ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : export اطلاعات در دلفی2009

M.Hashemi
19-01-2010, 23:58
با سلام
شرمنده اگر سوال تکراری اما هرچی گشتم جوابم را پیدا نکردم
اگر ممکنه لینک کامپوننتی که بشود با ان اطلاعات پایگاه داده را با فرمت های excel,access,word,text,... اکسپورت کرد را بگذارید(من از دلفی 2009 استفاده میکنم).
کامپوننت های ems advanced export و SMExport suit را پیدا کردم اما trial هستند و نتوانستم ازشون استفاده بکنم یا این که برای ورژن 2009 نبودند و هر چی گشتم چیز دیگری پیدا نکردم.
با تشکر

M.Hashemi
21-01-2010, 00:26
با سلام
اگر کسی جواب را دارد لطف کند سریعتر جواب دهد
دارم روی یک پروژه کار میکنم که فقط همین قسمتش گیر کردم
با تشکر

مرد مباح
22-01-2010, 01:01
کامپوننت هایی که من میشناسم نمیتونه به صورت مستقیم اکسپورت کنه (یعنی فقط با یک خط کد)
ولی با کمی کد نویسی جواب میدن. برنامه برای کانورت به اکسب : XLSReadWrite که خیلی قوی و راحت هست و میتونین توی مثالهاش طریقه استفادش رو کامل پی ببرین.

M.Hashemi
22-01-2010, 16:45
با سلام
از مرد مباح به خاطر پاسخش تشکر میکنم اما این کامپوننت XLSReadWrite فقط برای excel است اما من فرمت های دیگری را نیز لازم دارم مانند access و word و text و pdf و ....
اگر کد یا کامپوننتی در این مورد میشناسید لطف کنید بنویسید.
با تشکر

romixery
23-01-2010, 09:43
SMExport 4.77 + SMImport 2.67 for D2010
احتمال زياد نسخه D2009 هم داخلشه.
حجم: 5MB
پسورد: SMExpImp2010
دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مرد مباح
25-01-2010, 17:49
برای access,Word و Text به راحتی میتونی از خود ابزار و کدهای دلفی استفاده کنی.
برای PDF,Html و... فقط به کمک ابزار میتونی این کار رو بکنی که باید بگردی دنبالش. (البته در سطح دانش خودم گفتم. چون ممکنه بشه بدون ایزار هم نتیجه گرفت.)

romixery
25-01-2010, 20:26
البته مرد مباح عزيز درست مي فرمايند. با يه چند خط كد نويسي به راحتي مي تونيد هر بانك اطلاعاتي رو به Word يا txt يا access و يا حتي به راحتي به HTML تبديل كنيد. فقط دو مورد مي مونه. يك PDF و ديگري Excel.
براي PDF مي تونيد از ابزارهاي گزارش گيري استفاده كنيد. براي Excel هم همينطور. البته كامپوننتي كه فرهاد جان براي Excel فرمودن يعني xlsReadWrite كامپوننت بسيار بسيار عالي هست كه من هم باهاش چندين بار كار كردم و خيلي كارم رو راه انداخته. در صورتي كه بخواين به صورت سفارشي خروجي از فايل Excel بگيرين، گزينه بسيار مناسبي است.
البته مرد مباح عزيز فرمودند كه براي PDF و Excel فقط با ابزار بايد كار كني. كه من اينو قبول ندارم. قاعدتاً ابزارهايي كه خروجي به PDF و يا Excel ميدن رو هم با همين دلفي نوشتن. فقط سطح برنامه نويسي اونها خيلي بالاست. و نياز به تمركز بالايي در دلفي داره.
خوب خيلي پر حرفي كردم
موفق باشين.

F A R H A D
26-01-2010, 21:42
كامپوننتي كه فرهاد جان براي Excel فرمودن
پای من رو وسط نکشید

romixery
27-01-2010, 09:27
ببخشيد. اشتباه شد.:13::46:

M.Hashemi
30-01-2010, 12:06
با سلام
از تمام دوستان به خاطر توجه متشکرم
اگر ممکنه کدی برای اکسپورت در html وجود دارد را معرفی کنید.
توجه داشته باشید اگر پایگاه داده access وجود داشته باشد ما می توانیم داده ها را import یا export کنیم اما وقتی نرم افزار که مینویسیم در یک سیستمی که office نداشته باشد نصب شود چگونه داده ها را export کنیم.
اگر ممکن است توضیح دهید.
با تشکر

romixery
30-01-2010, 12:24
1- اولاً اگه از اكسس 2003 استفاده كرده باشين، روي سيستمهاي ويندوز 2000 به بعد، نيازي به نصب نخواهد داشت. حتي اگه Office هم نصب نباشه. ولي اگه از اكسس 2007 استفاده كردين، از ويندوز ويستا به بعد نيازي به نصب نداره. يعني در ويندوز xp مي بايستي اون رو نصب كنيد.
2- خروجي به HTML بسيار ساده است. شما يه فايل متني با فرمت HTML بسازيد، سپس در اين فايل از دستورات HTML مانند <Table> و يا <td> به راحتي مي تويند صفحه HTML توليد كنيد. اگه هم با دستورات HTML‌ آشنا نيستيد « كه توصيه مي كنم حتماً آشنا بشيد» مي تونيد از كامپوننتهاي گزارش گيري استفاده كنيد. FastReport به راحتي مي تونه گزارشي رو كي مي خواين رو توليد كنه.
موفق باشين

M.Hashemi
31-01-2010, 16:01
با سلام
از romixery برای توجه اش متشکرم
برای export کردن معمولا از یک save dialog استفاده شده و ادرس و نام فایل گرفته شده و در انتها داده ها در همان فایل export میشوند . در حالی که اگر ما بخواهیم اطلاعات را با کد در access 2003 اکسپورت کنیم به یک فایل access نیاز داریم تا با ADO به ان connect شویم و اطلاعات را در ان ذخیره کنیم در حالی که برای export کردن هیچ گونه فایلی به نرم افزار معرفی نمیشود.
اگر ممکنه درباره این موضوع توضیح دهید.
البته از نظر engine حق با شماست.
با تشکر

romixery
31-01-2010, 17:44
والا من كه ديگه متوجه نمي شم چي ميگين. ببينيد. مسئله رو مطرح ميكنم. اگه همين بود، بگين تا همه تفهيم بشن ديگه.
شما مي خواين، از يك بانك اكسس، به فرمت هايي كه در پس اول ذكر كردين، Export بگيرين. مثلا اينكه براي هر كدوم يه راه حلي پدا كردين، بجز HTML. اونم كه من در پست قبل گفتم.
اگه شما مي خواين كه ابتدا بانك را توسط TOpenDialog باز كنيد، كه مشكل خاصي نبايد داشته باشين.
در صورتي كه بخواين توسط يه TSaveDialog ، ابتدا آدرسي از شما خواسته بشه و سپس شروع به خروجي گرفتن بشه، شما مي تونيد به اين صورت كار كنيد:

اميدوارم مشكل حل بشه.

M.Hashemi
01-02-2010, 00:43
با سلام
اگر با عث گیج شدن شما شدم عذر می خواهم.
مسئله را جور دیگر مطرح میکنم :
من یک پایگاه داده dbisam دارم و می خواهم که داده ها ی که در ان وجود دارد با فرمت های مختلف export کنم. حال اگر بخواهم ان داده ها را در access (بدون استفاده از کامپوننت) export کنم باید با استفاده از ado به یک پایگاه داده access وصل شوم و داده ها را در ان ذخیره کنم حال برای این کار 2 مشکل وجود دارد :
1- برای اتصال به ان table پایگاه داده access به engine ان نیازمندم
2- برای export کردن باید یک پایگاه داده access از قبل بسازم و در نرم افزار معرفی کنم تا بتوانم به ان متصل شوم.
مشکل اول طبق گفته romixery عزیز اگر از access 2003 استفاده شود حل میشود.
مشکل دوم این است که برای export کردن نباید فایلی از قبل اماده شده باشد تا ما داده ها را در ان ذخیره کنیم بلکه باید خود برنامه ان پایگاه داده را ایجاد کند اما چنین نیست.
به عنوان مثال :
اگر شما بخواهید داده ها را در یک فایل text ذخیره کنید با استفاده از دستور rewrite ان را ایجاد کرده و سپس داده ها را به ان منتقل میکنید و از قبل فایل textی را ایجاد نمیکنید که بعدا اطلاعات در ان ذخیره کنید.
امیدوارم که منظورم را فهمیده باشید
با تشکر و عذر خواهی به خاطر پر حرفیم

romixery
01-02-2010, 08:53
خوب اگه از اول اينجوري مسئله رو بيان مي كردين، زودتر به نتيجه مي رسيدين.
براي ساخت فايل MDB شما نياز به يك ActiveX دارين به نام: Microsoft ActiveX Data Objects Extensions for Data Definition Language and Security يا به اصطلاح ADOX.
خوب، خوشبختانه دلفي، براي اين مسئله هم راه حلي داره و يك OLE براش طراحي شده. با تابع زير به سادگي مي تونيد، بدون وجود داشتن فايل mdb، يك فايل بسازين. نحوه ساختن ديتابيس و جداول رو كه ديگه با دستورات SQL به سادگي مي تونيد انجامش بدين:

واقعا دلفي زبان خوبه. جالبه بدونيد،‌ ساخت اين فايل در دلفي، به مراتب راحتتر از ساخت همين فايل در خود محصولات مايكروسافت نظير #C و يا vb‌ هستش.
موفق باشين.

M.Hashemi
01-02-2010, 12:31
با سلام
از زحمات اقای romixery تشکر میکنم
اگر ممکنه کد مربوط به ساخت فایل های excel یا همان xls را هم بنویسید
با تشکر

romixery
01-02-2010, 12:38
احتمالاً‌ پس از پاسخ به اين سؤال نوبت Word هستش. بعدش هم PDF و بعدش هم .... .در مورد اكسل كه گفتم. با كامپوننت xlsReadWrite به راحتي مي تونيد به مديريت كليه فايلهاي اكسل بپردازين. شما اصلاً جستجو نمي كنيد. گوگل را بي دليل نساختنا !!! الان نزديك 2 هفته هست كه اين تاپيك بالاست. در حالي كه بايد توي چند روز اول، پروندش بسته ميشد.
فايلهاي اكسل رو با xlsReadWrite مديريت كنيد اگه هم نمي خواين از كامپوننت استفاده كنيد، اين صفحه رو مطالعه كنيد:

فايلهاي اكسز رو هم كه گفتم.
فايلهاي PDF, Word, Html رو هم با كامپوننت FastReport خروجي بگيرين.
ببينم ديگه چي مي خواين؟!!!!

M.Hashemi
02-02-2010, 15:19
با سلام
از زحمات اقای romixery تشکر میکنم
من قبل از پرسش این سوال تا جایی که میتوانستم در اینترنت و سایر ebookها و ... حدود 2 هفته جست و جو کردم اما چیزی پیدا نکردم.
با تشکر