کمکم کنید یکمی هم دبارش توضیح بدهید ممنونم مثلا چه طور باید نصب بشه

winstonultra
24-01-2010, 07:50
دوست عزيز فقط ازت خواهش ميكنم رفتي بازار از اين ---_t كه usb هستند و براي گرفتن كانالهاي ديجيتال هستند نخري؟؟

كه خيلي دردسر داره.....

يه كارت كپچر خوب بگير.....كه dvd ساپورت باشه....كنترل دار باشه.....راديو داشته باشه....ورودي hdmi داشته باشه...

تيونر ديجيتال هم داشته باشه كه خيلي عالي ميشه......

اگر فقط براي ديدن تلوزيون ميخاي....و نميخاي چيزي كپچر كني.....كارت --- بگيري خيلي به نفعته...

winstonultra
24-01-2010, 07:57
براي نصب كارت كپچر اول جا ميزني تو اسلوت پي سي آي....بعد سيستم روشن ميكني ميري تو ديوايس منيجر ميبيني چنتا چيز مثله مولتي مديا ويدئو و ساند ...اومده باعلامت تعجب كنارش....

سي دي كارتت رو ميزاري تو درايو....و يا با اتوران خود كمپاني نصب ميكني يا ميري تو ديوايس منيجر رويه علامت تعجب 2 بار كليك ميكني و آپديت درايو رو ميزني و نو ات ديس تايم كه زدي ميري براي انتخاب سورو درايو سي دي رو انتخاب ميكني و ميگرده تا درايور كارت كپچر رو پيدا كنه.

با بقيه علامت تعجب ها هم همين كار رو ميكني.....بهد دوباره ميري تو اتوران سي دي كارت كپچرت و نرم افزارش رو نصب ميكني......بعد كارت كپچرت كنترل داره و يه چشمي كوچيك كه با چسب وصل ميشه جلوي كامپيوتر يا مانيتور يا باندت يا كيست.

بعد آنتن هوايي بدون بوستر براي گرفتن كانالهاي ديجيتال و با بوستر براي گرفتن آنالوگها ميزاري و سرچ ميكني...

ورودي آي وي هم براي كپچر كردن از هندي كم و ......استفاده ميكني...

اگه هنديكم داري ميتوني شو بسازي يه آهنگ بزاري و خودت لبخوني كني و كپچرش كني با پريمير اديتش كني و بري تو فاميل
پخش كني و معروف بشي....

winstonultra
24-01-2010, 08:24
اينجا رو هم ببين پر از كارت كپچر با قيمت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بی باک بی بال
24-01-2010, 17:39
ایم قیمتها چی من گفتم 50 تومان چه خبره

winstonultra
24-01-2010, 17:55
ایم قیمتها چی من گفتم 50 تومان چه خبره

كارت كپچر ارزون زياده ! بايد بريد بازار !

اگه تهراني بريد علائدين 20 تومن هم گير مياري...پاساژ رضا...پايتخت....ريخته مثل مور و ملخ كارت كپچر ريخته!

من خودم خريدم 57 تومن......دوستم خريد 42 تومن از علائدين.....زياده ! بري بازار همه جورش رو پيدا ميكني !

ارزون و گرون.! با 50 تومن يه كارت خوب ميتوني بگيري .