مشاهده نسخه کامل
: انتقال تصویر HD از کامپیوتر به تلویزیون
ardavan_2008
23-01-2010, 11:27
چند جا پرسیدم کسی جواب نداد امیدوترم اینجا جواب بگیرم:
مشکل من اینه که من می خوام از PCبه TVتصویر و صدا رو منتقل کنم وفیلمهای HDرو در TVنگاه کنم حالا چه طوری میتونم این کار رو انجام بدم؟
تلویزیون CRT هست که HDMIهم نمی خوره و همچنین HDTV1080iرو ساپورت میکنه
(دنبال DVIبه کامپوننت هم گشتم اما پیدا نکردم)این هم عکسهای TVم هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون میشم کمک کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ardavan_2008
24-01-2010, 23:33
کسی جواب من ما رو نمیدونه؟
vafa1353
26-01-2010, 02:01
1- استفاده از کابل S-Video
۲- استفاده از کابل VGA
۳- استفاده از کابل DVI
4- استفاده از مبدل (Scan Converter)
استفاده از مبدل (Scan Converter )
استفاده از مبدل (Scan Converter ) : مبدل هایی وجود دارد که این قابلیت را دارا می باشد که اتصال VGA را تبدیل به S-Video می کند . همچنین مبدل هایی وجود دارد که جروجی کابل VGA کارت گرافیک را به کامپوننت ( Component ) تبدیل می کنند . حال مبدل VGA به کامپوننت چه حسنی دارد ؟؟ خیلی از تلویزیون ها که از نوع HDTV نمی باشند امکان اتصال مستقیم با استفاده از کابل VGA در آنها وجود ندارد و این گونه تلویزیون ها فقط دارای ورودی ها S-Video و کامپوننت ( Component ) می باشند و خیلی ها تصور می کنند در این گونه تلویزیون ها فقط از طریق S-Video امکان اتصال کامپیوتر به تلویزیون وجود دارد در حالیکه به راحتی با استفاده از مبدل VGA به کامپوننت می توان از کیفیت بالاتری بهره برد زیرا کیفیت کامپوننت به مراتب بالاتر از S-Video می باشد . در تصویر زیر به راحتی می توانید پائین بودن کیفیت S-Video در مقایسه با کامپوننت را مشاهده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] apter.jpg
برای اتصال تلویزیونهای VCR به کامپویتر هم می تونید از Video Capture Adapter ها استفاده کنید (تصویر زیر):
ویا می تونید از تبدیل S-Video به Composite استفاده کنید.
اینم یک سری اطلاعات دیگه راجب ورودی های تصویری:
تعداد و نوع ورودی های تصویری مشخص می کند که چه دستگاه هایی را می توانید به تلویزیون خود وصل کنید.
▪ Composite Video: این نوع ورودی پایین ترین کیفیت و وسیع ترین سازگاری را دارد. تمام دستگاه هایی که خروجی ویدئو دارند به این خروجی نیز مجهز هستند. اتصال از طریق یک کابل موازی ۷۲ اهمی بین خروجی های RCA ایجاد می شود.
▪ S- Video: این خروجی کیفت بهتری نسبت به Video Composite ها دارد و اغلب دستگاه های ویدئویی به غیر از VCR های استاندارد اکنون به خروجی های S-Video مجهزند. اتصال از طریق کابل های مخصوص و سوکت های چند پین ایجاد می شود.
ardavan_2008
26-01-2010, 15:19
اما فقط DVIکیفیت HDرو با حدا کثر کیفیت منتقل میکنه که اون هم به کامپوننتش جایی نیست راه دیگه ای نیست که با کمترین هزینه و بالاترین کیفیت به TVهای غیر ورودی HDMI منتقل کرد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.