PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل هنگ کردن رندوم سیستم - همه راه ها را رفتم

AhmadVB
19-01-2010, 20:11
سلام
من به تازگی این قطعات را سوار کرده ام. ولی سیستم بدون هیچ دلیلی در جاهای مختلف هنگ می کند.
گاهی وسط نصب ویندوز 7 - گاهی هنگام بالا آمدن ویندوز - گاهی وسط بازی - گاهی توی کارهای عادی و ...
توضیح اینکه نه ری استارت میشه نه پیغام خطایی میاد. همه چی 100 قفل میشه و مثلا اگر موزیکی داره پخش میشه بعضی وقت ها اون تکه ی چند صدم ثانیه آخرش ضبیه یک بوق تکرار میشه.

قطعات :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآزمایش اول :
جای Ram ها را عوض کردم . یکی یکی انداختم . تاثیر نداشت.

آزمایش دوم:
یک دیباگر گیر آوردم ، انداختم روی سیستم مقدار A2 نشان داد ، گفتند مال بایوس است ، بایوس را آپدیت کردم نشد.

آزمایش سوم :
مادر برد را با یک مادر بورد دیگر : Biostar 770 عوض کردم ، تا اون یکی دوساعتی که قطعاتم روی آن مادر بورد بود با هیچ مشکلی برخورد نکردم. حتی بازی Call of Duty را با آخرین رزولوشنی که مانیتور می کشید اجرا کردم ، عالی بود.

(توضیح این مادربورد موقتی به دستم رسید و بیش از این نمی شد ازش استفاده کرد.)
به این نتیجه رسیدم ، مادر بورد مشکل داره پس :

آزمایش چهارم :
با کلی مکافات و بحث و .... از گارانتی ماتریکس ، مادربورد را عوض کردم (بعد از یکی دو هفته که اونجا موند). خودشون با مادربورد جدید(همون مدلی) امتحان کردند ....
نتیجه :
روز از نو .. روزی از نو ! ... حل نشد.
تعمیر کارشون به من گفت احتمالا مادر بورد با CPU سازگار نیست !
ولی مگه میشه ! هم رو جعبه مادربورد نوشته بود AMD Phenum II و AM3 Ready و هم روی جعبه CPU هولوگرام MSI چسبانده شده بود
نمی دانم !

آزمایش پنجم :
همونجا 70 تومن بی زبون دیگه صرف کردم از همون مرکز گارانتی مادربوردم را با مدل MSI 790 GX G65 عوض کردند
نتیجه :
یک کم کمتر هنگ می کنه ، ولی بازم هنگ می کنه ! بعضا بعد از یک ساعت از اولین روشن شدن خوب کار می کنه و بعد هر چند دقیقه یک بار همین اتفاق براش می افته.
حدسم اینه که CPU داغ میکنه ... ولی بلافاصله بعد از هنگ کردن ریست کردم رفتم توی setup بایوس ، داخل قسمت H/W Health دمای CPu روی 42 درجه سانتیگراد بود !

آزمایش ششم :
آمدم داخل سایت پی سی ورلد ...
نتیجه .... ؟

Rainbow
19-01-2010, 20:33
شما که همه کارها رو انجام دادی ، یک کار دیگه هم انجام بدی بد نیست اونم استفاده از یک برند دیگه رم هست ... شاید مادربرد قبلی و حتی همین مدل جدید با نوع رم شما سازگاری نداره

AhmadVB
19-01-2010, 20:48
شما که همه کارها رو انجام دادی ، یک کار دیگه هم انجام بدی بد نیست اونم استفاده از یک برند دیگه رم هست ... شاید مادربرد قبلی و حتی همین مدل جدید با نوع رم شما سازگاری نداره

باید بگردم ببینم می تونم Ram DDR3 1333 پیدا کنم ... امتحان میکنم .
ولی اگر کسی پیشنهاد دیگه ای هم داره بگه که همزمان امتحان کنم.

shahinfarasystem
19-01-2010, 20:57
سلام داداشم

به احتمال زياد پاور شما مشكل داره .... اجتمالا خازن هايي كه برق رو نگه مي دارند به مشكل برخوردند كه يكي در ميون برق رو به قطعات شما ميرسونند

و براي همينه كه بعضي جاها هنگ داره بعضي وقتام نداره.....

پيشنهادم اينه كه پاورت رو ببر براي گارانتي كه تعوض يا تعمير بشه

موفق باشي

ess_1362
19-01-2010, 21:43
دو تا کار بهت پیشنهاد می کنم :

اول دمای سی پی یو را چک کن و مطمئن شو خمیر سیلیکون داشته باشه

بعدش فرکانس رمها را در قسمت بایاس از مقدار 1333 کمتر بذار و از سیستم یک تست بگیر

مثلا فرکانس را روی 1066 بذار و امتحان کن احتمالا همین جا مشکلت حل میشه چون در جاهای دیگه هم این مشکل بوده و به این شکل حل شده

AhmadVB
19-01-2010, 22:45
سلام داداشم
به احتمال زياد پاور شما مشكل داره .... پيشنهادم اينه كه پاورت رو ببر براي گارانتي كه تعوض يا تعمير بشه
موفق باشي
سلام علیکم داداش گلم !
توی یکی دو هفته ای که مادربورد رفته بود گارانتی ، گرافیک و پاور روی سیستم قدیمی ام بود ،
از اونجایی که گرافیکم کابل 6 پین می خواد هر دو را با هم استفاده می کردم. سایر قطعات سیستم قدیمی :
cpu Athlon 3200+ 64bit
Ram 1G
MB ASUS A8VE-SE
هیچ مشکلی نداشتم ، حتی بازی سنگین و طولانی هم توپ جواب می داد.
پس بعید می دونم مشکل پاور یا گرافیک باشه.

دو تا کار بهت پیشنهاد می کنم :
اول دمای سی پی یو را چک کن و مطمئن شو خمیر سیلیکون داشته باشه
بعدش فرکانس رمها را در قسمت بایاس از مقدار 1333 کمتر بذار و از سیستم یک تست بگیر
مثلا فرکانس را روی 1066 بذار و امتحان کن احتمالا همین جا مشکلت حل میشه ...
این را انجام می دهم ... اطلاع میدم.

AhmadVB
21-01-2010, 00:36
این را انجام می دهم ... اطلاع میدم.

آزمایش ششم :
رفتم فن CPU را باز کردم ، دیدم از بس که CPU را کنده ام زده ام روی این مادربورد ، روی آن مادربورد ، دیگه خمیر سیلیکون براش نمونده !:20:
به اندازه کافی خمیر زدم به جناب CPU محترم ! فن CPU را بستم ...

...
بسم الله الرحمن الرحیم ....!
بیپ .....

یک ساعت بعد !
هنوز مشکلی پیش نیامده ... بازی Call of duty با رزولوشن بالا ... چه حالی میده ! آخر جزئیات بدون هیچ پرش تصویر ! شما را به ادامه داستان دعوت می کنم .

دو ساعت بعد !
هنوز هم مشکلی پیش نیامده ... به به .... عجب مشکل الکی ای بود ها .... ! چند هفته بیخود دور خودمون می گشتیم ؟ ... اون بابای تعمیر کار ماتریکس پس چرا به عقلش نرسیده بود ؟ ....... اصلا روز اول که سیلیکونش زیاد بود پس چرا اون موقع هم هنگ می کرد؟ .... بی خیال حالا که درست شد !

....

چند دقیقه ای بعدتر ....
ای وای ...!
هنگ کرد !

دمای CPU داخل بایوس 48 درجه سانتیگراد !

تا ادامه ماجرا.... فعلا اعصاب ندارم ... !

...
بر میگردم.
فردا قراره یک رم 2 گیگ DDR3 گیرم بیاد ....
راستی درمورد تغییر فرکانس رم ، سیستم خریدم با باس 1333 ، چه کاریه که خودم دستی سرعتش را کم کنم ؟
البته نتیجه ی این کار را بعدا اعلام می کنم ولی دلم می خواد همون 1333 باشه .
ضمنا من هیچ گونه Over clock ای هم نکرده ام.

کسی راه حل دیگه ای نداره ؟
با تشکر.

Rainbow
21-01-2010, 08:26
بطور معمول خود تولید کنندگان مادربرد برای هر مدل از مادربردهایی که تولید می کنن ، چند تا رم از برندهای مختلف جهت تست اون مدل
در نظر میگیرن و اون رم ها رو OK می دن ... بنظرم بد نیست یه نگاهی به اون جدول بندازی

ess_1362
21-01-2010, 20:29
آزمایش ششم :
رفتم فن CPU را باز کردم ، دیدم از بس که CPU را کنده ام زده ام روی این مادربورد ، روی آن مادربورد ، دیگه خمیر سیلیکون براش نمونده !:20:
به اندازه کافی خمیر زدم به جناب CPU محترم ! فن CPU را بستم ...

...
بسم الله الرحمن الرحیم ....!
بیپ .....

یک ساعت بعد !
هنوز مشکلی پیش نیامده ... بازی Call of duty با رزولوشن بالا ... چه حالی میده ! آخر جزئیات بدون هیچ پرش تصویر ! شما را به ادامه داستان دعوت می کنم .

دو ساعت بعد !
هنوز هم مشکلی پیش نیامده ... به به .... عجب مشکل الکی ای بود ها .... ! چند هفته بیخود دور خودمون می گشتیم ؟ ... اون بابای تعمیر کار ماتریکس پس چرا به عقلش نرسیده بود ؟ ....... اصلا روز اول که سیلیکونش زیاد بود پس چرا اون موقع هم هنگ می کرد؟ .... بی خیال حالا که درست شد !

....

چند دقیقه ای بعدتر ....
ای وای ...!
هنگ کرد !

دمای CPU داخل بایوس 48 درجه سانتیگراد !

تا ادامه ماجرا.... فعلا اعصاب ندارم ... !

...
بر میگردم.
فردا قراره یک رم 2 گیگ DDR3 گیرم بیاد ....
راستی درمورد تغییر فرکانس رم ، سیستم خریدم با باس 1333 ، چه کاریه که خودم دستی سرعتش را کم کنم ؟
البته نتیجه ی این کار را بعدا اعلام می کنم ولی دلم می خواد همون 1333 باشه .
ضمنا من هیچ گونه Over clock ای هم نکرده ام.

کسی راه حل دیگه ای نداره ؟
با تشکر.

شما فرکانس رم را کمتر کنید و یک تست بگیرید تا مطمئن بشید

البته مشکل از رم شماا نیست

مشکل شما این هست که فعلا این آپدیت خاص بایاس قابلیت ساپورت اون ماژول رم را در حداکثر فرکانس کاریش نداره پس با کم کردن فرکانس موقتا مشکل شما حل میشه و در آینده هم با آپدیت های بعدی بایاس به احتمال 60-70% مشکل شما بطور کامل حل میشه

البته اگر تعویض ماژول برای شما خرج اضافی نداره (مثلا لازم نیست باز هم یک 50 تومن دیگه خرج کنید) اون را عوض کنید

saman_mute
22-01-2010, 00:45
سلام
من سامان هستم
میدونم این سوالو خیلی جواب دادین ولی ازتون خواهش میکنم منو جداگونه و خیلی ساده رها نمایی کنیید
مشکل سیسستم من اینه که : pro09روش نصب میکنم کاملم نصب میشه حتس اجراشم میکنه (فیلم اولشم نشون میده9 ولی یه دفه کلا سیسستمم گیر مسکنه و باید ریستش کنم حتی بعد از ریست کردنشم وقتی میخاد بیاد تو سیسستم گیر میکنه هی باید ریست کنم تا دیگه گیر نکنه بعد بیاد تو ویندوز . النم ویندوزم مشکل نداره تا وقتیکه اون بازیو اجرا میکنم از دوباره بر میگرده به حالت اولش
تورو خدا ازتون خاهش میکنم منو راهنمایی کنید نمیدونی این سیسستمو من چند بار بردم بدم درستش کنن ولی نشده خیلی تشکر میکنم ممنون راستی مشخصات سیسستمم :motherboard:asuz(model:psvd2-mx se) 1
ram 1.5gig
graf 512 giforce8400
ولی آخرینجایی که بردم گفت رم 512 نیم سوز شده الان همون 1گیگ روشه
بازم تشکر میکنم ازتون ببخشید سرتونو درد آوردم.

saman_mute
22-01-2010, 01:39
کمکم کنید سیستمم یه دفه گیر میکنه تا ریست نشه درست نمیشه اون درست شدنه هم 10در یکه خواهش میکنم من سیستممو تازه جمع کردم خودتون میدونیین که این هن کردن چه آدمو ازیت میکنه تورو خدا کمکم کنید

model:
asuz psvd2-mx se
ram 1 البته یکونیم بو یکی گفت 512نیم سوز شده منم درآوردمش
graf 512dr2 geforce 8400
تورو خدا کمکم کنید
توزیح لبشتر : من pro10روش نصب میکنم کامل نصب نیشه تو شم میره حتی فیلمشم نشون میده ولی وقتی میخاد بره تو زمین یا توبازی یه دفه گیر میکنه تا ریستش نکنی نمیشه بعد وقتی که ریستش مینی ویندوزمم هنگ مکنه هی باید ریست کنی تا شاید 10 در یک یه راهی داد نتونیی باهاش کار کنی تورو خدا هر کاری که میدوننین که کمکم میکنه بگین تورو خدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@ymail.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@ymail.com/) اینم پست الکترونیکیم تورو خدا کمک کنین انقدر گیر نکنه نمیدونینکه تا الان چن دفه برد مش تامییر که نگو

saman_mute
22-01-2010, 01:41
کمکم کنید سیستمم یه دفه گیر میکنه تا ریست نشه درست نمیشه اون درست شدنه هم 10در یکه خواهش میکنم من سیستممو تازه جمع کردم خودتون میدونیین که این هن کردن چه آدمو ازیت میکنه تورو خدا کمکم کنید

model:
asuz psvd2-mx se
ram 1 البته یکونیم بو یکی گفت 512نیم سوز شده منم درآوردمش
graf 512dr2 geforce 8400
تورو خدا کمکم کنید
توزیح لبشتر : من pro10روش نصب میکنم کامل نصب نیشه تو شم میره حتی فیلمشم نشون میده ولی وقتی میخاد بره تو زمین یا توبازی یه دفه گیر میکنه تا ریستش نکنی نمیشه بعد وقتی که ریستش مینی ویندوزمم هنگ مکنه هی باید ریست کنی تا شاید 10 در یک یه راهی داد نتونیی باهاش کار کنی تورو خدا هر کاری که میدوننین که کمکم میکنه بگین تورو خدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@ymail.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@ymail.com/) اینم پست الکترونیکیم تورو خدا کمک کنین انقدر گیر نکنه نمیدونینکه تا الان چن دفه برد مش تامییر که نگو

AhmadVB
05-02-2010, 01:42
شما فرکانس رم را کمتر کنید و یک تست بگیرید تا مطمئن بشید

البته مشکل از رم شماا نیست

مشکل شما این هست که فعلا این آپدیت خاص بایاس قابلیت ساپورت اون ماژول رم را در حداکثر فرکانس کاریش نداره پس با کم کردن فرکانس موقتا مشکل شما حل میشه و در آینده هم با آپدیت های بعدی بایاس به احتمال 60-70% مشکل شما بطور کامل حل میشه

البته اگر تعویض ماژول برای شما خرج اضافی نداره (مثلا لازم نیست باز هم یک 50 تومن دیگه خرج کنید) اون را عوض کنید

سلام
اولا عذر مي خواهم كه دو هفته اي سر نزدم. واقعا درگير كار بودم كه به سيستم نمي رسيدم.ضمنا سيستم جايي بود.بعد از آخرين توضيحاتي كه دادم ، امروز اولين تست بعدي را انجام دادم

آزامايش هفتم :
تا حالا هرچي عمليات انجام داده بودم با آخرين نسخه ويندوز 7 پروفشنال بود. گفتيم نكنه ويندوزمان مشكل داشته !
ويندوز را عوض كرديم. به ايكس پي مديا سنتر. مشكل در چند ساعت اول خودش را نشان نمي داد. ولي باز هم اتفاق مي افتاد.

آزمايش هشتم :
به پيشنهاد ess_1362 عزيز ، فركانس رم را از 1333 به 1066 تغيير دادم. در تقريبا 8 ساعت گذشته هنوز هيچ اتفاقي نيافتاده.

براي اينكه مطمئن شوم هم ، خودم يك برنامه نوشتم كه پردازنده را تا جايي كه مي كشه درگير پردازش هاي محاسباتي بيخودي كنه تا دماي آن بالا بره :31:. هشت تا از اين برنامه را همزمان اجرا كردم تا پردازنده نفس نخوره ديگه ! :21: ضمنا براي كار كشيدن از رم هم با همين برنامه رم را با آرايه هايي كه عمليات رياضي روي آنها انجام مي شد پر كردم. :24: البته نه خيلي طولاني ولي چند دقيقه اي به همين منوال سر سيستم گرم بود ! دماي CPU از 54~53 درجه بالاتر نمي رفت(با همان فن خودش ، توي اتاق خدود 22 درجه سانتيگراد) .
...
در حالي كه به دليل اجرا برنامه خودم ، درون TaskManager ويندوز CPU كاملا روي 100% بود و رم روي 1 گيگ پر شده بود هرچي بازي مختلف داشتم را با رزولوشن 1440x900 و آخرين جزئيات ، اجرا كردم . (ناگفته نماند دستور DoEvents را درون حلقه هاي برنامه كه با VB نوشته ام به كار برده ام.)
فكر مي كنيد چه اتفاقي افتاد ؟
....
....
....
هنوز هيچي اتفاق نيافتاده !
اگر اتفاقي افتاد اطلاع مي دهم.
رم DDR3 هم گيرم نيومد كه بتونم بندازم روي سيستم و بعدش ببرم پس اش بدهم. چون اين همه راه را هم رفته ام دلم مي خواست يك برند ديگر از رم را هم امتحان كنم كه حداقل نتيجه آزمايشات كامل تر مي شد. ان شاءا... اگر توانستم نتيجه همچين آزمايشي را هم اعلام مي كنم.البته به شرطي كه اين تاپيك ديگه خيلي قديمي نشده باشه.
راستي در همين جا از كليه همكاران و دوستان عزيز كه من را از نظرات خودشان بهره مند كردند صميمانه تشكر مي كنم.
اگر كسي برنامه را هم خواست بگوييد تا بگذارم.

StarsfurY
18-04-2010, 06:43
با سلام به دوستان عزیز
من هم مشکل مشابهی برام پیش اومده ... یه چند ماه پیش یه سیستم گرفتم به این مشخصات

MB ASUS P5Q3
ram 2X2GB Corsair 1333
VGA ATI ASUSEAH4880
HD seagate barracuda 500gb
CPU inter quad 9550

تا 2-3 ماه اول مشکلی پیش نیومد اما کم کم سیستم شروع می کرد به هنگ کردن در جاهای مختلف ( 2 تا ویندوز ریخته بودم 7 و xp و در هر 2 اين اتفاق مي افتاد ) بعضی وقتها که سیستم زیاد روشن می موند زیاد این اتفاق بیشتر می افتاد و دقیقا" شبیه توصیفاتی که دوستمون که تاپیک رو زدن ...:41:

از دیروز این قفل کردن بیشتر شد تا جایی گه دیگه ویندوز بالا نمیاد و توی loading سيستم قفل مي كنه
ویندوز رو هم الآن نمی تونم عوض کنم یه سری آیتم مهم دارم روی هارد نمی خوام پاک بشه :41:

اگه کسی از دوستان پیشنهادی داره که می تونه کمک کنه ممنون می شم فقط می خوام ویندوز بیاد بالا یه backup بگیرم و بعد می تونم کارهایی رو که دوستمون گفت انجام بدم update bios و ...
ممنون :40:

Colored pencil
18-04-2010, 20:44
سلام رفیق
کجای شیرازی بیا من رم ddr3 1333 دارم ببر یه تست بزن:10: ....فقط اینکه برند رمی که داری چیه ؟.... خواستی پ.خ بذار

ess_1362
19-04-2010, 13:00
با سلام به دوستان عزیز
من هم مشکل مشابهی برام پیش اومده ... یه چند ماه پیش یه سیستم گرفتم به این مشخصات

MB ASUS P5Q3
ram 2X2GB Corsair 1333
VGA ATI ASUSEAH4880
HD seagate barracuda 500gb
CPU inter quad 9550

تا 2-3 ماه اول مشکلی پیش نیومد اما کم کم سیستم شروع می کرد به هنگ کردن در جاهای مختلف ( 2 تا ویندوز ریخته بودم 7 و xp و در هر 2 اين اتفاق مي افتاد ) بعضی وقتها که سیستم زیاد روشن می موند زیاد این اتفاق بیشتر می افتاد و دقیقا" شبیه توصیفاتی که دوستمون که تاپیک رو زدن ...:41:

از دیروز این قفل کردن بیشتر شد تا جایی گه دیگه ویندوز بالا نمیاد و توی loading سيستم قفل مي كنه
ویندوز رو هم الآن نمی تونم عوض کنم یه سری آیتم مهم دارم روی هارد نمی خوام پاک بشه :41:

اگه کسی از دوستان پیشنهادی داره که می تونه کمک کنه ممنون می شم فقط می خوام ویندوز بیاد بالا یه backup بگیرم و بعد می تونم کارهایی رو که دوستمون گفت انجام بدم update bios و ...
ممنون :40:

شما بهتر بود یک تاپیک جدید میزدین

به هر حال برای من خیلی جای تعجب داره که شما برای اون پلتفرم رمهای DDR3 با اون فرکانس و قیمت خریدین که نه تنها از 60% تواناییش استفاده نمی کنید بلکه با یک چنین مشکلاتی هم روبرو میشید

شما اول از همه بایاس را آپدیت کنید

ضمنا اگر برای شما ممکن هست حتما دمای پردازنده را چک کنید چون با این اوصافی که شما بیان می کنید من نسبت به دفع حرارت پردازنده شما مشکوک هستم پس دما را با HW MONITOR تست کنید و همینطور اگر هم سیستم به شما اجازه میده با PRIME95 هم یک تست از سیستم بگیرید و حین این تست ددما را هم کنترل کنید که از 60 درجه بیشتر نشه

البته بیشتر این مشکل شما به ناسازگاری پلتفرم با رمهای شما بر می گرده چون برای اینکه این رمها در اون فرکانس اجرا بشن سیستم بصورت خودکار باید اورکلاک داشته باشه که یکم برای مادربرد شما محدودیت ایجاد می کنه

برید به تنظیمات بایاس و مقدار رمها را بصورت دستی روی 1066 قرار بدین شاید مشکل حل شد

اگر باز هم مشکل پا برجا بود با فرکانس 800 تست کنید چون فرکنس 800 نهایت فرکانس قابل پشتیبانی بصورت استاندارد برای پلتفرم شما هست

اگر باز هم مشکل شما پابرجا بود رمها را بصورت تک تک روی سیستم امتحان کنید

StarsfurY
21-04-2010, 03:00
سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون :40:
راستش این سیستم پیشنهادی یکی از آشناهامون بود که توی همین کاره ... MB و Ram هم پیشنهاد خودش بود
نمی دونستم انقدر مایه دردسر می شه ...

در مورد کارهایی که گفتین سیستم بالا نمیومد و خیلی زود هنگ می کرد ... مجبور شدم رم هارو روی 1066 تنظیم کنم
بعد از این کار ویندوز بالا اومد و تا 7-8 ساعت هم مشکلی نداشت توی این مدت دما رو با real temp چک کردم و تست نشون می داد جز core#0 بقیه تا حداکثر دمای 57 درجه می رسن و کلا" core#0 همیشه دماش از 3 تای
دیگه بالاتر بود و تا 63 درجه رسید ( دمای تست ) در حالت عادی بین 35-55 نوسان می کرد بسته به مقدار کارکرد
ولی باز هنگ می کرد هر چند وقت.

خمیر سیلیکن cpu رو عوض کردم که مطمئن شم مشکل از اون نیست ولی زیاد تغییری نکرد همون حدود دما ثابت موند.

بعد بایوس رو آخرین آپدیت کردم که باز هم با فرکانس 1333 اصلا" ویندوز بالا نمیومد و همون 1066 گذاشتم بمونه

بعد از این قضایا کم کم بهتر شد مثلا" تا 13 ساعت سیستم ثابت و بدون مشکل کار می کرد ولی باز بعضی وقت ها
این مشکل ایجاد می شد.:41::41:

جای رم ها و تست دونه دونه رو هم انجام دادم اما باز مشکل پیش میومد هرجند الآن نسبت به قبل خیلی بهتر شده:13:
حالا این یعنی مشکل از ram یا MB هست ؟ باید عوض کنم یا راه دیگه ای داره ؟

بازم ممنون :40:

ess_1362
21-04-2010, 12:08
سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون :40:
راستش این سیستم پیشنهادی یکی از آشناهامون بود که توی همین کاره ... MB و Ram هم پیشنهاد خودش بود
نمی دونستم انقدر مایه دردسر می شه ...

در مورد کارهایی که گفتین سیستم بالا نمیومد و خیلی زود هنگ می کرد ... مجبور شدم رم هارو روی 1066 تنظیم کنم
بعد از این کار ویندوز بالا اومد و تا 7-8 ساعت هم مشکلی نداشت توی این مدت دما رو با real temp چک کردم و تست نشون می داد جز core#0 بقیه تا حداکثر دمای 57 درجه می رسن و کلا" core#0 همیشه دماش از 3 تای
دیگه بالاتر بود و تا 63 درجه رسید ( دمای تست ) در حالت عادی بین 35-55 نوسان می کرد بسته به مقدار کارکرد
ولی باز هنگ می کرد هر چند وقت.

خمیر سیلیکن cpu رو عوض کردم که مطمئن شم مشکل از اون نیست ولی زیاد تغییری نکرد همون حدود دما ثابت موند.

بعد بایوس رو آخرین آپدیت کردم که باز هم با فرکانس 1333 اصلا" ویندوز بالا نمیومد و همون 1066 گذاشتم بمونه

بعد از این قضایا کم کم بهتر شد مثلا" تا 13 ساعت سیستم ثابت و بدون مشکل کار می کرد ولی باز بعضی وقت ها
این مشکل ایجاد می شد.:41::41:

جای رم ها و تست دونه دونه رو هم انجام دادم اما باز مشکل پیش میومد هرجند الآن نسبت به قبل خیلی بهتر شده:13:
حالا این یعنی مشکل از ram یا MB هست ؟ باید عوض کنم یا راه دیگه ای داره ؟

بازم ممنون :40:

باز هم باید فرکانس رمها را دستی کم کنی و بیاری روی 800

شما یک شات از تب SPD برنامه CPU-Z بذار تا من ببینم در چه فرکانسی میشه رمها را اجرا کرد ضمنا یک شات هم از تب اطلاعات پردازنده بذار تا ببینم که FSB را چقدر بالا برده

مشکل شما دقیقا همونی بود که گفتم

این پلتفرم بدرد رم DDR3 نمی خوره البته من با این پلتفرم رم DDR3 پیشنهاد میدم ولی نه با این فرکانس و این قیمت چون نه تنها کاراییش از رمهای DDR2 بدلیل تایمینگ بیشتر رمها کمتر میشه بلکه یک چنین مشکلاتی هم پیش میاد

اگر شما با این پلت فرم قصد خرید رم DDR3 را دارید نهایتش می بایستی از فرکانس های 800 یا حداکثر 1066 استفاده می کردید تا یک چنین مشکلی پیش نیاد و قیمتش هم از رمهای DDR2 مشابه کمتر میشد

این رمها باعث میشن که سیستم برای اجراشون خود به خود اورکلاک بشه و FSB به حدود 350 یا حتی بیشتر افزایش پیدا می کنه که سیستم بشدت نا پایدار میشه

شما شات را بذار شاید بشه با تغییر ضریب رم و همینطور کاهش FSB تا حدودی این مشکلات را حل کرد

Behrouz_se60
21-04-2010, 20:00
کاربران عزیز اگر شما یک گشتی میزدید که مدل فنوم با Rev C2 نمیتونن کامل 1333 ساپورت کنن . سرچ کنید
بعد Rev C3 اومد میتونه تمام کانال رم 1333 رو پوشش بده.مال شما 925 مدل Rev C2 هست.

ess_1362
21-04-2010, 20:15
کاربران عزیز اگر شما یک گشتی میزدید که مدل فنوم با Rev C2 نمیتونن کامل 1333 ساپورت کنن . سرچ کنید
بعد Rev C3 اومد میتونه تمام کانال رم 1333 رو پوشش بده.مال شما 925 مدل Rev C2 هست.

بله!!!:18:

چی!!!:19:

چه ربطی داره!!؟؟:13:

فکر کنم اشتباه تماس گرفتی برادر کاربر عزیز:31::31:

پردازنده ایشون که Q9550 هست!!

ضمنا این ریویژن C2 و C3 که فقط مربوط میشه به توان(مصرف ) پردازنده!! چه ربطی به فرکانس داره؟؟

البته با هر دو ریویژن به راحتی تا فرکانس 1600 ساپورت می کنه

Behrouz_se60
21-04-2010, 22:05
بله!!!:18:

چی!!!:19:

چه ربطی داره!!؟؟:13:

فکر کنم اشتباه تماس گرفتی برادر کاربر عزیز:31::31:

پردازنده ایشون که Q9550 هست!!

ضمنا این ریویژن C2 و C3 که فقط مربوط میشه به توان(مصرف ) پردازنده!! چه ربطی به فرکانس داره؟؟

البته با هر دو ریویژن به راحتی تا فرکانس 1600 ساپورت می کنه

من به اون AhmadVB میگم.البته ربطی داره شما ریو Rev C3 رو بخون مخصوصا ANandtech گفته فقط 2 تا رم 1333 بذاری اگه REV C2 باشه ولی با Rev C3 تمام 4 تا رم با سرعت 1333 ساپورت میشه.حالا با رم 1066 تمام4 تا میشه گذاشت.اینو تو فروم ها گفتند و AMD تائید کرده که فعلا با رم 1066 خوب کار میکنه بعد با ورژن 3 کامل شد.

ess_1362
22-04-2010, 09:15
اون دوستمون هم مشکلش بخاطر این بود که رم تقلبی خریده بود

البته تاپیک مربوط میشه به 2 ماه پیش که این دوستمون هم توش پست گذاشتند

اون موقع بازار پر بود از رمهای تقلبی مخصوصا مدل PATRIOT که خوشبختانه با راهنمایی دوستان بیشتر کاربران دیگه فرق رمهای تقلبی از اصلی را متوجه شدن و مشکلی براشون پیش نمی آد

ضمنا در ایران خیلی خیلی به ندرت میشه مدل C3 پردازنده 955 یا 965 را گیر آورد

خیلی از دوستان در همین فروم هم هستند که دارند با کیت 4 گیگ رم با فرکانس 1600 کار می کنند و مشکلی هم ندارند

البته اجرا کردن این رمها در فرکانس 1600 دیگه بحثش جداس چون این رمها در پلتفرم I7 هم بصورت پیش فرض در فرکانس 1333 اجرا میشن

StarsfurY
23-04-2010, 13:30
باز هم باید فرکانس رمها را دستی کم کنی و بیاری روی 800

شما یک شات از تب SPD برنامه CPU-Z بذار تا من ببینم در چه فرکانسی میشه رمها را اجرا کرد ضمنا یک شات هم از تب اطلاعات پردازنده بذار تا ببینم که FSB را چقدر بالا برده

مشکل شما دقیقا همونی بود که گفتم

این پلتفرم بدرد رم DDR3 نمی خوره البته من با این پلتفرم رم DDR3 پیشنهاد میدم ولی نه با این فرکانس و این قیمت چون نه تنها کاراییش از رمهای DDR2 بدلیل تایمینگ بیشتر رمها کمتر میشه بلکه یک چنین مشکلاتی هم پیش میاد

اگر شما با این پلت فرم قصد خرید رم DDR3 را دارید نهایتش می بایستی از فرکانس های 800 یا حداکثر 1066 استفاده می کردید تا یک چنین مشکلی پیش نیاد و قیمتش هم از رمهای DDR2 مشابه کمتر میشد

این رمها باعث میشن که سیستم برای اجراشون خود به خود اورکلاک بشه و FSB به حدود 350 یا حتی بیشتر افزایش پیدا می کنه که سیستم بشدت نا پایدار میشه

شما شات را بذار شاید بشه با تغییر ضریب رم و همینطور کاهش FSB تا حدودی این مشکلات را حل کرد

سلام مجدد :20:
ببخشید یه کم تاخیر شد مشکلات شدید اینترنتی داشتم نمی شد آپلود کرد :13:
این شات از cup_z
البته خدا رو شکر این 1-2 روز با این که زیاد با سیستم کار کردم اما مشکل هنگ دوباره پیش نیومد ( روی همون 1066 بود فرکانس ) ولی تا روی 1333 تنظیم می کنم باز ... :19:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرمنده حق با دوستانه باید تاپیک جدید می زدم اصلا" حواسم نبود به تاریخ ایجادش خلاصه ببخشید :46:
حالا با این ram چه کنم ؟ احساس می کنم پول دادم زانتیا خریدم دارم باهاش مسافر کشی می کنم :31:

StarsfurY
25-04-2010, 11:33

لینکش اینه نتونستم ادیت کنم دسترسی به ادیت نداشتم شرمنده

ess_1362
25-04-2010, 20:18
بله اینم CPU-Z شما :

خوب همونطور که گفتم فرکانس مسیر FSB از 200 رفته روی 334 که یعنی سیستم مجبور بوده بخاطر فرکانس رمها بصورت خودکار اورکلاک بشه که این سطح افزایش فرکانس برای پلتفرم شما مطلوب نیست

البته چند وقت پیش هم یکی از دوستان در همین فروم با مادربرد گرونقیمت تر MSI X48 PLATINUM هم تقریبا یک همچین مشکلی داشت(البته مشکل ایشون بیشتر در اورکلاک بود)

شما باید موقع خرید اول یک مشاوره می گرفتی تا بی خود برای این پلتفرم توی این خرج نیفتی

مثلا شما با بودجه کمتر می تونستی از PHENOM II 4X 955 استفاده کنی که هم در تمام امور قویتر هست و هم با رمهای DDR3 کاملا سازگار هست ضمنا هم از لحاظ مادربرد و پردازنده قیمت کمتری پرداخت میکردی و قابلیت ارتقا بالاتری هم داشتی

به هر حال شما در این فرکانس رم هم اصلا از لحاظ کارایی در محدودیت نیستی چون پردازنده شما با یک رم DDR2 با فرکانس 667 به راحتی تمام فرکانس مسیرش پر میشه پس فرکانس 1066 براش زیاد هم هست

به نظر من اگر سیستم پایدار هست و ریست نمیشه زیاد نگران نباش و به این قضیه فکر نکن

StarsfurY
27-04-2010, 07:56
بله اینم CPU-Z شما :

خوب همونطور که گفتم فرکانس مسیر FSB از 200 رفته روی 334 که یعنی سیستم مجبور بوده بخاطر فرکانس رمها بصورت خودکار اورکلاک بشه که این سطح افزایش فرکانس برای پلتفرم شما مطلوب نیست

البته چند وقت پیش هم یکی از دوستان در همین فروم با مادربرد گرونقیمت تر MSI X48 PLATINUM هم تقریبا یک همچین مشکلی داشت(البته مشکل ایشون بیشتر در اورکلاک بود)

شما باید موقع خرید اول یک مشاوره می گرفتی تا بی خود برای این پلتفرم توی این خرج نیفتی

مثلا شما با بودجه کمتر می تونستی از PHENOM II 4X 955 استفاده کنی که هم در تمام امور قویتر هست و هم با رمهای DDR3 کاملا سازگار هست ضمنا هم از لحاظ مادربرد و پردازنده قیمت کمتری پرداخت میکردی و قابلیت ارتقا بالاتری هم داشتی

به هر حال شما در این فرکانس رم هم اصلا از لحاظ کارایی در محدودیت نیستی چون پردازنده شما با یک رم DDR2 با فرکانس 667 به راحتی تمام فرکانس مسیرش پر میشه پس فرکانس 1066 براش زیاد هم هست

به نظر من اگر سیستم پایدار هست و ریست نمیشه زیاد نگران نباش و به این قضیه فکر نکن

درسته موقع خرید سیستم فقط به نظر همون آشنامون در مورد رم و cpu اکتفا کردم و زیاد در این مورد تحقیق نکردم
بیشتر حواسم به کارت گرافیک و مادربرد و این چیزا بود ... ولی حداقل با مشکلاتی که داشتم با این سیستم تجریه خوبی شد برای آینده ...

فعلا" که اوضاع خوبه شاید بعدا" سیستم رو ارتقا بدم این رم ها به یه دردی خورد :5:

در هر صورت از راهنمایی خوبتون تشکر می کنم امیدوارم موفق باشید :11::40:

amir hesam-s
28-04-2010, 22:47
سلام دوستان من ، تقریبا چند روز پیش از دوستان کمک خواستم که اگه می شه کمکم کنند تا بتونم مشکلم رو حل کنم ، آخه سیتمم خیلی هنگ می کنه ، خیلی کارها هم کردم ولی بازم هنگ می کنه ، از هاردم تست گرفتم نشد فرکانس رم ها رو عوض کردم نشد ، دمای سی پی یو هم خوب بود روی 55 ، اما در حین کار باز هم هنگ می کنه ، :13:
لیست قطعاتم هم دوباره می نویسم :
main : asus p6t-deluxe v2
ram : xms 6 gb corsair 1600c9
h.d.d: western green 1 tr (64mb
cpu: core i7 920 2.66
vga: ati 5850 sopphair 1 gb
خداییش کلافه شدم موندم چی کار کنم تمام کارام هم عقب افتاده ، موقع کار یه دفعه هنگ می کنه .
خواهشا راهنماییم کنید.:41:

saman_mute
30-05-2010, 14:48
:10:سلام به داداسا و خاهراي گلم اونايي كه سيتمممشون گير ميكنه 100دز100 پاورشونو عوض كنن جواب ميده بيشترين احتمالش براي هممينه

---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------

DADASHA GOLAM MAN RAMAM 2GIG GRAPHAMAN 512
NIMIDANAM CHERA VAGHTI PERO10 BAZI MIKONAM GIRGIR MISHE TIKE TIKE KAR MIKONE ENGAR DARI SAHNE AHESTE NIGAH MIKOOONI KHAHESHAN HARKI HARCHI MIDOOONE BIGE????:41:

nadin110
15-06-2010, 02:04
سلام رفقا
آقا ما یه روز زد به سرمان کامپیوترمان را ارتقاء بدهیم دیدیم که خیلی قدیمی شده باید کلا تعویض بشه!
نمی دانم چطور شد یک هو حماقت کردم بدون اینکه تو تایپیک ها با رفقا مشورت کنم رفقتم. یه سیستم برداشتم.(فکر کنم چون پولش یک هو رسید و پنجشنبه ظهر بود هل کردم)
بعد از اسمبل تو روز اول سیستم مشکلی نداشت.داداشم با بازی خفه اش کرد ولی اصلا مشکل نداشت.اما از روز سوم داستان من شروع شد.وسط بازی ارور vup از سمت کارت گرافیکی اعلام میشد ولی بازی ادامه داده می شد.یکم بعد دیگه کلا هنگ میکرد.من درایو کارت و کل قطعات به جژ بایاس را آپدیت کردم فرقی نکرد.فکر کردم مشکل از کارت گرافیک بردم گارانتی اونجا تست کردند گفقتند کارت سالمه(جلو خودم تست کردند)
آوردم خانه دوباره کارت بستم رو سیستم این بار وسط بازی یک دفعه مانیتور می رفت رو استند بای(دقت کنید فقط مانیتور)و تو بازی دیگه خیلی هنگ می کرد.چون خطا کارت تصویر می داد و مانبتور را استند بای میکرد مطمئن شده بودم که مشکل از کارت گرافیک تا اینکه تو اینترنت یه بنده خدای دیگه ای به مشکل من برخورد کرده بود (مدل مادربردش با من یکی بود)و گفت کلید کلر سیموس را بزنم(تو این مدل مادر برد پشت کیس قرار دارد)و دوباره دیفالت را بریزم.
من هم انجام دادم و به طور باور نکردنی همه چیز یه دفعه ردیف شد.(خدا پدرش را بیامورزد با راهنمایش)
فرداش داداشم از صبح تا شب دوباره با بازی سیستم را خفه کرد و مشکلی پیش نیامد.(برای امتحان من 7 تا بازی را با حداکثر کیفیت همزمان ران کردم و دیدم مشکلی نیست)
تا اینکه امروز من شب دیدم که وسط بازی یک دفعه هنگ کرد اما این دفعه دیگر ارور گرافیک نزد و یک دفعه هنگ کرد.
چند ساعت بعد وسط ویندوز یک دفعه هنگ کرد.بدون اینکه ارور بده
به نظرتون مشکل از کجاست؟ ممکن از رم باشه.چطور باید فرکانس رم را کاهش بدهم.آخه ظاهرا در ست آپ قابل تغییر نیست و اتوماتیک رو 1333 تنظیم شده است.
به علاوه من هیچ قسمتی از گزینه های ستاپ را از حالت دیفالت خارج نکردم.احتیاج نیست قسمتی را فعال یا غیر فعال کنم.
به نظرتون سیستم مشخصاتش چطور؟من خودم فقط کارت گرافیک جیفورس را می پسندیدم اما این فروشنده خامم کرد.ای کاش الاقل5770 بر می داشتم!!!
مشخصات سیستم
intel Q8300 (اینتل بودنش پیشنهاد خودم بود)
main:msi x48c platinum
vga: giga 5670 1g ddr5
hard:1t western digital sata پیشنهاد خودم بود
pawer:gereen 685 پیشنهاد خودم بود
ram:pqi 2*2ddr3 1333 مقدارش را خودم خواستم فقط برندش را فروشنده پیشنهاد داد.برندش چطور است؟
dvd pioner fx sata پیشنهاد خودم بود

ess_1362
15-06-2010, 12:04
intel Q8300 (اینتل بودنش پیشنهاد خودم بود)

همین اینتل بودنش اشتباه محض هست چون در این رده رقبای قدرت مند و بروزتری از AMD هستند که قابلیت ارتقای خیلی بیشتری نسبت به سیستم شما دارند

main:msi x48c platinum

انتخاب بدی نیست هر چند من با این پلتفرم مشکل اساسا بدلیل قابلیت ارتقا و همینطور قیمتش نسبت به کاراییش مشکل دارم

vga: giga 5670 1g ddr5

بد نیست ولی کاش لاعقل یا 5750 گرفته بودی یا 5770

hard:1t western digital sata پیشنهاد خودم بود

اینم انتخاب خوبی هست اگر از سری بلک باشه و اگر BLUE یا GREEN باشه اصلا ارزش نداره. هرچند من سامسونگ F3 500 را بدلیل قیمت کمتر و سرعت بیشتر ترجیح میدم

pawer:gereen 685 پیشنهاد خودم بود

انتخاب خوبی هست

ram:pqi 2*2ddr3 1333 مقدارش را خودم خواستم فقط برندش را فروشنده پیشنهاد داد.برندش چطور است؟

راستش نمیدنم این رم را چند خریدی ولی من برای این پلتفرم رم DDR3 با قیمت بیش از 80-90 تومن را اصلا توصیه نمی کنم چون اصلا نه تنها در کارایی سیستم هیچ تاثیری نداره بلکه حتی باعث ناپایداری و هنگ و ارور در سیستم هم میشه.خلاصه شانس آوردی رم با فرکانس بالا نخریدی ...

کلا سیستم شما از لحاظ قدرت بد نیست هر چند خرید این پلتفرم بدلیل انقراض کامل اصلا توجیح نداشته

به هر حال شما سه تا شات از مموری و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بذار تا ببینم اوضاش از چه قرار هست

ضمن این که دمای سیستم را حین اجرای PRIME95 و با HW MONITOR کنترل کن ببین چقدر هست(یک تست 30 دقیقه ای کفایت می کنه)

دمای کارت گرافیک را هم در حین اجرای یک بازی نسبتا سنگین با جزییات کامل با GPU-Z یا RIVA TUNER یا MSI AFTER BURNER کنترل کن و اگر بیش از 80 درجه باشه 100% کارت گرافیک مشکل داره

nadin110
15-06-2010, 14:05
تقریبا مطمئن هستم که مشکل حرارت ندارم و حرارت در بدترین حالت هم به 60 هم نمی رسه!سه تا فن 12 روی کیس بستم.
واقعیت من از amd تجربه خوبی ندارم.با اینکه خیلی ها طرفدارشند ولی من باهاش پوستم کنده شده!به خاطر همین طرفش نرفتم.تو کارت گرافیک هم همین تجربه را داشتم.
واقعیت من هر وقت کامپیوتر را ارتقا می دهم که دیگه واقعا گیر باشم.برای همین ترجیح می دهم معمولااز قطعات به قیمت رسیده استفاده کنم.چون تا من بخواهم تصمیم به ارتقا بگیرم سیستمم چند نسل عقب افتاده است.و باید کلا عوض بشه.اما فکر کنم این دفعه حدود 100 تومنی ضرر کرده ام.به هر حال این هم یه تجربه است!
وسترن هم دقیقا سری سبز است.من قبلا وسترن داشتم خیلی راضی بودم البته سری مشکی -نمی دانستم رنگ و وارنگ داره!اون قروشنده نامرد هم هیچی به من نگقت!حالا فرقشون چیه؟برای من 64 سرعتش- خیلی سرم کلاه رفت.والا من یه سامسونگ دارم زود به صدا افتاد برای همین قیدش را زده بودم.
آقا فقط بهم نگفتید
ممکن از رم باشه.چطور باید فرکانس رم را کاهش بدهم.آخه ظاهرا در ست آپ قابل تغییر نیست و اتوماتیک رو 1333 تنظیم شده است.
به علاوه من هیچ قسمتی از گزینه های ستاپ را از حالت دیفالت خارج نکردم.احتیاج نیست قسمتی را فعال یا غیر فعال کنم.
ممنون از پاسخت.

ess_1362
15-06-2010, 19:06
تقریبا مطمئن هستم که مشکل حرارت ندارم و حرارت در بدترین حالت هم به 60 هم نمی رسه!سه تا فن 12 روی کیس بستم.
واقعیت من از amd تجربه خوبی ندارم.با اینکه خیلی ها طرفدارشند ولی من باهاش پوستم کنده شده!به خاطر همین طرفش نرفتم.تو کارت گرافیک هم همین تجربه را داشتم.
واقعیت من هر وقت کامپیوتر را ارتقا می دهم که دیگه واقعا گیر باشم.برای همین ترجیح می دهم معمولااز قطعات به قیمت رسیده استفاده کنم.چون تا من بخواهم تصمیم به ارتقا بگیرم سیستمم چند نسل عقب افتاده است.و باید کلا عوض بشه.اما فکر کنم این دفعه حدود 100 تومنی ضرر کرده ام.به هر حال این هم یه تجربه است!
وسترن هم دقیقا سری سبز است.من قبلا وسترن داشتم خیلی راضی بودم البته سری مشکی -نمی دانستم رنگ و وارنگ داره!اون قروشنده نامرد هم هیچی به من نگقت!حالا فرقشون چیه؟برای من 64 سرعتش- خیلی سرم کلاه رفت.والا من یه سامسونگ دارم زود به صدا افتاد برای همین قیدش را زده بودم.
آقا فقط بهم نگفتید
ممکن از رم باشه.چطور باید فرکانس رم را کاهش بدهم.آخه ظاهرا در ست آپ قابل تغییر نیست و اتوماتیک رو 1333 تنظیم شده است.
ممنون از پاسخت.

شما اول اون کارهایی را که گفتم انجام بده و اون سه تا شات را هم که گفتم بذار

تا من این سه تا شات را نبینم نمیتونم بگم که اوضاع رمهای شما از چه قرار هست پس در مورد تغییر فرکانسشون هم نمی تونم ندیده کمکتون کنم

nadin110
16-06-2010, 18:24
سلام
ببخشید دیر شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این ها در بین بازی Call Of Duty Modern Warfare 2 گرفتم.

ess_1362
16-06-2010, 18:34
خوب این شاتها بجز فرکانس رم بقیه اش مشکلی نداره

ضمنا دمای کارت گرافیک حین اجرای بازی چقدر هست

شما برید در بایاس و مقدار FSB SD RAM FREQUENCY MULTIPLIER را از 1:2 یا همون 2 بذارید روی 4:3 تا فرکانس رمها روی 533 قرار بگیره و بعد یک تست دیگه با سیستم بزنید

nadin110
16-06-2010, 18:49
احسان جان من این کار را می کنم و نتیجه را می گویم.هر چند خیلی طول می کشه تا مطمئن بشم چون همین جوریش شاید روزی یک بار هنگ کنه!!!
مموری من مگر 1333 نیست پس چرا فرکانس را اینجا چیز دیگر نشان می ده!
من بایاسم نسخه جدیدش آمده است!به نظرت آپدیت تاثیری تو این مشکل داره!
راستی من این سیستم حدودا 900 گرفتم به نظرت خیلی گران گرفتم!
این مادر برد من مدل های مختلف داره چون تو سایت های مختلف قیمت هایش را خیلی با هم متفاوت است.برای من c plus است.

ess_1362
16-06-2010, 20:36
مموری من مگر 1333 نیست پس چرا فرکانس را اینجا چیز دیگر نشان می ده!

درسته داره در فرکانس 1333 کار می کنه

من بایاسم نسخه جدیدش آمده است!به نظرت آپدیت تاثیری تو این مشکل داره!

امتحانش ضرری نداره

راستی من این سیستم حدودا 900 گرفتم به نظرت خیلی گران گرفتم!

قیمت فعلی قطعات شما بدین صورت هست :

CPU : 153000
M.B : 139000
RAM : 98000
VGA : 119000
HDD : در صورت اینکه سری بلک یا سیاه باشه 66000
PSU : 104000

خوب این قطعات که به 900 تومن نمیرسه تازه من از قیمت بازار بیشتر هم حساب کردم ولی فکر می کنم کل سیستم 900 در آمده که سایر قطعات هم باید لحاظ بشه

informatik
19-06-2010, 11:27
سلام

خازن هاي مادربوردت رو يه نگاه کن ببين باد نکرده احتمالا از خازن هاست که هنگ ميکنه

nadin110
23-06-2010, 18:05
سلام
احسان جان آقا ماجرا حل شد گویا همون فرکانس مرگش بود!!!
نمی دانم پس ما را مسخره کرده اند با یه فرکانس دیگه به ما رم می فروشند.
حالا چند درصد سرعت و کارایی رم هایم کم می شود؟

ess_1362
23-06-2010, 19:16
سلام
احسان جان آقا ماجرا حل شد گویا همون فرکانس مرگش بود!!!
نمی دانم پس ما را مسخره کرده اند با یه فرکانس دیگه به ما رم می فروشند.
حالا چند درصد سرعت و کارایی رم هایم کم می شود؟

شما باید قبل از خرید مشاوره می گرفتی تا دقیقا متوجه بشی که رمهای DDR3 با فرکانس بالا علاوه بر اینکه کارایی خاصی به سیستم با پلتفرم سوکت T نداره بلکه موجب ناپایداری هم میشه

البته با توجه به قیمت مناسبتر ماژولهای DDR3 من هم برای این پلتفرم از همین ماژولها توصیه می کنم البته با فرکانس پایین مثلا 800 یا نهایتا 1066 تا قیمتش نسبت به فرکانس مشابه DDR2 کمتر بشه

جدای از این بحث باید بگم که پلتفرم شما با رم با فرکانس 800 هم به حداکثر کارایی خودش میرسه پس با رمهای با فرکانس 1066 که الان روی سیستم شماست هیچ گونه افت کارایی نخواهی داشت و اصلا نیازی به نگرانی از این بابت نیست

موفق باشی