مشاهده نسخه کامل
: Grepolis بازی جدید استراتژیک از Innogames
ممد خدا لعنتت کنه بابا خالی میبنده هادی پرمیوم ندارم که میخوای یوزر پسورد بدم برو نگاه کن !
حالا درسته ما ماموریتیم ولی به هر حال یه لپ تاپ پیدا میشه دیگه .... :دی
ایول . جبران میکنم :40:
این همکارم میگه با این سنت مثل ****** نشستی داری بازی میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر موقع زياد بازي ميكنم مامانم مياد بهم ميگه پاشو برو بيرون خرس گنده نشسته داره بازي ميكنه :31::31:
علي 50 سود + 30 آرچر داري فارمت هم پر شده صبح ساعت 10 زدم آپگريد كنه هنوز آپگريد نشده
سورد بسازم يا ارچر ؟
راستي كي مياي ؟
دستت درد نکنه (دو نقطه ایکس) :دی
هر گلی زدی به سر خودت زدی . هر طور راحتی کار کن :46:
من ساعت 4 فکر کنم برگردم خونه .
چجوری میشه سربازای دیگه ساخت؟
مثل سوار نظام و کماندار
50 سورد و 50 ارچر .... نبووووود ؟
Little Sparrow
29-01-2010, 12:49
60 سورد ساختم
hadi_gamer
29-01-2010, 13:51
بالاخره hoplite رو ریسرچ کردم.الان 4 تا hoplite دارم.باید 100 تا بسازم بعد برم تو کار حمله.
Little Sparrow
29-01-2010, 13:55
میگم چجور باید تحقیق کرد؟
black.assassin
29-01-2010, 13:56
من که مستقیم دارم میرم بره horseman . چون تو پیاده نظام ها سورد از همه بهتره هم امتیاز هجومی داره هم دفاعی . غارتش هم خوبه .
الان آکادمی لول 5 و باراک لول 6 . آکادمی لول 10 و باراک لول 10 ریسرچ می کنم .
Gained resources:
522
437
561
Gained resources:
434
503
503
ياد بگيرين :31::31::31:
من همین الان عضو شدم :دی
یکی یاد بده چطوریه بیایم بازی کینم اگه باحال بود و راحت :دی
اگه تريبال بازي كرده باشي اين برات كاري نداره !!
نظرتون در مورد اين چيه ؟
Booty: 1808/1808
:دي
:دی من وست بازی کردم فقط :دی
حالا بگین اولاش باید چیکار کنم
ممد جون دستت درد نکنه ایشالا جبران کنم :دی :10:
دارم لاگین میکنم . همزمان نریم که یه وقت مشکلی پیش نیاد :46:
looool ممد !! زدی همه ی روستاهای اطراف رو آسفالت کردی که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممد اگه لازم داری واسه وقتایی که ساپورت میخوای یا میخوای به کسی حمله کنی عوض نکنم .
vitamin2002
29-01-2010, 19:25
چاقال و ممد الان ریپورتتون را می دم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گم دو نفری بازی می کنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریپورتی که چاقال تو وست داده بود جوابش برای من اومد و گفتند که نمی خواهیم بنت کنیم تا چند نفر نتونه خوشحال بشه :5: ( البته ممد تو را نمی گم :10: ) حالا حال می ده بری یک یوزر باز کنی ریپورت چاقال را بدی :21:
black.assassin
29-01-2010, 19:29
من به یکی از این فارم ویلیجا حمله کردم توش نیرو داشت
چرا؟
وقتی تو آکادمی demand troops رو ریسرچ کنی می تونی تو فارم ها نیرو بسازی . علت همین بوده .
:8::21::46:
:))
کسی چرا منو کمک نمیکنه:(
vitamin2002
29-01-2010, 19:34
یکمی پر رنگ تر کن خودت را [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواد اولیه رو چطور ببرم بالا؟
میشه بگین هر ساختمون برای چی هست؟
تعداد افرار شهر چه تاثیری داری؟؟
looool ممد !! زدی همه ی روستاهای اطراف رو آسفالت کردی که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقصير من نبود كه يه حمله ميكردم از هر كدوم نيم كيلو مياورد ولي 20 تا مود رو مياورد پايين :31:
لامصب تا ساعت امروز صبح اوضاع خوب بودش فقط اطراف رو غارت ميكردم ولي مود خيلي پايين اومد انقدر فارم كردم كه رسيدم به دور ترين روستا هاي جزيره و اونارو هم فارم كردم :31:
ممد اگه لازم داری واسه وقتایی که ساپورت میخوای یا میخوای به کسی حمله کنی عوض نکنم .
من كه با اكانت خودم بازي نميكنم ...
چاقال و ممد الان ریپورتتون را می دم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گم دو نفری بازی می کنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریپورتی که چاقال تو وست داده بود جوابش برای من اومد و گفتند که نمی خواهیم بنت کنیم تا چند نفر نتونه خوشحال بشه :5: ( البته ممد تو را نمی گم :10: ) حالا حال می ده بری یک یوزر باز کنی ریپورت چاقال را بدی :21:
ميتوني ريپورت بدي !! :27:
وست با اين فرق ميكنه
اتفاقا من وقتي پسورد علي رو گرفتم اول از همه اكانت هارو شير كردم ( اكانت خودم با علي ) تا يه وقت اكانت علي بن نشه
من بوق نیستمااا جواب مارو هم خواهشا بدین
صبر كن تا علي بياد جواب بده من حال ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
black.assassin
29-01-2010, 20:22
داداش این اصلا ربطی به وست نداره اگه تریبال بازی کردی برات خوبه . در ضمن ما همه فعلا نوبیم . تو هم بیا یاد می گیری .
تقصير من نبود كه يه حمله ميكردم از هر كدوم نيم كيلو مياورد ولي 20 تا مود رو مياورد پايين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لامصب تا ساعت امروز صبح اوضاع خوب بودش فقط اطراف رو غارت ميكردم ولي مود خيلي پايين اومد انقدر فارم كردم كه رسيدم به دور ترين روستا هاي جزيره و اونارو هم فارم كردم
اتفاقا از روی همین مود فهمیدم چه بلایی سر جزیره آوردی . ته دیگشو میذاشتی ملت گشنه نمونن :27:
من كه با اكانت خودم بازي نميكنم ...
چرا ؟!! :18: رفتی تریبال ؟
چرا ؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتی تریبال ؟
جدي فكر ميكردي دارم هنوز بازي ميكنم ؟ :31:
فعلا ايروپابليك و ستيز و اي جهان بازي ميكنم ... همشون روزي 5 دقيقه وقت بزاري كافيه !!
جديدا مشغله هام زياد شده ، از طرفي هم دارم فرار از زندان ميبينم كه خيلي توپه و وقت نميكنم به اينم سر بزنم
اتفاقا از روی همین مود فهمیدم چه بلایی سر جزیره آوردی . ته دیگشو میذاشتی ملت گشنه نمونن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تو روستا هاي توي جزيرت رو غارت نكني ، مردم روستاهاي توي جزيرت رو غارت ميكنن !!:31: ( گزيده اي از سخنان گهربار فرخ !! [طنز مسافران] )
جدي فكر ميكردي دارم هنوز بازي ميكنم ؟ :31:
فعلا ايروپابليك و ستيز و اي جهان بازي ميكنم ... همشون روزي 5 دقيقه وقت بزاري كافيه !!
جديدا مشغله هام زياد شده ، از طرفي هم دارم فرار از زندان ميبينم كه خيلي توپه و وقت نميكنم به اينم سر بزنم
اگه تو روستا هاي توي جزيرت رو غارت نكني ، مردم روستاهاي توي جزيرت رو غارت ميكنن !!:31: ( گزيده اي از سخنان گهربار فرخ !! [طنز مسافران] )
آره فکر کردم باز رفتی امپراتوری گوگوریو رو بازسازی کنی :27:
میگم چرا آواتار مایکل رو گذاشتی ! من عاشق الکس ماهونم :5:
دیگه به روستاهای اون طرف جزیره هم رحم نکردی !! همه مود ها زیر بین 60 تا 75 ه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اگه شیر کردی هر چند وقت یه بار اکانت رو به فیض برسون :10:
Hoplite رو ترین کنم ؟ ارزش داره ؟
آره فکر کردم باز رفتی امپراتوری گوگوریو رو بازسازی کنی :27:
میگم چرا آواتار مایکل رو گذاشتی ! من عاشق الکس ماهونم :5:
دیگه به روستاهای اون طرف جزیره هم رحم نکردی !! همه مود ها زیر بین 60 تا 75 ه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اگه شیر کردی هر چند وقت یه بار اکانت رو به فیض برسون :10:
باشه چون خواهش كردي :31:
چه ساعت هايي آنلاين هستي ؟ ( من فقط فارم ميكنما !! ساخت و ساز و بقيه با تو !! )
---
الكس ماهونه ؟ :2::2:
من فعلا قسمت 5 فصل 3 هستم تا اينجا هم فقط يه جا از الكس خوشم اومد و اونجا هم وقتي بود كه مايكل داشت وسط گود توي سونا با اون يارو مبارزه ميكرد و الكس اومد و يارو رو كشت و گفت داشتن اسلحه خلاف هستش
----
اين مود هم خيلي بده ها مثل اينكه بايد به روستاهاي صاحب دار حمله كرد !
باشه چون خواهش كردي :31:
چه ساعت هايي آنلاين هستي ؟ ( من فقط فارم ميكنما !! ساخت و ساز و بقيه با تو !! )
---
الكس ماهونه ؟ :2::2:
من فعلا قسمت 5 فصل 3 هستم تا اينجا هم فقط يه جا از الكس خوشم اومد و اونجا هم وقتي بود كه مايكل داشت وسط گود توي سونا با اون يارو مبارزه ميكرد و الكس اومد و يارو رو كشت و گفت داشتن اسلحه خلاف هستش
----
اين مود هم خيلي بده ها مثل اينكه بايد به روستاهاي صاحب دار حمله كرد !
هر وقت اومدی مشکلی نیست من نهایتا روزی دو 3 بار سر میزنم همیشه هم لاگین و لاگ آف میکنم :دی
من فکر کردم فصل 4 ای! پس فعلا باید از الکس بدت بیاد بعدا عاشقش میشی :27:
هر وقت اومدی مشکلی نیست من نهایتا روزی دو 3 بار سر میزنم همیشه هم لاگین و لاگ آف میکنم :دی
من فکر کردم فصل 4 ای! پس فعلا باید از الکس بدت بیاد بعدا عاشقش میشی :27:
چه ساعت هايي ميايي ؟
با اون قيافه ي كج و كولش و پك پكوش :31: معتاد هم هست :31:
نمیدونم متغیره ! :دی
به این خوشکلی !! هیکل به این ردیفی داره میگی کج و کوله ؟ :18:
نمیدونم متغیره ! :دی
به این خوشکلی !! هیکل به این ردیفی داره میگی کج و کوله ؟ :18:
خب يه ساعت ثابت داشته باش ديگه !! مثل من !! از 7 صبح تا 12 شب !! :31: (البته تابستونا)
اين ماهون كجاش هيكلش خوبه ما كه تا حالا ديديم همش خماره يا اينكه داري خر (khere) مايكل رو ميگيره !! :31:
مواد اولیه رو چطور ببرم بالا؟
میشه بگین هر ساختمون برای چی هست؟
تعداد افرار شهر چه تاثیری داری؟؟
یکی منو دریابه.....
معمولا از ساعت 3-4 بعد از ظهر تا شب میتونم یکی دو بار سر بزنم :دی
حال کن :5::27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی یه سری از تکنولوژی هایی که بدرد میخوره رو بگو واسه اونا research point نگه داریم :46:
اتحاد بچه های پی سی ورلد بزنید بریم جمع بشیم دیگه :دی
اینجا که کمک نمی کنید لا اقل اونجا گیر بدم شاید کمک کنید
علي ، ماهون عجب بدني داره ها انقدر عضله داره كه رگ هاش توي بدنش جا نميشه زده بيرون :دي
منم ميخوام بدنم اينجوري بشه بايد كيو ببينم :دي
جدي خوش تيپه ها اين عكس هارو از كجا ميگيري
علي تو كه فقط 2-3 بار سر ميزني چيجوري انقدر پيشرفت بيشتر كردي ؟ :31:
علي ، ماهون عجب بدني داره ها انقدر عضله داره كه رگ هاش توي بدنش جا نميشه زده بيرون :دي
منم ميخوام بدنم اينجوري بشه بايد كيو ببينم :دي
جدي خوش تيپه ها اين عكس هارو از كجا ميگيري
علي تو كه فقط 2-3 بار سر ميزني چيجوري انقدر پيشرفت بيشتر كردي ؟ :31:
در مورد ماهون نفهميدم داري جدي ميگي يا شوخي در كل حرف نداره :5:
بازي رو هم به موقع سر ميزنم ! يعني ميزنم بسازه همين كه تموم شه آنلاين ميشم و دوباره :27:
آخر وقته ادارست بيكار شديم اومديم اينجا :20:
علي كار كردن حال ميده ؟ :دي
نه حال نمیده . حقوق آخر ماهش حال میده :27:
hadi_gamer
30-01-2010, 19:15
آره واقعا حال میده الان رسیدم خونه تازه امروز زود اومدم.شده ساعت 10 و 11 میام خونه.ولی خوب دیگه کار نکنیم چی کار کنیم.زندگی خرج داره.عین شما مایه دار نیستیم بشینیم خونه بازی کنیم بابا خرجمون رو بده.:19:
من كه بابام خرجمو نميده از بازيا پول در ميارم ...
آره واقعا حال میده الان رسیدم خونه تازه امروز زود اومدم.شده ساعت 10 و 11 میام خونه.ولی خوب دیگه کار نکنیم چی کار کنیم.زندگی خرج داره.عین شما مایه دار نیستیم بشینیم خونه بازی کنیم بابا خرجمون رو بده.:19:
:37::42:
من كه بابام خرجمو نميده از بازيا پول در ميارم ...
ها ؟ :18:
black.assassin
31-01-2010, 13:40
آخ جون . لول آکادمیم 8 شد . 2 تای دیگه تا horseman :دی
پس کی بازیکنای کناریم از حفاظت در میان . می خوام حمله کنم خب !
Little Sparrow
31-01-2010, 13:43
من که به کناری هام حمله کردم خیلی کم داد بی خیالش شدم الان دارم رو ارچر و اسلینگر کار می کنم.
black.assassin
31-01-2010, 13:49
من که به کناری هام حمله کردم خیلی کم داد بی خیالش شدم الان دارم رو ارچر و اسلینگر کار می کنم.
حمله به بقلیا خوبیش اینه که دیگه از moodکم نمیشه . میتونی تا دلت بخواد حمله کنی :دی
فکر کنم همسایه هام همه بازی رو ول کردن . فقط تو یه جزیره 2-3 نفر بیشتر بازی نمی کنیم . در ضمن فکر کنم mood دهکده های فارم بره هر بازیکن جدا حساب میشه .
چطور باید امتیاز خودم ببرم بالا؟
hadi_gamer
31-01-2010, 19:15
بچه ها این فروم رو ببینید خیلی باحالن اینا بخش بازیهای آنلاینش دقیقا کپی همین پی سی ورلد هستش حتی تاپیک نظرسنجی و اعتراض بچه ها هم هستش :18:
من متوجه نمیشم یکی توضیح بده لطفا.:18:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
lol
كپي به اين ميگن :دي
حالا كدوم شاكسولي بود كه فكر كرد اينا تاپيك معرفي بازي هست
فكر كنم فقط كپي كرد عنوان و ... رو نديد
lol
ولي هادي تو هم مثل اينكه زياد دنبال فروم هاي بيگانه اي ها !!
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hadi_gamer
31-01-2010, 19:41
خدایی خیلی اوشکوله طرف.من دیگه حرفی برای گفتن ندارم.
آره من همیشه فروم های دیگه رو چک میکنم مخصوصا تاپیکهایی که خودم میزنم رو سرچ میکنم تا یه وقت کسی بدون ذکر منبع کپی برداری نکنه که متاسفانه اکثرا همینطوره و تو فروم های دیگه مطالبی رو که خودم نوشتم رو میبینم طرف عینا کپی کرده به اسم خودش.همین بازی shaiya رو اگه فارسیش رو سرچ کنی میبینی که تو چندین فروم مختلف همین معرفی من رو گذاشتن.
امروز هم که دیگه به این فروم شاهکار برخورد کردم.:2:
واااااای دارم پاره میشم از خنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید به این بنده خدا نوبل **خلا رو بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایپیک صحبتی با sam fisher ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احساس میکنم هدف خاصی پشت این کاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hadi_gamer
31-01-2010, 22:19
جالبه طرف مدیر سایته :18:
بگیم بیاد اینجا باهاش مصاحبه کنیم ببینیم هدفش از این کار چی بوده.لول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
black.assassin
31-01-2010, 23:17
وای خیلی فروم باحالیه :دی
فکر کنم پی سی داره یه سایت جانشین میزنه که اگه سایت هک شد مردم سرگردون نشن :دی
hadi_gamer
31-01-2010, 23:19
کاش یه تاپیک جدا میزدم.کلا موضوع تاپیک عوض شد.:19:
Little Sparrow
01-02-2010, 14:59
من برمی گردونمش به بحث قبلی اقا 100 سورد با 12 ارچر و 20 اسلینگر.حریف می طلبم
ای نفسکششششششششششش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
black.assassin
01-02-2010, 19:14
آکادمیم 9 شد . فردا 10 و ریسرچ horseman :دی
100 آرچر و 150 سورد ... نبووووود ؟
100 آرچر و 150 سورد ... نبووووود ؟
lol دمت گرم ممد :27::5:
فقط cave رو لول 5 کن بعد market place بزن :10::40:
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
آکادمیم 9 شد . فردا 10 و ریسرچ horseman :دی
horseman خالی بدرد نمیخوره ها !!! یکم نیرو بساز خدای نکرده یکی حمله نکنه فارم شی ! :31::20:
lol دمت گرم ممد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط cave رو لول 5 کن بعد market place بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه علي بگو چيكار كنم من امروز فارم كردم ولي ديدم 500 ريسورس الكي هدر رفت چون انبار پر شد !
black.assassin
01-02-2010, 19:41
horseman خالی بدرد نمیخوره ها !!! یکم نیرو بساز خدای نکرده یکی حمله نکنه فارم شی ! :31::20:
80 تا سورد دارم . بغلیام هم همشون بیخیاله بازی شدن جز 2-3 نفر ! :دی
راستی بازیش خیلی پیچیدس . بخوای همه ساختمونا رو بسازی 1 سالی وقت می بره :دی
نظرتون در مورد اواتارم چيه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت که استادی :46:
واسه این گفتم چون cave تا 4 رسیده اون ساختمان مرکزی (اسمش یادم نیست الان :دی) هم لولش بالاست .
من فعلا درگیر نمایشگاه دستآوردهای فجر 31 هستم :2: اصلا نمیتونم سر بزنم .
hadi_gamer
01-02-2010, 19:46
دیگه فارم جواب نمیده همه روستاهای جزیره قدرتشون پایین اومده و تولیدشون کم شده هی باید حمله کنم قدرتشون رو زیاد کنم.کم کم باید بازیکنای دیگه رو فارم کنم.
80 تا سورد دارم . بغلیام هم همشون بیخیاله بازی شدن جز 2-3 نفر ! :دی
راستی بازیش خیلی پیچیدس . بخوای همه ساختمونا رو بسازی 1 سالی وقت می بره :دی
آها خوب بگو دیگه ! فکر کردم همینطوری داری آکادمی میبری بالا :31:
پیچیده نیستش فقط آپگیرد ساختمونا کلی وقت میگیره :41:
نظرتون در مورد اواتارم چيه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخورمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رسیدی فصل 4 ؟ :31:
من فعلا درگیر نمایشگاه دستآوردهای فجر 31 هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا نمیتونم سر بزنم .
توش چيكار ميكنين ؟!!
دیگه فارم جواب نمیده همه روستاهای جزیره قدرتشون پایین اومده و تولیدشون کم شده هی باید حمله کنم قدرتشون رو زیاد کنم.کم کم باید بازیکنای دیگه رو فارم کنم.
آرزو بر جوانان عيب نيست !!
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
بخورمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رسیدی فصل 4 ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخير قسمت آخر فصل سه هستم ...
وايييي سونا چقدر باحاله آدم حال ميكنه :دي
به به مشتاق دیدار :10:
خب حمله کن دیگه ! از 7 روز محافظت فکر کنم گذشته باشه ...
دقت كردين پست پشت سر هم بدين پست هاتون با هم تركيب ميشه ؟
توش چيكار ميكنين ؟!!
آرزو بر جوانان عيب نيست !!
نخير قسمت آخر فصل سه هستم ...
وايييي سونا چقدر باحاله آدم حال ميكنه :دي
هیچی غرفه داریم . تو هر استانی این نمایشگاه هستش . ادارات کل هر استان یه غرفه داره .
وقت کردی برو سر بزن :2::31:
ممد تا حالا به برو بچ ه جزیره حمله نکردی ؟ :21:
دقت كردين پست پشت سر هم بدين پست هاتون با هم تركيب ميشه ؟
بلی دقت کرده بودیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی غرفه داریم . تو هر استانی این نمایشگاه هستش . ادارات کل هر استان یه غرفه داره .
وقت کردی برو سر بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممد تا حالا به برو بچ ه جزیره حمله نکردی ؟
تو غرفتون چيا ميفروشين ؟ :دي
آدرس بده يه روز بيام ببينمت :دي
نه والا هنوز خ*** نكرديم حمله كنيم :دي
اينجارو ...
hadi_gamer
01-02-2010, 20:18
اول باید هورسمن بسازم بعد 1000 سکه ذخیره کنم بعد جاسوسی کنم بعد حمله کنم.
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------
این پست هم پشت سر هم بدم ببینم چی میشه.
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
لول چه جالبه.خیلی امکان باحالیه.:5:
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
یکی دیگه ........
اين امكان براي يك سال پيش بود تازه اينجارو آپديت كردن !!
قبلا توي فروم هاي ديگه ديده بودمش
يه امكان ديگه هم هستش كه صفحه تاپيك بازه ، هركي پست بده به طور خودكار پست اضافه ميشه و نيازي به رفرش و ... نيست !
تو غرفتون چيا ميفروشين ؟ :دي
آدرس بده يه روز بيام ببينمت :دي
نه والا هنوز خ*** نكرديم حمله كنيم :دي
lol
پس صبر کن اول یه نیرو تهاجمی درست حسابی بساز بعد حمله کن :27:
اينجارو ...
خودتو خسته نکن :5:
اول باید هورسمن بسازم بعد 1000 سکه ذخیره کنم بعد جاسوسی کنم بعد حمله کنم.
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------
این پست هم پشت سر هم بدم ببینم چی میشه.
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
لول چه جالبه.خیلی امکان باحالیه.:5:
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
یکی دیگه ........
حالت خوبه هادی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سکه دیگه چیه ؟ :18:
اين امكان براي يك سال پيش بود تازه اينجارو آپديت كردن !!
قبلا توي فروم هاي ديگه ديده بودمش
يه امكان ديگه هم هستش كه صفحه تاپيك بازه ، هركي پست بده به طور خودكار پست اضافه ميشه و نيازي به رفرش و ... نيست !
ها ؟ :18:
hadi_gamer
01-02-2010, 20:30
وای 1000 سکه با ف*ک دادم برای یه جاسوسی.هر بار جاسوسی 1000 سکه میخواد که تو غار باید ذخیره کنی.
وای 1000 سکه با ف*ک دادم برای یه جاسوسی.هر بار جاسوسی 1000 سکه میخواد که تو غار باید ذخیره کنی.
اشکال نداره در راستای تجربه اندوزی بود :27:
ممد برو ببین اونجا سکه هستش یا نه ؟ فقط مثل هادی استفاده نکن :31:
شما ها خوشه چندمین ؟ :21:
hadi_gamer
01-02-2010, 20:40
اینا برای شما تجربست برای ما همش خاطرست :27:
اینا برای شما تجربست برای ما همش خاطرست :27:
بر منکرش لعنت :27:
hadi_gamer
01-02-2010, 21:02
خوب اولین حمله رو به یه بازیکن غیر فعال کردم.طرف 6 تا سورد داشت.با 20 تا hoplite کلیرش کردم.
خوب اولین حمله رو به یه بازیکن غیر فعال کردم.طرف 6 تا سورد داشت.با 20 تا hoplite کلیرش کردم.
اولاً تبریک :10:
دوماً چقدر فارم کردی اینو بگو :27:
لینک پابلیک هم اگه داره بده ببینیم :20:
من اس ام اس دادم نوشتم فقيريم بيچاره ايم خوشه 3 افتاديم :41:
تو چندي علي
------
من يه بار رفتم حدود 2000 تا سكه داشتيم ده تاشو اوكي كردم آخرش هم نفهميدم چي شدش !! :31:
-----
با اين آپديت جديده ديگه نميتونين پست رند به زور بگيرين بايد برنامه ريزي دقيق كنين !! :31:
lol
پس صبر کن اول یه نیرو تهاجمی درست حسابی بساز بعد حمله کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اكانت تو هست بگو وقتي نيستي چيكار كنم علي آقا :31:
-----------
هادي پايه اي پسورد علي رو عوض كنيم ؟:31:
hadi_gamer
01-02-2010, 22:18
هادي پايه اي پسورد علي رو عوض كنيم ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای نامرد نه من به علی خیانت نمیکنم :27:
علی این ممد میخواست پسوردتو عوض کنه من نذاشتم.:21:
شما چطور این همه مواد اولیه برای ساخت و ساز بدست می آرید؟
من اس ام اس دادم نوشتم فقيريم بيچاره ايم خوشه 3 افتاديم :41:
تو چندي علي
------
من يه بار رفتم حدود 2000 تا سكه داشتيم ده تاشو اوكي كردم آخرش هم نفهميدم چي شدش !! :31:
-----
با اين آپديت جديده ديگه نميتونين پست رند به زور بگيرين بايد برنامه ريزي دقيق كنين !! :31:
اكانت تو هست بگو وقتي نيستي چيكار كنم علي آقا :31:
-----------
هادي پايه اي پسورد علي رو عوض كنيم ؟:31:
خوشه منو خر خورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جداً هنوز نرفتم دنبالش ...
من که کلاً نیستم ! هر کاری دوست داری بکن اکانت منو تو هم نداره :27:
از رو دست هادی نگاه کن تقلب بزن :31:
ای نامرد نه من به علی خیانت نمیکنم :27:
علی این ممد میخواست پسوردتو عوض کنه من نذاشتم.:21:
ممممممممممممممممممممممممد ددد :19:
بیا جلو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی جون سیگارتیم بکش تا دود شیم :27:
black.assassin
02-02-2010, 13:40
شما چطور این همه مواد اولیه برای ساخت و ساز بدست می آرید؟
عزیز هنوز راهنمای بازی به فارسی نوشته نشده . اگه می تونی انگلیسی رو بخون یا اینکه برو یه بازی آنلاین دیگه که تو همین سبکه و راهنمای فارسی داره رو بازی کن بعد بیا انجامش بده . چون سوالایی که می پرسی باید 2-3 صفحه براشون جواب بنویسی دوستان جواب نمی دن . وگرنه برو بسک :دی p30 همه بچه های گلی هستن :دی
اگه راهنما رو خوندی : برای به دست آوردن منابع باید تولید کنی یا غارت که تو راهنما هرجفتش هست .
چون سوالایی که می پرسی باید 2-3 صفحه براشون جواب بنویسی دوستان جواب نمی دن
آخه انگيزه نيست !
ممد تو هم که سر نمیزنی !! warehouse پر شده بود :31:
آخه گفتم كار اشتباه نكنم بهت خسارت بزنم :دي
ممد داری یه دستی میزنی ؟ :دی
چرا زبان بازی عوض شده ؟! :18:
black.assassin
02-02-2010, 21:12
آره یه 20 دقیقه ای زبانش عوض شده بود . بعد درست شد .
بروبسک آکادمیم 10 شد . باراک هم 9 . فردا باراک 10 میشه و بالاخره به horseman میرسم:8::8::8:
تبريك ميگم :46:
ما هم داريم رو آكادمي كار ميكنيم فردا پس فردا 10 ميشه :27:
black.assassin
03-02-2010, 18:33
من به horseman رسیدم الانم دو تا ازش دارم :دی
Little Sparrow
03-02-2010, 18:43
من که تو اکادمی زیاد کار نکردم و بیشتر رو منابع کار کردم.اکادمی می خوام 30 درصد غارت بیشتر رو ریسرچ کنم.
سلام
کسی میدونه نمایندگی این بازی رو چطوری میشه در خواست داد؟
من نمایندگی چند تا بازی رو گرفتم و تا عید نوروز همشون بالا میان ولی دنبال اینم هستم:31:
من به امید تو هر 3 روز یه بار آنلاین میشم :دی
چه تفاهمي منم به اميد تو هر هفته يه بار سر ميزدم :دي
اين ميتونه شروع روابط صميمانه ي ما باشه :دي
black.assassin
05-02-2010, 18:33
امروز از یکی جاسوسی کردم :دی
پوینتش از من بیشتره ولی فقط لول ساختمونا رو برده بالا . یه فارم خوب پیدا کردم .
راستی وقتی تو آکادمی demand troops رو ریسرچ می کنی با حمله به فارم ها به جای منابع می تونی سرباز بیاری ( حتی سرباز هایی که ریسرچشون نکردی ) . دیگه لازم نیست سرباز بسازی .
ممد خطرناک نشو ! :21:
حالا برو یه سر بزن . زدم baracks لول 10 شه . یه سری horseman بساز حال کنیم :دی
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------
امروز از یکی جاسوسی کردم :دی
پوینتش از من بیشتره ولی فقط لول ساختمونا رو برده بالا . یه فارم خوب پیدا کردم .
راستی وقتی تو آکادمی demand troops رو ریسرچ می کنی با حمله به فارم ها به جای منابع می تونی سرباز بیاری ( حتی سرباز هایی که ریسرچشون نکردی ) . دیگه لازم نیست سرباز بسازی .
شاید نیروهاش توی روستا نبوده ! :دی
ایول اینو ریسرچ کنیم کلی پوینت داریم هنوز نگرفتیم :27:
علي يه سر بزن تاپيك تريبال چه دعوايي شده !
علي دوباره برو تاپيك تريبال
از كل وقايع ورلد 38 پرده برداري كردم !! واقعا اين بشر چه رويي داره !
پستت رو خوندم ! اینا رو که همون موقع هم گفته بودی . فقط میخواستی تجدید خاطره شه بری رو اعصاب طرف ؟ :دی
:دي
آره گفته بودم ولي اين يكي كامل تر بود !! :دي
علي فاصله بين پست من تا تو 9 دقيقه هست !! من خودم 20 دقيقه طول كشيد تا بنويسم !! خيلي خيلي تند خون هم بودي 10 دقيقه حد اقل طول ميكشيد چيجوري توي 9 دقيقه هم اينجا رو خوندي و پست دادي هم اون رمان من رو خوندي ؟ :دي
خدایی کامل خوندم . تازه میخواستم همونجا پست بذارم که دیدم اینجا اومدی :دی
در کل قضاوت رو بذار به عهده بقیه . بچه ها خودشون تشخیص میدن کی درست میگه :46:
بايد چشم و گوششون وا شه :دي
زدم 20 تا horseman بسازه 20 ساعت طول میکشه
نصف آرچرا پرید ممد :دی
یه روستا رو کلیر کردم اونم با آرچر و سورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از همون اول ميدونستم خيلي كارت درسته :دي
هادي كجاست خبري ازش نيست ! :41:
سلام دوستان.
منم همين الان اين بازي رو شروع كردم.
تو beta
شما هم همون جايين ديگه؟؟!
من تو north west هستم.
ميشه يه توضيح درباره ي بازي بدين؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
چون من چيزي سر در نياوردم!!!!!
پيشاپيش ممنون.
آقا چه طوري ميتونم سرباز بسازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:41:
ٌٌُُSWAT جان شما help بازی یا آموزش بازی tribal که تو تاپیکش به صورت فارسی هستش بخون .
چون توضیحات بازی خیلی خیلی زیاده و شاید چندین صفحه شه !!
این هادی پس کووووو ؟! دارم نگرانش میشم ... :41::19:
دوستان شما هنوز واسه ي اعضايه پي سي اتحاد تشكيل ندادين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آواتارم خيلي خوشمله نه ؟ :دي
:دی میخواهی مخ کی رو بزنی؟:دی
hadi_gamer
09-02-2010, 20:15
ای بابا دو روز سر نزدم.کلیر شدم.فارم شدم رفت پی کارش.کسی میتونه ساپورت بفرسته؟
ای بابا دو روز سر نزدم.کلیر شدم.فارم شدم رفت پی کارش.کسی میتونه ساپورت بفرسته؟
علي با توئه :دي
مگه ما مرده باشیم !
زدم چندتا کشتی بسازه تا بتونم نیرو بفرستم الان فقط 20 تا میتونم بفرستم یدونه کشتی دارم !
ممد هم که سر نمیزنه دوتا نیرو بسازه ... از رنک 300 بازی رسیدیم 1700 :31:
Little Sparrow
09-02-2010, 20:35
من که هنوز دارم ساختمان های قبلی رو ارتقا می دم و زیاد رو ساختمان های جدید کار نکردم.
ساختمان سازیش یه جوریه ... :دی
یعنی خیلی طول میکشه تا ساخته شه . بعد پوینت دادنش هم یکم عجیب غریبه :27:
آره .. تريبال خيلي بهتره بودش !!
كاشكي اينا يه بازي توي مايه هاي مافيا ميساختن ... !! دلم لك زده براي يه بازي توي سبك وست ، رابر و ايروپابليك !
اينكه يه آدم باشي و بازي كني نه اينكه روستا باشي !! :دي
كسي سراغ نداره ؟
hadi_gamer
09-02-2010, 20:42
طرف با 209 تا slinger و 74 تا هورسمن حمله کرده.
دمش گرم !! نميدونستم پريميوم انقدر تاثير داره !! :دي
آره .. تريبال خيلي بهتره بودش !!
كاشكي اينا يه بازي توي مايه هاي مافيا ميساختن ... !! دلم لك زده براي يه بازي توي سبك وست ، رابر و ايروپابليك !
اينكه يه آدم باشي و بازي كني نه اينكه روستا باشي !! :دي
كسي سراغ نداره ؟
من دلم واسه wow تنگ شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرف با 209 تا slinger و 74 تا هورسمن حمله کرده.
ابلفضل !! :18:
ممد بیا دو شیفته کار کنیم اینطوری نمیشه :دی
علي تو اسم اكانتت توي ايروپابليك چي بودش ؟
ميگم علي من اگه جاي تو بودم همين الان ميدوييدم ميومدم ايروپابليك !!! قراره ورژن 2 بيادش واقعا كولاك ميكنه !!
كلي چيزاي جديد ميادش ... و به دو نوع خواهد بود ، يك اينكه كسايي كه مثل همين الان دو دقيقه ميان كار و تمرين ميكنن هم ميتونن همينجوري ادامه بدن ، دو اينكه افراد تازه واردي كه اعتراض داشتن ما خيلي بيشتر از رنكاي يك آنلاينيم ولي هميشه عقب هستيم الان با توجه به آنلاين بودنشون ميتونن از اونا هم جلو بزنن !!
خيلي خوب شدش ...
علي حتما همين الان بيا ، با اين چيزايي كه الان داره مياد همه آرزوشونه كه اكانتي مثل اكانت تو داشته باشن !
علي تو اسم اكانتت توي ايروپابليك چي بودش ؟
ميگم علي من اگه جاي تو بودم همين الان ميدوييدم ميومدم ايروپابليك !!! قراره ورژن 2 بيادش واقعا كولاك ميكنه !!
كلي چيزاي جديد ميادش ... و به دو نوع خواهد بود ، يك اينكه كسايي كه مثل همين الان دو دقيقه ميان كار و تمرين ميكنن هم ميتونن همينجوري ادامه بدن ، دو اينكه افراد تازه واردي كه اعتراض داشتن ما خيلي بيشتر از رنكاي يك آنلاينيم ولي هميشه عقب هستيم الان با توجه به آنلاين بودنشون ميتونن از اونا هم جلو بزنن !!
خيلي خوب شدش ...
علي حتما همين الان بيا ، با اين چيزايي كه الان داره مياد همه آرزوشونه كه اكانتي مثل اكانت تو داشته باشن !
با این چرب زبونی باید تو شرکت تبلیغاتی GATE کار میکردی :دی :27:
من ورژن قبل یک رو بازی میکردم (اسمش یادم نیست) . میترسم برگردم اون قدیمیا من رو شناسایی کنن آبروم بره ! آخه یهو گذاشتم رفتم و همه چیزو خراب کردم :41:
با این چرب زبونی باید تو شرکت تبلیغاتی GATE کار میکردی :دی :27:
من ورژن قبل یک رو بازی میکردم (اسمش یادم نیست) . میترسم برگردم اون قدیمیا من رو شناسایی کنن آبروم بره ! آخه یهو گذاشتم رفتم و همه چیزو خراب کردم :41:
الان تا اونجا رسيدم كه سلف نامرد خيانت كردش :19::19::19:
عوضيه بي وجدان كفيث !!
علي حتما بيا واقعا بازي ميخواد خيلي جذاب بشه ...
راستي بگو يوزرت چي بود !
حال کردی سلف چطوری دختره رو کشت :21:
بیا یه ساعت رفتیم تو بازی از 1700 اومدیم 1000 :27:
خدا هم ساختیم :18: Zeus ورداشتم از بقیه خوشکلتر بود :دی
خدا ساختي ؟ چه باحال !! :دي
هادي تا غروب واست ساپورت رو ميفرستم . از ديشب زدم كشتي بسازه الان 5 تا در اومده هر كدوم 20 تا يونيت ميتونه حمل كنه .
3 ساعت طول ميكشه ساخته شه وگرنه نيرو كه دارم چيزي نيست كه باهاش بفرستم :41:
علي ... حالا اين خدا چيكار ميكنه ؟
مثل وست که کلاس انتخاب میکنی قابلیت داره , اینم 4 تا خدا (الهه) داره .
هر کدوم 4 تا قابلیت دارن و 2 تا هیرو که میشه ساخت .
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
هادی ساپورت فرستادم 100 تا آرچر + 20 تا سورد . شرمنده کمه باید صبر کنی باز کشتی بسازم :41:
hadi_gamer
10-02-2010, 20:55
علی نمیفرستادی بهتر بود.صبر میکردی یه دفعه زیاد میفرستادی.اینطوری اون هی حمله میکنه و دفاعهای تو هم چون کم هستن سریع کلیر میشن.
گفتم فعلا بفرستم تا جداقل یکم بازدارنده باشه حداقل بقیه نتونن فارم کنن ! یکم صبر کنی دارم میسازم باز میفرستم :46:
علي فداكاريت منو كشته :دي
8 تا پست ديگه به 400 ميرسيم !!
اگه اينجوري حساب كنيم كه 392 براي من بشه
393 علي
394 من
395 علي
396 من
397 علي
398 من
399 علي
400 من
خيلي خوب شد كه قابليت تركيب پست رو اضافه كردن كردن :دي
حالا بگو کی بوده بهت حمله کرده ؟ یکم اذیتش کنیم :دی
بقیه بروبچ ایرانی کجان پس ؟! نفری 20 تا نیرو بفرستن کلی میشه !! این که دیگه نمکسیا نیستش بیاین یه برنامه بریزیم طرف رو نابود کنیم :27:
هادي جون ميخواي منم برات ساپورت بفرستم ( البته اگه نيرويي داشته باشم الان )
394 :پي
مگه از رو (زبونم لال - بلا به دور - خدا اون روز رو نیاره و ... ) جنازه من رد شی :31:
396 :دي
چقدر به موفقيت نزديك شدم ، كاملا احساس ميكنم پست 400 براي منه !! :دي
hadi_gamer
11-02-2010, 13:31
علی گفتم نفرستا.با 15 تا هورسمن همه رو کشت.حداقل 300 تا سورد و 300 تا آرچر میخواد.
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
فعلا نمیخواد کسی ساپورت بفرسته.من ریسورسام رو مصرف میکنم تا چیزی گیرش نیاد خودش بیخیال میشه.
یعنی 15 تا horseman اینطوری زد ؟ پس چزا من با 30 تا حمله میکنم 20 تا سورد رو به زور میزنه !! :18:
خب پس یکم صبر کن خفن بسازم واست ساپورت بفرستم :46:
Telenord
15-02-2010, 18:17
بچه ها شما کجا بازی میکنید؟ من تو Com و سرور Gamma هستم و تو آلیانس Achaemenid Empire که فعلا دومه تو کل آلیانس ها هستم....اسمم تو بازی Mohammad555
بچه ها نیستن اصلا حال نمیده ! :41:
همش تقصیر نمکسیا بود ! بچه ها زیاد بودن ولی نمیشد گروهی بازی کرد حالا این بازی که گروهیش حال میده کسی نیستش .
hadi_gamer
15-02-2010, 19:33
من که هستم دارم منابع میبرم بالا.
منظورم اینه کلی از بچه ها عضو شده بودن ولی یا بازی نمیکنن یا اینجا سر نمیزنن !
بازم باید دوتایی سر کنیم :27:
من كه به اينجا سر ميزنم ولي پست نميدم !
دليلش هم اينه كه مرورگر اپرا 10.10 نصب كردم با زبون فارسي مشكل داره همه چي رو توي هم نشون ميده :دي
سلام
قضیه چیه ؟ قراره باز معتاد شیم ؟؟:دی
حوصله ندارم کل صفحاتو بخونم یه توضیح مختصر اینجا بدید ببینم چی به چیه
hadi_gamer
17-02-2010, 19:04
به به سلام مهرداد جون.چطوری؟ کجا بودی خیلی وقته نیستی؟ دلم برات تنگ شده بود.چرا دیگه نمیای اینجا؟
سلام هادی جان
خوبی
یه 45 که سربازی بودم (آموزشی) جاتون خالی خوش گذشت
الانم سرم یه کم شلوغه کارام هست
اما سعی میکنم بیشتر بیام
کلا اینجا خیلی وقته خلوته بچه های قدیمی نیستن
مصی ، صفا ، کاظم ، خیلی های دیگه که الان یادم نیست اسمشون
حالا این بازیه چه طوریاس ؟؟
new evil
18-02-2010, 21:55
سلام بچه ها
من هم هستم ولی اینجا سر نمیزنم
راستی امتیازم 1400 هست
مال شما چقدره؟
من و ممد شریکی 2150 :دی
ممد دیگه سر نمیزنیا آمارتو دارم :27:
new evil
18-02-2010, 22:21
ما توی جزیره کلا 3 نفر فعال هستیم که هر سه نفر جز یک اتحادی
بقیه خوابن
جون میدن برای کلیر کردن :دی
افراد جزیره من عضو یه اتحادن ولی من نه . البته کسی جرئت نمیکنه حمله کنه . همون اول روبرویی رو کلیر کردم از بقیه زهر چشم گرفتم :دی
black.assassin
18-02-2010, 22:38
آخرین خبر :
حذف اکانت کردم !
new evil
18-02-2010, 23:23
ببینید با این نیروها برای کلیر کردن کافین؟
75 اسورد
100 ارچر
34 اسلینگر
20 هاپلیت
هنوز برای هرسمن طلبیده نشدم
نه اصلا با اینا حمله نکن که همشون میمیرن !!
فقط و فقط با نیروی تهاجمی حمله کن . حتی همراهشون سورد و آرچر هم نفرست . مگه اینکه طرف کلیر شده باشه واسه فارم کردن .
نه بابا كلير ميكني
فقط بايد عمليات رو با ذكر يازهرا شروع كني بعدش زماني كه نيروهات فرستاده شدن تا به روستاي طرف بفرستن 5 مرتبه آيه الكرسي بخوني و خودتو فوت كني :دي
مطمئن باش كلير ميشه
new evil
19-02-2010, 09:14
نه اصلا با اینا حمله نکن که همشون میمیرن !!
فقط و فقط با نیروی تهاجمی حمله کن . حتی همراهشون سورد و آرچر هم نفرست . مگه اینکه طرف کلیر شده باشه واسه فارم کردن .
طرفم فقط 6 تا اسورد داره
نه بابا كلير ميكني
فقط بايد عمليات رو با ذكر يازهرا شروع كني بعدش زماني كه نيروهات فرستاده شدن تا به روستاي طرف بفرستن 5 مرتبه آيه الكرسي بخوني و خودتو فوت كني :دي
مطمئن باش كلير ميشه
اسم عملیات والفجر 14 باشه خوبه؟ :دی
بد نيست ولي مهم عملياته كه بر دهان استكبار بكوبيم :دي
طرفم فقط 6 تا اسورد داره
خب اگه فقط 6 تا سورد داره سوال کردن نداشت :دی
ولی بازم میگم فقط و فقط با نیروی تهاجمی حمله کن :10:
new evil
19-02-2010, 11:06
خب اگه فقط 6 تا سورد داره سوال کردن نداشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
ولی بازم میگم فقط و فقط با نیروی تهاجمی حمله کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
ممنون
راستی چطور باید از قدرت خداها استفاده کرد؟
علي بيا تاپيك تريبال وارز
مسابقات تريبال وارز همراه با جايزه ( يك ماه پريميوم مجاني !!)
ممنون
راستی چطور باید از قدرت خداها استفاده کرد؟
روی اون روستایی که میخوای حمله کنی کلیک کن . یه تب اضافه شده که توش قدرت ها هستن .
علي بيا تاپيك تريبال وارز
مسابقات تريبال وارز همراه با جايزه ( يك ماه پريميوم مجاني !!)
ما که اول و آخرش این مسابقه رو نمیبریم واسه چی بریم :دی
خب تو بيا همون اول 50 پوينت داري
بعدش ممكنه همه ي شركت كننده ها نوبل بشن و 0 پوينت بعد تو با 50 پوينت نفر اول شي
حالا بيا اول هم نشي ورلد اسپيد خيلي حال ميده
نوبل من این کدومه ؟! :دی
باید آکادمی بسازی بعد Conquest رو Research کنی.
من تو world Theta ام.
با اسم jellygod
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
چرا این تاپیک اینهمه خوابیده؟
چون ديگه كسي بازي نميكنه !
چون ديگه كسي بازي نميكنه !
عجیبه.
به هر حل به عنوان کسی که هم تریبال و هم وست رو به مدت طولانی بازی کرده دارم میگم این بازی از اون دو تا قشنگ تر و بهتره.
Lovelyman
10-07-2010, 16:10
من اول ثبت نام کردم بعد اومدم اینجا رو یافتم :31:
من به نام amiraliirani با شهر FreeDom City هستم تو Theta شمال غربی کسی نیست انجا؟
من اول ثبت نام کردم بعد اومدم اینجا رو یافتم :31:
من به نام amiraliirani با شهر FreeDom City هستم تو Theta شمال غربی کسی نیست انجا؟
من تو world Theta ام.
با اسم jellygod
M A X I M U M
23-07-2010, 22:34
منم ثبت نام کردم
ورلد تتا
نمیدونم چیکار کنم :دی
اینم مثل تریباله ؟
يه آموزش يا توضيح يا نوشته شخصي از تجربياتتون توش بگذارين
من هم مدتيه عضو شدم توي شمال شرق و اسم دهكدم هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید كه همون اسم سايتم هست
به ما سر بزنين
سلام من توي لوتا هستم
مدتي هست كه دارم بازي ميكنم
ميخواستم بپرسم چجوري از منابعمون بايد حفاظت كنيمكه دست دشمن نيوفته؟
من سرباز زياد داشتم يه نفر بهم حمله كرد و همشون رو كشت و از اون زمان به بعد هر روز بهم حمله ميكنه و تمام منابعم رو ميبره منم نتونستم يك مخفيگاه يا جايي كه بتنم مابعم رو توش قايم كنم بسازم
اصلا اين بازي همچين چيزي داره؟من چجوري بايد از منابعم حفاضت كنم؟
cave چيكار ميكنه و خاصيتش چيه؟
سلام من توي لوتا هستم
مدتي هست كه دارم بازي ميكنم
ميخواستم بپرسم چجوري از منابعمون بايد حفاظت كنيمكه دست دشمن نيوفته؟
من سرباز زياد داشتم يه نفر بهم حمله كرد و همشون رو كشت و از اون زمان به بعد هر روز بهم حمله ميكنه و تمام منابعم رو ميبره منم نتونستم يك مخفيگاه يا جايي كه بتنم مابعم رو توش قايم كنم بسازم
اصلا اين بازي همچين چيزي داره؟من چجوري بايد از منابعم حفاضت كنم؟
cave چيكار ميكنه و خاصيتش چيه؟
warehous رو که ببری بالا علاوه بر ریسورس بیشتری که جا میشه توش مقدار بیشتری از منابعت رو هم قایم میکنه.
cave رو توش میشه جاسوس ساخت و به این ترتیبه که هرچی بیشتر توش سیلور ذخیره کنی کسی که از تو کمتر داشته باشه رو میتونی اسکات کنی یعنی بفهمی چی داره چقدر نیرو داره لول ساختموناش چنده و چقدر منابع داره.
درکل من بازی رو ول کردم تریبال وارز خیلی حرفه ای تره.
HoJJaT_007
29-10-2010, 13:16
ورلد جدید بازی چند روز پیش باز شده ، جای پیشرفت هست اسپیدشم 3 هست
همه بیاید با هم بازی کنیم شاید یه جایی رسیدیم :دی
morteza d
01-10-2012, 05:11
سلام
با باز کردن این لینک شما در جزیره من میتونید یه شهر بسازید که من شما رو از لحاط مواد اولیه و نیرو ساپورت میکنم توی جهان Troy هستم با سرعت 2
اولی برا جهان Troy
دومی برای Gythium با سرعت 2
فعلا توی جهان تروی بهتر میتونم ساپورت کنم
میبینمت دوست من
morteza d
01-10-2012, 05:14
سلام
با باز کردن این لینک شما در جزیره من میتونید یه شهر بسازید که من شما رو از لحاط مواد اولیه و نیرو ساپورت میکنم توی جهان Troy هستم با سرعت 2
اولی برا جهان Troy
میبینمت دوست من
morteza d
01-10-2012, 05:21
سلام
اولی برا جهان Troy
میبینمت دوست من
این هم چند شهر دیگه توی troy
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط یکیشو انتخات کنید ثبت نام کنید با یه نام کاربری و بعدش که وارد شدید من متوجه میشم و یه پیام میفرستم برا شما . لطفا فقط اگه میخواید بازی کنید اینا رو باز کنید و اگه میتونید هر روز کانکت بشید و گرنه به هیچ دردتون نمیخوره . اگه هم اینا پر شده بود و شما نتونستید که وارد بشید این ایمیل منه pm بدید. riskmorteza@yahoo.com پست های قبلی هم که مال عهد بوقه فکر نمیکنم بهتون جواب بدن من قبل از اینکه وارد این بازی بشم امتحان کردم فایده نداره.
morteza d
02-10-2012, 20:42
سلام
من توی جهان تروی هستم با 6000 پوینت با کلیک بر روی لینک زیر میتونید شهری در کنار من داشته باشید که از لحاظ مواد اولیه و نیرو شما رو ساپورت میکنم
morteza d
02-10-2012, 20:49
منم با اسم riskmorteza اونجام هر کی هست پیام بده خوشحال میشم این هم لینک invite جهان gythum با ساپورت همه جوره من از شما
parmidapapi
18-11-2012, 09:30
سلام لطفن بهم کمک کن در این بازی shaiyaبخدا دیونه شدم تو رو خدا کمک کن بزار درستش کن من دیونه این سبک بازیا هستم حداقل اینهمه زحمت کشیدم درست بشه اینم یاهو ادد کن لطفن parmidapapi@yahoo.com مخصوصن شما که پست ر.و زدی بلدی من دیدم این پستو دادی ولی اونجا دیگه کسی نرفت کمکم کنه
morteza d
11-02-2014, 21:28
این رو امتحان کنید
peyman1325
22-02-2014, 10:37
سلام دوستان
کسی این بازیو رو موبایل بازی میکنه؟
morteza d
08-04-2014, 18:43
من با note 3 و s4 امتحان کردم میشه البته از نسخه دسکتابش استفاده کردم اینم یه لینک جدید
saeid3663
11-04-2014, 22:45
سلام.......
ببخشید اگه سوالات مبتدی میپرسم ....
اصولا در بازی های آن لاین تخصص کافی ندارم.....
این بازی تمام مراحلش FREE هست یا اینکه در مراحل بالا نیاز به پرداخت هست ؟
به این دلیل می پرسم که حدود یک سال پیش در یکی از سایت های ایرانی جهت انجام بازی آن لاین ثبت نام کردم ، اما بعد از
گذشت چند مرحله فقط پول میخواست بدون هیچ گونه پیشرفتی .....!!!
با پرداخت پول مشکلی ندارم اما نه برای هر بازی .....!!!!
mahdavi66
09-10-2014, 14:00
سلام
دوستان سروراش زمانيه؟ چون من تويه يه سرور بازى ميكردم بعد از مدت كمى رفتم ميبينم نيست! :n29:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.