ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپتاپ با کیفیت lcd بالا قدرت متوسط

MAXXX
23-01-2010, 00:26
سلام
یه لپتاپ میخام که باهاش کاری غیر از اینترنت ندارم
نه بازی نه کاره نرم افزاری سنگین دیگه
فقط مهمترین فاکتور برای من lcd که میخام کیفیت بالایی داشته باشه
حدود 1 میلیون میتونم هزینه کنم
البته همه میگن که سونی بهترین کیفیت رو داره ولی اینطوری که به من گفتن مدل ها آشغال , برگشتی , تقلبی و..... sony توبازار ایران خیلی زیاده
ممنون

sastwhc
23-01-2010, 00:49
sony CW سری خوبیه و تویه همین قیمتاست

kiuq
23-01-2010, 01:20
سلام
البته همه میگن که سونی بهترین کیفیت رو داره ولی اینطوری که به من گفتن مدل ها آشغال , برگشتی , تقلبی و..... sony توبازار ایران خیلی زیاده
ممنون

مدل سونی CW که گفته شد خوبه.
میتونی ایسر جدید هم بگیری.
در مورد تقلبی که گفتید واسه اینکه خیالتون راحت باشه با یه گارانتی معتبر بگیرین ...
حرف مردم رو هم زیاد گوش نده.!!!

MAXXX
23-01-2010, 06:28
سلام
والله حرف مردم که هیچی داشتم تو روزنامه مدل های لپتاپ که برگشتی کشور های دیگه هستن و تو ایران به فروش میرسیدن رو
میخوندم 70 درصد سونی بودن
گارانتی ایران رهجو چجوره ؟

mohsenfhm
23-01-2010, 08:05
سلام
والله حرف مردم که هیچی داشتم تو روزنامه مدل های لپتاپ که برگشتی کشور های دیگه هستن و تو ایران به فروش میرسیدن رو
میخوندم 70 درصد سونی بودن
گارانتی ایران رهجو چجوره ؟

ايران رهجو بهترين گارانتي براي لپ تاپهاي سونيه . اين مدلهاي برگشتي هم شايعه است .اگر هم باشه ديگه 70 درصد نيست . براي شما بهترين انتخاب سري cw سوينه . فقط يك نصيحت هر چي مي خريد بخريد ولي ايسر و اچ پي نخريد.

sastwhc
23-01-2010, 08:37
ايران رهجو بهترين گارانتي براي لپ تاپهاي سونيه . اين مدلهاي برگشتي هم شايعه است .اگر هم باشه ديگه 70 درصد نيست . براي شما بهترين انتخاب سري cw سوينه . فقط يك نصيحت هر چي مي خريد بخريد ولي ايسر و اچ پي نخريد.

علت خاصی داره؟لطفا توضیح بدید

mohsenfhm
23-01-2010, 10:13
علت خاصی داره؟لطفا توضیح بدید

تو همین تایپیک ها خوب نگاه کنید می بینید تعداد زیادی از دوستان از گرمای وحشتناک hp شکایت داشتند و سوختن گرافیک های hp و گزگز کردن اسپیکرهای hp بخصوص مدل 2020 یکی دیگه از مشکلاتشه . به نظر من حرف اول h منظور (heat یعنی گرما ) است.

rasainia
23-01-2010, 11:30
سلام - دوست عزيز , به قول دوستان , زياد حرف ديگران رو باور نكن - من هم به شما Sony CW رو پيشنهاد ميكنم - من خودم تازگي ها مدل CW 1LFX رو خريدم به قيمت 1240000 تومان با گارنتي يك ساله = البته شما ميتوني مدل CW 14FX رو تهيه كني كه قيمتش با گارنتي يك سال حدود 1000000 تومان است - - - به نظر من , باز هم تحقيق كن و عجله نكن ...... :5: :46:

mohsenfhm
23-01-2010, 11:45
سلام - دوست عزيز , به قول دوستان , زياد حرف ديگران رو باور نكن - من هم به شما Sony CW رو پيشنهاد ميكنم - من خودم تازگي ها مدل CW 1LFX رو خريدم به قيمت 1240000 تومان با گارنتي يك ساله = البته شما ميتوني مدل CW 14FX رو تهيه كني كه قيمتش با گارنتي يك سال حدود 1000000 تومان است - - - به نظر من , باز هم تحقيق كن و عجله نكن ...... :5: :46:

بازم سلام . این مدل CW 1LFX با گارانتی امرتات 1210000 تومان است که با گارانتی های متفرقه ارزونتر هم می تونید پیدا کنید .

Mohamad.r620
23-01-2010, 17:16
فقط يك نصيحت هر چي مي خريد بخريد ولي ايسر و اچ پي نخريددلیلتون رو برای ایسر نگفتید ، چرا ایسر نخرن؟

mohsenfhm
23-01-2010, 22:45
دلیلتون رو برای ایسر نگفتید ، چرا ایسر نخرن؟

ايسر هم بخاطر عمر قطعات كم و ضعف مونتاژ و به روز نبودن تكنولوژي پيشنهاد نمي شه . برند هاي مثل ايسر هيچ وقت نمي تونن با برندهايي مثل اپل . سوني . دل و ايسوس رقابت كنن.

Mohamad.r620
24-01-2010, 02:39
ايسر هم بخاطر عمر قطعات كم و ضعف مونتاژ کی اینارو گفته ؟ یه سر به تاپیک ایسر بزنید نظر کسایی رو که ایسر دارن بپرسید ، ببینید عمر قطعاتش چطوره ، متاسفانه تو ایران جا افتاده که همه میرن طرف سه برند Dell و Sony و HP بعد واسه خودشون نظر میدن که برند ایسر بده ، آمار فروش ایسر در دنیا مخصوصا آمریکا و کانادا نشون میده که ایسر جزء بهترین و محبوبترین برندهاست.

به روز نبودن تكنولوژي مدلهای ایسر همه به آخرین تکنولوژیهای روز لپ تاپ مجهز هستند ، میگید نه ، مدلهای Aspire 8940 , Aspire 8942 , Aspire 5942 , Aspire7738 , Aspire 8942 و ... رو تو اینترنت یه Search بزنید خودتون متوجه میشید

biostar
24-01-2010, 12:41
سلام
ممنون

این که می گن تقلبی که اصلا تقلبی نداریم.
در مورد بقیه ی موارد هم اگر با دلیل و مدرک حرف می زنن به حرفشون توجه کنید و در غیر این صورت اهمیتی به این حرف ها ندین!
پس اگر میگید شغال , برگشتی , تقلبیلطف کنید دلیل قانع کننده ای بیارید.

اگر به کیفیت LCD اهمیت می دهید ،
و وزن دستگاه برای شما اصلا مهم نیست.
سری AW بهترین انتخاب برای شماست.

و بعد از اون سری FW کیفیت صفحه نمایش خوبی برای بازی و فیلم داره.
مدلی مثل :FW 590 F2B

و در نهایت سری CW که دوستان معرفی کردند.

رزولیشن صفحه نمایش و اندازه ی صفحه نمایش از جمله مهم ترین فاکتور های داشتن یک LCD مناسب جهت بازی و تماشای فیلم هست.

mohsenfhm
24-01-2010, 14:52
کی اینارو گفته ؟ یه سر به تاپیک ایسر بزنید نظر کسایی رو که ایسر دارن بپرسید ، ببینید عمر قطعاتش چطوره ، متاسفانه تو ایران جا افتاده که همه میرن طرف سه برند Dell و Sony و HP بعد واسه خودشون نظر میدن که برند ایسر بده ، آمار فروش ایسر در دنیا مخصوصا آمریکا و کانادا نشون میده که ایسر جزء بهترین و محبوبترین برندهاست.
مدلهای ایسر همه به آخرین تکنولوژیهای روز لپ تاپ مجهز هستند ، میگید نه ، مدلهای Aspire 8940 , Aspire 8942 , Aspire 5942 , Aspire7738 , Aspire 8942 و ... رو تو اینترنت یه Search بزنید خودتون متوجه میشید

بهتره يه نگاه به اين نمودار بندازيد . اين نمودار حرف هاي زيادي براي گفتن داره :10:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iman_yakoza
24-01-2010, 15:34
به نظر من این نمودار درسته :21::27:
<image>
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
<image/>

biostar
24-01-2010, 20:42
ایسر فروش خوبی داره و دلیل اصلی فروش بالا هم فیمت محصولات این شرکت هست.