shaghayegh_ir
19-01-2010, 02:20
سلام
چند ساعت پیش یکی از دوستام یه برنامه رو پیشنهاد داد برای ارسال اس ام اس مجانی
از این سایت : لطفا به هیچ عنوان دانلود نکنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلی ازش سوال کردم که خودش کا رکرده و جواب داده و گفت ظاهرا مشکلی نداشته
من هم دانلود کردم و اجرا
اتفاق هایی که افتاد :
به همه ی آدرس بوک (دفترچه آدرس ایمیلم) ایمیل ارسال کرده با عنوان salam و یک عدد جلو عبارت salam
متن ایمیل اینه :
salaam khoobi ? khoobam [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
injaa ro bebin kheyli bahale [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :X [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 36276
man ke download kardam kheyli bahale LOL
felan bye bye
بعد از اون به تمام لیست مسنجر و آدرس بوک مسنجر هم ایمیل داده باز با همون موضوع و متن
home page اینترنت اکسپلرر رو هم تبدیل کرده به :
tahrimshekan.co.cc
دو تا فایل مشکوک با نامه های cex29.exe و ab2c2.exe هم تو ی task manager هست که end که می کنم باز میان .ولی بعد از دو سه بار end کردن فعلا هنوز برنگشتند . شاید چون هم ایمیل رو بستم . هم مسنجر
متاسفانه با اینکه آنتی ویروسم هم آپدیت هست اونو نشناخته. آنتی ویروس AVG
هر چی هم توی اینترنت دنبال راه حل می گردم نیست
خیلی بد شد.
لطفا کسی هست که سریعا کمکم کنه ؟
توی اینجور موارد اگر فقط از طریق ایمیل یا مسنجر وارد بشم ایمیل ها رو ارسال نمی کنه ؟
چند ساعت پیش یکی از دوستام یه برنامه رو پیشنهاد داد برای ارسال اس ام اس مجانی
از این سایت : لطفا به هیچ عنوان دانلود نکنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلی ازش سوال کردم که خودش کا رکرده و جواب داده و گفت ظاهرا مشکلی نداشته
من هم دانلود کردم و اجرا
اتفاق هایی که افتاد :
به همه ی آدرس بوک (دفترچه آدرس ایمیلم) ایمیل ارسال کرده با عنوان salam و یک عدد جلو عبارت salam
متن ایمیل اینه :
salaam khoobi ? khoobam [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
injaa ro bebin kheyli bahale [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :X [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 36276
man ke download kardam kheyli bahale LOL
felan bye bye
بعد از اون به تمام لیست مسنجر و آدرس بوک مسنجر هم ایمیل داده باز با همون موضوع و متن
home page اینترنت اکسپلرر رو هم تبدیل کرده به :
tahrimshekan.co.cc
دو تا فایل مشکوک با نامه های cex29.exe و ab2c2.exe هم تو ی task manager هست که end که می کنم باز میان .ولی بعد از دو سه بار end کردن فعلا هنوز برنگشتند . شاید چون هم ایمیل رو بستم . هم مسنجر
متاسفانه با اینکه آنتی ویروسم هم آپدیت هست اونو نشناخته. آنتی ویروس AVG
هر چی هم توی اینترنت دنبال راه حل می گردم نیست
خیلی بد شد.
لطفا کسی هست که سریعا کمکم کنه ؟
توی اینجور موارد اگر فقط از طریق ایمیل یا مسنجر وارد بشم ایمیل ها رو ارسال نمی کنه ؟