مشاهده نسخه کامل
: صدای فن CPU
morix_001
22-01-2010, 12:17
سلام .
من amd phenom ii x4 965 خریدم .
اولش که روشن کردم انگار که خاموش بود ! ولی مثل این که یه لحظه سیم ها به فن خورد و یه ذره صدا افتاد .
ولی الان از خیلی بدجور صدای فن میاد ...
عادیه ؟
چی کار کنم درست شه ؟
اگر باید یه فن دیگه بخرم قیمتش چنده ؟
ممنون
saman3230
22-01-2010, 12:20
سلام .
اولش که روشن کردم انگار که خاموش بود ! ولی مثل این که یه لحظه سیم ها به فن خورد و یه ذره صدا افتاد .
عادیه ؟
چی کار کنم درست شه ؟
ممنون
عزیز جان فن های AMD به خاطر سرعت بالاشون همه صدای زیادی داره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...
کلا از اونجایی که پردازنده های PhenomII 940/955/965 دمای بالایی دارند فن که خود شرکت AMD به صورت Stock روی پردازنده ها گذاشته دارای دور فن بالایی هستند گاهی اوقات دور فن اونها هم به 6300 RPM هم هم میرسه که نویز بالایی رو ایجاد میکنند ولی کاملا طبیعی هست.....
بهترین راهش هم اینکه که یک CPU Cooler جدید و بهتر از برند هایی مثله Thermalright.Cooler Master/Thermaltake......تهیه کنید....
پیشنهاد بنده هم به شما Cooler Master Hyper212 Plus هست قیمت بالایی هم نداره....
golmohammadi
26-01-2010, 18:29
سلام .
عادیه ؟
چی کار کنم درست شه ؟
ممنون
تا اونجایی که من میدونم cpu های جدید amd موقع راه اندازی سیستم تا چند دقیقه ای اصلا فنشون کار نمیکنه
چون دماشون پائین هست
اما عده ای هم هستند که کار میکنند از همون لحظه مثل اینتل
فن سی پی سی حساسترین فن کامپیوتر میباشد
و دارای دور زیادی هست
واسه همین بیشترین صدای کیس را همین فن تولید میکنه
بهتره فنش را تمیز کنی(درصورت کثیف بودنش که معمولا گرد و خاک میچسبه به اونور فن که از بیرون دیده نمیشه)
بعد ببین صدا کمتر میشه یا نه ؟
فن اوریجینال معمولا 10-15 تومن قیمتشه
تازه اینا قیمتهای اینتل هستند از amd خبر ندارم
trane2sfc
28-01-2010, 17:06
کاری که شما باید بکنید این است:
ابتدا مقداری روغن چرخ را درون سرنگ بریزید و سپس هوای آنرا بگیرید و برچسب روی فن را بکنید،به فن بگویید شل کن!:31:
حالا روغن را به او تزریق کنید!
اگه مطلب مفید بود تشکر یادت نره!:11:
pulp_fiction
28-01-2010, 18:08
سلام .
عادیه ؟
چی کار کنم درست شه ؟
ممنون
چون سیستم شما amd بهترین کار این که از فن های گازی استفاده کنی . می تونی سری به سایت آواژنگ بزنی اونجا مدلاشو زده .
MERLIN_BOZORG
31-01-2010, 15:03
سلام
cpu من هم همین مدله صداش فقط توی بازی به صورت سرسام آور میره بالا دور فن خیلی زیاد میشه (طوری که میگم الان از کیس پرت میشه بیرون)
یعنی این واقعا عادیه؟
pulp_fiction
31-01-2010, 16:20
سلام
cpu من هم همین مدله صداش فقط توی بازی به صورت سرسام آور میره بالا دور فن خیلی زیاد میشه (طوری که میگم الان از کیس پرت میشه بیرون)
یعنی این واقعا عادیه؟
آره عادی و اونم به این خاطر که سی پی یو در مواقع رندر یا کار های گرافیکی سنگین و یا بازی بار استفاده از سی یو زیاده به طور اتوماتیک دور فن بالا می ره البته در سی پی یو 775 فقط اینطوری
MERLIN_BOZORG
31-01-2010, 19:50
آقا غلط کردم از CPU انتقاد کردم انگار بهش برخورد. داشتم بازی میکردم وسط بازی یهو سیستم خاموش شد یه بار دیگه روشن کردم داشتم بازی می کردم بازم خاموش شد چی شده؟ چی کارش کنم؟
TREASURES
31-01-2010, 20:51
آقا غلط کردم از CPU انتقاد کردم انگار بهش برخورد. داشتم بازی میکردم وسط بازی یهو سیستم خاموش شد یه بار دیگه روشن کردم داشتم بازی می کردم بازم خاموش شد چی شده؟ چی کارش کنم؟
پاورت چیه دوست گلم؟:31:
MAGIDIYUM
31-01-2010, 21:06
سی پی یوت سیلیکن داره؟
یه سیلیکن تازه بهش بزن.
MERLIN_BOZORG
31-01-2010, 21:52
سیلیکن ندارم
فن باز کردم پاکش کنم جونم در رفت انقدر سفت بود
هیستینکو نمی تونم بردارم میترسم :31:
پاورم optimis 580w
راستی الان دیگه فقط تو بازی اینطوری نیست توی ویندوزم کم کم صدای فن زیاد میشه به 20 دقیقه نمیکشه که صداش میره بالا دور فن میرسه به 4 تا 5 هزار دمای سیستم میشه 48 دمای CPU میشه 47
TREASURES
31-01-2010, 22:03
سیلیکن ندارم
پاورم optimis 580w
راستی الان دیگه فقط تو بازی اینطوری نیست توی ویندوزم کم کم صدای فن زیاد میشه به 20 دقیقه نمیکشه که صداش میره بالا دور فن میرسه به 4 تا 5 هزار دمای سیستم میشه 48 دمای CPU میشه 47
این مسئله سه دلیل داره :
1-مشکل CPU FAN
2-کولینگ کیس
3-مشکل پاور
TREASURES
31-01-2010, 22:04
سیلیکن ندارم
پاورم optimis 580w
این مسئله دلایلش میتونه اینا باشه:
1-مشکل CPU FAN
2-کولینگ کیس
3-مشکل پاور
MERLIN_BOZORG
31-01-2010, 23:18
2-کولینگ کیس
اینی که گفتی یعنی چه؟
خوب حالا باید چی کار کنم از کجا باید بدونم مشکل از کدومشونه؟
MAGIDIYUM
01-02-2010, 00:01
پس cpu سیلیکن نداره!!!
اگه اینجوری باشه مشکل همونه.آخه cpu بدون سیلیکن که نمیشه!!!
برای همین بیشتر داغ میکنه و خاموش میشه.
شما سیلیکن بزن حله.
در ضمن کولینگ کیس یعنی تهویه و خنک کننده ی کیس.به زبان ساده تر یعنی کیس شما خوب هوای بیرون رو برای خنک کردن کیس دریافت نمیکنه یا هوای گرم رو به بیرون خوب انتقال نمیده و این ممکنه به تعداد و جای فن کار شده در کیس یا محل قرار گیریه کیس باشد.البته برای مورد شما این احتمالش کمه .
MERLIN_BOZORG
01-02-2010, 00:35
پس cpu سیلیکن نداره!!!
اگه اینجوری باشه مشکل همونه.آخه cpu بدون سیلیکن که نمیشه!!!
دوست عزیزم مگه CPU بدون سیلیکن میتونه دووم بیاره منفجر میشه منظور من این بود که خمیر سیلیکن تو خونه ندارم که بخوام به CPU بزنم وگرنه روی CPU خمیر هست.(البته من زیر هیستینک و فن CPu رو ندیدم ولی به احتمال زیاد هستش)
در مورد توضیحت راجع به کولینگ هم ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.