مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید سیستم(فقط کیس)تا 400 تومن
amin n & i series
22-01-2010, 13:03
سلام به تمامی دوستان
من قصد دارم یه کیس بخرم
میخواستم بدونم چه نوع سیستمی میشه بست
از اونجایی که لب تاپ هم دارم این سیستم رو بیشتر برای بازی میخوام
دوست دارم کارت گرافیکش ati یا nvidia باشه(اگه 1 گیگ باشه که محشر میشه)
هاردش هم حداقل 300 گیگ باشه
رمش هم اگه بشه زیر 3 نباشه
وایرلس هم داشته باشه
پول هم بیشتر از 400 تومن ندارم (نهایتا 420 تومن ته تهش)
شما دوستان چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید که بعدا هم قابل ارتقا باشه؟؟؟
راستی مانیتور 15 16 اینچ با حداقل قیمت چی هست(چه ال سی دی و چه معمولی ها)
:10::10:
cdcenter
22-01-2010, 13:08
سلام به تمامی دوستان
من قصد دارم یه کیس بخرم
میخواستم بدونم چه نوع سیستمی میشه بست
از اونجایی که لب تاپ هم دارم این سیستم رو بیشتر برای بازی میخوام
دوست دارم کارت گرافیکش ati یا nvidia باشه
هاردش هم حداقل 300 گیگ باشه
رمش هم اگه بشه زیر 3 نباشه
وایرلس هم داشته باشه
پول هم بیشتر از 400 تومن ندارم (نهایتا 420 تومن ته تهش)
شما دوستان چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید که بعدا هم قابل ارتقا باشه؟؟؟
راستی مانیتور 15 16 اینچ با حداقل قیمت چی هست(چه ال سی دی و چه معمولی ها)
:10::10:
اگر سیستم را فقط برای بازی میخواهید پیشنهاد میکنم یک کنسول بازی خریداری کنید . و با خیال آسوده و کیفیت بالا جدیدترین بازیها را نصب کنید و لذت ببرید .
شما بهترین کیس هم جمع کنی 1 سال نشده باید برای بازی ارتفا بدید .
در ضمن کارت گرافیکی که 1 سال به شما حال بده زیر 300 نیست .
امير موسر
22-01-2010, 13:19
با نظر دوستمون موافقم با این بودجه کمی که دارید برای بازی بهتره به کنسول فکر کنی !
amin n & i series
22-01-2010, 13:27
ممنون دوستان
ولی من به سیستم احتیاج دارم.
کنسول بازی بدردم نمیخوره
در کنار بازی کارهای دیگه با کامپیوتر میکنم
تا 1 سال دیگه هم خدا کریمه . ایشالا پول گیرم میاد و یه سیستم دیگه میبندم
حالا اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم:10:
امير موسر
22-01-2010, 13:40
پیشنهاد من :
CPU : AMD ATHLON II X3 425 : 78.000
MAIN : ASROCK M3A 770DE : 80.000
RAM : 2GIG 1333 KINGMAX : 50.000
VGA : GT240 ASUS 1GIG DDR3 : 90.000
POWER : GREEN 380A : 30.000
CASE : GREEN TOLIP : 28.000
DVRW : LITEON 24X : 28.000
HDD : MAXTOR DIAMONDMAX23 500 : 38.000
ALL : 422.000
amin n & i series
22-01-2010, 13:44
دستت درد نکنه امیر خان
اگه پیشنهاد های دیگه هم دارید ممنون میشم بفرمایید:10:
KING_DESIGNER
22-01-2010, 13:49
اگه 50 تومن بزاری روی پولت میتونی لیست زیر رو ببندی : تا سال دیگه هم جواب میده که سال دیگه باید بری کارت گرافیک بخری
الان فقط میتونی با جزییات پایین بوسیله گرافیک آنبردش بازی کنی ضمنا این فقط یه کیس هست !! برای مونیتور بازم باید پول بزاری !
مانیتور دست دوم لامپی !!! CRT حدود 50- 60 تومن هست البته دست دوم ولی فلترون برای ال سی دی هم حدود 110 تومن میتونی 17 اینچ پیدا کنی البته بازم دست دوم !
main giga 785=120$
cpu : amd 630 x4=110$
ram: 4 gig 1333 DDR3 elexier=80$
HDD samsung F3 500GB=50$
DVD R-w liteon 30$
case viera 15$
power 535 green 50$
all=455
نکته : سی پی یو 4 هسته ای هست که تا چندسال دیگه به دردت میخوره چون برنامه هاآینده قراره با این نوع سی پی یو ساپورت بشن و هروقت 6 هسته ای ها اومدن با یه آپدیت بایاس ساده میتونی از 6هسته ای رو هم روی این سیستم نصب کنی ! پس میبینی که در آینده هم نیازی به تعویض مادربورد نداری
مادربوردت گیگا است که بدک نیست و در ضمن 3 سال گارانتی داره گرافیک روی این سیستم 4200 هست با شیدر ( سایه زن ) ورژن 4.1 که میتونی با جزییات پاین و رزولیشن 800-600 و یا 024-768 بازی کنی که بازم خوبه بدک نیست !
رم هم برات DDR 3 در نظر گرفتم که جدیده و میتونی تا 1600 اورش کنی ضمن این که 4 گیگ هم هست و برای آینده به مشکل نمیخوری
هارد هم 500 گیگ هست که کفاف میده و در ضمن سریعترین هارد بازار همین سامسونگه اگه نبود SEAGate 7200 رو با همین حجم 500 تهیه کنید قیمتش یکیه
رایترش هم که عالیه
فقط کیس بیریخته :31::31: که اگه 15 تومن بزارید کیس خوشگل ZEST از گرین رو میتونین تهیه کنین ! و یا هرچی که میخواید چون کیس یه چیز سلیقه ایه دیگه دست خودتونه
پاور هم یه مقدار بالاتر گرفتم که فردا اگه کارتهای رده 5 رو روی این سیستم نصب کردید به مشکل نخورید البته لب تا لبه ولی خوب اگه آور نمیکنید فکر کنم کافی باشه :31:
amin n & i series
22-01-2010, 14:33
اگه 50 تومن بزاری روی پولت میتونی لیست زیر رو ببندی : تا سال دیگه هم جواب میده که سال دیگه باید بری کارت گرافیک بخری
الان فقط میتونی با جزییات پایین بوسیله گرافیک آنبردش بازی کنی ضمنا این فقط یه کیس هست !! برای مونیتور بازم باید پول بزاری !
مانیتور دست دوم لامپی !!! CRT حدود 50- 60 تومن هست البته دست دوم ولی فلترون برای ال سی دی هم حدود 110 تومن میتونی 17 اینچ پیدا کنی البته بازم دست دوم !
main giga 785=120$
cpu : amd 630 x4=110$
ram: 4 gig 1333 DDR3 elexier=80$
HDD samsung F3 500GB=50$
DVD R-w liteon 30$
case viera 15$
power 535 green 50$
all=455
نکته : سی پی یو 4 هسته ای هست که تا چندسال دیگه به دردت میخوره چون برنامه هاآینده قراره با این نوع سی پی یو ساپورت بشن و هروقت 6 هسته ای ها اومدن با یه آپدیت بایاس ساده میتونی از 6هسته ای رو هم روی این سیستم نصب کنی ! پس میبینی که در آینده هم نیازی به تعویض مادربورد نداری
مادربوردت گیگا است که بدک نیست و در ضمن 3 سال گارانتی داره گرافیک روی این سیستم 4200 هست با شیدر ( سایه زن ) ورژن 4.1 که میتونی با جزییات پاین و رزولیشن 800-600 و یا 024-768 بازی کنی که بازم خوبه بدک نیست !
رم هم برات DDR 3 در نظر گرفتم که جدیده و میتونی تا 1600 اورش کنی ضمن این که 4 گیگ هم هست و برای آینده به مشکل نمیخوری
هارد هم 500 گیگ هست که کفاف میده و در ضمن سریعترین هارد بازار همین سامسونگه اگه نبود SEAGate 7200 رو با همین حجم 500 تهیه کنید قیمتش یکیه
رایترش هم که عالیه
فقط کیس بیریخته :31::31: که اگه 15 تومن بزارید کیس خوشگل ZEST از گرین رو میتونین تهیه کنین ! و یا هرچی که میخواید چون کیس یه چیز سلیقه ایه دیگه دست خودتونه
پاور هم یه مقدار بالاتر گرفتم که فردا اگه کارتهای رده 5 رو روی این سیستم نصب کردید به مشکل نخورید البته لب تا لبه ولی خوب اگه آور نمیکنید فکر کنم کافی باشه :31:
ممنون
حالا که فکرش کردم دیدم میتونم تا 480 تومن هم بودجه تهیه کنم
سیستمی که گفتید خوب بود ولی با کارت گرافیکش زیاد حال نکردم
میگم کارت گرافیک ati4650 یا 4670 چطور هستن؟قیمتشون چنده
نمیشه رم رو کرد3گیگ و هارد هم کرد 250 یا 300 ولی در عوض کارت گرافیک بهتری جایگزین کرد؟؟؟؟
:10::40:
کارت گرافیک ati4650 یا 4670 چطور هستن؟
براي بازي ضعيفه
KING_DESIGNER
22-01-2010, 15:02
به ترتیب جواب میدم !
اگه از اول میگفتی 480 به کل قضیه فرق میکرد !
اگه 4670 بندازی روی این سیستم که خوبه ولی قیمتش رو توجه کن 70 به بالاست و بستگی به بردش داره ! مثلا 4670 با برد ایسوز یه قیمت داره با برد سافایر یه قیمت دیگه ! که بهترین برد بازار همین ایسوز هست به قیمت 100 تومن و موری یک گیگ که اگه بتونی 512 گیر بیاری از 1 گیگ بهتره !
ولی پیشنهاد من با همون انبرد برای 6ماه سر کن یه خورده پولت رو بیشتر کن ! و سری 5 رو بگیر که DIRECTX 11 رو ساپورت میکنن و قیمت این کارتها الان حدود 200 تومن هست که بعد از عید میشه حدود 170-180 تومن تا اون موقع هم یه خورده پس انداز کن پولش در میاد و اصل خرید جنس هم همون حول و حوش تابستون هست که قیمتها یه خورده پایینتره نسبت به مواقع دیگه سال
اینجوری بهتره پولت رو هم دور نمیریزی فقط 3 ماه باید با این کارت گرافیک آنبرد بسازی ! وگرنه الان یه 4670 میتونی بخری که تا سال دیگه هم باید بندازیش اشغالدونی ! نهایتش هم ازت بخرن 50 بیشتر مایه نمیدن ! خود دانی !
در مورد رم کلا رمها در حالت دوال DUAL خوب جواب میدند و کاراییشون بالاتر میره حالت دوال چنل هم چیزی نیست جز وقتی که شما رمها رو زوج ببندی مثلا 4 گیگ 6 گیگ 8 گیگ !!!! ولی ویندوز XP فقط تا 3 گیگ رو میشناسه مشکل اینجاست ! که شما میتونی ویندوز 7 نصب کنی و برنامه های ویندوز XP رو در حالت XP mode اجرا کنی مثل همون حالتی که در ویندوز XP برنامه های ویندوز 98 رو اجرا میکنیم !
احتمالا میخوای توی ویندوز XP بازی کنی و میترسی که یک گیگ از رم شما رو ویندوز XP شناسایی نکنه و در واقع 4 گیگت حروم بشه ولی من به شما میگم که شما میتونی توی ویندوز 7 بازی کنی و از قابلیت XP MODE استفاده کنی و برای همیشه با ویندوزهای دهه قبل خداحافظی کنی.
بعد هم با توجه به قیمت هارد بهت میگم هاردهای 320 قیمتشون 35 تومن و 40 تومنه !! که انتخاب عاقلانه اینه که شما از خیر 10 تومن بگذری و بزاری روی همین 30-40 تومن و یه هارد با ظرفیت دو برابر بگیری مثلا همین 500 گیگ سامسونگ رو بگیری که سریعترین هارد بازار هم هستش و توی بنچمارکهای مختلف رده اول رو کسب کرده !
ضمنا شما امروز رو نگاه نکن فردا سیستم بلوریbluray میاد و همین مقدار هارد هم برایت کافی نیست
اون موقع رو میخوای چیکار کنی ؟:31: پس انتخاب عاقلانه اینه که از 10 تومن کم نکنی
در ضمن من با کلی صرفه جوی این سیستم رو معرفی کردم
بهترین مادربورد در حال حاضر هم با این چیپست همین گیگا هستش سراغ مارکهای دیگه نری بهتره . ضمنا مادربورد با چیپست 770 باید گرافیک برایش تهیه کنی چون خودش گرافیک نداره ولی این مادربورد با این قیمت و یک گرافیک اضافه خوبه
در ضمن یه مدل هم با همین چیپست هست و با همین قیمت که ساید پورت مموری داره !
ساید پورت مموری چیه ؟ یه مموری اضافی روی مادربورد نصب کردند که 128 مگ ظرفیت داره و میتونه جداگونه گرافیک رو ساپورت کنه و به اضافه این که خود گرافیکش هم 512 هست که 128 + 512 میشه و در واقع گرافیکت نزدیک یک گیگ میشه !!! که این در نوع خودش عالیه ! فقط دقت کن که این قبالیت ساید پورت رو نوشته باشه !side port memory:46:
ولی بازم با این وجود باید در 800-600 بازی کنی و تا 1024-768 هم ساپورت میکنه .... اگر هم که دوست نداری صبرکنی کارتهای رده 5000 رو بگیری که همون 4670 گزینه خوبی هستش ولی خریدش الان فکر نکنم عاقلانه باشه دقت کن همین 4670 با رم DDR3 به بالا باشه
سئوالی بود در خدمتم
panther99
22-01-2010, 15:35
روی مادر برد دقت کن . ایسوز ، گیگا یا MSI که جزو بهترینها هستن . بهتره مادر بردت از همینها باشن با ساپورت CPU چهار هسته ای .
منم یه سوال دارم . مادر بردهای الان پورت IDE رو ساپورت میکنن ( برای DVD رایتر و هارد )؟؟؟؟
چون راستش DVD رایتر و هاردم IDE هستن میخوام ببینم اونهارو میشه رو سیستم جدید انداخت ؟؟؟؟ البته بدون نیاز به تبدیل و اینجور چیزا !!
اگه بشه که خیلی خوبه چون حدودا 80 تومن صرفه جویی میشه !!!
KING_DESIGNER
22-01-2010, 15:51
ایسوز که فعلا تعطیله :31: چون چیپستهای سری 770 و 785 وارد نشده و الان چندتا مدل داره که یه مدل ارزونش m4a78te که DDR3 داره و چیپست 790 داره که اون هم مزخرف از اب در اومده
MSI هم کمیاب شده بهتره هم دنبالش نگردی عمر و جوونیتو صرف گشتن نکن :31:
پس می مونه گیگا و ازراک که نسبت به قیمت گیگا بهتره ولی کسی خواست ازراک هم بگیره مانعی نداره مادربوردهای ازراک با چیپست 785 بد از آب در نیومدند ولی کلا آدم ریسک نکنه بهتره !
پس چی باقی می مونه ! فقط گیگا ! اون هم اگه 3 سال گارانتی نداشت عمرا اسمشو نمیاوردم هرچند که ازراک هم گارانتی کلفتی مثل شاب پشتشه که همین مادربورد ابیت من رو این شرکت وارد میکرد واقعا ابیت عالی بود احتمال هم هست که ازراک بد نباشه ...سلیقه ها متفاوته
مادربوردهای الان یه پورت IDE بصورت زاپاس !!! برای همین موارد که گفتید دارند !
اگر دقت کنید کابلهای IDe سه تا فیش دارند یکی در ابتدا و یکی در وسط و نردیک به اولی و یکی هم در آخر که مجموعا سه تا میشه
دوتایی که نزدیک به هم هستند و مسافت کمتری نسبت به اخری دارند به ترتیب slave و master نامیده میشوند !
و از اولی برای درایو استفاده میشه و از دومی هم برای هارد دیسک
که برای استفاده در حالت دوبل یعنی هم هارد و هم درایو باید زحمت بکشید و یه دستی به جامپر پشت هارد و درایوتون بزنید که مچ بشوند وگرنه هم هارد و هم درایو به محض روشن شدن سیستم به کما میروند.
حالا پیشنهاد چیه ؟ از اونجایی که دوره مادربوردهایی که دوتا IDE داشتند گذشته شما باید نهایتا یک دیوایس به این کابل وصل کنید چرا ؟
وقتی که هارد رو به تنهایی میزنید از تمام پهنای باند این کابل استفاده میکنید و هارد به مراتب جای نفس کشیدن داره و همچنین سرعت هم بالاتر میره ولی وقتی که دی وی دی هم وصل کنید موفع کپی کردن دی وی دی ها به مشکل میخورید چون اطلاعات هارد و دی ودی با هم از یه درگاه عبور میکنند که کلی از سرعت رو میگیرند !
پس نهایتا یک نتیجه بیشتر نداریم
برای این مادربوردهایی که یک پورت IDE دارند بهتره که فقط از یک فیش Slave و یا مستر استفاده کنیم تا مشکل کمبود سرعت نداشته باشیم و ترجیحا یکی از دستگاها مثلا هارد رو با ساتا وصل کنیم چون در همه حال هارد ارجحیت داره نسبت به سی دی و شما میتونین دی وی دی ها و سی دی ها رو بوسیله IDE به مادروبرد وصل کنید واز طریق این پورت اونها رو به دستگاه معرفی کنید ..
علتش چیه ؟ چون هارد همیشه کارم یکنه و کمتر یپش میاد که شما سی دی رو در مدت طولانی در دستگاه بزارید ضمن این که
زیاد گذاشتند دی وی دی ها و استفاده ممتد از از درایو ممکنه اسیب برسونه بهترش اینه که اول فایلها رو کپی کنید و از توی هارد
محتوای کپی شده رو نگاه کنید و اینجوری کلی هم توی وقتتون صرفه جویی میشه
سئوالی بود در خدمتم:20:
amin n & i series
22-01-2010, 20:08
به ترتیب جواب میدم !
اگه از اول میگفتی 480 به کل قضیه فرق میکرد !
اگه 4670 بندازی روی این سیستم که خوبه ولی قیمتش رو توجه کن 70 به بالاست و بستگی به بردش داره ! مثلا 4670 با برد ایسوز یه قیمت داره با برد سافایر یه قیمت دیگه ! که بهترین برد بازار همین ایسوز هست به قیمت 100 تومن و موری یک گیگ که اگه بتونی 512 گیر بیاری از 1 گیگ بهتره !
ولی پیشنهاد من با همون انبرد برای 6ماه سر کن یه خورده پولت رو بیشتر کن ! و سری 5 رو بگیر که DIRECTX 11 رو ساپورت میکنن و قیمت این کارتها الان حدود 200 تومن هست که بعد از عید میشه حدود 170-180 تومن تا اون موقع هم یه خورده پس انداز کن پولش در میاد و اصل خرید جنس هم همون حول و حوش تابستون هست که قیمتها یه خورده پایینتره نسبت به مواقع دیگه سال
اینجوری بهتره پولت رو هم دور نمیریزی فقط 3 ماه باید با این کارت گرافیک آنبرد بسازی ! وگرنه الان یه 4670 میتونی بخری که تا سال دیگه هم باید بندازیش اشغالدونی ! نهایتش هم ازت بخرن 50 بیشتر مایه نمیدن ! خود دانی !
در مورد رم کلا رمها در حالت دوال DUAL خوب جواب میدند و کاراییشون بالاتر میره حالت دوال چنل هم چیزی نیست جز وقتی که شما رمها رو زوج ببندی مثلا 4 گیگ 6 گیگ 8 گیگ !!!! ولی ویندوز XP فقط تا 3 گیگ رو میشناسه مشکل اینجاست ! که شما میتونی ویندوز 7 نصب کنی و برنامه های ویندوز XP رو در حالت XP mode اجرا کنی مثل همون حالتی که در ویندوز XP برنامه های ویندوز 98 رو اجرا میکنیم !
احتمالا میخوای توی ویندوز XP بازی کنی و میترسی که یک گیگ از رم شما رو ویندوز XP شناسایی نکنه و در واقع 4 گیگت حروم بشه ولی من به شما میگم که شما میتونی توی ویندوز 7 بازی کنی و از قابلیت XP MODE استفاده کنی و برای همیشه با ویندوزهای دهه قبل خداحافظی کنی.
بعد هم با توجه به قیمت هارد بهت میگم هاردهای 320 قیمتشون 35 تومن و 40 تومنه !! که انتخاب عاقلانه اینه که شما از خیر 10 تومن بگذری و بزاری روی همین 30-40 تومن و یه هارد با ظرفیت دو برابر بگیری مثلا همین 500 گیگ سامسونگ رو بگیری که سریعترین هارد بازار هم هستش و توی بنچمارکهای مختلف رده اول رو کسب کرده !
ضمنا شما امروز رو نگاه نکن فردا سیستم بلوریbluray میاد و همین مقدار هارد هم برایت کافی نیست
اون موقع رو میخوای چیکار کنی ؟:31: پس انتخاب عاقلانه اینه که از 10 تومن کم نکنی
در ضمن من با کلی صرفه جوی این سیستم رو معرفی کردم
بهترین مادربورد در حال حاضر هم با این چیپست همین گیگا هستش سراغ مارکهای دیگه نری بهتره . ضمنا مادربورد با چیپست 770 باید گرافیک برایش تهیه کنی چون خودش گرافیک نداره ولی این مادربورد با این قیمت و یک گرافیک اضافه خوبه
در ضمن یه مدل هم با همین چیپست هست و با همین قیمت که ساید پورت مموری داره !
ساید پورت مموری چیه ؟ یه مموری اضافی روی مادربورد نصب کردند که 128 مگ ظرفیت داره و میتونه جداگونه گرافیک رو ساپورت کنه و به اضافه این که خود گرافیکش هم 512 هست که 128 + 512 میشه و در واقع گرافیکت نزدیک یک گیگ میشه !!! که این در نوع خودش عالیه ! فقط دقت کن که این قبالیت ساید پورت رو نوشته باشه !side port memory:46:
ولی بازم با این وجود باید در 800-600 بازی کنی و تا 1024-768 هم ساپورت میکنه .... اگر هم که دوست نداری صبرکنی کارتهای رده 5000 رو بگیری که همون 4670 گزینه خوبی هستش ولی خریدش الان فکر نکنم عاقلانه باشه دقت کن همین 4670 با رم DDR3 به بالا باشه
سئوالی بود در خدمتم
بابا دمت گرم
خیر ببینی.راهنماییات عالیه.دستت درد نکنه
:10:
حقیقتا من 2 تا لب تاب داشتم
یکیش که مال احد تیغ علی شاه هست.که فقط میره تو اینرنت(اونم به زوور)
یکیشم که به دلیل نیاز شدید مالی فروختمش 900 تومن
حالا مشکل مالیم حل شدتقریبا و میخوام یه سیستم بگیرم و بودجم هم دیگه به لب تاب درست حسابی نمیرسه
اون لب تابی رو که فروختم کارت گرافیکش ati 4650 1gb real بود
من باهاش call6 رو با رزلوشن 1280*720 بدون کوچکترین افت فریم انجام میدادم.یا evel5 رو به همین صورت
به همین خاطر گفتم 4650 خوبه یا نه.چون رو لب تابم خیلی خوب جواب میداد(البته رمش هم 4 گیگ بود)
حالا اگه بتونی یه کارت گرافیک با همین مزایا که رزلوشن 1280*720 رو راحت اجرا کنه ممنون میشم
اخه یه خورده 600*800 پایینه برا بازی
ببخشید که مدام سوال میپرسم و مزاحم میشم:40::10:
KING_DESIGNER
22-01-2010, 21:55
همون دیگه ! اجرا میکنه !! خیالت تخت:46:
در ضمن من همه این اطلاعات رو از بچه های اینجا گرفتم ولی باید ممنون دوستانی مثل nikan :11:و ESS1362 :11:و ultra , magdium:10:, امیر موسر عزیز:10: باشی که همه رو بدون هزینه یه مشاوره میفرستن و مجانی سیستمهای روز رو به همه معرفی میکنند تا هر روز جیب این کاسبهای کلاهبردار گشادتر نشه !!!:31: :46:
any way
خوب بریم سر اصل داستان !
عرض شود که :
بازی کرایسس که سنگین ترین موتور گرافیکی جهان رو داره با 1024-768 با این گرافیک انبرد اجرا میشه ! ولی جزییاتش رو کمتر باید بزنی دیگه کال 6 که چیزی نیست ! اون هم اجرا میکنه !!!! خیالت راحت .
میخوای امتحان کنی ؟ بهت میگم !
خوب منطقی اینه شما همین مادربورد رو بگیری اگه دیدی کفاف نمیده ( که میده !! ) میری گرافیک میخری و تازه گرافیکی هم که میخری برای 6 ماه دیگه است تا اون موقع چیزای جدیدتری اومده ضمنا میزان فریمی که برای دیدن فیلم بر روی مونیتور میبینین حدود 24 فریم هست که در سینما به 26 فریم میرسه بازم شما متوجه فریم زدن موقع تماشا نمیشید این خطای چشم انسان هستش که باعث دیدن فیلم بصورت پیوسته میشه ! خوب ؟ پس تا اینجا متوجه شدیم که چشم انسان از 24 فریم به بالا رو تشخیص میده و بیشتر از اون رو نمیتونه احساس کنه و در واقع اینجوری بگم 24 فریم با 60 فریم هیچ تفاوتی نمیکنه چون اون میزان دریافتی که باید گرفته بشه گرفته میشه و دیگه کاری نداره که چقدر فریم رد شده ! پس شما حداقل 24 فریم رو احتیاج داری
هرچقدر این ریمها رو به بالا بره متعاقبا قدرت پردازش و اعمال جزییات و ...هم بیشتر میشه که به کیفیت دیدن بازی کمک زیادی میکنه ! مثلا در مانیتورهای بزرگ و ... که اصلا به کار شما مربوط نمیشه !
بگذریم .
حالا با هم بنچمارکهای زیر رو میبینیم توجه کنید که تعداد فریمها در همین حدود 24 هستش و با رزولیشن 1024-768 که خودش شاهکاره البته این برای بازیهای سنگینی مثل کرایسس هست کال 6 که دیگه چیزی نیست ! و احتمال میدم حتی تا 1024-1280 هم برسه
((بین لینکهای زیر فاصله گذاشتم فاصله ها رو پاک کن ))
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید . tomshardware .com/reviews/amd-785g-chipset,2381-11.html
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید. tomshardware . com/reviews/amd-785g-chipset,2381-12.html
دیگه از این دلیل بالاتر ؟؟؟ حالا بازم بگو کارت گرافیک
البته من این نظریه رو رد نمیکنم که 4670 از 4200 قویتره !!! ولی با بودجه شما فعلا خرید گرافیک زیاد عاقلانه نیست چون سری 5000 فردا ارزون میشه میگی چرا صبر نکردم اونو بگیرم ! اینجوری ضرری هم نکردی قرار بوده مادربورد 770 بگیری ولی 20 تومن روش گذاشتی گرافیک انبرد دار گرفتی البته این تفاوت قیمت در مادربوردهای گیگا فقط ده تا هزارتومنیه :31: 770 حدود 110 تومنه که گرافیک نداره ولی 785 حدود 120 تومنه و گرافیک داره !:31: ضمنا سعی کن حتما ساید پورت مموری دارش رو بگیری که حافظه 128 جانبی داره و طبق بنچمارکها تاثیرش بیشتر بوده که من مدلاشو یادم نمیاد
باید بری توی سایت گیگا قدم بزنی میفهمی یه راهنمایی هم بکنم که توی مدلهای AMD ساپورت گیگا سوکت AM3 رو انتخاب میکنی و ببین توی مدلها 785 رو نوشته باشه هرچندتا بود انتخاب کن و ببین گدومش ساید پورت مموری داره همون رو انتخاب کن مدلش رو بنویس از بازار بگیر فرقی هم با بقیه مدلها نداره کلا توی اینتخاب مادربورد سعی کن این سه تا فاکتور رو داشته باشی
side port memory 128 MB
چیپستش 785 باشه
140 وات سی پی یو ساپورت باشه که اینو دیگه گنده زده روی کارتن مادروبرده ! !
DDR 3 با فرکانس 1333 و 1600 که عالیه !!
این 140 وات به دردت میخوره کجا ؟ فردا که سی پی یوهای 6 هسته ای بیاد معلوم نیست چکار میکنن اگه نتونن ولتاژ رو پایین بیارن مجبوری مادربوردت رو عوض کنی و مطابق میل AMD رفتار کنی و بری یه مادربورد برای 6 هسته ای بگیری البته این حرف من فقط یه دور اندیشیه کوچیکه و مستند نیست !!! ولی یه خورده باید عاقبت اندیشی کنی ! الان سری 965 AMd هست که 4 هسته ایه و تنها مدلی هست که 140 وات برق میخوره ! یه سری 125 وات همین AMd بیرون داده که هرکی گشته پیدا نکرده پس بالطبع باید بره مادربورد 140 واتی پیدا کنه ! خوب شما اگه این 140 رو الان بگیری فردا به مشکل نمیخوری !گفتم که فرق معامله همش 10 تومن بود ببین به کجا رسید :31:
ضمنا یه چزی بهت بگم این گیگا رو درسته که تبلیغشو کردم ولی مشکلات خودشو داره نمیخوام به دلت بد بندازم ولی من شخصا از این برند بیزارم ولی همه گرفتن :41::13:
اگه پیشنهااد واقعی خودمو میخوای MSI بهترینه و ایسوز که جفتشون کیمیا هستن و نیست توی بازار ولی اگه گیگا هم پیدا نکردی ( که هست خیالت راحت باشه ) چیزی نگیری سنگینتری!! و بزار بعد از عید که وارد کنند !
چون بقیه رو من استفاده نکردم و نمیدونم چه کیفیتی دارند ولی در همه حال بین بد و بدتر من گیگا رو انتخاب میکنم ولی اگه شما توی شیراز MSI با این چیپست دیدی درنگ نکن !!!:31: مدلهای MSI هم این دوتاست که جفتشون مثل همن ولی اولی بهتره ! ولی سایزش میکرو هست از این کوچیکها که به ترتیب مینویسم
msi 785 gm -e 65
msi 785g -e65
قیمتشون هم مثل گیگا هست کلا برندهای معروف ( گیگا و MSI .. ایسوز) همشون هم رده هم قیمت میزنن
پیشنهاد هم میکنم با ESS_1362 یه مشورتی بگیری چون همشهریت هم هست و مغازه های خوب رو بلده خودش هم که استاد ماست:11:
سئوالی بود در خدمتم............ .
amin n & i series
22-01-2010, 22:22
بابا افرين
بشدت رفتم تو تفكر:13:
واقعا ممنون كه با حوصله جواب منو ميدي
نميدونم جطور تشكر كنم
حالا فردا ميرم ببينم جي ميشه
ايشالا بتونم يه جيز بدرد بخوري بيدا كنم
فردا ميرم يه برس جو ميكنم دوباره مزاحم ميشم:10:
panther99
23-01-2010, 09:52
روی مادر برد دقت کن . ایسوز ، گیگا یا MSI که جزو بهترینها هستن . بهتره مادر بردت از همینها باشن با ساپورت CPU چهار هسته ای .
منم یه سوال دارم . مادر بردهای الان پورت IDE رو ساپورت میکنن ( برای DVD رایتر و هارد )؟؟؟؟
چون راستش DVD رایتر و هاردم IDE هستن میخوام ببینم اونهارو میشه رو سیستم جدید انداخت ؟؟؟؟ البته بدون نیاز به تبدیل و اینجور چیزا !!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
KING_DESIGNER
23-01-2010, 13:49
ایسوز که فعلا تعطیله :31: چون چیپستهای سری 770 و 785 وارد نشده و الان چندتا مدل داره که یه مدل ارزونش m4a78te که DDR3 داره و چیپست 790 داره که اون هم مزخرف از اب در اومده
MSI هم کمیاب شده بهتره هم دنبالش نگردی عمر و جوونیتو صرف گشتن نکن :31:
پس می مونه گیگا و ازراک که نسبت به قیمت گیگا بهتره ولی کسی خواست ازراک هم بگیره مانعی نداره مادربوردهای ازراک با چیپست 785 بد از آب در نیومدند ولی کلا آدم ریسک نکنه بهتره !
پس چی باقی می مونه ! فقط گیگا ! اون هم اگه 3 سال گارانتی نداشت عمرا اسمشو نمیاوردم هرچند که ازراک هم گارانتی کلفتی مثل شاب پشتشه که همین مادربورد ابیت من رو این شرکت وارد میکرد واقعا ابیت عالی بود احتمال هم هست که ازراک بد نباشه ...سلیقه ها متفاوته
مادربوردهای الان یه پورت IDE بصورت زاپاس !!! برای همین موارد که گفتید دارند !
اگر دقت کنید کابلهای IDe سه تا فیش دارند یکی در ابتدا و یکی در وسط و نردیک به اولی و یکی هم در آخر که مجموعا سه تا میشه
دوتایی که نزدیک به هم هستند و مسافت کمتری نسبت به اخری دارند به ترتیب slave و master نامیده میشوند !
و از اولی برای درایو استفاده میشه و از دومی هم برای هارد دیسک
که برای استفاده در حالت دوبل یعنی هم هارد و هم درایو باید زحمت بکشید و یه دستی به جامپر پشت هارد و درایوتون بزنید که مچ بشوند وگرنه هم هارد و هم درایو به محض روشن شدن سیستم به کما میروند.
حالا پیشنهاد چیه ؟ از اونجایی که دوره مادربوردهایی که دوتا IDE داشتند گذشته شما باید نهایتا یک دیوایس به این کابل وصل کنید چرا ؟
وقتی که هارد رو به تنهایی میزنید از تمام پهنای باند این کابل استفاده میکنید و هارد به مراتب جای نفس کشیدن داره و همچنین سرعت هم بالاتر میره ولی وقتی که دی وی دی هم وصل کنید موفع کپی کردن دی وی دی ها به مشکل میخورید چون اطلاعات هارد و دی ودی با هم از یه درگاه عبور میکنند که کلی از سرعت رو میگیرند !
پس نهایتا یک نتیجه بیشتر نداریم
برای این مادربوردهایی که یک پورت IDE دارند بهتره که فقط از یک فیش Slave و یا مستر استفاده کنیم تا مشکل کمبود سرعت نداشته باشیم و ترجیحا یکی از دستگاها مثلا هارد رو با ساتا وصل کنیم چون در همه حال هارد ارجحیت داره نسبت به سی دی و شما میتونین دی وی دی ها و سی دی ها رو بوسیله IDE به مادروبرد وصل کنید واز طریق این پورت اونها رو به دستگاه معرفی کنید ..
علتش چیه ؟ چون هارد همیشه کارم یکنه و کمتر یپش میاد که شما سی دی رو در مدت طولانی در دستگاه بزارید ضمن این که
زیاد گذاشتند دی وی دی ها و استفاده ممتد از از درایو ممکنه اسیب برسونه بهترش اینه که اول فایلها رو کپی کنید و از توی هارد
محتوای کپی شده رو نگاه کنید و اینجوری کلی هم توی وقتتون صرفه جویی میشه
سئوالی بود در خدمتم:20:
دوست عزیز جواب شما رو در بالا دادم :20:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
amin n & i series
23-01-2010, 15:49
سلام دوستان
من امروز رفتم يك سري سيستم ديدم و معرفي كردن
اين يكي رو ببينيد جطوره و ارزش داره
(البته بودجه تا ٥٥٠ رفت بالا)
Cpu; e7500core 2 due box
Minbord: gigabite ep43_ud3l
Ram: 2*2024 / 800 apacer
H.d.d: 500 sata maxtor
Case : perfect
Power:Perfeet 600w
Dvd rw:samsung sata 24x
اينها رو اكه با كارت كرافيك gigabyte9500 1gb ddr2 بخوام ميشه ٥٢5تومن
ولي با كارت كرافيك ati 4670 1gb ddr3 ميشه٥٤٥ تومن
نظر شما جيه دوستان
به نظرتون سيستمي كه كفته خوبه يا نه؟؟؟
لطفا سريع بكيد ميخوام فردا صبح بهش بكم برام ببنده
ممنون
amin n & i series
23-01-2010, 17:06
كسي نبود جواب ما رو بده:19:
سلام
این سیستم اصلا خوب نیست
چون:
1) پردازنده اش از مدل amd پیشنهاد شده ضعیف تره
2)سوکت 775 اینتل منقرض شد ودیگه قابلیت ارتقا نداره
3)ddr2 هست ونه ddr3
4) کارت گرافیک پیشنهاد شده برای این بودجه (550 تومن) بسیار ضعیفه و در واقع با این مقدار هزینه میشه کارت گرافیک قویتری بست
سیستم پیشنهادی من برای هزینه ی 550 تومن بصورت زیر هست:
CPU : AMD ATHLON II X4 630 : 110.000
MAIN : ASROCK M3A 770DE : 80.000
RAM : 2GIG 1333 KINGMAX : 50.000
VGA : ati radeon 5750 : 150.000
POWER : GREEN 535A : 52.000
CASE : GREEN TOLIP : 28.000
DVRW : LITEON 24X : 29.000
HDD : seagate 7200.12 500 gb : 50.000
all:549.000
البته آخرین قیمتی که من از 5750 داشتم حدود 150 تا 155 هزار تومن بود که گویا گرون شده
اگر از این مقدار ،بیشتر صرف خرید این کارت کنید ، ارزش نخواهد داشت، بنابراین اگر قیمتش از 160 تومن بیشتر بود ، ارزش خرید نداره و پیشنهاد می کنم 4850 رو بردارید با قیمت 130 تومن که قدرتی برابر با 5750 داره و فقط directx 11 رو ساپورت نمی کنه
این سیستم بسیار قوی تر از سیستم پیشنهادی در پست شماست
sadegh571
23-01-2010, 17:46
پيشنهاد ميكنم با بودجه اي كه داري از AMD استفاده كني.
همچنين توصيه اكيد ميكنم رم apacer نگيري چون بعدا به شدت پشيمون ميشي.
روي اين سيستم هم فكر كن ضرر نمي كني.
CPU : AMD - Athlon II X4 630 - 2.8GHz = 115
M.B : GIGABYTE GA 770TA-UD3 = 110
VGA : ASUS - GeForce EN9600GT - ddr3 512MB = 90
RAM : CORSAIR- Dual Channel 2GB - 1333-(2x1GB) = 70
HDD : Seagate -ST3500418AS - 500 GB = 55
Case : GREEN - Black3 = 40
Power : Green GP535A = 50
Total : 530
امير موسر
23-01-2010, 18:34
پيشنهاد ميكنم با بودجه اي كه داري از AMD استفاده كني.
همچنين توصيه اكيد ميكنم رم apacer نگيري چون بعدا به شدت پشيمون ميشي.
روي اين سيستم هم فكر كن ضرر نمي كني.
CPU : AMD - Athlon II X4 630 - 2.8GHz = 115
M.B : GIGABYTE GA 770TA-UD3 = 110
VGA : ASUS - GeForce EN9600GT - ddr3 512MB = 90
RAM : CORSAIR- Dual Channel 2GB - 1333-(2x1GB) = 70
HDD : Seagate -ST3500418AS - 500 GB = 55
Case : GREEN - Black3 = 40
Power : Green GP535A = 50
Total : 530
پیشنهاد خوبیه ! کارت رو ولی به نظر من GT240 برداری ! 1گیگ DDR3 حدوده 5.000 گرونتره ولی کاراییش کمی بالاتره ! و مصرف فوق العاده پایینی هم داره !
amin n & i series
23-01-2010, 20:14
خيلي ممنون بابت راهنمايي هاي فوق العادتون
از همتون تشكر ميكنم كه زحمت جواب دادن به منو ميكشيد
من خيلي زياد از pc سر در نميارم به حاطر همينه زياد مزاحم ميشم
حالا ايشالا فردا ميرم اين سيستم هايي رؤ كه كفتيد فردا ميكردم ببينم بيدا ميكنم
ايشالا خبرش رو بهتون ميدم
باز هم ممنون از همتون:10:
سلام دوست عزیز ، اگه رفتی بازار بعضی قیمتها رو پرسیدی شوکه نشی...
با عرض معذرت باید اعلام کنم که هیچکدوم از این دو کارت گرافیکی که در این 2 پست قبل معرفی شدند این قیمت نیستند
جناب sadegh571 شما این کارت رو 20 تومان (حداقل) پائین تر قیمت دادی
GIGABYTE GA 770TA-UD3 = 110 این رو هم اگه پیدا کنید هیچ کس با این قیمت بهتون نمیفروشه
جناب امير موسر شما هم قیمت رو تقریبا همین حدودها کمتر دادی (باز هم حداقل)
ببخشید در مورد دومی مطمئن نیستم وشایدم اشتباه میکنم
اما عقل میگه اگه کارائیش بالاتره و مصرفش هم کمتره نباید 95.000 یا حتی 100.000 باشه
اینجارو یه نگاه بندازید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امير موسر
24-01-2010, 07:18
جناب امير موسر شما هم قیمت رو تقریبا همین حدودها کمتر دادی (باز هم حداقل)
GT240 !؟ شما چند قیمت گرفتی !؟ سایتای اینترنتی همین حدود زدن !
sadegh571
24-01-2010, 10:52
جناب امير موسر درست ميگه. قيمت ها همينه.
جناب امير موسر درست ميگه. قيمت ها همينه.
سلام شما قیمت از کجا دارید که مطمئن هستید امیرخان درست میگه؟!
من گفتم که GT240 رو قیمت ندارم اما در مورد 9600 که اطمینان دارم
شما اگه میتونید asus 9600GT رو با قیمت 90 تومان پیدا کنی که واقعا شاهکار بزرگی کردید
(شایدم فکر کنی که من قیمت گرفتن بلد نیستم)
اما خیالت راحت باشه این قطعه با این برند که اصلا هم نایاب نبود دیروز هیچکس کمتر از 115 قیمت نمیداد
panther99
24-01-2010, 11:45
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
amin n & i series
24-01-2010, 14:13
سلام شما قیمت از کجا دارید که مطمئن هستید امیرخان درست میگه؟!
من گفتم که GT240 رو قیمت ندارم اما در مورد 9600 که اطمینان دارم
شما اگه میتونید asus 9600GT رو با قیمت 90 تومان پیدا کنی که واقعا شاهکار بزرگی کردید
(شایدم فکر کنی که من قیمت گرفتن بلد نیستم)
اما خیالت راحت باشه این قطعه با این برند که اصلا هم نایاب نبود دیروز هیچکس کمتر از 115 قیمت نمیداد
سلام
اره منم برسيدم ١٢٠ تا ١٢٥ ميكفتن
اصلا اون قيمت بيدا نميشد
اخررفتم يه سيستم بستم
داشتم ديكه ديؤؤنه ميشدم
بيش هر كي ميرفتم يه جور سيستمي بهم معرفي كردن
ولي اكثرا كفتن cpu amd نخر
نميدونم جرا اينو ميكفتن
ليست دقيق سيستمي كه بستم رو ندارم كه الان بهتون بكم
ولي بلاخره مادربوردش از همون ddr2 سابورت ها شد ولي مارك asus
كرافيك هم ati 4850 1gb ddr3
رمم هم يه نوع ديكه شد ولي يادم نيست ولي ٢gb شد
حالا ايشالا عصر يا فردا صبح كه اماده شد بهتون دقيقشو ميكم
از همه دوستاني كه با حوصله منو راهنمايي كردند بسيار بسيار تشكر و قدر داني ميكنم
مبارک باشه ، اما شما نباید به حرف فروشنده ها اصلا توجه می کردی
4850 رو با چه برندی و چه قیمتی خریداری کردی؟
tiyam 01
24-01-2010, 16:57
تاييد ميشه من هم خودم ميخوام اين كار رو بكنم فعلا يه مادربرد asrock 785g با گرافيك رادئون 4200بخرم بعد هم كه كرافيكهاي سري 5000 ارزون قيمت اومدن بازار يكي از اونا بخرم ... مانيتور هم فعلا ميخوام crt دست دوم بخرم D:
tiyam 01
24-01-2010, 16:58
تاييد ميشه من هم خودم ميخوام اين كار رو بكنم فعلا يه مادربرد asrock 785g با گرافيك رادئون 4200بخرم بعد هم كه كرافيكهاي سري 5000 ارزون قيمت اومدن بازار يكي از اونا بخرم ... مانيتور هم فعلا ميخوام crt دست دوم بخرم D:
amin n & i series
24-01-2010, 18:39
مبارک باشه ، اما شما نباید به حرف فروشنده ها اصلا توجه می کردی
4850 رو با چه برندی و چه قیمتی خریداری کردی؟
سلام
خيلي ممنون
والا جي بكم
اينقدر رو مغز ادم اين فروشنده ها:31: ميرن كه ادم خام ميشه
الان دقيق نميدونم ٤٨٥٠ مال كدوم برنده فقط ميدونم ati 4850 هست قيمتش هم حدودا ١٣٨ تومني شد
البته دقيقش رو فردا كه اوردم از رو فاكتور براتون مينويسم
vahidgame
24-01-2010, 19:20
من میخوام یه سیستمی در این چند ماه اخیر که دقیقا نمی دونم کی:31: بخرم که اتفاقا فقط کیس و همون حدود 400 تومان باشه.دیگه نخواستم تاپیک دیگه درست کنم گفتم همین جا مطرح کنم.از استادان عزیز چند تا سوال داشتم:
با این پول میشه حداقل بیشتر بازی های سال 2009 مثل dragon age و re5 و... و همین طوری بازی های قدیمی تر مثل Crysis رو در بالاترین حد اجرا کرد؟
بازی های جدید که سال 2010 میان مثل mass effect2 و AC2 و bioshock2 و... رو در چه حدی میشه اجرا کرد؟
کار گرافیک ATI 5670 از سریHD5700 درسته که ارزون شده و به 100 تومان رسیده؟این کارت گرافیک خوبه؟
من سوال های دیگه ای هم دارم ولی بعدا از استادان عزیز می پرسم فقط بگم که هارد مهم نیست برام و همین طور به طور حرفه ای بازی می کنم ولی دیگه خوره گرافیک نیستم و با سیستمی که بشه از یه بازی از نظر گرافیکی تا حدودی لذت برد هم راضی هستم.
امير موسر
24-01-2010, 19:31
من میخوام یه سیستمی در این چند ماه اخیر که دقیقا نمی دونم کی:31: بخرم که اتفاقا فقط کیس و همون حدود 400 تومان باشه.دیگه نخواستم تاپیک دیگه درست کنم گفتم همین جا مطرح کنم.از استادان عزیز چند تا سوال داشتم:
با این پول میشه حداقل بیشتر بازی های سال 2009 مثل dragon age و re5 و... و همین طوری بازی های قدیمی تر مثل Crysis رو در بالاترین حد اجرا کرد؟
بازی های جدید که سال 2010 میان مثل mass effect2 و AC2 و bioshock2 و... رو در چه حدی میشه اجرا کرد؟
کار گرافیک ATI 5670 از سریHD5700 درسته که ارزون شده و به 100 تومان رسیده؟این کارت گرافیک خوبه؟
من سوال های دیگه ای هم دارم ولی بعدا از استادان عزیز می پرسم فقط بگم که هارد مهم نیست برام و همین طور به طور حرفه ای بازی می کنم ولی دیگه خوره گرافیک نیستم و با سیستمی که بشه از یه بازی از نظر گرافیکی تا حدودی لذت برد هم راضی هستم.
شما تاپیک بزنی بهتره ! زودتر جوابت رو میگیری ! درضمن بهتره وقتی قصد خرید داشتید مشاوره بگیری ! چون تا اون موقع خیلی اتفاقا میوفته تو بازار !
panther99
25-01-2010, 16:16
ببینید الان CPU های سری I اومده مثلI3، I5،و I7 که تا بعد از عید بازارش داغ میشه و خب طبیعتا اونها از ساپورت بهتری برخوردارند .
الان قیمتشون یکم بالاست مثلا I3- 2.9 حدودا 170 باید باشه !! بعد از عید حتی I5 و ... هم ارزونتر میشن. رم هم که مطمئنا تا چند وقت دیگه DDR3 جای همه رمها رو میگیره تو بازار .این هم به خاطر سیستم عاملهای 7 و شاید 8 باشه !!!که سیستمهای قویتری میخواد .
بنابر این این نکته رو هم حتما در نظر داشته باشد .
با 400 فکر نمیکنم چون خود CRISIS یه بازیی هست که تو تاپیکش بری تو همین سایت میفهمی چه سیستم و گرافیکی میخواد !!!!!!!!!! پس بهتره زیاد عجله نکنی و تا وقتی میخوای سیستم بخری پولتو خوب جمع کنی که یه وقت رو مخت نره که ای کاش یه کم صبر میکردم و مثلا فلان گرافیک رو میخریدم .
کلا من فکر کنم یه 200 تومن دیگه باید بذاری تا یه چیز خوب جمع کنی . البته این نظر منه . چون کم و بیش قیمتهای روز بازار رو دارم . ( این نظر کلی منه )
راستی دوست عزیز سیستمت مبارکه . اگه ممکنه از روی فاکتور و با ذکر مشخصات بگو که قطعاتت چیه و چند خریدی و از کجا خریدی . ممنون .
amin n & i series
26-01-2010, 07:18
سلام به همه دوستان
بالاخره سيستمم اماده شد و من اوردمش
البته تا خواستم بيارمش ٣ ٤ بار قطعه ها رو عوض كردم
در كل به اين صورت زير شد
لطفا دوستان نظر بدن
البته تا ٤٠٠ قرار بود سيستم ببندم ولي شد ٦٠٠ تومن
Cpu: intel e7500core 2due box
Main bord:asus s_p5QL pro
Ram 20048/800 ocz
Hdd: 500gb sata maxtor
Vga: g-force ati radeon 4850 1gb ddr3
Case: perfeet mini (به خاطر جمع جور بودنش كيس ميني برداشتم)
dVD RW samsung sata 22x
در حدود ٦٠٠ تومن در اومد
يه ال سي دي ١٩" وايد سامسونك مدل943 هم خريدم ١٣٩ تومن كه جمعا ٧٤٠ تومني شد
[مثلا ميخواستم كلا با٤٠٠ تومن سيستم ببندم]
از راهنمايي هاي همه دوستان هم ممنونم
:10:
KING_DESIGNER
26-01-2010, 13:49
سلام اقا تبریک ایشالا فنش برات بچرخه
ولی فکر نمیکنی بهتر نبود قبلش اینجا رو هم یه دید میزدی ؟؟ نمیخوام نا امیدت کنماااااااا :)
حال میکنی ضدحال رو ؟؟:31:
Dante 13
26-01-2010, 14:22
ميشه منم كمك كنيد ؟:46:
من كامپيو ترم خيلي وقته كه داغونه و به زور روشن ميشه ولي يه چند ماهيه كه اصلا روشن نميشه منم نميدونم چشه
ميخوام يه سيستم ديگه ببندم قيمتش دورو بره 300-400 تومن باشه (فقط كيس)
خيلي واسه بازي كردن نميخوام
رمش حد اقل 2 باشه
دي وي دي رايتر هم داشته باشه
گرافيكشم نميدونم هر چي شما بگين
راجع به مادر برد و ... نميدونم همون قديميا باشن يا اونها رم عوض كنم
بعد يه چيز ديگه به نظر شما كيس رو هم عوض كنم يا همون بمونه؟
KING_DESIGNER
26-01-2010, 14:30
دست عزیز تنها راهنمایی که میتونم بهت بکنم یه تاپیک جدید مثل این دوستمون بزنی و مشکلت رو مطرح کنی !
باید بری اینجا و دکمه موضوع جدید رو بزنی !
KING_DESIGNER
26-01-2010, 14:39
دست عزیز تنها راهنمایی که میتونم بهت بکنم یه تاپیک جدید مثل این دوستمون بزنی و مشکلت رو مطرح کنی !
باید بری اینجا و دکمه موضوع جدید رو بزنی !
amin n & i series
26-01-2010, 21:07
سلام اقا تبریک ایشالا فنش برات بچرخه
ولی فکر نمیکنی بهتر نبود قبلش اینجا رو هم یه دید میزدی ؟؟ نمیخوام نا امیدت کنماااااااا :)
حال میکنی ضدحال رو ؟؟:31:
به شدت از زد حالت حال کردم:31:
والا بگم چی
ضعف هایی داره ولی برتری هایی هم داشت:46:
KING_DESIGNER
27-01-2010, 02:55
:31: هرچند که ما گلومونو پاره کردیم ولی خریدی دیگه :31: چاره ای نیست
ایشالا به دل خوش ازش کار بکشی
اینتل بدک نیست خودمم دارم ولی توی این رینج قیمت دوستان گفتند که AMD و ما هم به همه اینو توصیه میکنیم
شما هم خریدی مبارکت باشه فقط بشین باهاش بزی کن ببین فریم کم نمیاره همه چی ردیفه ؟
اگه راضی باشی که دیگه AMD هم مهم نیست !
amin n & i series
27-01-2010, 10:08
سلام
دیروز call6 روش نصب کردم و رزلوشنش رو کردم تا اخرین حدی که داشت یعنی 1440*1024 بدون کوچکترین مشکلی یا کم اوردن فیریم بازی کردم
راستی یه مشکل اساسی دارم.اگه لطف کنید کمک کنید ممنون میشم
روز اول که اوردمش مادربرد و کارت گرافیک رو خودم نصب کردم
بعد که اومدم استفاده کنم صداش یه با داشت و یه بار نداشت
دوباره بوردم پیش خودش گفت کامل نصب نکردی و یه مشت پنج پلوش کرد بعد درست شد.هر کاری هم کردم بهم نگفت چه کار کرده
حالا امروز اومدم ویندوزش رو عوض کردم(ویندوز ویستا فارسی روش نصب کرده بود بشدت اشغال بود)
حالا دوباره همون مشکل صداش ایجاد شده.لطفا یکی کمک کنه
کارت صداش هم وقتی تو device manager میرم نصبه
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:40:
amin n & i series
27-01-2010, 10:58
سلام
دیروز call6 روش نصب کردم و رزلوشنش رو کردم تا اخرین حدی که داشت یعنی 1440*1024 بدون کوچکترین مشکلی یا کم اوردن فیریم بازی کردم
راستی یه مشکل اساسی دارم.اگه لطف کنید کمک کنید ممنون میشم
روز اول که اوردمش مادربرد و کارت گرافیک رو خودم نصب کردم
بعد که اومدم استفاده کنم صداش یه با داشت و یه بار نداشت
دوباره بوردم پیش خودش گفت کامل نصب نکردی و یه مشت پنج پلوش کرد بعد درست شد.هر کاری هم کردم بهم نگفت چه کار کرده
حالا امروز اومدم ویندوزش رو عوض کردم(ویندوز ویستا فارسی روش نصب کرده بود بشدت اشغال بود)
حالا دوباره همون مشکل صداش ایجاد شده.لطفا یکی کمک کنه
کارت صداش هم وقتی تو device manager میرم نصبه
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:40:
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟
amin n & i series
27-01-2010, 12:34
ممنون که جواب دادین
خودم فهمیدم
درستش کردم دیگه قطع وصل نمیشه
ولی حالا میخوام هدفون جلوشو راه بندازم
چه کار باید بکنم؟؟؟؟؟
قبلا مغازه داره برام راش انداخته بود ولی الان که ویندوز عوض کردم هدفون جلوش قطع شده
راستی من وقتی بازی میکنم دمای سیستم (یه مانیتور رو کیس هست) تا 65 درجه هم میرسه.مشکلی ایجاد نمیشه؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه میشه جواب بدین؟؟:10:
سلام
کسی هست که قیمت دقیق مادر بورد ga-770ta-ud3 رو داشته باشه و اینکه تو بازار هست یا نه...
اگه هست کجا میتونم گیر بیارم
ممنون:31:
mojtabaalemi
28-01-2010, 09:03
جالبه توي همه تستاي اون لينك 965 قويتره .
دوستان يادتون باشه زير اون تستا نوشته lower is better يا higher is better نبايد كه هر كدوم بلند تر بود نمودارش فكر كنيد قويتره اونا بعضياش زمان رندر هست كه كمتر باشه بهتره . دوستان خبال كردند اينتل مثلا 2 هسته ايش با قويترين پردازنده دسكتاپي amd كه 965 باشه برابر يا بهتره ؟؟؟؟ زهي خيال باطل .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.