ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال راجع به مینی لپ تاپ

nima_pw
23-01-2010, 20:49
سلام دوستان

من قصد خرید مینی لپ تاپ دارم. یعنی فقط میخوام مینی بخرم و اگه نشه، چیز دیگه ای نمیگیرم.
فقط میخواستم بدونم از نظر نصب برنامه چطوره.
میدونم به اندازه لپ تاپ های بزرگ نمیشه روش حساب کرد، اما میخوام یه خورده دقیق تر بدونم.
قابلیت نصب برنامه روشون تا چه حده؟ مثلا من میتونم نرم افزار های رشته مکانیک روش نصب کنم؟
انتخابم دل مینی 10 هستش.
ممنون میشم عزیزانی که تجربه کار با مینی لپ تاپ رو داشتن راهنمایی کنند.

Pami
24-01-2010, 03:24
اولا این که انتخاب netbook به عنوان جایگزین اصلی کامپیوتر شما کار اشتباهی هست ، یک نت بوک نمیتونه تمام کارهای شما رو برای کاربرد های اصلی ساپورت کنه مخصوصا برنامه های خاص و مهندسی رو
برای اینترنت و دیدن فیلم و آهنگ گوش دادن به نظر من بهترین انتخاب هست ولی کارهای بالا خیر
من روی نت بوک خودم برنامه های سنگین مثل Photoshop و Matlab و PSpice نصب کردم ولی نتیجه اصلا راضی کننده نیست
تمام نت بوک ها از پردازنده های اتم استفاده میکنند که برای اینکار طراحی نشدند .
ولی اگر قصد خرید دارید من پیشنهاد میکنم دل مینی نخرید ، به چند دلیل که قبلا گفتم مثل گرافیک بسیار ضعیف GMA 500 که بقیه نت بوک ها با داشتن GMA 950 بهتر عمل میکنند
کیفیت پایین مانیتور علی رغم LED بودن که واقعا در مقابل مدلهای اسوس و ایسر و سونی حرفی برای گفتن نداره
کیفیت پایین صدا + وب کم که جزو کاربردها و مشخصه های اصلی یک نت بوک هست
ارتقا نسبتا سخت این مدل هم یکی از نکات منفی هست که مثلا برای ارتقا رم شما باید کل کاور پشت دستگاه رو باز کنید

پیشنهاد میکنم از اسوس 1005 و 1008 و همینطور ایسر مدلهای aspire one رو ببینید و اگر بودجه بیشتری دارید سونی w ، برخی مدلهای msi هم خوب هستند و همینطور مدلهای ideapad از لنوو

برای اینکه بیشتر آشنا بشید در تالار بحث و تبادل نظر در تاپیک بررسی تخصصی یک Review از یک نت بوک هست میتونید بخونید