مشاهده نسخه کامل
: مشکل کوچک در کارت صدا(کمک فوری)
arash w8100
23-01-2010, 11:02
سلام.بعداز نصب ویندوز کارت صدا رو نصب میکنم و کارت صدام به خوبی نصب میشه و مشکلی ندارم.
فقط در device manager در قسمت sound به غیر از realtek بقیه درایوهای صدا رو location آن ها رو unknown مینویسه. و من نمیتونم audio codect یا legacy audio drevers رو غیر فعال کنم (برای اجرای بعضی از بازیها باید اینا رو غیرفعال کرد)و update رو میزنم و سیدی درایو صدا رو میزارم اونا رو نمیشناسه و نصب نمیکنه
جالب اینجاست که قدیما میتونستم اینا رو غیر فعال کنم و ویندوزم هم همون ویندوزی هست که قدیما نصب کرده بودم.از دوستان لطف کنند و راهنمایی کنند.
Mohammad King
23-01-2010, 11:11
سلام
کارت صدا را پاک کن و دوباره نصب کن.
arash w8100
23-01-2010, 14:28
این کار رو کردم ولی نشد حتی 4 بار ویندوز عوض کردم و دوباره درایو صدا رو نصب کردم.لطفا راهنمایی کنید.الان نمیتونم بعضی لز بازی ها رو اجرا کنم. در قسمت device manager و sound فقط realtek رو میشه unistal کرد بقیه رو فقط میشه update کرد روش پاک کردن کارت صدام درسته؟
یا روش دیگه ای برای پاک کردن کارت صدا وجود داره؟آخه با این روش فقط realtek پاک میشه بقیه پاک نمیشن.اگه می شد audio codect یا legacy audio drevers رو آپدیت کنم مشکلم حل مشد!ولی متاسفانه از روی سیدی خود کارت صدا هم نمیشناسه!
arash w8100
23-01-2010, 14:34
شاید درایو صدام مشکل داره آخه وقتی در device manager بر روی audio codect یا legacy audio drevers راست کلیک آپدیت میکنم اونا رو نمیشناسه ولی فقط realtek رو میشناسه.
اینم مدل مادربرد من
giga EP41-ud3l
میشه برام درایو صدام واسه دانلود قرار دهید هر چی گشتم پیدا نکردم.
شاید درایو صدام مشکل داره آخه وقتی در device manager بر روی audio codect یا legacy audio drevers راست کلیک آپدیت میکنم اونا رو نمیشناسه ولی فقط realtek رو میشناسه.
اینم مدل مادربرد من
giga EP41-ud3l
میشه برام درایو صدام واسه دانلود قرار دهید هر چی گشتم پیدا نکردم.
سلام
درخواست درايور هاي سخت افزاري ؛ ارايه جديـــــد ترين درايــور هاي قطعات سخت افزاري
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید :40:
arash w8100
23-01-2010, 19:16
کارت صدا رو درست حذف میکنم یا راه حل دیگری هم داره؟
arash w8100
24-01-2010, 00:14
از اينجا درايو كارت صدا رو دانلود كردم
و بعد نصب كردم به خوبي نصب شد و مشكلي از نظر نبود صدا ندارم فقط همان طور كه گفتم audio codect يا legacy audio drevers رو نميتونم غير فعال كنم لطفا راهنمايي كنيد
از اينجا درايو كارت صدا رو دانلود كردم
و بعد نصب كردم به خوبي نصب شد و مشكلي از نظر نبود صدا ندارم فقط همان طور كه گفتم audio codect يا legacy audio drevers رو نميتونم غير فعال كنم لطفا راهنمايي كنيد
سلام
چرا نمیتونید ؟
مشکلش چیه ؟
روش کلیک راست کنید و Disable کنید.
موفق باشید :40:
arash w8100
26-01-2010, 16:21
آخه تو قسمت راست کلیک disable نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.