pcsoft
19-01-2010, 11:27
سلام من به همراه ویروس و دوست قدیمی جناب Autorun.inf و دوست جدیدمون خدمتتون رسیدم
دوست قدیمی یکمی اذیت می کنه
TaskManeger و Registry رو بسته یوقت پیداش نکنم(ناقولا)
با آقا پلیسه(نورتون 2009) پیداش کردم اما بازم از زندان فرار کرده و اومده سراغ من
حالا من باهاش کاری ندارم . یه چند ماه بمونه هم برام فرقی نداره. ایشالا براش میریم خواستگاری آدم میشه:11:
ولی یک دوست جدید هم اومده و یک پیغام هم دستشه با عنوان:
Microsoft Visal C++ Library
و متن: Floating Point Not Founded
این دوستمون رو فکر کنم از مایکروسافت اخراج کردند اومده پیش من تا تلافی حقوقایی که بهش ندادن رو سر من در بیاره:31:
یه راهنمایی کنید تا با کمترین خون و خونریزی بتونم بفرستمش بیرون و سریع در خونه رو ببینم!:31:
تازه رختخوابش رو هم جمع نکرده داره خونه رو به هم میریزه فکر کنم مشکل عصبی داره من برم ببینم چشه! یه قرصی چیزی براش ببرم:31:
عجب دوستایی داریم ماها!
با تشکر
دوست قدیمی یکمی اذیت می کنه
TaskManeger و Registry رو بسته یوقت پیداش نکنم(ناقولا)
با آقا پلیسه(نورتون 2009) پیداش کردم اما بازم از زندان فرار کرده و اومده سراغ من
حالا من باهاش کاری ندارم . یه چند ماه بمونه هم برام فرقی نداره. ایشالا براش میریم خواستگاری آدم میشه:11:
ولی یک دوست جدید هم اومده و یک پیغام هم دستشه با عنوان:
Microsoft Visal C++ Library
و متن: Floating Point Not Founded
این دوستمون رو فکر کنم از مایکروسافت اخراج کردند اومده پیش من تا تلافی حقوقایی که بهش ندادن رو سر من در بیاره:31:
یه راهنمایی کنید تا با کمترین خون و خونریزی بتونم بفرستمش بیرون و سریع در خونه رو ببینم!:31:
تازه رختخوابش رو هم جمع نکرده داره خونه رو به هم میریزه فکر کنم مشکل عصبی داره من برم ببینم چشه! یه قرصی چیزی براش ببرم:31:
عجب دوستایی داریم ماها!
با تشکر