مشاهده نسخه کامل
: نشناخته شدن هارد دیسک ساتا در مادربرد msi
ebrahim_rayaneh
19-01-2010, 14:18
با عرض سلام
بنده هارد دیسک و مادر بردی خریداری نمودم ، مادر برد امسش msi و هارد دیسک هم از نوع ساتا 160gb ، وقتی می خوام ویندوز نصب کنم و سی دی ویندوز رو تو سی دی رام می زارم با کمال تعجب مشاهده می کنم که مادربرد نمی تونه هارد رو بشناسه و می گه هاردی در کار نیست.دوستی گفت اشکال از تنظیمات بایوسه .اما من متوجه توضیحاتش نشدم.لطفا شما به من بگید اشکال از کجاست؟
pejmangame
19-01-2010, 15:02
سلام منم 3 ماه پیش این مادر بوردو خریدم و هارد ساتا و دی وی دی ساتا داشتم .
عصا مصابم شدید خورد شد :دی
خصلاصه بعد از 4 ساعت بدبختی یهوو قزیه رو کشف کردم
چون تا حالا با سیستم قدیمی کار نکرده بودم نمیدونستم باید تنظیمش کرد!
دستگاه رو که روشن میکنی delet رو بزن بعد میایا تو تنظیما بعد بیا تو گزینه ششمی intergrahed بقیشو نیمدونم چی چی:دی
بعد on chip iDE
بعد گزینه اول رو روی lagery بزار و زیریش برات sta باز میشه که رو sata بزار بقیشو نمیخواد دست بزنی ولی اگه خواستی بزن:دی
بعد اف 10 رو بزن تا سیو شه.
بعد میری میبینی که هاردت detect شده.
سلام
به فرمایش دوست مون اضافه کنم که باید ویندوزی که قصد داری نصبش کنی هم قابلیت شناسایی هارد ساتا رو داشته باشه .
اکثر ویندوزهای سال اخیر این قابلیت رو دارن اا اگه نشد ، ویندوز Dark Edition ورژن 7 رو یشنهاد میکنم .
علاوه بر گفته های دوستان کابل و برق ساتا رو هم چک کنید
و از ویندوز های ساتا ساپورت استفاده کنید
غیر از این موردا بایوس سیستم باید آپدیت شود
ess_1362
19-01-2010, 21:47
به موارد بالا اضافه کنم که بعضی بردها برای شناخت هارد ساتا احتیاج به فلاپی دارند که بوسیله بوت کردن سی دی مادربرد ساخته میشه و موقع نصب ویندوز در همون اول با زدن F6 اجرا میشه که اگر نزنی در همون ابتدا پیغام BLUE SCREEN میزنه
به موارد بالا اضافه کنم که بعضی بردها برای شناخت هارد ساتا احتیاج به فلاپی دارند که بوسیله بوت کردن سی دی مادربرد ساخته میشه و موقع نصب ویندوز در همون اول با زدن F6 اجرا میشه که اگر نزنی در همون ابتدا پیغام BLUE SCREEN میزنه
من مادربرد فعلیم را خواستم هارد 160 sata بندازم نشد.با فلاپی هم نشد.بعد دفترچه را خوندم نوشته بود ساتا بیشتر از 80 گیگ را نمیتونه بشناسه
من مادربرد فعلیم را خواستم هارد 160 sata بندازم نشد.با فلاپی هم نشد.بعد دفترچه را خوندم نوشته بود ساتا بیشتر از 80 گیگ را نمیتونه بشناسه
آره این به خاطره اینه که بایوس ساپورت نمیکنه باید بایوس آپدیت شه تا این مشکلات برطرف شه
golmohammadi
26-01-2010, 18:33
من اطلاعاتی در مورد این مادربورد ندارم
اول چک کن ببین برد مشکلی با ساپورت داره ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.