مشاهده نسخه کامل
: اصل يا تقلبي؟!
سلام. ميدونم كه حاي اين بحث اينجا نيست ولي تا يه هفته ديگه ميخوام برم قطعات كيسمو ارتقا بدم. ولي تجربه ندارم كه بفهمم قطعاتي كه ميخرم اصله يا نه؟ كسي رو هم كه بتونه تشخيص بده ندارم. ميخواستم بپرسم چجوري ميفهميم كه مادربرد يا رم يا گرافيك يا cpu اصله يا تقلبي؟ مادربرد گيگا بايت MA770T-UD3P ميخوام بگيرم. گرافيك 5770از برند گيگا بايت. سي پي يو AMD Athlon II X4 630 و رمم PATRIOT 2GB DDR3 1333 ميخوام بگيرم. ممنونتون ميشم اگر راهنماييم كنين كه از كجا بفهمم كه قطعات اصله يا تقلبي؟ در ضمن من شيرازم و اگر از بچه هاي شيراز كسي جاي مطمئني رو ميشناسه بهم معرفي كنه. ممنون.
راستي رم چه ماركيش خوبه و برند گرافيكم چقدر تو اربردش تاثير داره؟؟
MAGIDIYUM
24-01-2010, 08:30
راستي رم چه ماركيش خوبه و برند گرافيكم چقدر تو اربردش تاثير داره؟؟
رم رو همین پاتریوت بگیر با این سیستم خیلی مچ است.
گرافیک هم تمام برند ها با هم برابراند.من گیگا رو پیشنهاد کردم که از لحاظ خدمات و گارانتی خیلی معتبره و در تمام ایران نمایندگی داره و مثل بعضی از برند ها که قطعاتشون گارانتیش فقط تو تهرانه نیست.
ess_1362
24-01-2010, 08:45
مادربرد که با گارانتی آواژنگ هست و اگر عکسش را هم ببینی دیگه اصل و تقلبی بودم نداره و کلا اصل و تقلبی هم نداره
سی پی یو که باکس هست و نیازی به گارانتی هم نداره ولی با گارانتی ماتریکس عرضه میشه
در مورد رم اصلا نظری نمی تونم بدم
در مورد گرافیک هم باز با گارانتی آواژنگ هست و اصل و تقلبی نداره
شما بهتر هست یک سری توی پاساژ ملا صدرا و همچنین به PC CENTER بزنید ببینید چی گیر میارید
برای محصولات گیگا بایت هم اگر درست یادم مانده باشه یک نمایندگی فروش آواژنگ آخر 30 متری سینما سعدی فکر می کنم نرسیده به 4 راه هنگ وجود داره که بهتره به اونجا هم یکسری بزنید
MAGIDIYUM
24-01-2010, 08:58
سلام. ميدونم كه حاي اين بحث اينجا نيست ولي تا يه هفته ديگه ميخوام برم قطعات كيسمو ارتقا بدم. ولي تجربه ندارم كه بفهمم قطعاتي كه ميخرم اصله يا نه؟ كسي رو هم كه بتونه تشخيص بده ندارم. ميخواستم بپرسم چجوري ميفهميم كه مادربرد يا رم يا گرافيك يا cpu اصله يا تقلبي؟ مادربرد گيگا بايت MA770T-UD3P ميخوام بگيرم. گرافيك 5770از برند گيگا بايت. سي پي يو AMD Athlon II X4 630 و رمم PATRIOT 2GB DDR3 1333 ميخوام بگيرم. ممنونتون ميشم اگر راهنماييم كنين كه از كجا بفهمم كه قطعات اصله يا تقلبي؟ در ضمن من شيرازم و اگر از بچه هاي شيراز كسي جاي مطمئني رو ميشناسه بهم معرفي كنه. ممنون.
1-مادربرد ها کلا در جعبشون باز است و پلمپ روی نایلون ضد مغناطیس که قطعه در آن قرار دارد چسبیده و سریال قطعه رو حتما با سریال جعبه مطاقبت بده.لوازم جانبیش یک سی دی درایور.کابل IDE .قاب اسلات های خروجی.کارت گارانتی که اعتبارش 3 ساله است با برچسب هلوگرم لیزری آواژنگ.پیچ های نصب مین.دفترچه راهنما.دو عدد کابل SATA.
2-ببین سی پی یو مهر و موم شده است و گارانتیش همون پلمپی است که روی در جعبست .پلمپ یه وکیوم یا لیبل لیزری به نام AMD است.
3-رم هم به همین صورته.روی در جعبش یه چسب به حالت پلمپ است.در جعبه رو باز کن یه هلوگرم لیزری روی رم باید چسبیده باشه که این گارانتیش هم هست و حتما سریال رم رو با جعبش چک کن.
4-گرافیک هم دقیقا مثل مادربرد است و دقیقا مثل توضیحات مادربرد عمل کن.لوازم جانبیش هم دفترچه راهنما.سی دی درایور.تبدیل 4 پین به 6 پین.کارت گارانتی که اعتبارش 3 ساله است با برچسب هلوگرم لیزری آواژنگ.یه پل کراس فایر.تبدیل DVI به D-SUB .
amd>intel
24-01-2010, 09:32
قطعاتی که نماینده انحصاری دارند به دلیل قدرت شرکتهای وارد کننده قطعات تقلبی ندارند .
MAGIDIYUM
24-01-2010, 09:38
البته باید توجه داشت که تمام برند ها دارند در مدل 5770 یه تغییراتی ایجاد میکنند.این مدل 5770 ورژن 2 است و فقط در هیت سینک با مدل ورژن یکش متفاوت است و از لحاظ فنی با ورژن یک به هیچ عنوان فرقی نداره.شاید اشکالات احتمالی ورژن یک در این اصلاح شده باشه {مثل استفاده از خازن یا ... با کیفیت تر} یا اینکه به خاطر تشابه زیاد و هم اندازه بودن با 5850 گفتند یه مدل دیگه با ظاهر انحصاری بهش بدیم که شکلش هم متفاوت باشه و 5850 هم ظاهر انحصاریش رو حفظ کنه چون یه اپسیلون هم این دو ورژن با هم فرق ندارند..البته این ورژن 2 فکر نمیکنم تا یه ماه دیگه یا بیشتر تو بازار تهران بیاد چه برسه به شهرستان.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](rev2.0)_big.jpg
amd>intel
24-01-2010, 09:46
جای پاور کالر خیلی خالیه چون یکی از بهترین تولید کنندگان کارتهای ati هست .
trane2sfc
24-01-2010, 20:16
اگه یه کمی با این بازاری ها رفیق بشی اینو بهت می گن که جنس اصلی و تقلبی وجود نداره!(مگر محدود اجناسی که قاچاقی وارد می شوند و سه برابر قیمت دارن)همش یا چینیه یا سنگاپوری!هیچ کشور دیگه ای به ایران جنس نمی ده!
پس فقط بپا دست دوم نباشه!
اگه کسی قطعه نو ساخت ژاپن داشت منو خبر کنه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.