مشاهده نسخه کامل
: سونی سری z :تبلیغات یا کارایی؟ ** DELETE **
سلام رفقا
چندروز پیش یکی از دوستا ن یه لپتاپ سونی سری Z به قیمت 2.200 خریده بود از امرتات باهاش یه خورده کار کردم در یک کلام فوق العاده ناامید کننده بود! :41::13:سرعت اش در حالت stamia در ست مثل 8086 بود میزدی رو حالت دیگش هم میشد پنتیوم تری شاید باورتون نشه ولی dell vostro اون یکی رفیقم با اون قیافه حال به هم زنش سریع تر از این سونیه یه برنامه c مشابه رو کامپایل می کرد!
در مورد fw هم تجربه مشابهی داشتم
در کل به دوستانی که قصد خرید لپتاپ بالای 1800 رو دارند apple رو پیشنهاد می کنم
همین دوستان اگه مخالفن میشنوم ولی این تجربه شخصی خودم بود
:11:
mohsenfhm
19-01-2010, 22:17
كاملا موافقم . قيمت مناسب فقط دل و قيمت بالا و كيفيت فقط اپل
danial_crazy
19-01-2010, 22:58
باشه بهش میگم!
انگار لپتاپ به مدل بستگی داره نه به سخت افزارش!! :31:
اخه از شما چه پنهون با macbook pro 2.66 هم کار کردم البته از باتری و وزن خوبشم نباید گذشت ولی وقتی رو اعصابته چه فایده؟ منم عرض کردم 1.800 به بالا apple توصیه میکنم مثل اینکه بیخود نیست میگن بعضی ها رو سونی تعصب دا رند!:13: منم خداییش هر چی دیده بودم گفتم همین
joe_satriani
19-01-2010, 23:14
ميدونيد چيه؟ آخه سوني سري z رو زد يه جورايي مردم هم گول خوردن و رفتن پول دادن بهش!
لپ تاپ فقط dell. حداقل ميدوني پولت رو يه جاي خوب دادي. با كمترين هزينه بيشترين استفاده رو ميكني!!
باشه بهش میگم!
کاری به این حرفا نداشته باش ! فقط به ... بخند!:31:
mohsenfhm
20-01-2010, 23:54
کاری به این حرفا نداشته باش ! فقط به ... بخند!:31:
با اپل ميشه خنديد:8:
سلام رفقا
چندروز پیش یکی از دوستا ن یه لپتاپ سونی سری Z به قیمت 2.200 خریده بود از امرتات باهاش یه خورده کار کردم در یک کلام فوق العاده ناامید کننده بود! :41::13:سرعت اش در حالت stamia در ست مثل 8086 بود میزدی رو حالت دیگش هم میشد پنتیوم تری شاید باورتون نشه ولی dell vostro اون یکی رفیقم با اون قیافه حال به هم زنش سریع تر از این سونیه یه برنامه c مشابه رو کامپایل می کرد!
در مورد fw هم تجربه مشابهی داشتم
در کل به دوستانی که قصد خرید لپتاپ بالای 1800 رو دارند apple رو پیشنهاد می کنم
همین دوستان اگه مخالفن میشنوم ولی این تجربه شخصی خودم بود
:11:
:18::18::18::18::18::18::18::18:
:27::27::27::27::27::27::27::27:
:31::31::31::31::31::31::31::31:
roteal2007
21-01-2010, 12:04
تاسف میخوریم
من یه سوال از دوستانی دارم که هی از این تاپیک به اون تاپیک میپرن و هی سری z به این واون پیشنهاد میدن
1- تا حالا autocad 2010 رو رو سری z امتحان کردن (خدا نسیب نکنه!:41:)
2- تا حالا با سری z برنامه نوشتن؟
3-تا حالا با سری z بازی کردن(جوک گفتم نه؟!)
در ضمن من فقط به سری z ایراد گرفتم ولی fw رو برای game بهترین گزینه میدونم
من یه سوال از دوستانی دارم که هی از این تاپیک به اون تاپیک میپرن و هی سری z به این واون پیشنهاد میدن
سلام...
دوست من شما نگفتی سری Z با چه کانفیگی؟؟
کلی صحبت کردن اونم درباره دستگاه های الکترونیکی کار کاملا غلطی هست...
خوب حالا بریم سراغ سری z سونی...
همون طور که میدونید سری Z سری Ultra Portable هست و همچین لبتاپی را با یه لب تاپ 15 -16 اینچی 2.5-3 کیلویی نمیشه مقایسه کرد ...
همچنین صفحه کلید سری Z الومنیومی بوده و مقاوم تر و در عین کارایی راحت هم هست...(وزن و اندازه و...)
پس فکر کنم دیگه تا اینجا دونسته باشید که کانفیگ و خصوصیات تعیین کننده قدرت یه لب تاپ هست نه ...
در مورد سری FW هم نفهمیدم منظورتون را (( در مورد fw هم تجربه مشابهی داشتم ))
شاید هم شما یه سوپر کامپیوتر داشتید و دلیل انتقاد شما از سونی(FW , Z) همین باشه:31:
سلام...
دوست من شما نگفتی سری Z با چه کانفیگی؟؟
کلی صحبت کردن اونم درباره دستگاه های الکترونیکی کار کاملا غلطی هست...
خوب حالا بریم سراغ سری z سونی...
همون طور که میدونید سری Z سری Ultra Portable هست و همچین لبتاپی را با یه لب تاپ 15 -16 اینچی 2.5-3 کیلویی نمیشه مقایسه کرد ...
همچنین صفحه کلید سری Z الومنیومی بوده و مقاوم تر و در عین کارایی راحت هم هست...(وزن و اندازه و...)
پس فکر کنم دیگه تا اینجا دونسته باشید که کانفیگ و خصوصیات تعیین کننده قدرت یه لب تاپ هست نه ...
در مورد سری FW هم نفهمیدم منظورتون را (( در مورد fw هم تجربه مشابهی داشتم ))
شاید هم شما یه سوپر کامپیوتر داشتید و دلیل انتقاد شما از سونی(FW , Z) همین باشه:31:
بحث در این زمینه با افرادی که تو ذهنشون یه چیز دیگست بی فایدست !
بی خیال شو :31:
بعدشم مگه نمی دونی که VOSTRO 15 ها سوپر کامپیوتره؟؟؟؟؟؟:27:
واسه چی از یه برند انقدر طرفداری میکنید؟ یکی میگه بهش میگم یکی میگه تو ذهنشون چیزی نی یکی میگه... خوبه حالا چیزی نمیرسه بهتون
این دوستمون یه چیزی دیده اومده اینا رو میگه دیگه اینکارارو نداره هر شرکتی یه ضعفی داره
واسه چی از یه برند انقدر طرفداری میکنید؟ یکی میگه بهش میگم یکی میگه تو ذهنشون چیزی نی یکی میگه... خوبه حالا چیزی نمیرسه بهتون
این دوستمون یه چیزی دیده اومده اینا رو میگه دیگه اینکارارو نداره هر شرکتی یه ضعفی داره
اشتباه نكن دوست خوب
اين طرفداري از يك برند نيست طرفداري از حقيقته.
اگر كمي در مورد سري z كمي اطلاعات داشتيد اينطور قضاوت نمي كرديد.
نمي دونم شايد اون لپ تاپ كه تست شده مشكل داشته و اين موضوع رو نمي شه به تمام لپ تاپ هاي سري Z يا به برند توليد كننده مربوط دونست.
سري Z علاوه بر اينكه بسيار خوش ساخت و زيبا هست بسيار هم پرقدرت هستند به طوري قويترين مدل سري z كه در مقايسه باقويترين fw فقط داراي گرافيك ضعيف تر هست و بس.
اين سري واقعا رويايي هست.و به نظر من براي كسي كه پولشو داشته باشه بسيار مناسب.
نكنه براي برنامه نويسي به يك سوپر كامپيوتر احتياج هست و ما بي خبريم؟!!:18::18:
البته اين رو هم بگم من با سوپر كامپيوتر خودم برنامه نويسي مي كنم و هيچ مشكلي هم ندارم.
يك p4 با سي پي يوي 2.4 celeron و رم 256 !!!:27::27::27:
MoJtaBa.R
22-01-2010, 01:07
اشتباه نكن دوست خوب
اين طرفداري از يك برند نيست طرفداري از حقيقته.
اگر كمي در مورد سري z كمي اطلاعات داشتيد اينطور قضاوت نمي كرديد.
نمي دونم شايد اون لپ تاپ كه تست شده مشكل داشته و اين موضوع رو نمي شه به تمام لپ تاپ هاي سري Z يا به برند توليد كننده مربوط دونست.
سري Z علاوه بر اينكه بسيار خوش ساخت و زيبا هست بسيار هم پرقدرت هستند به طوري قويترين مدل سري z كه در مقايسه باقويترين fw فقط داراي گرافيك ضعيف تر هست و بس.
اين سري واقعا رويايي هست.و به نظر من براي كسي كه پولشو داشته باشه بسيار مناسب.
شما تجربه حقیقت رو داشتی ؟
لبتاپتون چیه ؟
2- تا حالا با سری z برنامه نوشتن؟خیلی زیاد !!
لطف میکنید برنامه ای که اقدام به کامپایل اون کردید و منجر به چنین تجربه ی گرانبهایی شد رو در اختیار ما هم قرار بدید ؟؟
=======
والا من که Z598U/B دارم و کارم هم بیشتر برنامه نویسی هست ،کاملا راضیم و براساس نظر خیلی از دوستان در همین انجمن سری Z رو انتخاب کردم و تا الان و بعد از مدت 4ماه که این مدل رو دارم، مشکلی نداشتم
Processor: Intel® Centrino 2 processor P9500 2.53 GHz Processor Speed (6MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
Memory (RAM): 4096 MB DDR3 (FSB 1066)
Hard Drive: 256GB SSD (128GB x 2)
Optical Drive: Blu-ray Disc™ Drive (reader/writer)
Battery: 5400 mAh Li-ion
Display: 13.1'' LED WXGA++ with XBrite-DuraView Technology (1600x900)
Graphics: NVIDIA® GeForce® 9300M GS GPU 256MB (Total 1500MB) Hybrid + Mobile Intel® GMA 4500MHD 1311MB
Modem: Integrated V.90 Modem with RJ-11 interface
LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
Wireless LAN: Intel® WiFi Link 5100AGN (802.11a/b/g/n)
BlueTooth: Integrated Bluetooth® Technology
I/O: 2x USB 2.0 / i-Link / VGA-Out / Memory Stick Pro Slot / Sprint® Mobile Broadband service / HDMI
Other: Integrated Fingerprint Reader / 1.3MP MOTION-EYE Camera / Fiber Carbon Body / Trusted Platform Module (TPM) / WWAN
Operating System: Windows Vista Ultimate SP1
Weight: 1.500 Kg
البته خب من لپ تاپ رو بر اساس نیازم انتخاب کردم و نه برای کلکل با دوستان و توفیق چنین مقایسه های جالبی رو تا حالا نداشتم :دی
خیلی جالبه که شما در مورد هر دو سری FW و Z چنین تجربیاتی داشتید :دی
به هر حال موفق باشید :20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.