ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست یک برنامه تحت دلفی

ehsannet9003
20-01-2010, 01:34
با سلام:20:
کسی از دوستان یک برنامه آماده از دلفی ندارند واسه من بزارند راستش رو بخواین واسه پروژه نیاز دارم و هیچی هم از دلفی سر در نمیارم اگه کسی داره و لطف کنه خیلی ممنونش می شیم حالا deta baseش با هرچه می خواد باشه.خودش هم هرچی باشه موشکل نیست فقط به تونم به استاد نشونش بدم و بس....ممنون:11::11:

F A R H A D
20-01-2010, 22:17
سلام
دوست عزیز اینجا درخواست پروژه انجام نمیشه و فقط محل رفع اشکال هست. از اونجا که شما اطلاعات برنامه نویسی ندارید، بهتره به یک شرکت کامپیوتری مراجعه کنید و با 20-30 هزار تومان برنامه رو تهیه کنید
موفق باشید

F A R H A D
21-01-2010, 16:54
متن پیغام این کاربر عزیز در پروفایل من:

سلام پوست رو بسته کردی نتونستم جوابت رو بدم.
1.اینکه خودم جای شرکتهای برنامه نویس رو بلدم
2.شما که این همه به دلفی می نازید تا حالا یک برنامه کوچک با دلفی نساختین
3. من واسه این درخواست کردم که داخل امتهاناتم هست و وقت نداشتم
4.ما هم در برنامه نویسی بی سواد نیستیم من خودم .NET کار می کنم واسه همین وقت نداشتم بشینم دلفی که یک زبان عقب مونده هست رو هم دوباره بخونم.......
چون میخواستید در این تاپیک پست بدید و امکانش نبود کار شما رو راحت کردم. دوستان راهنماییتون خواهند کرد

مرد مباح
22-01-2010, 00:56
1. برنامه آماده نداریم.
2. فکر نکنم این انجمن برای امتحانات طراحی شده باشه.
3. یک کمی بگردی حتی سورس آماده هم پیدا میکنی ولی فکر نکنم حتی وقت "جستجو" هم داشته باشی. چون امتحاناته.
4. نمیدونم توی دانشگاه چی بهتون درس میدن که دلفی توش عقب موندس.
من تا حالا فکر میکردم که c,Pascal درس میدن ولی فکر کنم به شما زبانهایی درس میدن که توی دنیای ما نیست و خیلی از دلفی پیشرقته ترن. پس با همون زبانها پروژه تحوبل بدین و ........