مشاهده نسخه کامل
: شبکه کردن دو کامپیوتر با وایرلس
masoud_persia
20-01-2010, 12:52
سلام
می خواستم دو تا کامپیوتر رو که تو فاصله 100 متری از همدیگه قرار دارند رو با وایرلس شبکه کنم. البته اینو هم بگم که بین اونا کلی دیوار وجود داره، خوب بهترین روش چیه؟
از همه دوستانی که تو این زمینه تخصص دارن خواهش می کنم راهنمایی کنند.
masoud_persia
21-01-2010, 13:37
کسی نیست ما را یاری کند؟؟؟:worried::worried::worried::worried::w orried::worried:
دوست گرامی امروزه 100 متر مسافت زیادی واسه شبکه های وایر لس نیست ای کاش یه کم بیشتر در مورد محیط مورد نظر توضیح داده بودین ولی به هر حال توی 100 متر پیاده کردن یه شبکه اد هاک ساده نیست و نیازمند کارت شبکه های وایر لس مخصوص هست ولی اگه شما شبکتون رو رو سیستم اینفرا استراکچر پیاده کنید با استفاده از یک اکسس پوینت و انتخاب مکان مناسب واسه این اکسس پوینت این کار به راحتی عملی هست
masoud_persia
22-01-2010, 13:10
ممنون از راهنمایی که کردی، حالا میخوام بیشتر توضیح بدم تا بتونید دقیقتر منو راهنمایی کنید، جریان از این قرار است که من یه آیپاد تاچ دارم که با وایرلس کار میکنه، تو شرکت ومغازه ای دی اس ال وایرلس دارم و میتونم ازش استفاده کنم ولی تو خونه کامپیوتر ندارم و نمی خوام واسه یه ایپاد ای دی اس ال بخرم. تو 100 متری خونه من هم یکی از دوستام وایرلس داره و می خوام از وایرلس اون استفاده کنم.
ممنون از راهنمایی که کردی، حالا میخوام بیشتر توضیح بدم تا بتونید دقیقتر منو راهنمایی کنید، جریان از این قرار است که من یه آیپاد تاچ دارم که با وایرلس کار میکنه، تو شرکت ومغازه ای دی اس ال وایرلس دارم و میتونم ازش استفاده کنم ولی تو خونه کامپیوتر ندارم و نمی خوام واسه یه ایپاد ای دی اس ال بخرم. تو 100 متری خونه من هم یکی از دوستام وایرلس داره و می خوام از وایرلس اون استفاده کنم.
ببین دوست گرامی شما اول تست کن ببین برد وایرلس آی پاد شما حدودا چند متر هست و این که شما هیچ راهی جز استفاده کردن از یک اکسس پوینت ندارین که باید با توجه به برد کارت شبکه سیستم دوستتون و برد دستگاه شما در مکان مناسبی نصب بشه برد این دو تا دستگاه رو تست کن تا بتونم بهتر راهنمایت کنم :10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.