ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهکاری برای حفاظت از سورس کد ؟

cdcenter
21-01-2010, 12:19
سلام دوستان .

همانطور که میدانید یک سری نرم افزار وجود دارد که فایل های اجرایی را به سورس کد تبدیل میکنند و هکر میتواند به راحتی به سورس نرم افزارهای نوشته شده دسترسی داشته و به سود خود آنها را ویرایش کند .

آیا راهکاری عملی برای محافظت از سورس کد ها وجود دارد ؟ :41:

Colton
21-01-2010, 13:41
سلام دوستان .

همانطور که میدانید یک سری نرم افزار وجود دارد که فایل های اجرایی را به سورس کد تبدیل میکنند و هکر میتواند به راحتی به سورس نرم افزارهای نوشته شده دسترسی داشته و به سود خود آنها را ویرایش کند .

آیا راهکاری عملی برای محافظت از سورس کد ها وجود دارد ؟ :41:

با استفاده از نرم افزارهایی با عنوان .Net Obfuscator می توانید از دیکامپایل شدن فایل های اجرایی دات نت جلوگیری کنید. البته منظور از جلوگیری این نیست که با استفاده از این نرم افزارها، انجام این کار کاملا غیر ممکن می شود. منظورم اینه که دیکامپایل کردن فایل های اجرایی رو به حدی مشکل می کنه که فرد رو از انجام این کار منصرف کنه.

اگر به نتیجه نرسیدید، بگید تا کمکتون کنم.

cdcenter
21-01-2010, 17:03
با استفاده از نرم افزارهایی با عنوان .Net Obfuscator می توانید از دیکامپایل شدن فایل های اجرایی دات نت جلوگیری کنید. البته منظور از جلوگیری این نیست که با استفاده از این نرم افزارها، انجام این کار کاملا غیر ممکن می شود. منظورم اینه که دیکامپایل کردن فایل های اجرایی رو به حدی مشکل می کنه که فرد رو از انجام این کار منصرف کنه.

اگر به نتیجه نرسیدید، بگید تا کمکتون کنم.

ممنون از راهنمایی خوبتون .

اگه لطف کنید لینک این نرم افزار را اگر داشته باشید در اینجا قرار بدید ممنون میشم . چون گویا این برنامه رایگان نیست .

راستی در جایی خوندم که در خود ویژوال استدیو نسخه کوچکی از این برنامه تعبیه شده است . اگر در این زمینه هم راهنمایی کنید ممنون میشم .

متن کامل مقاله : (از سایت شبکه ماگازین)
Dotfuscator
دومين ابزار سومندي كه معرفي مي‌كنم، برنامه مهمي است كه حلال مشكلات خيلي از برنامه‌نويسان خواهد بود. اگر مي‌خواهيد كاري كنيد كه سورس كد برنامه شما پس از كامپايل شدن قابل تشخيص نباشد و نتوان با استفاده از مهندسي معكوس آن را به حالت سورس كد بازگرداند، هيچ چاره‌اي نداريد جز اين‌كه سورس كامپايل شده خود را رمزنگاري كنيد. برنامه Dotfuscator كه نسخه Community Edition آن به‌طور رايگان همراه ويژوال استوديوي دات‌نت نصب مي‌شود، همين كار را برايتان انجام مي‌دهد. عجيب است كه برخي از برنامه نويسان نيمه حرفه‌اي اما كم حواس، متوجه حضور اين برنامه در كنار ويژوال استوديو نمي‌شوند و اين سو و آن سو دنبال ابزار مناسب مي‌گردند. نسخه حرفه‌اي Dotfuscator را بايد از سايت شركت سازنده آن، يعني ‌‌Preemptive به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دريافت كنيد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه Dotfuscator براي رمزنگاري سورس‌كد

اما اين برنامه رايگان نيست. اين شركت در حقيقت دو نوع Obfuscator دارد: يكي براي كاربران دات نت و ديگري براي كاربران جاوا و دومي DashO نام دارد كه در دنياي جاوا نامي آشنا است.

البته Obfuscatorهاي ديگري را نيز مي‌توانيد در اينترنت پيدا كنيد. به كمك يك‌ Obfuscator مي‌توانيد برنامه كامپايل شده را طوري رمزنگاري كنيد كه جز خود شما فرد ديگري نتواند به سورس برنامه دسترسي پيدا كند و اين يعني نقطه مقابل تفكر اپن سورس!

ولي واقعيت اين است كه در دنياي صنعت نرم‌افزار چنين ابزارهايي طرفداران زيادي دارد و خيلي از شركت‌هاي توليد كننده نرم‌افزار از Dotfuscator براي حفاظت از حقوق مالكيت معنوي نرم‌افزار خود استفاده مي‌كنند.‌

Dotfuscator براي غيرقابل فهم كردن سورس كامپايل شده (كه در دات نت به زبان MSIL است و در زبان جاوا به صورت‌ Bytecode) علاوه بر رمزنگاري، از طريق تزريق كدهاي گمراه‌كننده به درون برنامه موجب مي‌شود كه برنامه‌هاي مهندسي معكوس در تفسير سورس دچار اشتباه شوند و نتوانند به اصل آن پي‌ببرند.

Colton
22-01-2010, 14:27
اگه لطف کنید لینک این نرم افزار را اگر داشته باشید در اینجا قرار بدید ممنون میشم . چون گویا این برنامه رایگان نیست .

دوست عزیز Obfuscator یک نرم افزار خاص نیست. نرم افزار مورد نظر شما Dotfuscator می باشد که خودش در گروه نرم افزارهای Obfuscator قرار می گیره.

راستی در جایی خوندم که در خود ویژوال استدیو نسخه کوچکی از این برنامه تعبیه شده است . اگر در این زمینه هم راهنمایی کنید ممنون میشم .

بله در نسخه Professional ویژوال استادیو، نسخه Comunity نرم افزار Dotfuscator تعبیه شده که امکانات کمتری نسبت به نسخه تجاریش داره. در نسخه Express ویژاول استادیو این نرم افزار وجود نداره.

من پیشنهاد می کنم از نرم افزار SmartAssembly استفاده کنید. حرفه ای ترین نرم افزار در این زمینه است. من این نرم افزار رو دارم ولی الان به آرشیوم دسترسی ندارم. اگر نتونستید پیداش کنید، در یکی دو روز آینده آپلودش می کنم و لینکش رو اینجا قرار می دم تا همه بتونن ازش استفاده کنن.

Colton
23-01-2010, 01:54
خوشبختانه موقعیتش پیش اومد و نسخه فول نرم افزار SmartAssembly رو آپلود کردم.
استفاده کردن ازش خیلی آسونه. امیدوارم مفید باشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

_H2_
24-01-2010, 00:09
سلام
در جهت پیوستگی و ارتباط مطالب لینک پرگفتگو ترین تاپیک قبلی در این ضمینه اضافه میشود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bad_boy_2007
26-01-2010, 00:04
Obfuscation (پیچاندن ، پیچیده و مبهم کردن کدها) به فرآیند پیچیده کردن و به رمز تبدیل کردن نرم افزار اطلاق میگردد که باعث میشود کد ها به سادگی مهندسی معکوس نشوند . هدف از این فرآیند متوقف کردن کلیه جوجه هکر ها و برخی از هکر های حرفه ای تر است که سعی در فهمیدن و یا کرک کردن نرم افزار شما را دارند .
برنامه های نوشته شده با .Net به سادگی میتوانند مهندسی معکوس شوند . هر شخصی با داشتن یک ابزار تبدیل کد به سورس (decompiler) همچون ابزار رایگان .NET Reflector میتواند اقدام مشاهده برنامه .Net ، کتابخانه ها و عینا سورس کد برنامه شامل نام ها و منطق اجرایی برنامه کند . هکرها میتوانند از طریق برسی کدهای نرم افزار اقدام به کشف و سوء استفاده از رخنه های امنیتی برنامه کنند یا اینکه ایده منحصر به فرد و مجوز دسترسی (License) را سرقت کنند و یا حتی اقدام به انتشار بدون مجوز نرم افزار شما کنند . برای پوشش دادن این حفره امنیتی مهم و خطرناک برنامه های دات نت باید obfuscate شوند .
Following is a list of .NET obfuscators available today and any online reviews. Price is for one developer license unless otherwise noted. A plus sign indicates the price is for the standard version, and advanced versions are available. Please comment if any obfuscators are missing, or if you would like to report any new reviews, updates, errors or broken links, as I will keep this list updated

misoft
27-01-2010, 14:18
سلام
بنده برای این منظور از نرم افزار {smartassembly} استفاده میکنم
امکانات جالبی داره.یکم باهاش کارکنی روشش دستت میاد.