ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 4مخفی کردن نام برنامه از تب Processes برنامه TaskMamager

msnv
20-01-2010, 11:13
با سلام
من چهارتا سوال داشتم خدمت شما که دوتاي اوليش مربوطه به TaskManager:
1) چطور ميتونم آيکون برناممو از ليست Processes برنامه TaskManager ويندوز مخفي کنم مثل همان کاري که برنامه هاي keylogger به هنگام مخفي شدن انجام ميدهند؟

2) چطور ميتونم کاري کنم که به هنگام زدن دکمه EndProcess در TaskManager پيام خطاي "Unabe to Terminate" ناميش بشه و TaskManager نتونه اونو
ببنده مثل آنتي ويروس هايي مثل Kaspersky و Node32

3) از چه دستوري بايد استفاده کنم که برنامم به هنگام وصل شدن يک فلش جديد مطلع بشه مثل برنامه هايي همانند Kaspersky2010 يا "USB Dis Security"
که به هنگام وصل شدن يک فلش به سيستم سريعا بالا مي آيند

4) و سوال آخر: از چه دستور يا APIيي بجاي کنترل تايمر (که معمولا رم زيادي ميخورد) استفاده کنيم که مارا به هنگام ايجاد يک تغيير مطلع کند مثلا با کمک API يا نظير آن پيامي را به حالت آماده باش در آورده باشيم که به هنگام تغيير يافتن فضاي يک فايل نمايش داده شود بدون آنکه از کنترل تايمر استفاده کرده باشيم نمونه ان هم در ويندوز در زماني که مثلا فضاي يک فايل متني به محض آنکه تغيير يافته و ذخيره شد بصورت خودکار آپديت ميشود)

در پايان از شما متشکرم:40::40::40::40:

MrGee
20-01-2010, 19:08
1-
A - Hide and Show your application from Task Manager in Windows 98, Me, 2000, XP (CTRL+ALT+DELETE)

Hide your application from the Task Manager in Windows 98, Me, 2000 and XP. To hide your application in Windows 2000/XP you just need to set app.title = "" To hide your application in Windows 98/Me you need to use an API called RegisterServiceProcess. I encapsulated all the logic you need in 2 classes cAppHider.cls and cWinVersion.cls

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2-اسم فایل تون رو به smss یا lass تغییر بدید.
3-نمی دونم
4-نمی دونم

modirmasool
20-01-2010, 22:12
با سلام
من چهارتا سوال داشتم خدمت شما که دوتاي اوليش مربوطه به TaskManager:
1) چطور ميتونم آيکون برناممو از ليست Processes برنامه TaskManager ويندوز مخفي کنم مثل همان کاري که برنامه هاي keylogger به هنگام مخفي شدن انجام ميدهند؟

2) چطور ميتونم کاري کنم که به هنگام زدن دکمه EndProcess در TaskManager پيام خطاي "Unabe to Terminate" ناميش بشه و TaskManager نتونه اونو
ببنده مثل آنتي ويروس هايي مثل Kaspersky و Node32

3) از چه دستوري بايد استفاده کنم که برنامم به هنگام وصل شدن يک فلش جديد مطلع بشه مثل برنامه هايي همانند Kaspersky2010 يا "USB Dis Security"
که به هنگام وصل شدن يک فلش به سيستم سريعا بالا مي آيند

4) و سوال آخر: از چه دستور يا APIيي بجاي کنترل تايمر (که معمولا رم زيادي ميخورد) استفاده کنيم که مارا به هنگام ايجاد يک تغيير مطلع کند مثلا با کمک API يا نظير آن پيامي را به حالت آماده باش در آورده باشيم که به هنگام تغيير يافتن فضاي يک فايل نمايش داده شود بدون آنکه از کنترل تايمر استفاده کرده باشيم نمونه ان هم در ويندوز در زماني که مثلا فضاي يک فايل متني به محض آنکه تغيير يافته و ذخيره شد بصورت خودکار آپديت ميشود)

در پايان از شما متشکرم:40::40::40::40:
ساده ترین راه برای سوال 3 اینه که از تایمر استفاده کنی. باید زمان تایمر رو کم کنی تا مدام چک بشه که آیا درایو جدید وصل شده به pc یا نه.
در ضمن حتما از FSO و On error resume next استفاده کن.