saviss
21-01-2010, 22:03
خب به سلامتی ...گلاب بروتون...روم به دیوار...خدااون روزونیاره....ماهم ویروسی شدیم....:31:
اون هم درحد smsبرنامه 90....اساسی:دی
ماجراازاونجاشروع شدکه یکی ازدوستان ناباب!مایک هارداکسترنال آوردوازمن خواست که براش اسکن کنم...
این همانا وآغازروندفروپاشی!لپ تاپ ما ...همان...:19:
حدود800تاویروس توش پیداشد...:18:
من هم خب...اقدامات معمول روانجام دادم...
اماازفرداش...
سیستم خودم آلوده شده بودظاهرا...:41:
بیخودهنگ می کرد...کندشده بود...کارهادرست پیش نمی رفت...
تا دیروز...که توی انجمن p30بودم که...بلانسبت..اینترنت اکسپلورر (من ازffاستفاده می کنم)یک باره بالآورد...ببخشید...:38:بالااوم د...50تب رو باهم بازکرد...وخب نتیجه=هنگ کردن سیستم...
ری استارت؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده ازf8یاوسیستم ری استور؟فایروال؟کیلوچنده؟... ثلاروشن بود...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتی ویروس؟دیگه اصلاکارنمیکرد...
یک آنتی ویروس دیگه؟Avg؟ازطریق usbنصب شد...آپ دیت هم شد...اما اسکن نمی کرد...
استفاده از برنامه های ریپیر؟خیر...جواب ندادند...
یک آنتی ویروس دیگه؟NOD32؟نخیر...اصلا اجازه ی نصب نمیداد...
برنامه هام؟...کل فایل های exeپریده بودن.....
بزوررفتم توی درایوی که برنامه هام روتوشون ذخیره(نصب نه..بلکه "ذخیره")کرده بودم....دیدم بااجازه تون...تمام فایل های exeاون ها هم پریدن...
===
safe modeروهم امتحان کردم....:41:
آنتی ویروس اول:Aviraآپدیت شده وتروتمیز...توی فرومش هم رفتم وهرراه حلی که گفته بودندامتحان کردم ...اما...نخیر...درست بشونبودکه ...نبود
خلاصه...سیستم =فرمت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](من سیستم هاموازموقع نصب فرمت نمیکنم ...ریپیرمیکنم...امااین مورد بعد از4سال پیش اومد)
ونصب مجددویندوز...وکلی برنامه...:grrr:
لیست "معدودی"ازویروس وتروجان هارو میذارم برای استفاده!:
umdmgr.exe
jjdrive32.exe
wshost32.exe
aAvgApi.exe
اون هم درحد smsبرنامه 90....اساسی:دی
ماجراازاونجاشروع شدکه یکی ازدوستان ناباب!مایک هارداکسترنال آوردوازمن خواست که براش اسکن کنم...
این همانا وآغازروندفروپاشی!لپ تاپ ما ...همان...:19:
حدود800تاویروس توش پیداشد...:18:
من هم خب...اقدامات معمول روانجام دادم...
اماازفرداش...
سیستم خودم آلوده شده بودظاهرا...:41:
بیخودهنگ می کرد...کندشده بود...کارهادرست پیش نمی رفت...
تا دیروز...که توی انجمن p30بودم که...بلانسبت..اینترنت اکسپلورر (من ازffاستفاده می کنم)یک باره بالآورد...ببخشید...:38:بالااوم د...50تب رو باهم بازکرد...وخب نتیجه=هنگ کردن سیستم...
ری استارت؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده ازf8یاوسیستم ری استور؟فایروال؟کیلوچنده؟... ثلاروشن بود...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتی ویروس؟دیگه اصلاکارنمیکرد...
یک آنتی ویروس دیگه؟Avg؟ازطریق usbنصب شد...آپ دیت هم شد...اما اسکن نمی کرد...
استفاده از برنامه های ریپیر؟خیر...جواب ندادند...
یک آنتی ویروس دیگه؟NOD32؟نخیر...اصلا اجازه ی نصب نمیداد...
برنامه هام؟...کل فایل های exeپریده بودن.....
بزوررفتم توی درایوی که برنامه هام روتوشون ذخیره(نصب نه..بلکه "ذخیره")کرده بودم....دیدم بااجازه تون...تمام فایل های exeاون ها هم پریدن...
===
safe modeروهم امتحان کردم....:41:
آنتی ویروس اول:Aviraآپدیت شده وتروتمیز...توی فرومش هم رفتم وهرراه حلی که گفته بودندامتحان کردم ...اما...نخیر...درست بشونبودکه ...نبود
خلاصه...سیستم =فرمت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](من سیستم هاموازموقع نصب فرمت نمیکنم ...ریپیرمیکنم...امااین مورد بعد از4سال پیش اومد)
ونصب مجددویندوز...وکلی برنامه...:grrr:
لیست "معدودی"ازویروس وتروجان هارو میذارم برای استفاده!:
umdmgr.exe
jjdrive32.exe
wshost32.exe
aAvgApi.exe