ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال در مورد وردپرس؟؟؟؟؟

darkdream2012
21-01-2010, 19:10
سلام چطوری میشه تو یه سایت دانلود لینک هایی که 18 روز از تاریخ انتشار اون ها میگذره لینک های مستقیم برداشته بشه و لینک های غیر مستقیم جایگزین بشه راستی کسانی که سایت دانلود دارند مثل

----------.com

-------------.com
و...... چطوری از هاستشون بک آپ میگیرن آخه خیلی فایل تو هاستشون دارند که حدود 3,4 گیگ میشه اگه بخاد بک آپ بگیره که با این سرعت اینترنت از بس کامپیوتر باید روشن باشه که اداره برق میپکه:31:

amirpcp30
22-01-2010, 08:35
بک آپ رو طوری میگیریم که در همون هاست بمونه و به یک هاست دیگه منتقلش می کنیم نه این که هر روز 4 گیگ رو دان کنیم

darkdream2012
22-01-2010, 09:49
خب چطوری؟؟؟؟!!!!:11:

amirpcp30
22-01-2010, 10:25
در داخل هاستتون برید قسمت backup/restore همون جا یک بک آپ بگیرید که در همون هاستتون ذخیرش می کنه در پوشه ای به نام backup

darkdream2012
23-01-2010, 14:49
اینطوری که نمیشه این طوری اگه هاست بپکه که خود بک آپ هم میپره اون وقت بدبخت میشم بیلی جون و داریوش جان بیان جواب بدید :11:

amirpcp30
23-01-2010, 16:09
در داخل هاستتون برید قسمت backup/restore همون جا یک بک آپ بگیرید که در همون هاستتون ذخیرش می کنه در پوشه ای به نام backup

بک آپ رو طوری میگیریم که در همون هاست بمونه و به یک هاست دیگه منتقلش می کنیم نه این که هر روز 4 گیگ رو دان کنیم
اگه دقیت کرده بودید میفهمیدید که من چی گفتم
اول بک آپ رو میگیرید در همون هاست می مونه بعد منتقلش می کنید به یک هاست دیگه (می تونید دانلودش هم بکنید که خیلی طول میکشه)

amirpcp30
23-01-2010, 16:10
اسکریپ هایی هم هستند که میشه باهاشون بک آپ گرفت و به ایمیل فرستاد

MaaRyaaMi
23-01-2010, 18:12
این سوال شما چه ربطی به وردپرس داره ؟!
بهتر نبود عنوان مناسبتری انتخاب میکردین؟!!

darkdream2012
23-01-2010, 20:04
اسکریپ هایی هم هستند که میشه باهاشون بک آپ گرفت و به ایمیل فرستاد
خب نام ببر تا استفاده کنیم

darkdream2012
25-01-2010, 16:06
خواهشن یکی که بلده بیاد جواب بده

گفتم از اونجایی که وردپرس پلاگین هایی زیادی داره شاید یه پلاگین هم در باره لینک مستقیم داشته باشه شما هم بهتره یه جای اینکه فقط پست الکی بزنی تا آمار پستات بره بالا بهتره جواب بدی اگه هم بلد نیستی تو بحث شرکت نکنی خیلی خیلی بهتره

amirpcp30
25-01-2010, 16:34
گفتم از اونجایی که وردپرس پلاگین هایی زیادی داره شاید یه پلاگین هم در باره لینک مستقیم داشته باشه شما هم بهتره یه جای اینکه فقط پست الکی بزنی تا آمار پستات بره بالا بهتره جواب بدی اگه هم بلد نیستی تو بحث شرکت نکنی خیلی خیلی بهتره

حرف ایشون 100درصد تایید میشه چون یک نفر که بخواهد جواب بده و به تاپیک هم بیاد و سوال شما رو بخونه اول عنوان تاپیک رو می خونه

خب نام ببر تا استفاده کنیم
مثلا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینا منو کشتن با این راهنمایی های غلط
:18:

darkdream2012
25-01-2010, 18:19
سلام
اینجا که گفته دیتابیس رو فشرده میکنه بعد باید دانلود بشه اما من که نمیخام دانلود شه میخام از سروری به سرور دیگر منتقل بشه منظور من هم شما نبودید شما که به همه ی سوالات من پاسخ دادید و من هم وظیفه خودم دونستم و تشکر کردم من منظورم او دوست بود که به جای راهنمایی رفته دنباله حاشیه باشه من اشتباه کردم میخای منو بن کنی راحت شی

amirpcp30
25-01-2010, 18:40
بازم سلام
اگه می خواهید بگید براتون دوباره بگردم یک اسکریپ دیگه پیدا کنم؟

من اشتباه کردم میخای منو بن کنی راحت شی
مگه من چی گفتم :31:
اگه حرفی زدم ناراحت شدی شرمنده

DaRiOuShJh
25-01-2010, 19:26
سلام چطوری میشه تو یه سایت دانلود لینک هایی که 18 روز از تاریخ انتشار اون ها میگذره لینک های مستقیم برداشته بشه و لینک های غیر مستقیم جایگزین بشه راستی کسانی که سایت دانلود دارند مثل

و...... چطوری از هاستشون بک آپ میگیرن آخه خیلی فایل تو هاستشون دارند که حدود 3,4 گیگ میشه اگه بخاد بک آپ بگیره که با این سرعت اینترنت از بس کامپیوتر باید روشن باشه که اداره برق میپکه:31:

همممم
خوب برادر
در مورد سوال اول که خودمم دقیق نمیدونم
البته فکرکنم اکثر اسکریپت ها و سیستم مدیریت محتوایی که برای کارهای لینک گزاری و این چیزا استفاده میشه همچین امکانی رو داشته باشن

در مورد سوال دوم هم د زمان بک اپ گیری نیار نیست که شما کامپیوترت روشن باشه یا لاگ این باشه

هم cpanel و هم direct admin وقتی که بک اپ میخواید بگیرید یه ticket میزنن که خودشون کارهاشون رو روی سرور میکنن و اخرش که تموم شد بهتون ایمیل میزنن

یعنی شما فقط روی گزینه بک آپ کلیک کنن و ده در رو!!! الفرار:31: بعدا پلیس خودش میاد دمه خونتون

من خودم روی هاست خودم شده 5-6 گیگ هم با رپید لیچ کشیدم بعد tar.gz کردم یه فایل کردم برای دانلود
خیلی زمان نمیبره نهایتا 1 ساعت هست برای این حجم

darkdream2012
25-01-2010, 19:44
بازم سلام
اگه می خواهید بگید براتون دوباره بگردم یک اسکریپ دیگه پیدا کنم؟

مگه من چی گفتم :31:
اگه حرفی زدم ناراحت شدی شرمنده
نه عزیزم با شما نبودم با اون بودم من هیچوقت همچین بی احترامی به کسی نمیکنم:11::40::10::7::43::37::22::thumbsup:: thumbsdow

darkdream2012
25-01-2010, 19:59
همممم
خوب برادر
در مورد سوال اول که خودمم دقیق نمیدونم
البته فکرکنم اکثر اسکریپت ها و سیستم مدیریت محتوایی که برای کارهای لینک گزاری و این چیزا استفاده میشه همچین امکانی رو داشته باشن

در مورد سوال دوم هم د زمان بک اپ گیری نیار نیست که شما کامپیوترت روشن باشه یا لاگ این باشه

هم cpanel و هم direct admin وقتی که بک اپ میخواید بگیرید یه ticket میزنن که خودشون کارهاشون رو روی سرور میکنن و اخرش که تموم شد بهتون ایمیل میزنن

یعنی شما فقط روی گزینه بک آپ کلیک کنن و ده در رو!!! الفرار:31: بعدا پلیس خودش میاد دمه خونتون

من خودم روی هاست خودم شده 5-6 گیگ هم با رپید لیچ کشیدم بعد tar.gz کردم یه فایل کردم برای دانلود
خیلی زمان نمیبره نهایتا 1 ساعت هست برای این حجم
سلام داداش من تو بک آپ گرفتن مشکل ندارم تو دانلود مشکل دارم که با ADSL128 که سه ماهه 5 گیگ ترافیک داره اکه بخام روزانه 5000 مگابایت دان کنم که دیگه نمیتونم کانتر آنلاین بازی کنم:19:وب گردی هم نمیتونم بکنم:19:باید بشینم خونه فقط بک آپ بگیرم:31:حالا ببینیم این اسکریپت دوستمون به دردمون میخوره باز هم ممنون که سر زدی در ضمن این !x! و هه هه رو به کار نبردی:31:

DaRiOuShJh
25-01-2010, 21:59
هه هه هه
بابا آخه مگه بی کاری هر روز دانلود کنی برادر
فایل ها رو بی خیال
اصل معمولا دیتا بیس ها هستن که فشرده بشن حجمی زیاد نمیشن مگر اینکه vbulletin باشه
من خودم بک آپ این همه سایت های مختلفم رو بریم هفته ای یه باز میگیرم تازه ااونم باز دانلود نمیکنم با اینکه اینترنت نامحدود دارم
میکشم رو adrive
البته تا 200 مگ محدودیت حجمی داره ولی سایت هام زیره 100 مگ هستن

darkdream2012
26-01-2010, 14:10
سلام اصلا هاست من دیتابیس نداره:31:فقط یه فضایی که از فایل هام میزبانی میکنه به قوله یارو هاست دانلوده:31: خوده مدیر هاستینگ هم میگه ما هاست دانلود رو بک نمیگیریم حالا موندم چیکار کنم به قوله یارو مثله .......:31: گیر کردم تو گل

amirpcp30
26-01-2010, 14:53
اصل معمولا دیتا بیس ها هستن که فشرده بشن حجمی زیاد نمیشن مگر اینکه vbulletin باشه
اگه منظورتون اینه که ویبولتین فایلها رو داخل خود دیتابیس قرار میده و حجمش زیاد میشه درسته اما میشه فایلهای که در دیتابیس ذخیره شدن رو به هاست منتقل کرد

DaRiOuShJh
26-01-2010, 16:24
نه برادر
کلا فایل ها که توی دیتابیس جا نمیشن
دیتابیس فقط شامل حروف و کاراکترهای خاص میشن
vbulletin برای این سنگینه که حجم پست ها زیاده معمولا هم اینکه خوده سیستمش حدوده صد و خورده ای ردیف پیش فرض داره و همون دیتابیس اولیش دو سه مگی هست

البته وقتی که tar.gz أانلود بشه حجمی نمیشه ولی مثلا همین انجمن متال خودم دیتابیسش حدوده 150 مگ هست

amirpcp30
26-01-2010, 18:33
نه برادر
کلا فایل ها که توی دیتابیس جا نمیشن
دیتابیس فقط شامل حروف و کاراکترهای خاص میشن
vbulletin برای این سنگینه که حجم پست ها زیاده معمولا هم اینکه خوده سیستمش حدوده صد و خورده ای ردیف پیش فرض داره و همون دیتابیس اولیش دو سه مگی هست

البته وقتی که tar.gz أانلود بشه حجمی نمیشه ولی مثلا همین انجمن متال خودم دیتابیسش حدوده 150 مگ هست
منظورم این بود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

darkdream2012
26-01-2010, 21:20
جواب من چی شد؟؟؟؟؟؟؟!!!!:4::32::47::devil::grrr::د

amirpcp30
26-01-2010, 21:27
جواب من چی شد؟؟؟؟؟؟؟!!!!
دوست عزیز مگه شما سوال پرسیدی؟

darkdream2012
27-01-2010, 13:40
:31:منظورم همین دانلود بک آپ بود