PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد یادگیری 3d max

makhmal khan
22-01-2010, 15:27
سلام به همگی:46:
من می خوام 3d max رو از صفر یاد بگیرم می خواستم راهنماییم کنین چطوری شروع کنم.:42:
کتاب خوبه یا سی دی آموزشی؟
بیشتر واسه ساخت ماشین و انسان در بازی ها می خوام

hadi665
22-01-2010, 15:40
سلام

خوب اولین چیزی که نیازه علاقست
آخه بدون علاقه وقتی به سختی های یادگیری میرسید ولش میکنید !

اما در صورتی که علاقه دارید من سی دی آموزشیو پیشنهاد میکنم چون به صورت تصویری مباحثو آموزش میده

makhmal khan
22-01-2010, 15:41
اما در صورتی که علاقه دارید من سی دی آموزشیو پیشنهاد میکنم چون به صورت تصویری مباحثو آموزش میده
می شه بگی کدوم شرکت بهتره؟

hadi665
22-01-2010, 16:23
خوب اینو دیگه نمیدونم !

چون برای مقدماتی و برای شروع هست بهتون پیشنهاد میکنم برید دنبال یه آموزش مقدماتی
گمونم توی مقدمات مکس خیلی از شرکتا یه سان عمل کردن

makhmal khan
22-01-2010, 16:33
ممنون از شما

کسی دیگه نظری نداره؟

HOMAYOON.F
22-01-2010, 17:07
خب، هادی جان که همه چی رو گفت و بجا هم گفت...
فقط واسه شروع به نظر من میتونی با کتاب شروع کنی و در کنارش این آموزشای ویدئویی شرکتای داخلی میتونن مفید باشن.
بعد از اینکه یه خورده راه افتادی دی وی دی های فروشگاه همینجا به کارت میان. و سوالهایی که همینجا میپرسی و دوستان جواب میدن.
امیدوارم موفق بشی...

aminrafael3
22-01-2010, 18:36
من هم خیلی علاقه دارم ولی به نظرتون مایا رو انتخاب کنم یا مکس رو ممنون

pclord
22-01-2010, 22:54
سلام به همه ی دوستان عزیز

سلام به همگی:46:
من می خوام 3d max رو از صفر یاد بگیرم می خواستم راهنماییم کنین چطوری شروع کنم.:42:
کتاب خوبه یا سی دی آموزشی؟
بیشتر واسه ساخت ماشین و انسان در بازی ها می خوام

اول یه سری به این تایپیک بزن،و کتابی که اونجا معرفی کردم رو بگیرید،بعد هم همه ی آموزشها فروشگاه رو بگیر،اگه هم خواستی یکی رو بگیری Digital Tutors رو بگیر.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینجا هم آموزش های خوبی میتونی پیدا کنی:

من هم خیلی علاقه دارم ولی به نظرتون مایا رو انتخاب کنم یا مکس رو ممنون
راجع به این موضوع زیاد بحث شده و به هیچ جا هم نرسیده،با هر کدوم راحت تر و بیشتر ازش خوشت میاد کار کن،هر دو خوبی ها و بدی ها خودشونو دارن،و هر کاری با مایا بسازی همون کار رو میشه با تری دی مکس هم ساخت،من خودم اول با مایا شروع کردم،بعد از چند ماه مایا رو ها کردم و مکس رو شروع کردم،اما حالا دوباره میخوام به مایا برگردم،و ادامه بدم،کلا دلم میخواد هم مایا و هم تری دی مکس و هم چند تای دیگه مثل هودینی(Hudini) یا زیبراش(ZBrush) رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم،شما هم اگه بخواین حرفه ای باشین باید بتونین با هر نرم افزا سه بعدی کار کنید،فعلا با هر کدوم راحتی شروع کن و به مرور زمان کسترشش بده و برنامه های دیگه رو یاد بگیر.
موفق باشید.

mahyarSAMSUNG
23-01-2010, 17:09
آموزش کشیدن ماشین توی تری دی مکس کجاست من پیدا نکردم .

pclord
23-01-2010, 23:06
آموزش کشیدن ماشین توی تری دی مکس کجاست من پیدا نکردم .

اینجا پیدا میشه