ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین کارت صدای اکسترنال

Ava UK
21-01-2010, 21:33
دوستان من میخوام یک کارت صدای اکسترنال تهیه کنم که از صدای 5.1 و یا 7.1 پشتیبانی کنه. اگر 7.1 نشد اشکالی نداره اما حداقل 5.1 رو پشتیبانی کنه. کارتهای صدایی که خودم جستجو کردم و پیشنهاد کرده بودند اینها هستند. میخوام در مرحله اول روی لپ تاپ استفاده کنم اما شاید بعدا برای پی سی هم استفاده کردم.

Creatives USB Sound Blaster X-Fi Surround 5.1

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Feature Description Playback: USB 2.0: Stereo/ Surround ≤ 24-Bit/96kHz 5.1
USB 1.1: Stereo ≤ 24-Bit/96kHz 5.1
Surround 16-Bit/48kHz Signal-to-Noise Ratio: >99dB (20kHz Low-pass filter, A-Weighted) Recording: ≤ 24-bit/96kHz X-Fi Technology: • X-Fi Crystalizer
• X-Fi CMSS-3D Surround
• X-Fi CMSS-3D Virtual
• X-Fi CMSS-3D Headphone Connectivity: • Microphone in (1/8" mini jack)
• Stereo Line in (1/8" mini jack)
• Headphone out (1/8" mini jack)
• Left/Right Speaker out (2x RCA jacks)
• Rear-Left/Rear-Right out (1/8" mini jack)
• Center/Subwoofer out (1/8" mini jack)
• Optical out (TOSLINK) 1 Interface: • USB 2.0 (USB 1.1 compatible2)

Creative Sound Blaster X-Fi Notebook

Stereo Playback: 24-bit, 48kHz Recording: Stereo 24bit/48kHz

Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Notebook ExpressCard

Stereo/Surround playback: Stereo/Surround 24-bit/96kHz SPDIF out: 24-bit/96kHz (Windows XP)
24-bit/48kHz (Windows Vista) Recording: 24-bit/96kHz

به نظر شما کدوم یک از اینها میتونه در Windows 7 Ultimate Edition نسخه 64 بیتی بخوبی مچ بشه و کیفیت بهتری ارائه بده. خودم نظرم روی Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 چون هم خروجی های بیشتری داره و هم بعدا راحت تر میتنم روی پی سی ازش استفاده کنم.

آیا کسی تا حالا هیچ کدوم از کارتهای اکسترنال که مال Creative باشند رو امتحان کرده؟ میشه تجربه تون رو بگید. :10:

ممنون.

Ava UK
23-01-2010, 05:15
دوستان کسی نیست از کارت های صدای اکسترنال استفاده کرده باشه؟ اصلا ارزش داره بگیرم یا نه؟ البته من سینمای خانگی دارم و از لحاظ اسپیکر و صدای ورودی مشکلی ندارم. فقط میخوام کیفیت صدا رو رساتر و بهتر بکنم. یعنی از توی خفگی در بیارم. از خیلی برنامه های جانبی مانند DFX که اکولایزر رو تنظیم میکنند هم استفاده کردم اما برام رضایت بخش نبود. اکثر آهنگ هایی هم که دارم 192kbps و 320 هستند.

یک نکته دیگه هم بگم اینکه تنها نرم افزاری که اون رو خدای این نوع نرم افزار ها میدونم IZotope.Ozone که اون رو بر روی J.RiverMediaCenter استفاده میکنم. هیچ نرم افزاری رو نتونستم تا حالا پیدا کنم که کیفیت صدا رو تا این حد بشه بالا برد و کنترل کرد.

{sahand}
23-01-2010, 11:45
البته از بین این مدلایی که گذاشتین فقط اولی 5.1ـه، و از اونجایی که usb هم هست مطمئنا انتخاب بهتریه.
خودمم در مورد اون مدل تو یه تاپیک پرسیدم که متاسفانه کسی جواب نداد، خواهش می کنم دوستان بفرمایند که اصلا این مدل تو ایران هست یا نه؟

mehrshad taheri
23-01-2010, 14:06
کریتیو 5.1 مدل خوبیه usb هم هست که یک امتیاز محسوب میشه
تو تهران من گرفتم 92 تومن اگه اشتباه نکنم!

{sahand}
23-01-2010, 15:24
نه بابا! قیمت جهانیش 50 دلاره!
یه سوال، اگه یه وسیله مثل موبایل رو به ورودیش وصل کنیم صدا رو فقط از دو تا بلندگو می ده بیرون یا از همه؟

mehrshad taheri
23-01-2010, 21:31
نه بابا! قیمت جهانیش 50 دلاره!
یه سوال، اگه یه وسیله مثل موبایل رو به ورودیش وصل کنیم صدا رو فقط از دو تا بلندگو می ده بیرون یا از همه؟
قیمت جهانیش رو چیکار داری!!!
اینجا ایرانه!
نمایندگی رسمیش کریتیو تو ایران فکر کنم شاب بود
مثلا ازرا اون ور حدود 24 هزار دلاره چرا اینجا 52 تومنه!!!!
متاسفانه موبایل من وصل نمیشه بهش!

{sahand}
23-01-2010, 23:13
این سایت این مدل رو برای فروش گذاشته، 87000 تومن، البته زده موجود نیست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ava UK
24-01-2010, 21:46

ممنون دوست عزیز.
شما که گرفتی ازش راضی هستی؟ آیا کنترل هم توی پکش بود؟
مثلا اگر بخوای با کرت صداهای آنبوردی که به صورت معمولی روی لپ تاپ ها و یا پی سی ها نصبه مقایسه کنی چقدر امتیاز به Creative میدی؟ :10:

mehrshad taheri
25-01-2010, 21:14
خواهش میشه

اره خوبه البته روی هدفون من که خیلی قویه تاثیر انچنانی نداره فقط صداش رو یخورده بیشتر میکنه
مثلا روی هدفون 5 تومنی خیلی تاثیر داره کاملا مشخصه یه بار تست کردم فک بچه ها افتاده بود پایین!:31:

در مورد مقایسه هم مطمئن باش تو همه شرایط با این کارت صدا جواب بهتر میگیری

در مورد ریموت هم متاسفانه باید جدا بخریش منم اون موقع از نمایندگی پرسیدم گفت هنوز نیومده!

Ava UK
27-01-2010, 15:31
خواهش میشه

اره خوبه البته روی هدفون من که خیلی قویه تاثیر انچنانی نداره فقط صداش رو یخورده بیشتر میکنه
مثلا روی هدفون 5 تومنی خیلی تاثیر داره کاملا مشخصه یه بار تست کردم فک بچه ها افتاده بود پایین!:31:

در مورد مقایسه هم مطمئن باش تو همه شرایط با این کارت صدا جواب بهتر میگیری

در مورد ریموت هم متاسفانه باید جدا بخریش منم اون موقع از نمایندگی پرسیدم گفت هنوز نیومده!

دستت درد نکنه بابت توضیحات. استفاده کردم. :10:
پس منم در گرفتن این کارت شکی نیکنم و میرم اقدام بکنم. راستش من هدفونهای قوی دارم . اگر کارت صدا در مقابلشون کم نیاره اینها کم نمیارن.

DANG3R
27-01-2010, 20:42
دوستان بنده کارت صدای لپ تاپم مشکلی پیدا کرده و با هدفون فقط یک طرف صدا داره ! این به درد لپ تاپ می خوره ؟
در مورد قیمت کارت صدای اینترنال لپ تاپ اطلاعی دارید ؟ :)

خیلی ممنونم

موفق و پیروز باشید

Ava UK
27-01-2010, 21:00
دوستان بنده کارت صدای لپ تاپم مشکلی پیدا کرده و با هدفون فقط یک طرف صدا داره ! این به درد لپ تاپ می خوره ؟
در مورد قیمت کارت صدای اینترنال لپ تاپ اطلاعی دارید ؟ :)

خیلی ممنونم

موفق و پیروز باشید

بله . من خودم میخوام همین کارتو روی لپ تاپ استفاده کنم. چون از طریق USB وصل میشه محدودیتی در استفاده ازش روی لپ تاپ یا پی سی وجود نداره. یعنی روی هر 2 تاش میتونید استفاده کنید.

اما اگر جای PCI EXPRESS در لپ تاپتون هست و فقط میخواهید که صدای لپ تاپتون رو راه بندازید, پیشنهاد میکنم که اون 2 کارت دیگه رو انتخای کنید. چون میره توی لپ تاپ و دردسر نقل و انتقال هم نداره. من خودم لپ تاپم رو سالی شاید حداکثر 10 بار از خونه ببرم بیرون واسه همین کارت اولی رو که از طریق USB وصل میشه رو انتخاب کردم.

DANG3R
28-01-2010, 00:37
خیلی ممنون دوست عزیز

پس دوتای دومی اینترنال هستن !
باید بررسی کنم.
الآن یه راه دیگه هم دارم اینه که از هدست بلوتوث استفاده کنم ! اینم بد نیست ... باید بررسی کنم.
شما از قیمت این کریتیوای صفحه اول اطلاعی دارید ؟
ممنون

Ava UK
28-01-2010, 21:37
خیلی ممنون دوست عزیز

پس دوتای دومی اینترنال هستن !
باید بررسی کنم.
الآن یه راه دیگه هم دارم اینه که از هدست بلوتوث استفاده کنم ! اینم بد نیست ... باید بررسی کنم.
شما از قیمت این کریتیوای صفحه اول اطلاعی دارید ؟
ممنون

خواهش میکنم دوست عزیز.

اون کارتها هر 3 تاشون اکسترنال هستند و روی لپ تاپ نمیشه کارت اینترنال وصل کرد چون روی خود مادربورد هست.
فرق کارت اولی با اونهای دیگه اینه که از طریق کابل USB 2.0 به لپ تاپ یا پی سی وصل میشه اما دومی و سومی رو باید در جای مخصوصی که در بعضی از لپ تاپ ها وجود داره فرو کرد. مثل جای مموری ریدر. مثلا شما کارت های MicroSD رو توسط یک تبدیل راحت میتونید در لپ تاپ استفاده کنید.

عکس زیر رو نگاه کنید تا بیشتر متوجه بشید.

اگر لپ تاپ شما جای Express Card رو نداشته باشه نمیتونید از کارتهای دومی و سومی استفاده کنید.

Ava UK
02-02-2010, 00:56
دوستان برای اینکه این تاپیک بی نتیجه نمونه خواستم از همه کسانی که راهنمایی کردند تشکر بکنم و همچنین نتیجه رو اعلام کنم.

من همون کارت اولی رو گرفتم. ریموت کنترل هم توش بود و خیلی خوب و با کیفیت بسیار عالی در Windows 7 Ultimate نسخه 64 بیتی کار میکنه. نرم افزار های بسیار خوبی مانند مدیا سنتر توش هست که با کنترل میشه موزیک, فیلم, عکس و تنظیمات رو هم در لپ تاپ هم در تلویزیون کنترل کرد.

اگر کسی این کارت رو گرفت یدش باشه که اول یو اس پی کارت صدا رو به کامپیوتر وصل کنید و بعد درایو ها و نرم افزار هاشو از روی سی دی نصب کنید. بعد از ریستارت حتما داریوها و نرم افزار هاشو از طریق Creative update manager آپدیت کنید چون فریم ور جدید براش 15 روز پیش اومده و بعضی از نرم افزار هاش هم آپدیت شدند. اگر از طریق خودش نتونستید آپدیت کنید از سایتش میتونید دانلود کنید و بعد دستی نصب کنید.

یادتون هم باشه که در Creative Audio Control Panel قسمت اتصال رو روی High Speed یعنی اتصال یو اس بی 2.0 قرار بدید. full Speed نباشه.

سوال دیگه ای داشتید بعدا جواب میدم.

{sahand}
02-02-2010, 01:43
دوستان برای اینکه این تاپیک بی نتیجه نمونه خواستم از همه کسانی که راهنمایی کردند تشکر بکنم و همچنین نتیجه رو اعلام کنم.

من همون کارت اولی رو گرفتم. ریموت کنترل هم توش بود و خیلی خوب و با کیفیت بسیار عالی در Windows 7 Ultimate نسخه 64 بیتی کار میکنه. نرم افزار های بسیار خوبی مانند مدیا سنتر توش هست که با کنترل میشه موزیک, فیلم, عکس و تنظیمات رو هم در لپ تاپ هم در تلویزیون کنترل کرد.

اگر کسی این کارت رو گرفت یدش باشه که اول یو اس پی کارت صدا رو به کامپیوتر وصل کنید و بعد درایو ها و نرم افزار هاشو از روی سی دی نصب کنید. بعد از ریستارت حتما داریوها و نرم افزار هاشو از طریق Creative update manager آپدیت کنید چون فریم ور جدید براش 15 روز پیش اومده و بعضی از نرم افزار هاش هم آپدیت شدند. اگر از طریق خودش نتونستید آپدیت کنید از سایتش میتونید دانلود کنید و بعد دستی نصب کنید.

یادتون هم باشه که در Creative Audio Control Panel قسمت اتصال رو روی High Speed یعنی اتصال یو اس بی 2.0 قرار بدید. full Speed نباشه.

سوال دیگه ای داشتید بعدا جواب میدم.
مبارکه، لطف کنید بفرمایید چند گرفتید و با گارانتی کجا و از کجا؟

mehrshad taheri
02-02-2010, 15:44
مبارکه
من که یه سری نرم افزاراشو تو سون 32 بیت اجرا میکنم ارور میده!
جالب برای شما ریموت داره ولی برای من نداشت

Ava UK
05-02-2010, 14:13
مبارکه، لطف کنید بفرمایید چند گرفتید و با گارانتی کجا و از کجا؟

مبارکه
من که یه سری نرم افزاراشو تو سون 32 بیت اجرا میکنم ارور میده!
جالب برای شما ریموت داره ولی برای من نداشت

SƏHƏND عزیز من از ایران نگرفتم. گارانتیش هم اینجا 2 سال است.

mehrshad taheri عزیز پک هایی هستند که روی کارتونش نوشته شده که با کنترل هست. پکی که من گرفتم روش نوشته Remote Control Included. نرم افزارهاشم برای من همه شون بدون ارور اجرا میشن اونم توی ویندوز 64 بیتی. سعی کردی که نرم افزارهاتو آپدیت کنی؟ بعضی هاشون 14 jan آپدیت شدن و مخصوص ویندوز 7 هم هستند.

کدوم نرم افزارش براتون اجرا نمیشه بگید تا من دوباره چک کنم ببینم نسخه ای که من نصب کردم کدومه و شما هم برید همون نسخه رو نصب کنید. :10:

mehrshad taheri
05-02-2010, 17:17
SƏHƏND عزیز من از ایران نگرفتم. گارانتیش هم اینجا 2 سال است.

mehrshad taheri عزیز پک هایی هستند که روی کارتونش نوشته شده که با کنترل هست. پکی که من گرفتم روش نوشته Remote Control Included. نرم افزارهاشم برای من همه شون بدون ارور اجرا میشن اونم توی ویندوز 64 بیتی. سعی کردی که نرم افزارهاتو آپدیت کنی؟ بعضی هاشون 14 jan آپدیت شدن و مخصوص ویندوز 7 هم هستند.

کدوم نرم افزارش براتون اجرا نمیشه بگید تا من دوباره چک کنم ببینم نسخه ای که من نصب کردم کدومه و شما هم برید همون نسخه رو نصب کنید. :10:
فکرشو میکردم!
چون من ازشون تلفنی پرسیدم گفتن ایران هنوز نیومده البته اون موقع!

من چند ماه پیش به روزش کردم این جدیده رو میگیرم نصب میکنم ببینم کدوم ارور میده بهت میگم:20:

moas
08-08-2013, 11:14
ريموتشو از كجا ميشه گير آورد؟