ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالاخره خريدم = Sony - Cw 1LFX/B

rasainia
20-01-2010, 00:23
سلام - بالاخره امروز من رفتم بازار - و با توجه به تحقيقات 1 ماهه و كمك شما عزيزان و كمك دوستانم و زير سايه خدا و پدر و ماردم , - من اين نوت بوك رو خريدم = SONY CW1LFX/B + + + چند تا از عكس هاش رو ميزارم - دوستان اگه در مورد اين لپ تاپ سوالاتي داشته باشند , بپرسن - من در خدمتم ...... :31::46::5:

عكس :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشخصات :

cpu = core2due 2.53 Ghz
buss = 1060
cach = 3 Mb
Ram = 4 GB - DDR3
H.D.D = +320
DVD RW - Dual layer
LED 14 - Sony display
Gefoce 230 - Gpu
Full Port = HDMI - VGS - 3 USB - i link - Wirless - Bl - Face tracking - Lan

نظر من :

به نظر من از هر لحاظ عاليه = صداش خيل واضحه و از لحاظ بلندي , نرماله + گرافيكش خيلي خوبه + سرعتش كه حرف نداره - از نظر زيبايي , انصافا خوشگله + و خيلي مزايا ديگه , كه يواش يواش باهاشون آشنا ميشم و اينجا مينويسم ............ فقط يك عيب داره : اونم اينه كه چون جنسش سياه براق هست و صفحش LED هست , به همين خاطر زود لكه ميگيره - كه البته اين مشكل هم با يك دستمال حل ميشه . :31::46::5:

Reman
20-01-2010, 12:39
مبارکه. اگر ممکنه قیمتش رو بنویسید چند خریدید. در مورد مدل کارت گرافیکشم بیشر توشضیح بدید . اسم دقیقش رو بنویسید.

arminjahanshahr
20-01-2010, 13:31
دوست عزيز منم يک ماهه دارم تحقيق مي کنم روي سري CW
پولم به همين مدل بيشتر نميرسه
من همين مدل رو تو سايت ديجي کالا پيدا کردم با فينگر پرينت هست با قيمت 1230

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شما چند گرفتيد با چه گارانتي و از کجا ؟
براي شما هم فينگر پرينت داره؟
اين مدل آمريکايي هست ديگه؟
ار بابت عکس هايي هم که گذاشتي واقعا ممنون

arash520
20-01-2010, 14:18
سلام دوست عزیز
بهتون تبریک میگم مبارکتون باشه .
من هم دارم رو مدل های cw تحقیق میکنم و بین cw 13 و cw1 lfx و cw 18موندم کدومو انتخاب کنم

اگه میشه یه خورده در باره نقاط ضعف و نقاط قوت این مدل بگید
مثلا اینکه مدت کار باطری برای کارای معمولی مثل خوندن کتاب pdf با نور زمینه متوسط حدود چند ساعته؟
برای کار با نرم افزار هایی مثل مطلب و پروتیوس و ... چقدر شارژ نگه میداره ؟ 3 ساعت یا بیشتر؟

چند خریدن؟ از کجا ؟

rasainia
20-01-2010, 15:11
سلام و تشكر فراوان از شما دوستان عزيز - به ترتيب به سوالاتتون پاسخ ميدم : :5: :46:

1- من به قيمت 1240000 تومان با گارانتي يك ساله ( شبكه سراسري رز ) خريدم .

2- نه , فينگر پرينت نداره + خلاصه بگم , اين مدل cw اصلا فينگر پرينت نداره !

3- بله , ساخت آمريكاست – و باطريش ژاپن هست .

4- بفرما ييد , اين هم از نكات ضعف و قوت cw 1lfx - به طور خلاصه ( البته تا الان اينها رو فهميدم – اگه بازم چيزه جديدي بفهمم , حتما مينويسم ) :

نكات (+) :

قابليت حمل راحت

طراحی زیبا

کیفیت تصویر عالی

اسپیکر ها با كيفيت خوب

made in usa

باطری ژاپنی....متوسط 3 ساعت دووم میاره

ویندوز سون

اصلا صدا نداره , واقعا بي صداست .......

multitouch pad

Full Port = HDMI - VGS - 3 USB - ilink - Lan - BT - FT - Wirless

سرعت مناسب تو كاركرد

گرافيك بسيار خوب

نكات (-) :

چون مانيتورش LED هست و بدنش سياه براق - زود لكه ميگيره = كه اونم با يك دستمال حل ميشه .......

5- باطريش در حالت عادي حدود 3 ساعت شارژ نگه ميداره .

6- دوست عزيزarash520 , من هم با اين نرم افزارها زياد كار ميكنم – بدون هيچ مشكلي و بسيار راحت كار ميكنه .

7- مدل دقيق كارت گرافيكيش : NVIDIA GeForce GT 230M GPU - 512MB Dedicated – up 2270 MB

8- اين رو هم بگم كه كل سيستم نوت بوك , كاملا بروز هستش .

+ اگر باز هم سوالي بود , من در خدمتم ....... :5: :46:

D_z_z
20-01-2010, 19:34
made in usa اینم جزو نکات مثبشه؟ چقد جالب!!!

rasainia
20-01-2010, 19:40
made in usa اینم جزو نکات مثبشه؟ چقد جالب!!!

بله - به نظر من جزو نكات مثبت هست = جنس آمريكايي بهتر از چين هست , درسته ؟ !!!! ؟ :8::5:

biostar
20-01-2010, 21:26
مبارک باشه ، من هم چند وقت پیش برای یکی از دوستان این نوت بوک را خریدم ، دستگاه بسیار خوب و با کیفیت ، و پر قدرتیست.
مطمئن هستم از داشتن این دستگاه لذت خواهی برد.

اگر وقت کردی پس از چند هفته استفاده ، یک بررسی کامل از نوت بوک رو در تاپیک نقد بررسی لپتاپ ها از دیدگاه کاربران بنویس

mohsenfhm
20-01-2010, 22:43
مباركت باشه . كاش ماتشو مي گرفتي

mondialogo
21-01-2010, 12:09
دوست عزیز مبارکت باشه:11:
این دوست سربازمون:27: هم راست میگه لطفا یک دو هفته دیگه یک ریویو بنویس

dma
21-01-2010, 13:01
سلام منم ميخوام اين مدل رو بگيرم 2-3 روز ديگه ، از كجا بايد فهميد كه مدلي كه ميگيريم آمريكايي اصل باشه؟

danial_crazy
21-01-2010, 15:53
بله - به نظر من جزو نكات مثبت هست = جنس آمريكايي بهتر از چين هست , درسته ؟ !!!! ؟ :8::5:

شما فکر کن که بهتره :31:

mordeshor
21-01-2010, 21:59
شما فکر کن که بهتره :31:

دوست عزیز من خودم دو تا cs با یه کانفیگ دیدم یکی اسمبل امریکا یکی چین
امریکایی 15ثانیه طول میکشید تا لوگوی سونی بیاد چینیه 25
حالا شما بگو یکیه
در ضمن مدلای رنگ مات cw فینگر پیرینت داره(اونا که تهش نوشته U/ بجای /B)

mohsenfhm
21-01-2010, 23:08
حالا شما بگو یکیه

به نظر من هم آمريكايي بهتر از چينيه :10:

danial_crazy
22-01-2010, 00:27
حالا شما بگو یکیه
/B)

باشه باشه :31:

D_z_z
22-01-2010, 00:36
به نظر من هم آمريكايي بهتر از چينيه :10:

حالا شما بگو یکیه
فقط از افراد مبتدی اینجور حرفا زده میشه! دیگه دوره این حرفا گذشته اصلا لازم نیست در موردش حرف زده بشه! نمیدونستیم اسمبل شدن هم تو سرعت تاثیر داره اونم با قطعات یکی که هر دو تا هم ساخت چین هستن! خوب شد فهمیدیم.الان بهترین لپتاپ ها و پر فروش ترین لپتاپ ها رو چین میزنه!
در ضمن ایران رهجو بهترین گارانتی لپتاپ خل نیست که لپتاپ های سونی چینی رو گارانتی میکنه نه یه سال بلکه 3 سال! حالا لپتاپ های سونی امریکایی چی که اصلا گارانتی پدر مادر دار ندارن!! :5:

r_pc12
22-01-2010, 01:53
خیلی مبارکه عزیز:happy:
چند تا سوال داشتم ازتون::43:
:question:اول اینکه در بین CW ها کدوم بهتره و چرا؟ البته سقف قیمت 1 میلیون و 300 باشه
:question:2. آیا از سونی با كانفیگ های نوت بوک شما ولی 15 اینچ هستش.(عین همون مشخصات )
:question:3.گارانتی چقدر مهمه ؟ منظورم اینه که کدام گارانتی خوب یا بد هست؟
:question:4.چه سیستم عامل رو داره؟:14:
:question:در آخر از صفحه نمایش تو این مدت که کار کردی راضی هستی؟ این اندازه برای چه کارهایی مناسب هستش؟
پیشاپیش ممنون.:11:

rasainia
22-01-2010, 13:12
سلام - با تشكر از همه دوستان كه تو بحث ها شركت كردند - بالاخره هركس نظر خودش رو گفته و نظر هركس براي خودش محترمه + به هر حال - چند تا از دوستان سئالاتي پرسيدند كه به اونا جواب ميدم : ( البته به نظر خودم )

1- چشم , حتما بعد از يه مدت يه رويوو كامل مينويسم .

2- من از اين مدل راضي هستم - و چون ساخت آمريكاست , خيالم راحته !

3- اين مدل به هيچ عنوان فينگر نداره - مثلا مدل cw 1cgx فينگر پرينت داره + رنگ مات بودنش هم زياد برام مهم نيست , چون براقش خشگلتره !

4- گارانتي خيلي مهمه - هر چقدر گارانتيش بنام تر باشه و امكاناتي كه ميييييييده كامل باشه اون همه بهتره .

5- سيستم عاملش seven H.p .

6- صفحه نمايشش عاليه - حرف نداره = ولي چون LED هستش , از لحاظ زاويه ديد نرماله و زير نور آفتاب به خوبي جواب گو نيست . كه اونم زياد چيزه مهمي نيست !

7- در بين CW ها با اين مشخصات و با اين كاملي و به اين قيمت = اين مدلش بهتره .

8- و ............

+ اگه بازم سوالي هست - من در خدمتم . :5: :46:

rasainia
25-01-2010, 20:12
سلام به همه دوستان = من اين جدول رو بخاطر حل شدن بيشتر مشكلات عزيزان تهيه كردم = اين جدول با كمك 10 فروشگاه معتبر و وب سايت رسمي سوني كامل شده - اطلاعاتي كه در اين جدول آمده , كاملا دقيق و بررسي شده است :

+ جدول مشخصات نوت بوك هاي SONY , سري CW :

rasainia
25-01-2010, 20:21
با رفتن به لينك زير , كه مربوط به شركت سوني هست - ميتونيد سري CW , هر مدلش رو كه خواستيد , مشخصات دقيقش رو مشاهده كنيد : :5: :46:

adidas 4
01-02-2010, 21:49
سلام - با تشكر از همه دوستان كه تو بحث ها شركت كردند - بالاخره هركس نظر خودش رو گفته و نظر هركس براي خودش محترمه + به هر حال - چند تا از دوستان سئالاتي پرسيدند كه به اونا جواب ميدم : ( البته به نظر خودم )

1- چشم , حتما بعد از يه مدت يه رويوو كامل مينويسم .

2- من از اين مدل راضي هستم - و چون ساخت آمريكاست , خيالم راحته !

3- اين مدل به هيچ عنوان فينگر نداره - مثلا مدل cw 1cgx فينگر پرينت داره + رنگ مات بودنش هم زياد برام مهم نيست , چون براقش خشگلتره !

4- گارانتي خيلي مهمه - هر چقدر گارانتيش بنام تر باشه و امكاناتي كه ميييييييده كامل باشه اون همه بهتره .

5- سيستم عاملش seven H.p .

6- صفحه نمايشش عاليه - حرف نداره = ولي چون LED هستش , از لحاظ زاويه ديد نرماله و زير نور آفتاب به خوبي جواب گو نيست . كه اونم زياد چيزه مهمي نيست !

7- در بين CW ها با اين مشخصات و با اين كاملي و به اين قيمت = اين مدلش بهتره .

8- و ............

+ اگه بازم سوالي هست - من در خدمتم . :5: :46:

دوست عزیز منم دارم به این نتیجه میرسم که برم این مدلو بگیرم.می خواستم بدونم در این چند روز استفاده، ازش راضی هستی؟بغیر از لک شدن بدنش به مشکل دیگه ای بر نخوردی؟ با بازی تستش کردی؟(چه بازی ای و با چه کیفیتی؟)خودم خیلی اهل بازی کردن نیستم ولی در کل هرکسی دوست داره انتخابش،انتخاب کاملی باشه.
ممنون:11:

rasainia
02-02-2010, 00:36
سلام - دوست گرامي , شما به بهترين نتيجه رسيديد = نه , فقط تنها ايرادش لك شدنش هست < همين + با بازي تستش كردم : NFS undercover خيلي راحت آورد - NFS shift معمولي آورد + با نرم افزارهاي سنگين , همچون Matlab كار كردم , بدون هيچ مشكلي = نه صدايي , نه گرمايه اضافه اي ........ مطمئن هستم كه پاسخ گوي نيازهاتون خواهد بود ...... :46:

dma
03-02-2010, 19:00
سلام يه سوال :

زير Display لپ تاپ روي آرم Sony روي لپتاپ من زياد داغ ميشه دليل اين چيه؟برا شما هم همينطور ميشه؟اصلا چه قطعه اي اونجا هست؟

rasainia
04-02-2010, 00:08
سلام يه سوال :

زير Display لپ تاپ روي آرم Sony روي لپتاپ من زياد داغ ميشه دليل اين چيه؟برا شما هم همينطور ميشه؟اصلا چه قطعه اي اونجا هست؟

سلام - دوست گرامي , من تا حالا به اين مسئله توجه نكردم ! اما فكر نكنم چنين چيزي باشه = چون من چند بار از لحاظ خنك بودن و گرمي , تستش كردم - به اينجور مشكلي بر نخوردم - حتي تمام نكات نوت بوك بسيار هم خنك بود .......... :5: :46: :31:

dma
04-02-2010, 10:39
سلام - دوست گرامي , من تا حالا به اين مسئله توجه نكردم ! اما فكر نكنم چنين چيزي باشه = چون من چند بار از لحاظ خنك بودن و گرمي , تستش كردم - به اينجور مشكلي بر نخوردم - حتي تمام نكات نوت بوك بسيار هم خنك بود .......... :5: :46: :31:

البته منم دستم رو جلوي فنش كه ميگيرم بعد از 2-3 ساعت كار كشيدن ازش گرم شدنش خيلي كمه ولي رو آرم سوني نميدونم چي هست كه خيلي داغ ميكنه!

rasainia
04-02-2010, 22:10
البته منم دستم رو جلوي فنش كه ميگيرم بعد از 2-3 ساعت كار كشيدن ازش گرم شدنش خيلي كمه ولي رو آرم سوني نميدونم چي هست كه خيلي داغ ميكنه!

:20: = :41: :13: + :5: :46:

R ch
04-02-2010, 22:37
:20: = :41: :13: + :5: :46:

جالبناك بود:10:

rasainia
11-02-2010, 00:34
يك عكس - به عنوان نمونه = فينگر پرينت سري CW , دقيقا در اين محل قرار گرفته ( ما بين دو كليك ) :

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

سلام - اين عكس , كه مربوط ميشه به مدل Sony CW1CGX - داراي فينگر پرينت هستش و دقيقا جاي فينگرپرينت معلومه ( و نيز , رنگ بدنش مات هست ) :

:46: :5: :46:

arman405
13-02-2010, 19:15
سلام دوست عزیز

ویندوزش 64 بیت هست؟

شما خبر دارین که درایورهای 32 بیتیش موجود هست یا نه؟

ممنون

satsat150
13-02-2010, 22:53
دوست خوبم
با تشکر از شما
در دوتا عکسی که زحمت کشیدید در زیر مونیتور و کنار بلندگو چند تا دگمه وجود داره؟ در عکس اول سه تا و در دومی فقط یک دگمه وجود داره
لطفا درمورد این دگمه ها توضیح دهید
راستش من می خوام مدل Sony CW1CGX/U را از بانک لپ تاپ ایران با گارانتی طلایی 500 روزه بگیرم حدود 1160000 تومن و درگیر موضوعاتی مثل مات بودن، فینگر پرینت و این دگمه ها هستم مخصوصا دگمه ای که صفحه نمایش رو خاموش می کنه و مثل اینکه در تصویر دوم این دگمه وجود تداره!
ممنون

rasainia
13-02-2010, 23:37
سلام - دوست عزيز , arman 405 , بله CW1lfx ويندوزش سون 64 بيتي هست - نه , در مورد درایور 32 بیتی اطلاع خاصي ندارم .
دوست عزيز , satsat150 , مرسي از نظر لطفتون - والله عكس اول نوت بوك خودمه CW1LFX , كه سه تا دكمه داره : power و lcd off و web - - - ولي عكس دوم رو از يك وب سايت پيدا كردم , كه مدل CW1CGX هستش , كه انگاري آره يك دكمه داره : فقط power هست ( اطلاع خاصي از اين مدل ندارم - اين تصوير رو جهت آشنايي با محل قرارگيري فينگرپرينت گذاشتم ) .
ولي حالا كه شما تصميم گرفتي مدل CW 1CGX رو بخري , سعي كن اين مدل رو حتما از جلو ببيني تا مطمئن بشي كه چه جورياست .............. :5: :10: :5:

باز هم اگه سوالي يا مطلبي باشه , من در خدمتم .......... :46: :5: :46:

biostar
14-02-2010, 00:00
شما اگر یک review کامل از لپتاپ بنویسی و در تاپیک مربوطه بزاری ، خیلی ها دعات میکنند.
:11:

rasainia
14-02-2010, 02:57
مقدمه :

از ويژگي‌هاي مهم نوت ‌بوک‌ CW1LFX : تنوع رنگ ، زيبايي ، کيفيت ساخت و قيمت مناسب در مقابل ارائه‌ امکانات خوب در ضمن کاربري راحت و بسيار آسان است. اين نوت بوك مجهز به پردازنده‌ بسيار کارآمد و خوب اينتل از نوع (Core 2 Duo) است.
صفحه نمايش اين نوت‌بوک‌ در اندازه‌ي 14 اينچ ساخته شده ، که به عقيده‌ بسياري سايز بسيار مناسب و مياني مي‌باشد . به همين دليل نيز از وزن مناسبي برخوردار است و فقط 2.4کيلوگرم سنگيني دارد .

نماي ظاهري :

رنگ هاي مشکي ،قرمز، آبي و صورتي در اين مدل وجود دارند .
اگر از قسمت سمت چپ به CW1LFX نگاه کنيم ، چيزهايي که مشاهده مي‌کنيم از اين قرار خواهند بود : دريچه ‌خروجي تهويه هوا ، پورت خروجي ويديو VGS، پورت HDMI و دو عدد پورتUSB و پورت IEEE .
قرار گرفتن دريچه‌ي تهويه هوا و فن دستگاه در اين قسمت مزيتي بسيار بزرگ مي‌باشد ، چرا که مي‌تواند خيال شما را از قرار دادن لپ‌تاپ بر روي هر سطحي حتي بر روي پاي خود و کار کردن با آن آسوده نمايد و ديگر احتياجي به قرار دادن کمک فن در زير آن نيست.
پورت خروجي ويديو اين امکان را به شما مي‌دهد تا تصوير نوت‌بوک را بر روي نمايشگرهاي بزرگتر مشاهده کنيد و يا آن ‌را به ويديو پروژکتور نصب نماييد تا بتوانيد کنفرانسي عالي در محيط‌ هايي از قبيل دانشگاه ، تالار سخنراني و ... با تصوير واضح ، شفاف و بزرگ براي تماشاگران ارايه نماييد .
پورت HDMI نيز که نام آن در قسمت بالاي پورت نوشته شده است اين امکان را مي‌دهد تا بتوانيد تصاوير بسيار با کيفيت رابر روي HDTV مشاهده نماييد .
همچنين دو عدد از سه پورت USB ، پورت IEEE يا 1394 , در قسمت سمت چپ قرار دارند .
قسمت سمت راست نيز شامل ديگر پورت USB ، کارت‌خوان و يک عدد DVD درايو از نوع فَکي مي‌باشد . پورت‌هاي ميکروفون و هدست نيز در همين سمت قرار دارند .
بقيه ‌پورت‌ها از جمله : ورودي شارژر و پورت شبكه LAN ‌در قسمت پشتي قرار دارند.
و چراغ هاي power و H.D.D و Batrey و نيز ram reader در جلوي نوت بوك قرار دارند .

اين لپ‌تاپ داراي صفحه ‌کليد کامل و حقيقتا کارآمد با دکمه‌هاي مجزا از هم مي‌باشد. چنين صفحه ‌کليدي يکي ازبهترين‌ها است ( به نظر من ) . اين فاصله‌ زياد بين دکمه‌ها باعث مي‌شود تا در هنگام تايپ کردن در سرعت‌هاي زياد انگشتان شما به اشتباه بر روي دکمه‌هاي مجاور نرود , تا شمااحساس راحتي بيشتري در هنگام تايپ نماييد . خود دکمه‌ها نيز داراي اندازه‌ي بزرگ و مناسبي هستند . در قسمت زير صفحه‌ کليد نيز فضاي بزرگ و بسيار مناسبي براي قراردادن مچ دست وجود دارد. اين فضاي بزرگ بسيار مناسب کار کردن و تايپ کردن دراز مدت است ، چرا که طراحي آرگونوميگ آن باعث مي‌شود تا شما احساس خستگي ديرتر و يا کمتري نماييد .
در اين فضا و کمي متمايل به چپ ماوس ‌پد لمسي قرار دارد ، که آن نيز بسياربزرگ و راحت است و داراي کليک چپ و راست بزرگ و مناسبي نيز ميباشد . درکل ، کار کردن با اين ماوس ‌پد بسيار لذت بخش هست و تقريبا شما احتياجي به ماوس‌هاي معمولي پيدا نخواهيد کرد . در ضمن اين ماوس‌پد از نوع مالتي تاچ است , که قابليت دريافت چندين لمس همزمان از ماوس‌ پد را داراست . دکمه‌ي پاور، اسپيکرها و بعضي عملکرهاي ديگر نيز دربالاي صفحه‌کليد هستند .

امکانات داخلي :

تجهيزات داخلي سوني CW1LFX را مي‌توان قدرتمند ، قابل اطمينان و کارآمد توصيف کرد . در قلب اين لپ‌تاپ يک پردازنده‌ Core 2 Duo 2.5 وجود دارد. حافظه‌ي رم 4 گيگابيتي DDR3 نيز نقطه‌ي دوم قدرتمندي اين نوت بوك به‌حساب مي‌آيد , که عملا قدرتمندترين حافظه‌ي رمي است که شما مي‌توانيد بر روي لپ‌تاپ‌ مشاهده نماييد . حافظه‌ هارد ديسک 320 گيگابايتي نيز به شما اين امكان را ميدهد كه هر انچه را دوست داريد در نوت بوك خود داشته باشيد .
و نيز اين نوت بوك داراي گرافيك NVIDIA GeForce GT 230M GPU 512 هست . من كه از گرافيكش راضي هستم – اكثر بازيهاي روز رو براحتي مياره و تو نرم افزارهاي سنگين هم كم نمياره و خيلي راحت عمل ميكنه .
اين لپ‌تاپ از تمام امکانات اتصالاتي و اتصال به شبکه از جمله Wi-Fi ، Cable Lan و بلوتوث بهره مي‌برد , ولي فاقد مودم داخلي است . مودم رامي‌توانيد با قيمت اندک و به صورت اکسترنال تهيه نماييد و از طريق USB بهآن وصل كنيد .
سيستم‌عامل اين سري نوت‌بوک‌ها ويندوز 7 است , که واقعا از نظر زيبايي وتنوع رتبه‌ ي يک را دارد . ميکروفون‌هاي استريوي CW1LFX نيز در تست‌هاي صدا که به عمل آوردم صداي نسبتا بلند با کيفيتي بسيار بالا را ارايه کرد , که اين خود نيز مزيتي مهم است .

در كل ميتوان نقاط قوت نوت بوك CW1LFX را در موارد زير خلاصه نمود :

- طراحي زيبا و آرگونوميک در رنگ‌هاي متنوع
- قيمت بسيار مناسب در مقابل ارايه‌ امکانات واقعا عالي
- بهره بردن ازپردازنده‌ي دو هسته‌اي
- حافظه‌ رم 4 گيگابايتي DDR3
- مجهز به هارد ديسک 320 گيگابايتي دور بالا ( 7200 دور در دقيقه )
- نمايشگر 14 اينچي WIDE
- صفحه‌کليد خوش‌ دست با دکمه‌هاي پهن وجدا ازهم
- ماوس‌پد بزرگ و جايگاه مچ با فضاي زياد
- وزن بسيار مناسب 2.4 كيلوگرم
- باتري استاندارد يون ليتيوم 6 سلولي , با عمر زياد

و نيز ميتوان به موارد زير هم اشاره نمود :

1- سيستم شنيداري (Intel® High Definition Audio Compatible 3D Surround)
2- صفحه نمايش (X-Black LCD With LED Technology)
3- اسپيکرهاي استريو داخلي (Built-In Stereo Speakers)
4- مالتي تاچ پد (Multi-Touch)
5- پورت HDMI - سه عدد پورت USB سرعت بالا نسخه‌ي 2.0
6- کارت‌خوان (Memory Stick™Duo , Memory Stick™ PRO HG Duo )
7- اسپيکرو هدفن استريو (Stereo Headphones / Speakers Jack)
8- ميکروفن استريو (Microphone Jack Stereo)
9- داراي (RJ-45 Direct Port Network)
10- داراي (TV Out)
11- داراي (Express Card Slot 34mm)
12- هنگام كار ( حتي كارهاي سنگين ) اصلا صدا نداره , واقعا بي صداست
13- خنك كنندگيش كه حرف نداره – من اصلا گرماي اين نوت بوك رو حس نكردم !

و در آخر به نقاط ضعف اين نوت بوك اشاره ميكنم :

1- فاقد مودم داخلي هست !
2- در بعضي از طرح ها , رنگ براق داره , كه اين مورد سبب زود لكه شدن بدنش ميشه !
3- صفحه نمايش اين نوت بوك , به علت X-Black LCD VAIO Display , LED Backlight بودن , در زير نور آفتاب , خوانايي خوبي نداره !
ولي ميتونم اين رو بگم كه : نكات ضعفي كه اين نوت بوك داره , اصلا به چشم نمياد , يعني اصلا موارد مهمي نيستند كه بخواهيم بهشون توجه خاصي بكنيم !

كلام آخر ( از ديدگاه من ) :

نوت بوك Sony CW1LFX جزو يكي از بهترين نوت بوك هاي بازار توي اين رده هست . هر چي كه بخواي داره : بهترين قطعات , بهترين امكانات , عمر بالا و ... .
اين نوت بوك ميتونه نيازهاي اكثر كاربرها رو رفع كنه . . . . . . در كل لپ تاپ باحاليه .

اين هم از جدول مشخصات , نوت بوك Sony CW 1LFX :

نام نوت بوك
Sony VAIO CW-1LFX
نوع نوت بوك
معمولي
ساخت
امريکا
نوع پردازنده
Core 2 Duo
سرعت پردازنده
2.53 گيگاهرتز
حافظه Cache
3 مگابايت
سرعت Bus
1066 مگاهرتز
حافظه RAM
4096 مگابايت
نوع حافظه RAM
DDR3
هارد ديسك
320 گيگابايت
مشخصات هارد ديسك
7200PRM
درايو نوري
DVD±RW
اندازه صفحه نمايش
14 اينچ
نوع صفحه نمايش
X-Black LCD VAIO Display, LED Backlight
نسبت صفحه نمايش
WXGA
حداكثر رزولوشن
768 × 1366
كارت گرافيكي
NVIDIA GeForce GT 230M GPU - 512MB Dedicated - 2270 MB
مودم
ندارد
كارت شبكه (LAN)
دارد 10/100/1000
شبكه بي سيم (WLAN)
دارد 802.11a/b/g/Draft n
iLink - 1394
دارد
بلوتوث
دارد
كارت خوان (Memory Reader)
دارد
وب كم
دارد
باتري
Li-Ion - 6 Cell
مدت كاركرد باتري
Up 3H
باتري دوم
No
وزن
2.4 كيلوگرم
ابعاد
38.5-27.5 × 233.1 × 341.3 ميليمتر
سيستم عامل
Microsoft Windows Seven

pantheia
14-02-2010, 19:40
سلام من میخوام این هفته این لپ تاپ رو بخرم ولی چنتا سوال دارم
14 اینچ کوچیک نیست برای کسی که استفاده طولانی مدت در روز داره و سال ها با مانیتور 17 اینچ کار کرده؟
با چه گارانتی بخرم؟
این بهتره یا cgx?
نبود مودم داخلی برای ای دی اس ال اشکال نداره؟ اخه من الان با دسکتاپم و اگه مودم داخلی نصب نباشه مودم ای دی اس الم هم نصب نخواهد شد.
ممنون میشم جواب بدید زودتر :40:

satsat150
15-02-2010, 10:19
با سلام
اگر اشتباه نکنم مدل lfx کارت گرافیک 512 داره ولی cgx کارت گرافیک 256 داره + فینگر پرینت
مودم هم ربطی به adsl نداره نگران نباش
من هم دنبال خرید cgx هستم
خواستی بخری گارانتی 500 روزه بانک لپ تاپ ایران 1150000 تومن

pantheia
17-02-2010, 15:16
ُسلام من دیشب وایو cgx خریدم
اما یه مشکلی داشت
دیشب اهنگ های خودشو که گذاشتم اسپیکرش خر خر میکرد.اما یه دفعه درست شد.الان تو شارژ اولیه است .نمی دونم هم چنان درسته یا نه.به نظر شما چش بوده؟ببرمش گارانتی؟
دومین مورد هم اینکه من الان حدود 4 ساعته زدم به شارژ اما چراغش هم چنان قرمزه...داره شارژ می کنه؟ اخه لپ تاپ و باتری اصلا گرم نیستن.ولی اداپتور چراغش سبزه و گرم هم هست.... چرا چراغ لپ تاپ هنوز سبز نشده؟ طبیعیه؟

piroooz
17-02-2010, 15:40
اما یه مشکلی داشت
دیشب اهنگ های خودشو که گذاشتم اسپیکرش خر خر میکرد.اما یه دفعه درست شد.الان تو شارژ اولیه است .نمی دونم هم چنان درسته یا نه.به نظر شما چش بوده؟ببرمش گارانتی؟
دومین مورد هم اینکه من الان حدود 4 ساعته زدم به شارژ اما چراغش هم چنان قرمزه...داره شارژ می کنه؟ اخه لپ تاپ و باتری اصلا گرم نیستن.ولی اداپتور چراغش سبزه و گرم هم هست.... چرا چراغ لپ تاپ هنوز سبز نشده؟ طبیعیه؟
خب اسپیکر را تست کنید اگه دوباره خرخر کرد ببرید گارانتی ...
شارژ اولیه بین 8 تا 10 ساعت طول میکشه و خیلی مهم هست ...
راستی انشاء ا... فنش اساسی براتون بچرخه...

satsat150
17-02-2010, 17:16
اما یه مشکلی داشت

دوست من مبارک باشه :40: ونگران این ایرادات نباشید چون هر سیستم نو ممکنه تا چند ساعت درست کار نکنه
لطفا زحمت بکشید یک عکس هم از لپ تاپ مثل rasainia عزیز بگذارید. قیمت ، گارانتی و محل خرید را هم ذکر کنید.
راستش من امروز رفتم cgx بخرم ولی یک دفعه به نظرم LFX خوشگل تر اومد. موندم سر دوراهی ........
قیمت بانک لپتاپ ایران
CGX 1 199 000
LFX 1 159 000
البته با گارانتی طلایی باید حدود 50 60 تومن بیشتر بدهید
راستی سری CW2 هم وارد بازار شده با سی پی یو i3

pantheia
17-02-2010, 17:52
دوست من مبارک باشه :40: ونگران این ایرادات نباشید چون هر سیستم نو ممکنه تا چند ساعت درست کار نکنه
لطفا زحمت بکشید یک عکس هم از لپ تاپ مثل rasainia عزیز بگذارید. قیمت ، گارانتی و محل خرید را هم ذکر کنید.
راستش من امروز رفتم cgx بخرم ولی یک دفعه به نظرم LFX خوشگل تر اومد. موندم سر دوراهی ........
قیمت بانک لپتاپ ایران
CGX 1 199 000
LFX 1 159 000
البته با گارانتی طلایی باید حدود 50 60 تومن بیشتر بدهید
راستی سری CW2 هم وارد بازار شده با سی پی یو i3

چشم البته من دوربین دیجیتال ندارم و دوربین گوشیم ضعیفه... ولی میذارم.
LFX رو من از نزدیک دیدم خیلی خیلی لک و اثر انگشت جذب میکنه.منم حسسساااااس! ترجیح دادم مدل ماتشو بگیرم CGX به نظرم خیلی زیباتر بود اما چون کارت گرافیکش ضعیف تر بود شک داشتم.ولی وقتی از نزدیک دو تاشونو دیدم ، نمی تونستم با لکه های اون کنار بیام و کارت گرافیک ضعیف تر رو ترجیح دادم! به هر حال که من نمی خواستم بازی بکنم!
مرسی از تبریکاتون ، ست ست و پیروز

satsat150
17-02-2010, 18:28
لطفا قیمت ، گارانتی و محل خرید را هم ذکر کنید مرسی

pantheia
17-02-2010, 18:54
از فروشگاه تخت جمشید گرفتم طبقه هم کف با گارانتی آروند. دوستم که مهندس سخت افزاره گفت که با اکثر گارانتی ها کار کرده و از همه باسواد تر و مسئولیت پذیر تر آرونده و منم به حرفش اعتماد کردم.قیمتش 1260 تومن بود بقیه جاها 1290 .ولی تا 1230 اومد پایین + یک موس+ یه ست Cleaner . کیف اصلش رو نخواستم 10 تومن انداخت یه کوله بسیار با کیفیت و زیبا با ارم وایو ازش برداشتم 55 تومن که اونو 50 تومن حساب کرد( همین کیف ،طبقه های بالا 60 تومن و بیشتر بود!) نتیجه اینکه با یه کوله شد 1270 کلا

rasainia
18-02-2010, 01:03
سلام به همه دوستان - ميبينم كه خيلي ها به جمع CWداران پيوستند ! تبريك ميگم + با اجازه همه دوستان و مديران محترم , همين تايپيك رو ادامه بديم و هر كسي كه سري CW داره و يا ميخواد تهيه كنه , تو همين تايپيك مطرح كنه = + = دم همتون گرم , مرسي .............. :5: :46: :10: :46: :5:

gamecrazy
18-02-2010, 13:37
منم احتمالا Cw 1nfx رو می خرم...فقط در مورد کارت گرافیکش یه کم نگرانم (GT 230) ...میشه بگی چه بازیایی رو روش امتحان کردی ؟
ویندوز 7 چه امتیازی یهش داده ؟ (هم Desktop Performance هم 3d Bussiness )...اگر هم همه امتیازا رو نوشته که دیگه چه بهتر.
راستی DVD ویندوز روش یود یا باید از Recovery خود Vaio برای برگردوندن اطلاعات استفاده بشه ؟ (من یه fz490 قدیمی دارم که یه شب تا صبح طول میکشه که Restore بشه )
با تشکر.

rasainia
18-02-2010, 14:26
منم احتمالا Cw 1nfx رو می خرم...فقط در مورد کارت گرافیکش یه کم نگرانم (GT 230) ...میشه بگی چه بازیایی رو روش امتحان کردی ؟
ویندوز 7 چه امتیازی یهش داده ؟ (هم Desktop Performance هم 3d Bussiness )...اگر هم همه امتیازا رو نوشته که دیگه چه بهتر.
راستی DVD ویندوز روش یود یا باید از Recovery خود Vaio برای برگردوندن اطلاعات استفاده بشه ؟ (من یه fz490 قدیمی دارم که یه شب تا صبح طول میکشه که Restore بشه )
با تشکر.

كارت گرافيكي GT230 خيلي هم خوبه - صفحات قبل رو بخوني , متوجه ميشي ! + ويندوز هفت كه خودش كلا يه امتيازه ! + نه , دي وي دي ويندوز روش نميدن - بايد recovery كني - كه بازگرداندن اطلاعات هم بيشتر از يكي دو ساعت طول نميكشه ...... + = + البته شما ميخوايي CW 1NFX بگيري , كه 100% بهتر از مدلهاي پايين تره - شايد برخي مسائل تو اون نباشه ( مثلا شايد رو اون ويندوز بدن ! شايد و .... ) :46: :5: :46:

gamecrazy
18-02-2010, 15:05
منظورم از امتیاز این بودا :

مثل اینکه این سونیا هیچ کدوم روش DVD ویندوز نیست...

pantheia
18-02-2010, 15:41
اینم دو تا عکس از cw 1 cgx

بلد نبودم مستقیم عکس بذارم

gamecrazy
18-02-2010, 15:45
[QUOTE=pantheia;4686838][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دو تا عکس از cw 1 cgx
QUOTE]

کاشکی عکسا رو یه طور گذاشته لودی که خودشون لود بشن رو صفحه...این Uploading دو ساعت طول می کشه تا بشه دانلود کرد:31:

satsat150
18-02-2010, 16:03
ممنون دوست من
عکس دوم مشکل داره و قابل دانلود نیست
:20:

gamecrazy
18-02-2010, 16:13
برای من که هی ارور میده : Your Download Has Expired
نتونستم دانلود کنم عکسارو :41:

piroooz
18-02-2010, 17:43
بله عکس دوم مشکل داشت و حجمش در حد تیم ملی پیشکسوتان بود:31:
عکس اول هم که این بود :(البته با کاهش حجم)

دوستان اگه خواستند عکس آپلود کنند میتونند از این آپلود سنتر استفاده کنند:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای اینکه که مستقیم در فروم قرار دهنداز لینک این قسمت BBCode for forums استفاده کنند

pantheia
18-02-2010, 18:26
بفرمایید

hamid_hitman47
18-02-2010, 18:28
سلام دوستان من هم همین امروز یه CW14FX خریدم...میگم نیاز به شارژ اولیه ی چند ساعته دارن و یا با همون 2 _3 ساعت هم کامل شارژ میشن!!؟

rasainia
18-02-2010, 19:52
سلام - دوست محترم , شما بايد حدود 8 ساعت بزاري شارژ اوليه ( البته باهاش كار كن , تا شارژ به 5% برسه , اونوقت بزن شارژ ) .............. :5: :46: :5:

hamid_hitman47
19-02-2010, 03:10
میگم این نور صفحه و کم و زیاد کردن صدا رو چه طور میشه از طریق کیبرد انجام داد؟؟
کلیدهای f واسه این کار جواب نمیده...

hamid_hitman47
19-02-2010, 03:12

satsat150
19-02-2010, 09:34

با سلام
مبارکت باشه :40:
باید دگمه اف را نگهداری بعد دگمه مربوط به نور یا صدا رو بزنی

*rafael*
20-02-2010, 17:09
دوستان CW دار ... آقایون ... خانمها ...
احیانا ... خدای نکرده .... زبونم لال ... روم به دیفال ... عیب و گیری تو این مدل مشاهده نکردین که ... آخه به احتمال زیاد این هفته میگیرم این مدلو Cw 1LFX :10:

pantheia
20-02-2010, 22:52
برای من افتضاح در اومد CGX ام
اول که اسپیکرهاش خر خر میکرد
حالام که 2 روزه شارژر رو بش میزنم اصلا شارژ نمی کنه
تازه الان 4 روزه خریدیمش
واقعا دست سونی درد نکنه با این شاهکارش.
خیلی عصبانیم :grrr::grrr::grrr:

gamecrazy
20-02-2010, 23:32
اما یه مشکلی داشت

برای من افتضاح در اومد CGX ام
اول که اسپیکرهاش خر خر میکرد
حالام که 2 روزه شارژر رو بش میزنم اصلا شارژ نمی کنه
تازه الان 4 روزه خریدیمش
واقعا دست سونی درد نکنه با این شاهکارش.
خیلی عصبانیم :grrr::grrr::grrr:

منم متاسفم،نمی دونم سری CW دیگه چرا این طوری شده ؟ ولی شما همون روز اول که دیدی این طوریه باید می بردی به طرف می گفتی، حالا هم که دیر نشده ،ناراحت نباش درست میشه:11:

hamid_hitman47
20-02-2010, 23:47
سلام دوستان من با خود ویندوز 7 یه درایو جدید اضافه کردم با ظرفیت 15 گیگ ولی 90 مگ ازش استفاده شده ...بدون اینکه هیچ فایلی داشته باشم حتی فرمتشم کردم درست نشد....این طبیعیه؟
شما ها واسه پارتیشن بندی هاردتون از چه نرمافزاری استفاده کردید!؟
مدل لپتاپ هم cw14fx

kiuq
21-02-2010, 00:55
سلام دوستان من با خود ویندوز 7 یه درایو جدید اضافه کردم با ظرفیت 15 گیگ ولی 90 مگ ازش استفاده شده ...بدون اینکه هیچ فایلی داشته باشم حتی فرمتشم کردم درست نشد....این طبیعیه؟
شما ها واسه پارتیشن بندی هاردتون از چه نرمافزاری استفاده کردید!؟
مدل لپتاپ هم cw14fx

دوست عزیز دست نگه دار...
هیچ وقت بدون اطلاع قبلی از پارتیشن بندی و جوانب کارش دست به این کار نزنین...
به شما و کسایی که میخوان این کارو بکنن توصیه میکنم حتما تاپیکهای زده شده توسط H@mid-vista عزیز رو حتما بخونن..:20:
امیدوارم بیگدار به آب نزنید:13:

rasainia
21-02-2010, 12:50
دوستان CW دار ... آقایون ... خانمها ...
احیانا ... خدای نکرده .... زبونم لال ... روم به دیفال ... عیب و گیری تو این مدل مشاهده نکردین که ... آخه به احتمال زیاد این هفته میگیرم این مدلو Cw 1LFX :10:

سلام - دوست عزيز , من حدو 2 ماه هستش كه مدل CW1LFX رو خريدم - ازش خيلي هم راضي هستم - به هيــــــــــچ مشكلي هم بر نخوردم و خيلي عالي داره كار ميكنه +=+ حالا واسه اين دوست عزيز pantheia چرا اينجوري شده , نميدونم ! - البته اين هم از شانس ايشون هست ! + + اين رو هم بايد خاطر نشان بشم كه از 100% سري CW , حدود 10% ايراد دارند ( فنش خوب كار نميكنه و يا اسپيكرش خش خش ميكنه و ... ) , ولي 90% به خوبي كار ميكنند - كه اونم مونده به شانستون ! + - + بالاخره , به قوله قديمي ها : هر خشگلي يه زشتيي داره ! هيچوقت , هيچ چيز كه 100% درست و خوب نميشه ! خود انسان هم اينجوريه ! + به هر حال , اين نظر من بود ( و در حالت كل من از نوت بوكم راضيم ) - باز هم خود دانيد ............ :46: :5: :46:

Amin.Senator
21-02-2010, 17:39
منم ميخوام cw14 بخرم اصلا اين cw ها كلا راضي كننده هستن يا نه؟تا چند سال ميتونه برام كار كنه؟داغ ميكنه؟

pantheia
21-02-2010, 18:25
منم متاسفم،نمی دونم سری CW دیگه چرا این طوری شده ؟ ولی شما همون روز اول که دیدی این طوریه باید می بردی به طرف می گفتی، حالا هم که دیر نشده ،ناراحت نباش درست میشه:11:

باطریش روز اول تا 99 % شارژ شد اما دفعه دوم فقط تا87 % و بعد شارژ رو متوقف کرد و انگار که فول باشه دیگه شارژ نمی کردش. دفعه ی بعدی 80ماکسیموم و بار اخر هم 78 ... همین جور ظرفیتش داره میاد پایین تر
الان دادم گارانتی ولی دلم طاقت نیاورد زنگ زدم مغازه کلی داد زدم سرش و طلبکار بازی در اوردم که بهم گفت میره الان گارانتی. اگه درست نشد یه نوشو بم میده با یه معذرت خواهی روش..هنوز درست نشده.از این عصبانیم که چرا از روز اول هی مشکل داشته دستگاه امریکایی.این چه وضعیه واسه من درست کرده الان به جای راه انداختن کارام باید بشینم منتظر که کی بم زنگ میزنن برم بیارمش.....من با 300 تومن کمتر میتونستم یه دل با همین مشخصات بگیرم اما گفتم سونی بگیرم که هی خراب نشه.

pantheia
21-02-2010, 19:03
الان بش زنگ زدم گفت یه فانکشنه تو سونی که باتری ماکسیمم تا 80 % شارژ میشه برای جلوگیری از داغ شدن. درست میگه rasainia عزیز؟

gamecrazy
21-02-2010, 19:28
الان بش زنگ زدم گفت یه فانکشنه تو سونی که باتری ماکسیمم تا 80 % شارژ میشه برای جلوگیری از داغ شدن. درست میگه rasainia عزیز؟

بابا من خودم سونی دارم می خوای عکس برات بزارم که 100% شارژ میشه؟
ضمنا همیشه میگن باتری رو تا آخر شارژ کنید و بعد تا آخر استفاده کنید نمی دونم شنیدی یا نه،یعنی اگر کامل شارژ نشه و استفاده بشه عمرش کم میشه این طور که من شنیدم.
داغ شدن هم که مسخره ترین حرفیه که من شنیدم :18: من تا حالا دو تا لپ تاپ داشتم یه دل و یه سونی که اصلا گرم هم نمیشه چه برسه به داغ کردن.
شما اگر شک داری خیلی برو از یه فروشنده دیگه بپرس به نظر من چون لپ تاپ من مدل قدیمیه شاید ایم جدیدا این طور باشن.

rasainia
21-02-2010, 19:39
سلام - دوست گرامي amin.senator , شما همون متن 62 رو بخوني و همينطور صفحات قبل رو مطالعه بكني , به جوابت ميرسي - ولي خلاصه وار اينجا هم ميگم : بله , سري CW كاملا راضي كنندست ( اما مونده به استفادت , واسه چه كاري ميخواي ! ) + در اين سري به علت اينكه فن خنك كننده در بغل دستگاه قرار گرفته , نه زيرش , پس در خنك بودن كم نمياره ( من تو نوت بوك خودم تا حالا اصلا گرمايي نديدم - حتي تا 5 ساعت بكوب كار كردم , نه گرمايي و نه مشكلي , هيچي ! ) + در حالت كل , عمر مفيد نوت بوك 3 سال تعريف شده - ولي بسته به استفاده و سليقه , تا 10 سال هم شما رو ساپورت ميكنه = ولي شما حدود 5 سال در نظر بگير ( چون هر روز يك نوت بوك جديد مياد بازار و همچنين نيازهاتون فرق ميكنه و بيشتر ميشه ! ) .
اما شما دوست عزيز pantheia , نه اينجوري كه فروشنده گفته نيست - من تا 100% شارژ كردم , بدون هيچ مشكلي ! حتي يك بار هم در حالت روشن شارژ ميكردم و تندتند باطري رو چك ميكردم , كه ببينم چه جوري و چقدر شارژ ميشه = كه خوب و مرتب شارژ ميشد و هنگام شارژ كامل خودش شارژ رو قطع كرد و نوشت Maximum Shargh ! حالا اين چه مشكليه كه براي شما پيش اومده ! نميدونم ! = ولي شما به چند فروشنده و تعميركار ديگه سر بزن و مشكلت رو بگو , ببين اونا چي ميگن ! نهايتش اينه كه يك جديدش رو برات ميدن ديگه ( كه فكر كنم اين از همش بهتر باشه - به نظر من ) ! .............. :46: :5: :46:

pantheia
21-02-2010, 19:49
سلام - دوست گرامي amin.senator , شما همون متن 62 رو بخوني و همينطور صفحات قبل رو مطالعه بكني , به جوابت ميرسي - ولي خلاصه وار اينجا هم ميگم : بله , سري CW كاملا راضي كنندست ( اما مونده به استفادت , واسه چه كاري ميخواي ! ) + در اين سري به علت اينكه فن خنك كننده در بغل دستگاه قرار گرفته , نه زيرش , پس در خنك بودن كم نمياره ( من تو نوت بوك خودم تا حالا اصلا گرمايي نديدم - حتي تا 5 ساعت بكوب كار كردم , نه گرمايي و نه مشكلي , هيچي ! ) + در حالت كل , عمر مفيد نوت بوك 3 سال تعريف شده - ولي بسته به استفاده و سليقه , تا 10 سال هم شما رو ساپورت ميكنه = ولي شما حدود 5 سال در نظر بگير ( چون هر روز يك نوت بوك جديد مياد بازار و همچنين نيازهاتون فرق ميكنه و بيشتر ميشه ! ) .
اما شما دوست عزيز pantheia , نه اينجوري كه فروشنده گفته نيست - من تا 100% شارژ كردم , بدون هيچ مشكلي ! حتي يك بار هم در حالت روشن شارژ ميكردم و تندتند باطري رو چك ميكردم , كه ببينم چه جوري و چقدر شارژ ميشه = كه خوب و مرتب شارژ ميشد و هنگام شارژ كامل خودش شارژ رو قطع كرد و نوشت Maximum Shargh ! حالا اين چه مشكليه كه براي شما پيش اومده ! نميدونم ! = ولي شما به چند فروشنده و تعميركار ديگه سر بزن و مشكلت رو بگو , ببين اونا چي ميگن ! نهايتش اينه كه يك جديدش رو برات ميدن ديگه ( كه فكر كنم اين از همش بهتر باشه - به نظر من ) ! .............. :46: :5: :46:

عجب ادم دروغگوی هفت خطیه !
فک کرده با اسکل طرفه ... نمی دونه من اب مبخورم تو اینترنت در موردش تحقیق میکنم . میرم بیچارش میکنم
خیلی ممنون

satsat150
21-02-2010, 19:56
با سلام
ممنون از همه دوستان
واقعا آدم سردرگم میشه. من بعد کلی تحقیق ( بخصوص نوشته های rasainia عزیز) گفتم که میرم یکی از این دو مدلcgx یا lfx رو می گیرم اما الان موندم که با نوشته های pantheia عزیز چه تصمیمی بگیرم
به نظر من اگه یک کم پول بیشتر واسه گارانتی بدیم جای دوری نمیره و امیدوارم لپ تاپ دوستمون رو هم تعویض کنند تا خیالش راحت بشه
البته همه تو بازار از این سری CW تعریف می کنند ولی بدشانسی هم حدی داره

satsat150
21-02-2010, 20:04
... نمی دونه من اب مبخورم تو اینترنت در موردش تحقیق میکنم

این جمله رو خوب اومدی
همه خانواده از دست من عصبی شدند از بس دنبال خصوصیات این لپ تاپ ها بودم :10:

hamid_hitman47
21-02-2010, 22:37
میگم وقتی لپ تاپ رو SLEEP میزارم ...چراغ هارد کم و بیش چشمک میزنه !؟؟ این طبیعیه!؟

kiuq
21-02-2010, 23:02
میگم وقتی لپ تاپ رو SLEEP میزارم ...چراغ هارد کم و بیش چشمک میزنه !؟؟ این طبیعیه!؟ بله هیچ مشکلی نیست.!

pantheia
21-02-2010, 23:06
rasainia جان لطف می کنی vio care رو چک کنی ببینی جاییش همچین چیزی داره یا نه؟
اخه یه نفر بم گفت اونجاست که تنظیم میشه هم چین چیزی و اصلا هم خراب نیست.
بی زحمت یه نگاه بندازین...
راستی برای اونایی که میخوان بخرن> امروز تو گارانتی یکی از تعمیر کارا گفت هنوز داخل cw ها رو ندیده... تاحالا هیچ cw خرابی نداشتن. صبر کنین مثکه مال من هم حله.

hamid_hitman47
21-02-2010, 23:35
بله تو START قسمت VAIO CONTROL PANEL این قابلیت هست و اجازه نمیده دستگاه بیش از 80 درصد شارژ بشه....تازه میتونی رو حالت Super care تنظیم کنی بیشتر از 50 درصد شارژ نشه.....
من خودمم از این قابلیت دارم استفاده می کنم ومشکلی هم نیست تو قسمت help نوشته که واسه بالابردن عمر باطری لپتاپ مفیده...

mp30w
22-02-2010, 00:06
با اجازه همه برو بچز انجمن وزین پی سی ورلد و همچنین با کسب اجازه از بزرگترای فامیل خصوصا با اجازه پدر و مادرم ، من هم بالاخره امشب اولین لپتاپمو خریدم و به cw داران محترم و محترمه بپیوستم .:15:

mp30w
22-02-2010, 00:15
مشخصات لبتاپی که امشب خریدم :
CW2DGX/B
INTEL Core i5 540M
NVIDIA GEFORCE 310M GPU
ram 3 DDR3
500 GB 5400 rpm
Win 7 pro
made in USA
Battery made in JAPAN !

rasainia
22-02-2010, 00:22
rasainia جان لطف می کنی vio care رو چک کنی ببینی جاییش همچین چیزی داره یا نه؟
اخه یه نفر بم گفت اونجاست که تنظیم میشه هم چین چیزی و اصلا هم خراب نیست.
بی زحمت یه نگاه بندازین...
راستی برای اونایی که میخوان بخرن> امروز تو گارانتی یکی از تعمیر کارا گفت هنوز داخل cw ها رو ندیده... تاحالا هیچ cw خرابی نداشتن. صبر کنین مثکه مال من هم حله.

سلام - دوست عزيز pantheia , من كنترل پانل رو چك كردم - بله , اينجور چيزي هست - عكسش رو هم ميزارم تا ببينيد - تو توضيحاتش نوشته بود كه براي عمر باطري خيل مفيده ! و خودش هم وقتي كه در هنگام اتصال به برق يا همون شارژ كزدن , باهاش كار بكني , اين كار خيلي براي باطري مفيده و نميزاره كه باطري بيش از حد شارژ بشه - و در نتيجه عمرش ميره بالا - حتي تو اين بخش يك قسمتي هم بود كه عمر باطري رو نشون ميداد ( چيزه جالبي بود ) + = + حق با فروشنده بود , باطري ايراد نداشت - ما آماتور هستيم ! ولي بهتر بود اون فروشنده روزه اول به شما ميگفت , تا اين همه ناراحتي پيش نميومد ........... به هر حال - اميدوارم كه مشكلتون حل بشه ............ :10: :46: :5: :46: :10:

عكس :

satsat150
22-02-2010, 01:01
دوستان فروشگاه بزرگ پارسی تو لیست قیمتهاش نوشته :"کلیه دستگاه های فوق دارای یک سال گارانتی تمام قطعات پارسی می باشد"
نظر شما چیه؟
CGX رو 1230000 میده
البته نسبت به سایر شرکتها و مغازه ها شاید 20 تومن گرونتر دربیاد ولی اگه تمام قطعات مثل دی وی دی درایو و شارژر و باطری رو ساپورت کنه عالیه

kiuq
22-02-2010, 01:25
البته نسبت به سایر شرکتها و مغازه ها شاید 20 تومن گرونتر دربیاد ولی اگه تمام قطعات مثل دی وی دی درایو و شارژر و باطری رو ساپورت کنه عالیه
دوست عزیز بهترین کار اینه که زنگ بزنی و از خودشون بپرسی ..:46:
ممکنه یک ماه تعیض هم بکنن یکم چونه بزن( پشت تلفن.):31:

satsat150
22-02-2010, 01:30
میگم خودمونیم خوب شد rasainia عزیز این لپتاپ CW رو خرید وگرنه کجا رو داشتیم بریم این همه دوستای خوب و اطلاعات بدست بیاریم

MSS13
22-02-2010, 10:16
دوستان من آمار این دوتا لپ تاب رو از نمایندگی سونی (ایران رهجو) گرفتم vpc-cw16fg و vpc-cw18fg اما config دومی تو سایت سونی هست می خواستم ببینم کدوم برای خرید بهتره و اینکه گارانتی داشته باشه بهتره یا نه

mp30w
22-02-2010, 13:46
با اجازه همه برو بچز انجمن وزین پی سی ورلد و همچنین با کسب اجازه از بزرگترای فامیل خصوصا با اجازه پدر و مادرم ، من هم بالاخره امشب اولین لپتاپمو خریدم و به cw داران محترم و محترمه بپیوستم .:15:

تبریک میگم ! خیرش رو ببینی !!!!:45:

pantheia
22-02-2010, 17:52
سلام - دوست عزيز pantheia , من كنترل پانل رو چك كردم - بله , اينجور چيزي هست - عكسش رو هم ميزارم تا ببينيد - تو توضيحاتش نوشته بود كه براي عمر باطري خيل مفيده ! و خودش هم وقتي كه در هنگام اتصال به برق يا همون شارژ كزدن , باهاش كار بكني , اين كار خيلي براي باطري مفيده و نميزاره كه باطري بيش از حد شارژ بشه - و در نتيجه عمرش ميره بالا - حتي تو اين بخش يك قسمتي هم بود كه عمر باطري رو نشون ميداد ( چيزه جالبي بود ) + = + حق با فروشنده بود , باطري ايراد نداشت - ما آماتور هستيم ! ولي بهتر بود اون فروشنده روزه اول به شما ميگفت , تا اين همه ناراحتي پيش نميومد ........... به هر حال - اميدوارم كه مشكلتون حل بشه ............ :10: :46: :5: :46: :10:

عكس :

مرسی ... من لپ تاپمو گرفتم.طرف گذاشته بود تا 97 شارژ شده بود نشونم داد..مشکلی نداشت.کلی عذاب وجدان گرفتم اینقد پشت تلفن سرش داد زده بودم! :31:
بازم قابل توجه اونایی که میخوان بخرن: فروشندهه گفت هیچ خرابی نداشته تاحالا... برین بخرین.:46:

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

دوستان فروشگاه بزرگ پارسی تو لیست قیمتهاش نوشته :"کلیه دستگاه های فوق دارای یک سال گارانتی تمام قطعات پارسی می باشد"
نظر شما چیه؟
CGX رو 1230000 میده

CGX من هفته پیش خواشتم بخرم همه جا 1290000بود که
فقط تخت جمشید 1260 بود! که من از اون خریدم

---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------

بله تو START قسمت VAIO CONTROL PANEL این قابلیت هست و اجازه نمیده دستگاه بیش از 80 درصد شارژ بشه....تازه میتونی رو حالت Super care تنظیم کنی بیشتر از 50 درصد شارژ نشه.....
من خودمم از این قابلیت دارم استفاده می کنم ومشکلی هم نیست تو قسمت help نوشته که واسه بالابردن عمر باطری لپتاپ مفیده...

خیلی ممنون! من وارد نبودم دیگه ! فروشنده هم اشاره نکرده بود! فک کردم لپ تاپ نو مشکل داره !!!!!:31:

arman405
22-02-2010, 18:20
CW2DGX/B
INTEL Core i5 540M
NVIDIA GEFORCE 310M GPU
ram 3 DDR3
500 GB 5400 rpm
Win 7 pro
made in USA
Battery made in JAPAN !

دوست عزیز چند خریدی؟

مبارکه

hamid_hitman47
22-02-2010, 22:14
بچه ها شما وقتی با لپتاپتون بازی می کنین سمت چپش گرم میشه!؟....واسه من تا 5 دقیقه بازی می کنم داغ میشه....تو کارهای معمولی این مشکل وجود نداره...
تا چه حد این گرم شدن طبیعیه!؟
البته قصد ندارم کلا با لپتاپم زیاد بازی کنم ولی اگه یه وقت حسش اومد بازی کنم مشکلی ایجاد نمیشه و طبیعیه این موضوع یا نه!؟
دوسنانی که cw دارن یه تستی کننن ممنون میشم...

rasainia
23-02-2010, 00:16
سلام - دوست عزيز MSS13 , شما 100% با گارانتي بخر - شك نكن ! و مدل 18FG از لحاظ كانفيگ حرف نداره , عاليه - و مدل 16FG هم خوبه - ولي من تفاوتي تو 1LFX و 16FG نديدم ! = ولي اگه بتوني تهيه كني , همون 18FG خيلي بهتره - با گارانتي .........
دوست گرامي pantheia , حوشحالم كه مشكلتون حل شده = اميدوارم از اين پس به خوبي و خوشي از نوت بوك استفاده كنيد ...........
دوست محترم hamid_hitman47 , اين مشكلي كه شما ذكر كرديد معمولا طبيعي ميشه ( چون نوت بوك , كار نسبتا سنگيني رو انجام ميده ) - ولي شما كه گفتيد سمت چپ , از اون سمت گرما مياد بيرون ( فن خنك كنندش اونجاست ) - من همين ديروز , حدود 1 ساعت , بازي COD war craft 2 رو , بازي ميكردم , در حد خيلي كم (معمولي) گرم شد - كه اون هم زياد قابل توجه نبود ! + اما در حالت كلي بخوام بگم , انصافا من از نوت بوك CW1LFX , نه گرمايي ديدم و نه صدايي ( انصافا از اين دو لحاظ , خيلي باحاله ) + حالا واسه شما اگر مورد يا عيبي باشه , من كه سر در نميارم - ولي شما بازم از ديگر دوستان سوال كن ..........

و اما حرف آخر : اين جدول , ليست مشخصات سري جديد نوت بوك Sony CW هست , كه با CPUهاي Core i , به بازار عرضه شدن - اميدوارم به دردتون بخوره : :5: :46: :5:

از لحاظ امكاناتي , همانند مدل هاي قبلي , داراي VGS + BT + WeB + HDMI + WiFi + R.Reader هستند و بعضي از مدل هاش FingerPrint هم دارند .......... :8:

pantheia
23-02-2010, 19:29
بچه ها شما وقتی با لپتاپتون بازی می کنین سمت چپش گرم میشه!؟....واسه من تا 5 دقیقه بازی می کنم داغ میشه....تو کارهای معمولی این مشکل وجود نداره...
تا چه حد این گرم شدن طبیعیه!؟
البته قصد ندارم کلا با لپتاپم زیاد بازی کنم ولی اگه یه وقت حسش اومد بازی کنم مشکلی ایجاد نمیشه و طبیعیه این موضوع یا نه!؟
دوسنانی که cw دارن یه تستی کننن ممنون میشم...

واسه من داغ نمیشه به اون صورت
یه کم گرم میشه موقع بازی

satsat150
23-02-2010, 19:33
سلام دوستان
گارانتی لپ تاپ کدامیک از شماها شامل تمام قطعات هست؟

MSS13
23-02-2010, 20:11
ببخشید من زیاد از سخت افزار سررشته ندارم فرق بقیه cpu ها با این مدل core i چیه :31:
دوم اینکه مدل vpc-cw18fgهمون cw1nfx هستش که تو سایت سونی هست :31:

mp30w
25-02-2010, 01:05
دوست عزیز چند خریدی؟

مبارکه

ممنون
بالاخره یکی بهم تبریک گفت :8:
با گارانتی خریدم
1250000

*rafael*
25-02-2010, 09:30
سری های جدید Cw با سی پی یو Core i چطوره ... شنیدم رو دما مشکل دارن ... درسته؟
core i3 و core i5 ماکزیمم فرکانسشون چنده ؟ آیا ارزش خرید دارن ؟ لطفا بهترین مدل Cw با سی پی یو Core i رو با بودجه حداکثر 1.300 معرفی کنید .... ممنون

alireza_sha
25-02-2010, 09:59
CW2DGX/B
INTEL Core i5 540M
NVIDIA GEFORCE 310M GPU
ram 3 DDR3
500 GB 5400 rpm
Win 7 pro
made in USA
Battery made in JAPAN !

دوست عزیز میتونم بپرسم با کدوم گارانتی و چند خریدی؟
چند وقتیه منتظر توزیع این مدل بودم

abolo
25-02-2010, 10:56
مثل اینکه سی پیو های core i با اکس پی مشکل دارند؟

*rafael*
25-02-2010, 11:39
لطفا سریعتر جواب بدین ... من باید شنبه مدل انتخابی ام رو سفارش بدم ... تا همین دیروز قصد خرید Cw 1LFX/B رو داشتم ... اما با خواندن پست های دوستان تو این تاپیک درباره مدل های جدید Cw ، یکم شک کردم.

rasainia
25-02-2010, 12:25
سلام - آقايوني كه مدل هاي جديد CW رو تهيه كردن , لطف كنند جواب دوستان رو بدند - منم همين سوالات رو دارم - لطف كنيد ما رو راهنمايي كنيد ............. :10: :46: :5: :46: :10:

mp30w
25-02-2010, 12:35
لطفا سریعتر جواب بدین ... من باید شنبه مدل انتخابی ام رو سفارش بدم ... تا همین دیروز قصد خرید Cw 1LFX/B رو داشتم ... اما با خواندن پست های دوستان تو این تاپیک درباره مدل های جدید Cw ، یکم شک کردم.

دوست عزیز ، لپتاپ من cw core i5 540 هستش .تازه خریدم و هنوز وقت نکردم خوب تستش کنم .
من تا حالا فقط یه برنامه محاسباتی مهندسی تقریبا نیمه سنگین روش نصب کردم که خیلی راحت کار می کنه و اصلا هم داغ نمی کنه . خیلی هم بی سرو صداست .
در کل مشخصاتش شبیه بقیه cw های هم رده خودش هست با این تفاوت که سی پی یوش - به گفته سازنده هاش - هوشمنده و با توجه به نیاز کاربر سرعتش بین 2.5 تا 3.06 تغییر می کنه .

مشخصات کاملتر این cpu:

mohsenfhm
25-02-2010, 22:54
مثل اینکه سی پیو های core i با اکس پی مشکل دارند؟

خب ديگه !! زمان win xp ديگه گذشت !!!! بهتره خودتون رو با سون مچ كنيد :8:

Amin.Senator
26-02-2010, 00:14
ببخشيد با 1LFXميشه بگيد چه بازيايي اجرا شد؟از بس مشخصات لپتاپارو خوندم ديگه دارم ديوونه ميشم:9:

mohsenfhm
26-02-2010, 13:35
ببخشيد با 1LFXميشه بگيد چه بازيايي اجرا شد؟از بس مشخصات لپتاپارو خوندم ديگه دارم ديوونه ميشم:9:

بازيهاي سبك روز اجرا ميشه مثل فيفا 2010 و اويل 5 و فكر كنم شيفت هم اجرا بشه :10:

rasainia
26-02-2010, 22:56

سلام - دوست گرامي , بر خلاف نظر دوست محترم mohsenfhm , برعكس , اين نوت بوك بازي هاي قوي رو هم خيلي راحت مياره ! مثلا NFS shift و يا NFS undercover و يا COD warcraft2 و بازي هاي ديگه اي تو اين زمينه ( از لحاظ گرافيكي ) + البته يه موضوع جالبي كه برام پيش اومد : پريروز بود كه زد به سرم تا GTA IV رو نصب كنم ! چيزي كه اصلا انتظار نداشتم , اين بازي رو خيلي راحت آورد ! = - = حالا خودت حساب و كتاب كن , ببين چه جورياست ............. :46: :8: :46:

Amin.Senator
27-02-2010, 00:01
سلام - دوست گرامي , بر خلاف نظر دوست محترم mohsenfhm , برعكس , اين نوت بوك بازي هاي قوي رو هم خيلي راحت مياره ! مثلا NFS shift و يا NFS undercover و يا COD warcraft2 و بازي هاي ديگه اي تو اين زمينه ( از لحاظ گرافيكي ) + البته يه موضوع جالبي كه برام پيش اومد : پريروز بود كه زد به سرم تا GTA IV رو نصب كنم ! چيزي كه اصلا انتظار نداشتم , اين بازي رو خيلي راحت آورد ! = - = حالا خودت حساب و كتاب كن , ببين چه جورياست ............. :46: :8: :46:
خيلي عاليه منم احتمالا در عرض همين هفته اين مدل رو بگيرم.ممنون از راهنماييتون:11:

mohsenfhm
27-02-2010, 11:17

منم که گفتم شیفت رو اجرا می کنه ؟؟؟!!!

بله با این کانفیگ خوب مسلمه که اجرا می کنه ولی در نظر داشته باشید واقعا به لپ تاپ فشار میاد :41:

واصلا بازی پیشنهاد نمی شه :10:

Amin.Senator
27-02-2010, 13:59
سري fw 590 هم دقيقا كانفيگش عين اينه با گرافيك قوي تر ولي وزنش زياده بنظرتون اون چطوره؟

mohsenfhm
27-02-2010, 14:06
سري fw 590 هم دقيقا كانفيگش عين اينه با گرافيك قوي تر ولي وزنش زياده بنظرتون اون چطوره؟

خب سری cw ظاهر قشنگتری داره ولی سری fw کیفیت تصویر بهتری داره . سری fw جایگزین خوبی برای pc میتونه باشه . وزن هاشون هم تقریبا 500 گرم با هم اختلاف داره . در ضمن اگر می خواهید fw بگیرید بهتره برید سراغ سری جدیدش که f نام داره :8:

Amin.Senator
27-02-2010, 17:21
خب سری cw ظاهر قشنگتری داره ولی سری fw کیفیت تصویر بهتری داره . سری fw جایگزین خوبی برای pc میتونه باشه . وزن هاشون هم تقریبا 500 گرم با هم اختلاف داره . در ضمن اگر می خواهید fw بگیرید بهتره برید سراغ سری جدیدش که f نام داره :8:
سري f كه قيمتاش بالاس اين lfx ام كه گير نمياد همه بازار و زيرو رو كردم.پيدا نشه fw ميگيرم

satsat150
27-02-2010, 17:24
دوستان سلام
قصد تبلیغ ندارم ولی شرکت دیجی کالا شرایط خیلی خوبی با قیمت مناسب داره
برای مدل مورد نظر من Sony VAIO CW1CGX شرایط زیر رو داره

قیمت : 1215000 تومان | گارانتی طلایی دیجی کالا (یکماه تعویض + یکسال تعمیر + بیمه بدنه و سرقت ایران) | همراه با یک دستگاه ماوس لپ تاپی

لطفا دوستان راهنمایی کنند
منتظرم

mohsenfhm
27-02-2010, 17:27
سري f كه قيمتاش بالاس اين lfx ام كه گير نمياد همه بازار و زيرو رو كردم.پيدا نشه fw ميگيرم

اگر lfx گير نمياد سري جديد Cw رو بگيريد

satsat150
27-02-2010, 17:46
راستش قیمتش به همراه بیمه خیلی مناسبه جاهای دیگه بدون بیمه 1230000 می دن ولی از طرف دیگه خیلی ها از این سایت بد میگن
من خونم نزدیک دروازه دولته و می تونم برم از دیجی کالا حضوری خرید کنم
نظر شما چیه؟ اصلا قیمت بیمه بدنه و سرقت لپ تاپ چنده؟

Amin.Senator
27-02-2010, 18:23
منظورت cw fgx ؟ اره اونم cpuش خيلي خوبه شايد گرافيكش پايين باشه اما ايراد نداره.حالا چرا اينقدر با fw بدي؟:31:

mp30w
27-02-2010, 18:25
دوست عزیز میتونم بپرسم با کدوم گارانتی و چند خریدی؟
چند وقتیه منتظر توزیع این مدل بودم

والا من از شرکت دوستم خریدم و خودش گارانتیش کرد ! (خدا بهم رحم کنه :whistle: )

در کل خریدم 1250000 با گارانتی رفاقت :31:

rasainia
02-03-2010, 17:14
سلام به همه دوستان عزيز و گرامي + خيلي حال ميكنم ! چون هر لحظه داره به جمع CWداران اضافه ميشه ! = اميدوارم ديگر دوستان هم در همين تايپيك به كار خودشون ادامه بدن ..................... به اميد روزي كه هر ايراني يك نوت بوك داشته باشه و درس‍‍‍ت استفاده كنه ! :31: - :46: :5: :46: = :10:

Amin.Senator
03-03-2010, 19:03
بالاخره با مصيبت تونستم اين كانفيگ رو گير بيارم اونم 1290 با گارانتي يك ساله البته هنوز نگرفتم سفارش دادم فردا بيارن.:20:
البته اين رنگش مات هست.

mohsenfhm
03-03-2010, 22:50
بالاخره با مصيبت تونستم اين كانفيگ رو گير بيارم اونم 1290 با گارانتي يك ساله البته هنوز نگرفتم سفارش دادم فردا بيارن.:20:
البته اين رنگش مات هست.

پيشاپيش تبريك مي گم . ريويو يادت نره ؟؟؟

Amin.Senator
03-03-2010, 23:07
مرسي در اسرع وقت حتما

vaio_3036
04-03-2010, 00:20
salam doostan babate englisi neveshtan ozr mikham akhe farsish maloom nist.doostan man ye cw26fg gereftam.albate az malezi baram avordan.1200 ghimate kkharide unja.mikhastam bedoonam kasi midooone inja ghimatesh chande?khodesh migoft hanuz varede iran nashode.bad inke asan laptope khoobie?mer30

vista7
05-03-2010, 11:22
من می خواستم این مدل رو Sony - Cw 1LFX/B بگیرم اما اینکه مودم داخلی نداره دردسره:13:
نمی دونم چرا با این همه امکانات خوبش این یه دونه روی این مدل نیست:41::2:

mohsenfhm
05-03-2010, 11:53
من می خواستم این مدل رو Sony - Cw 1LFX/B بگیرم اما اینکه مودم داخلی نداره دردسره:13:
نمی دونم چرا با این همه امکانات خوبش این یه دونه روی این مدل نیست:41::2:

بله نداره . ديگه اين مودم ها منسوخ شده . در هيچ كشوري كاربرد نداره . البته با 20000 تومان مي تونيد يكي تهيه كنيد و با USB وصل كنيد و استفاده كنيد :20:

saeed2u
05-03-2010, 18:55
من هم این مدل از سری CW رو به قیمت 1080000 با گارانتی نوتالی خریدم.
CW23FX
cpu:Intel Core i3 I3-330M 2.13 GHz
ram:4 GB DDR3 SDRAM - 1066 MHz
Hdd:500 gig
vga:NVIDIA GeForce 310M
blueray

piroooz
05-03-2010, 19:03
من می خواستم این مدل رو Sony - Cw 1LFX/B بگیرم اما اینکه مودم داخلی نداره دردسره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم چرا با این همه امکانات خوبش این یه دونه روی این مدل نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دیگه فقط ما موندیم و دایل آپ :31:

CW23FX
blueray
خوب مبارکه ...
طبق معمول ریویو نات فراموش

vaio_3036
06-03-2010, 00:05
ozr mikham kasi javabe man nemide?????26fg????

mohsenfhm
06-03-2010, 20:42
CW23FX
blueray

مباركه . واقعا نسبت به قيمتش مي ارزه :8:

amin2003
07-03-2010, 02:11
بچه ها لطفا یه عکس از مدل cgx که رنگش ماته بذارید .منم تو این هفته میخوام بخرم.please

Amin.Senator
07-03-2010, 22:12
سلام دوستان اينم دو تا عكسي كه از لپتاپ گرفتم.

متاسفانه مدل 1lfx جور نشد و همون 2fgx رو گرفتم.فك كنم تنها فرقشون همون cpu و گرافيكشونه.
تنها مشكلش اينه كه خيلي زود لك ميشه

vaio_3036
10-03-2010, 15:20
rasainia jan shoma nemidoonid cw26fg chejoor modelie???

rasainia
12-03-2010, 17:17
rasainia jan shoma nemidoonid cw26fg chejoor modelie???

سلام - دوست گرامي , ميبخشيد كه دير جواب دادم ! چون اطلاعات كافي از اين نوت بوك نداشتم ! = بعد از كمي تحقيقات , نتيجه گيري كردم كه : از هر لحاظ خوبه ( cpu خوبه , corei5 هست - هاردش كه 500 - رمش هم 4 گيگه - و .... ) - فقط طبق گفته دوستان , كمي توي گرافيك اين سري جديد شك و شبهه وجود داره ! كه اون هم بايد دوستان تست كنند و جواب بدند ! + = + اين نظر من بود - بازم از ديگر دوستان سوال كنيد .......... :46: :5: :46:

satsat150
12-03-2010, 20:28
دوستان من سلام
ببخشید من رفتم cgx بخرم ولی یک مساله ای بود
در قسمت پایین سمت راست مونیتور یک برچسبس هست که مدل دستگاه روی اون نوشته میشه ولی عبارت cgx درج نشده بود .
ممکنه بررسی کنید و بگید که واسه این مدل رو ی برچسب چی نوشته شده؟
مرسی

rasainia
13-03-2010, 00:48
دوستان من سلام
ببخشید من رفتم cgx بخرم ولی یک مساله ای بود
در قسمت پایین سمت راست مونیتور یک برچسبس هست که مدل دستگاه روی اون نوشته میشه ولی عبارت cgx درج نشده بود .
ممکنه بررسی کنید و بگید که واسه این مدل رو ی برچسب چی نوشته شده؟
مرسی

سلام - دوست عزيز , تو اون كادر كه گوشه پايين مانيتوره , مدل رو نمينويسه ! ماله من هم كه CW1LFX هستش , نوشته : CCWCG ! :20: + :46: :5: :46: = :10:

satsat150
14-03-2010, 15:28
سلام دوستان
به لطف خدا من هم cw2fgx گرفتم
از همه دوستان بخصوص rasainia و panthesia بخاطر الطافشون ممنونم
آسیاب به نوبت ، من هم در مورد این مدل در خدمت دوستان هستم

rasainia
14-03-2010, 18:55
سلام دوستان
به لطف خدا من هم cw2fgx گرفتم
از همه دوستان بخصوص rasainia و panthesia بخاطر الطافشون ممنونم
آسیاب به نوبت ، من هم در مورد این مدل در خدمت دوستان هستم

سلام + دوست عزيز , مبارك باشه - انشاا... به خوبي و خوشي استفاده كني = - = مرسي , ما كه كاري نكرديم => :46: :10: :46:

hamine_s
14-03-2010, 23:34
بچه ها من می خواستم CW1RFX بگیرم که 2.66 هست نظرتون چیه؟
چه فرقی با LFX داره؟ به نظرتون کدوم بهتره؟

rasainia
15-03-2010, 20:11
بچه ها من می خواستم CW1RFX بگیرم که 2.66 هست نظرتون چیه؟
چه فرقی با LFX داره؟ به نظرتون کدوم بهتره؟

سلام - دوست گرامي , تفاوت اين دو نوت بوك در cpu و گرافيك و Ram هست : از لحاظ CPU مدل 1RFX بهتره , ولي از لحاظ گرافيك و ram مدل 1LFX بهتر هستش = اما به نظر من CW1LFX خيلي بهتره - چون 1RFX فقط cpu خوبي داره , كه اون هم زياد چيزه مهمي در برابر cpu مدل 1LFX نيست = ولي 1LFX هم گرافيك خوبي داره و هم رم بالا و cpuش هم خوبه ............... :46: :5: :46:

BT27
07-04-2010, 11:25
سلام به همه دوستداران و صاحبان لپتاپ sony cw.
من مدتیه در مورد این لپ تاپ به خصوص سری جدید cw2 با cpu core i تحقیق می کنم. به نظر من اکثر خصوصیاتش عالیه. ولی در صفحات ریویو انگلیسی به یک مشکل مهم برخوردم:
"Battery Drain problem" یعنی اینکه لپ تاپ در حالت sleep و یا حتی خاموش کامل به میزان زیاد باتری کم می کنه. به عنوان مثال اگر باتری رو شارژ کنی و بعد کامل خاموشش کنی در هر 6-7 ساعت حدود 20% باتری کم می کنه.
حالا از تمامیه دوستانی که مدل cw خریدند به خصوص با cpu های core i می پرسم آیا تا حالا به این موضوع توجه کردیند؟ مثلا اگر شب بزارید باتری شارژ بشه و باتری به لپ تاپ وصل بمونه، فردا صبح میزان شارز باتری خیلی کم می شه؟ در مورد مدل های با cpu های core2 هم اگر اطلاعی دارید بگید.
خیلی ممنون اگر جواب بدید. چون هیچ تحقیقی بهتر از سوال کردن از کاربران واقعی نیست.

vaio_3036
08-04-2010, 13:21
bale dooste aziz manam cw2 daram core i5.khod bekhod kami kam mikone.manam taajob kardam.ama bazivaghta vaghti roshanesh mikonam masalan neveshte 25% kam shode vali ta 30mine dg ham hamoon 25%mimoone. injooriam hast.vali fek nemikonam ziaad kam kone.doostan ham migoftan taghriban tabiieye.darkol laptopaye khobian.man khodam kheeyli darbarashoon tahghigh kardam az hame lahaz harf nadare

hamidhaji2
17-04-2010, 18:05
با سلام به همه دوستان. من میخام یه CW 2GGX بخرم. کسی هست که داشته باشه؟از مزایاش زیاد خوندم، معایبش را میخام برونم!! ممنون میشم راهنمایی کنید.

hamidhaji2
18-04-2010, 14:57
با سلام به همه دوستان. من میخام یه CW 2GGX بخرم. کسی هست که داشته باشه؟از مزایاش زیاد خوندم، معایبش را میخام برونم!! ممنون میشم راهنمایی کنید.
کسی نبود cw 2GGX داشته باشه؟ این کم کردن شارژ باطریش صحت داره؟

rasainia
21-04-2010, 16:46
سلام به همه دوستان و عزیزان CW دار = بله این مشکل باطری تو تمامی نوت بوک ها هست ! - بعد از اینکه شارژ کردید , به طور اتوماتیک بعد از اینکه چند ساعتی بعده شارژ ازش استفاده نکردید , از شارژش کم میشه ! اکثر وسایل برقی شارژی همچون : نوت بوک , دی وی دی های همراه و حتی موبایل ها هم اینگونه هستند ! + بس نمیشه گفت این یک مشکل محسوب میشه , بلکه یک مسئله طبیعی هست , نگران نباشید .......

malihe23
26-04-2010, 15:58
سلام من میخوام یه لب تاپ بخرم یه چیزی تواین مدلا sony cw2dgx/b باشه شما چی پیشنهاد میکنید؟مارک دیگه ای هم باشه مشکلی نیست . :11:

mp30w
03-05-2010, 09:24
سلام من میخوام یه لب تاپ بخرم یه چیزی تواین مدلا sony cw2dgx/b باشه شما چی پیشنهاد میکنید؟مارک دیگه ای هم باشه مشکلی نیست . :11:

لپ تاپ خیلی خوبیه .واقعا من از انتخابش راضی ام. مزایاش رو که راحت با یه سرچ توی همین فروم میتونی پیدا کنی ولی به نظر من تنها مشکلی که داره اینه که صدای اسپیکراش ضعیفه که البته اینم مشکل تمام cw هاست و حتی به نظر من سری f هم با وجود ابعاد و وزنش باز این مشکل رو داره

xplod
03-05-2010, 14:45
سلام دوستان من میخوام 1nfx یا 18fg یا 2QGX بخرم ولی نمیدونم کدوم بهتره؟؟ 1nfx and 18fg که کاملا یکی هستن؟؟!!!!!:13:
اگه اطلاعی هم از اخرین قیمتاشون دارین ممنون میشم بگین:40:

darkzside
03-05-2010, 22:28
راستش قیمتش به همراه بیمه خیلی مناسبه جاهای دیگه بدون بیمه 1230000 می دن ولی از طرف دیگه خیلی ها از این سایت بد میگن
من خونم نزدیک دروازه دولته و می تونم برم از دیجی کالا حضوری خرید کنم
نظر شما چیه؟ اصلا قیمت بیمه بدنه و سرقت لپ تاپ چنده؟

من هم از دیجی کالا خیلی بد شنیدم ولی حالاا که تو اصفهانی میتونی حضوری به خدمتشون برسی واوضاع رو برسی کنی

mech84
13-06-2010, 02:18
با سلام خدمت همه دوستان عزیز cw دار و آنهایی که قرار است به جمع cw دارها ملحق بشن
من هم چندی پیش یک لپ تاپ cw1agg خریدم و الان که 1 ماه هست دارم باهاش کار می کنم ازش راضیم

piroozz
21-07-2010, 16:59
من اینو توی سایت پارس لپ تاپ دیدم که نوشته بود:
شرکت سونی اعلام کرده است که تعداد 535000 عدد از لپ تاپ های تولیدی این شرکت به دلیل اشکال در سیستم کنترل درجه حرارت ، باعث افزایش بیش از اندازه دما در سطح کیبورد وتغییرشکل در بدنه نوت بوک می گردند و بعضا این افزایش دما در صورت تماس با پوست ممکن است باعث سوختگی گردد.
این فراخوان مدل های سری CW و F که از ژانویه 2010 به بازار عرضه شده است را شامل می شود....

حالا یعنی دیگه به CW فکر نکنم؟بی خیالش بشم؟!

parsa205
22-07-2010, 16:37
من اینو توی سایت پارس لپ تاپ دیدم که نوشته بود:
شرکت سونی اعلام کرده است که تعداد 535000 عدد از لپ تاپ های تولیدی این شرکت به دلیل اشکال در سیستم کنترل درجه حرارت ، باعث افزایش بیش از اندازه دما در سطح کیبورد وتغییرشکل در بدنه نوت بوک می گردند و بعضا این افزایش دما در صورت تماس با پوست ممکن است باعث سوختگی گردد.
این فراخوان مدل های سری CW و F که از ژانویه 2010 به بازار عرضه شده است را شامل می شود....

حالا یعنی دیگه به CW فکر نکنم؟بی خیالش بشم؟!
این خبری که نوشتید مربوط به کیبورد و بدنه نوت بوک نبود بلکه مربوط به باطری این سری بود که اونم از نیم میلیون فقط چند نفر این مشکل رو داشتند...

farahsport
08-08-2010, 22:34
سلام ميخوام cw21fx بخرم-ميشه مزايا و معايبشو بگين

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------

سلام ميخوام cw21fxسوني بخرم-ميشه مزايا و معايبشو بگين

srir
02-09-2010, 17:06
سونی فقط f115 میخوام بخرم.به نظرم معرکه باشه.یه دونه باشه.
توام مبرکتتتتتتتتتتتتتتت باشه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!