مشاهده نسخه کامل
: مناطق تحت پوشش تاليا؟
Old_Chater
20-01-2010, 23:18
دوستان كسي ليست شهراي رو كه تاليا سرويس ميده رو داره؟
كليه مراكز استانها و كلانشهرها + كيش
Old_Chater
21-01-2010, 00:04
سيم كارتشو از كجا بايد خريد؟
مركز درست حسابي نداره.خيلي جاها كه نماينده بودن هم كنار كشيدن ولي از 2-3 تا دفتر خدماتي (امور مشتركين) سوال كني احتمالش هست بتوني پيدا كني.
Old_Chater
22-01-2010, 14:14
از كجا بفهمم تو شهرمون آنتن ميده؟
masoudboy
22-01-2010, 16:29
از كجا بفهمم تو شهرمون آنتن ميده؟
اگه تو مراكز استان ها هستي آنتن ميده، مثلا اگه استان فارس باشي فقط شيراز آنتن ميده يا خراسان رضوی فقط مشهد آنتن ميده ...
يك راه ديگه هم برو تو قسمت Network گوشيت سرچ دستی بكن ببين شبكه تاليا را پيدا مي كنه ...
Old_Chater
22-01-2010, 21:07
اگه تو مراكز استان ها هستي آنتن ميده، مثلا اگه استان فارس باشي فقط شيراز آنتن ميده يا خراسان رضوی فقط مشهد آنتن ميده ...
يك راه ديگه هم برو تو قسمت Network گوشيت سرچ دستی بكن ببين شبكه تاليا را پيدا مي كنه
تشكر
سرچ كردم 3 تا شبكه پيدا كرد
ايرانسل همراه اول و تاليا
يعني حالا ميتونم بخرم؟فقط موندم از كجا تهيه كنم اخه هر جا ميرم ميگن نداريم
Old_Chater
23-01-2010, 13:24
دوستان كسايي كه تاليا دارن از تعرفه هاش خبر دارن؟بعد مث همرا اول محدويت زماني استفاده از شارژ داره؟
bahman26
19-04-2010, 10:51
دوستان
کسی میدونه تالیا تو شاهرود انتن میده یا نه؟
ممنون
Mohammad_666
19-04-2010, 11:21
دوستان كسايي كه تاليا دارن از تعرفه هاش خبر دارن؟بعد مث همرا اول محدويت زماني استفاده از شارژ داره؟
دوست عزیز برای اطلاع از تعرفه ها به آدرس زیر مراجعه کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای پیدا کردن محل توزیع سیم کارت نیز با این شماره ها تماس بگیر وسوال کن راهنماییت میکنن:
شماره های مرکز خدمات مشترکین
* از طریق موبایل تالیای خود با 444 تماس بگیرید.
* از طریق خطوط تلفن ثابت با 8173(021) و 09632 تماس بگیرید.
---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:48 AM ----------
مرکز خدمات مشترکین می تواند در موارد ز
یر به شما کمک کند:
* راه اندازی سرویس پیام صوتی
* در صورتی که PIN دستگاه قفل شده باشد
* سیم کارت تالیای سوخته ، گم شده یا مسروقه
* سوالات متداول
* تعرفه خدمات
* شکایات و انتقادات
* راهنمایی لازم برای دسترسی به نزدیکترین نمایندگی تالیا
دوستان تالیا پوشش سراسری دارهو من خودم کارمند نمایندگی رسمی تالیا هستم. این شبکه دکلهاشو روی دکلهای همراه اول نصب کرده ...
تعرفه همه اپراتورها با هم برابر میشه...
قیمت سیم کارت تالیا 10000 تومنه و 2000 تومن شارژ داره , یک عدد کیف پول اشانتیون داره همراه سیم کارتش و دو ماه مکالمه و sms رایگان داخل شبکه داره...
برای تماس با مرکز خدمات از سیمکارت تالیا با شماره 999 تماس بگیرید نه 444 ...!!!
و از سایر خطوط با شماره 09329990000
آقاي نماينده پس چرا خبري از شارژهاش نيست؟
فقط سيمكارتشو پخش كرديد ولي دريغ از شارژ.
در ضمن بيشتر مشتركينش افغانيا بودند كه با گرون شدن تعرفه نكالمه با افغانستان اونا رو هم از دست داديد
در ضمن بيشتر مشتركينش افغانيا بودند كه با گرون شدن تعرفه نكالمه با افغانستان اونا رو هم از دست داديد
اگر حساب بانک ملت داشته باشید از سایت بانک ملت میتونید خریداری نمایید .
یا از سایت های معتبر دیگه
منظورم كارت شارژ فيزيكي بود.به صورت عمده
اولا من خانم هستم! کارت شارژ فیزیکیش هم وجود داره برای پخش عمده تو دفتر خودمون هست...
به هر حال هر اپراتوری مشتریای خودشو داره من قبول دارم تالیا شکه نو پایی هست اگه مردم استقبال کنن بهتر میشه خدماتش
دفتر خدمات ارتباطی ما نمایندگی رسمی و حقوقی ایرانسل همراه اول و رایتل رو هم داره , اما از یه پک 100 تایی سیم کارت تالیا از اول ماه فقط 15تا فروش داشتیم...! من خودم یه سیم کارت تالیا دارم نسبتا راضیم...
پس شما دفتر هستيد
در كل ما كه براي پخش عمده درخواست شارژ كرديم بهمون ندادن.فقط سيمكارت و تبليغات ميفرستن.همش هم ميگن به زودي شارژش هم مياريم
ساشاشذ22
29-09-2013, 12:11
آیا تو همدان تالیا آنتن میده؟
اولا من خانم هستم! کارت شارژ فیزیکیش هم وجود داره برای پخش عمده تو دفتر خودمون هست...
به هر حال هر اپراتوری مشتریای خودشو داره من قبول دارم تالیا شکه نو پایی هست اگه مردم استقبال کنن بهتر میشه خدماتش
دفتر خدمات ارتباطی ما نمایندگی رسمی و حقوقی ایرانسل همراه اول و رایتل رو هم داره , اما از یه پک 100 تایی سیم کارت تالیا از اول ماه فقط 15تا فروش داشتیم...! من خودم یه سیم کارت تالیا دارم نسبتا راضیم...
تالیا با کلاس ترین پیش شماره رو داره ؛ بعد از 0911 البته !
شما شماره های رُند چی دارین ؟
آیا تو همدان تالیا آنتن میده؟
تالیا مراکز استان ها آنتن میده و حومه ها تا حدودی . برای سیم کارت داخل شهر بهترین گزینه ـس ، چونکه شبکه ـش خیلی خلوته کیفیت صداش عالیه مثل تلفن منزل هستش !
طرح تازه تالیا برای بازگشت دوباره به عرصه ی رقابت با همراه اول و ایرانسل ...
2 ماه مکالمه و پیامک رایگان درون شبکه ای . طرح سلام ، [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مناطق تحت پوشش تالیا
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روانپریش
24-12-2013, 20:10
پیش شماره تالیا چنده؟
پیش شماره تالیا چنده؟
0932
......
طرح تازه تالیا برای بازگشت دوباره به عرصه ی رقابت با همراه اول و ایرانسل ...
2 ماه مکالمه و پیامک رایگان درون شبکه ای . طرح سلام ، [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا 2 ماه که هیچی 2 سال مکالمه رایگان به خارج از شبکه هم بذارن, باز بی فایدس...!
باید خیلی بیشتر از اینا سرمایه گذاری و تبلیغات کنند.
روانپریش
25-12-2013, 20:23
0932
......
دوست عزیز من هر چی سایتشون رو گشتم فروش اینترنتی نداشتن برای سیم کارت جای هست اینترنتی بفروشن؟چون تو شهر ما اصلا نمایندگی تالیا نیست:n03:
italia88
25-12-2013, 21:15
دوست عزیز من هر چی سایتشون رو گشتم فروش اینترنتی نداشتن برای سیم کارت جای هست اینترنتی بفروشن؟چون تو شهر ما اصلا نمایندگی تالیا نیست:n03:
دوست عزیز با امکاناتی که بقیه اپراتورها میدن بهتره بی خیال تالیا بشید :n05:
روانپریش
25-12-2013, 21:19
دوست عزیز با امکاناتی که بقیه اپراتورها میدن بهتره بی خیال تالیا بشید :n05:
به خاطر متفاوت بودن پیش شمارش میخوام بگیرم میدونم امکاناتش صفره نسبت به بقیه:n05:
italia88
25-12-2013, 21:35
به خاطر متفاوت بودن پیش شمارش میخوام بگیرم میدونم امکاناتش صفره نسبت به بقیه:n05:
ایرانسل شماره های 930 ش یه کم متفاوته یا همراه اول با شماره های 910 ش میتونید به اونا هم فک کنید
روانپریش
25-12-2013, 22:26
ایرانسل شماره های 930 ش یه کم متفاوته یا همراه اول با شماره های 910 ش میتونید به اونا هم فک کنید
درست میگین چندجا دیگه هم سوال کردم اصلا پیشنهاد نکردن تالیا رو دلیل چیه به نظرتون؟
italia88
25-12-2013, 23:30
درست میگین چندجا دیگه هم سوال کردم اصلا پیشنهاد نکردن تالیا رو دلیل چیه به نظرتون؟
خب دلایل اصلیش بخاطر امکانات به روز بقیه اپراتورها و پوشش ضعیف آنتن دهی تالیا در بسیاری از نقاطه
تالیا جاهایی که آنتن میده ، کیفیت مکالمه ـش خیلی خوبه . هی مجبور نیستی حواستو 6 دنگ جمع کنی ببینی طرف چی داره میگه !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.