ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دی وی دی رایتر سازگار با سون

Dark Soul
19-01-2010, 15:02
سلام
البته نمی دونم سیستم عامل چقدر روی عملکرد رایتر تاثیر داره اما از وقتی سون نصب کردم سرعت خوندن رایترم خیلی اومده پایین پس:
لطفا رایتری را که معرفی می کنید مطمئن باشید عملکردش روی سون ضعیفتر نمیشه و هچنین مدل دقیقشو و در صورت امکان با قیمت بزارید

MAGIDIYUM
19-01-2010, 16:21
فکر نمی کنم بخاطر ویندوز باشه ولی قویتری رایتر در بازار اینه که سرعت رید و رایتش بالاست:
DVD RW HP 1270i 24x = 34000

!As@d
22-01-2010, 01:40
خیلی بعید می دونم که مشکل شما ربطی به ویندور 7 داشته باشه....

Dark Soul
22-01-2010, 17:29
خیلی بعید می دونم که مشکل شما ربطی به ویندور 7 داشته باشه....

رایترم از قبل مشکل داشت اما توی سون خیلی طول می کشه تا دی وی دی ها رو باز کنه هرکی میشنه پشت کامپیترم هم همینو میگه
اینقدر فاجعه شده که تصمیم گرفتم یکی دیگه بخرم

payamf1
22-01-2010, 19:13
شاید بخاطر استهلاک باشه منم الان با نصب سون همین مشکلو دارم البته مال من BenQ هست و فکر کنم چون خیلی ازش کار کشیدم اینطوری شده.
من میگم یه کم پول بیشتر بده در عوض یه رایتر خرکار بخر از اونایی که خود مغازه دارا میبرن...

inno3d
22-01-2010, 23:09
سلام
اگه تا 80 میتونی میتونی هزینه کنی یکی از مدل های plextor رو بخرید که یه عمر براتون کار میکنه.

Dark Soul
24-01-2010, 16:26
شاید بخاطر استهلاک باشه منم الان با نصب سون همین مشکلو دارم البته مال من BenQ هست و فکر کنم چون خیلی ازش کار کشیدم اینطوری شده.
من میگم یه کم پول بیشتر بده در عوض یه رایتر خرکار بخر از اونایی که خود مغازه دارا میبرن...
به مغازه دارها که نمیشه اعتماد کرد همیشه جنس خودشون و می خوان قالب کنند(البته توهین نشه منظورم همه نیست)

سلام
اگه تا 80 میتونی میتونی هزینه کنی یکی از مدل های plextor رو بخرید که یه عمر براتون کار میکنه.
ممنون از راهنمایی اما اینقدر نمی تونم هزینه کنم

حالا امروز میرم ببینم hp گیرم میاد

payamf1
26-01-2010, 13:15
به مغازه دارها که نمیشه اعتماد کرد همیشه جنس خودشون و می خوان قالب کنند(البته توهین نشه منظورم همه نیست)
نه فکر کنم شما اشتباه گرفتی منظورمو یا من بد گفتم
منظورم این بود از اون مدلهایی که مغازه دارها برای رایت پی در پی سی دی ازش استفاده میکنن و دوام بیشتری دارن. چون خیلی از این مغازه ها روزی 15 20 تا سی دی رایت میکنن و معلومه که رایتراشون خیلی قویه