مشاهده نسخه کامل
: خرید LCD-B580 سامسونگ یا P42s10 پاناسونیک
تا چند روز اینده قصد خرید هست . برای مصارف روزمره کدوم پیشنهاد میشه
(یا احیانا مدلهای دیگه )
البته احتمال 90 درصد با سینمای Pioneer - HTZ-787DVD
سلام
شما دقیقا بین این دوتا می خوای انتخاب کنی ؟
اگر نه ، سقف بودجه و انتظاراتت رو بگو اونوقت دوستان بهتر می تونن کمکت کنن
سلام علیک
خب بودجه که مشخصه تقریبا tv + سینمای خانگی 1.500
انتظار خاصی هم نیست ... امکانات عمومی .. بحث گیم و غیره هم مطرح نیست اما ورزشی و فیلم ( همه نوع فرمتی ) زیاد نگاه میکنم احتمالا ماهواره هم اضافه میشه ، ورودی pc و ... یه جورائی میخوام مکمل هم باشن ... مثلا اگه تی وی usb نداره سینمای خانگی داشته باشه یه همچین چیزهائی
انتخاب بین پلاسما و ال سی دی هم بیشتر به خاطر اینکه فکر میکنم ال سی دی که خوب باشه حداقل b690 هست که اونم برای من گرونه وگرنه این طور که به نظر میاد b580 و b670 , .... تقریبا یه چیزه متوسطه معمولیه .. ( نمیدونم تا چه حد درسته )
سلام
بنظر من سینمای خانگی چیزی جز 4 تا باند نیست و البته این رو بخاطر این می گم که سینمای من tz225 سامسونگ هست که چیز جالبی نیست ( حدودا 320 تومن قیمتشه اگر ارزون نشده باشه ). سینمای بدرد بخور برای اینکه خودش رو نشون بده بالای 450 تومن قیمت داره
شما می تونید یکی از همین تلوزیونهایی که گفتید رو بردارید + یک سینمای 450 تومنی ( که این حداقل قیمت یک سینمای خوبه )
اما من باشم فعلا دور سینما رو خط می کشم . چون کاری که سینما برای شما می کنه رو ( بجز 4 تا باندشو ) یک hdplayer 160 تومنی خیلی بهتر از اون انجامش می ده . یادت باشه 99% ( شایدم 100% ) سینماهای خانگی نمی تونن فیلم hd و full hd رو پخش کنن . از طرفی بهترینهاشونم بازه گسترده ای در پخش فرمتهای مختلف تصویری ندارند .
حتما یک dvd player معمولی خونه دارید . اگرم ندارید و قصد خرج کردن زیادم ندارید می تونید از مارک مارشال یک پلیر 50 تومنی با خروجی hdmi تهیه کنید . به عقیده من همین کافیه و اگر بیشتر از یک سینمای سینما 300-350 تومنی برای شما کار نکنه کمتر هم کار نمی کنه ( منهای قضیه باندها )
پیشنهادهای من
1- شما یا یک عدد سامسونگ b690 می خری ( بدون سینما ) با قیمت حدود 1,400
که در اینصورت شما رسما یک hd player هم داری ( منظورم usb خود تلوزیون سامسونگه )
تصویر تلوزیونت هم نسبتا به اغلب lcd های توی بازار اگر بهتر نباشه بدتر نیست
اگر dvd player داری هم که هیچ اگر نه می تونی تا 100 تومن یک پلیر نسبتا خوب بخری و کلابشه همون 1.5
می تونی همون مارشال 50 تومنی رو بگیری اصلا
2- یک عدد پلاسما g10 پاناسونیک می خری با قیمت حدودا 14,50 که در اینصورت تلوزیون خوبی خریدی
یک عدد hd player هم که بگیری مشکل usb حل میشه ( قیمت حدودا 160 ( پایینترشم هست البته مثلا 130 تومنیش )
اینجوری حدودا 1,600 خرجتون میشه
من فرض کردم dvd player رو دارید همین الان . اگر نه که 50 تومنم برای اون باید کنار بذارید
و هردو پکیج انتخابهای خوبی هستند
بهرحال دوست عزیز اولین و مهمترین خواسته ما از تلوزیون تصویرش هست
که b580 و s10 هیچکدوم تصویر فوق العاده ای ندارند .
بازهم اگر مدنظرتون یکی از این دوتاست بهتره منتظر باشید دوستان بیان و کمکتون کنن چون من b580 رو نداشتم ولی s10 رو بارها دیدم تلوزیون فوق العاده ای نیست . رنگهاش هم کدره . تصویرشم شارپ نیست . و بلحاظ امکانات جانبی مثل g10 یک تلوزیون الکن بحساب میاد .
ممنون از توضیحات کاملتون
...
راستش در منزل دوستان و اشنایان با ال سی دی سامسونگ و سونی آشنا شدم ... اما به نظر اصلا جالب نیومد ... البته قطعا مدل سامسونگش سری 5 هم نبود 690 که بماند . از اونجا کلا نسبت به ال سی دی ها یه کم زده شدم .
یه سری هم توضیحات بچه های فروم رو خوندم .. بسیار مردد شدم بین انتخاب یک ال سی دی 1200-1300 تومنی و اینطور به نظر رسید که خرید ال سی دی اگه بخوایم تلویزیون خوبی داشته باشیم انتخاب b690 هست .
...
با توجه به اینکه بعضی ها در این سمت علاقه خاصی به سینما دارند ( شاید به لحاظ دکوراسیون ! ) به نظر میرسه باید بودجه رو بالاتر برد و 1500 رو فقط برای تلویزیون کنار گذاشت . گرچه به نظر من صدا ارزش خرج کردن رو داره .. این رو از تجربه altec-mx5021 عرض میکنم .
اما یک سوال !! مگه تلویزیونی که قابلیت پخش hd داره رو نمیشه از PC برای پخش hd در اون استفاده کرد ؟
خب حالا فرض کنیم که بودجه 1500 هست .. آیا امکانات 690 برتری ایجاد میکنه نسبت به تصویر g10
یه سوال دیگه هم دارم .. اونم این هست که ( بر حسب شرایط بنده ) خرید این ور سال بهتره یا حدود خرداد ماه 89 ..
ممنون از توضیحات کاملتون
...
راستش در منزل دوستان و اشنایان با ال سی دی سامسونگ و سونی آشنا شدم ... اما به نظر اصلا جالب نیومد ... البته قطعا مدل سامسونگش سری 5 هم نبود 690 که بماند . از اونجا کلا نسبت به ال سی دی ها یه کم زده شدم .
یه سری هم توضیحات بچه های فروم رو خوندم .. بسیار مردد شدم بین انتخاب یک ال سی دی 1200-1300 تومنی و اینطور به نظر رسید که خرید ال سی دی اگه بخوایم تلویزیون خوبی داشته باشیم انتخاب b690 هست .
...
با توجه به اینکه بعضی ها در این سمت علاقه خاصی به سینما دارند ( شاید به لحاظ دکوراسیون ! ) به نظر میرسه باید بودجه رو بالاتر برد و 1500 رو فقط برای تلویزیون کنار گذاشت . گرچه به نظر من صدا ارزش خرج کردن رو داره .. این رو از تجربه altec-mx5021 عرض میکنم .
اما یک سوال !! مگه تلویزیونی که قابلیت پخش hd داره رو نمیشه از PC برای پخش hd در اون استفاده کرد ؟
خب حالا فرض کنیم که بودجه 1500 هست .. آیا امکانات 690 برتری ایجاد میکنه نسبت به تصویر g10
یه سوال دیگه هم دارم .. اونم این هست که ( بر حسب شرایط بنده ) خرید این ور سال بهتره یا حدود خرداد ماه 89 ..
خواهش می کنم
خب ببینید میشه از روی کامپیوتر پخش کرد . تلوزیون هم full hd هست و میتونه تصویر رو پخش کنه اما یک مشکلی این وسط هست
البته کارت گرافیک شما قطعا باید خروجی hdmi داشته باشه یا لااقل خروجی دیجیتال که بشه با رابطه مخصوص به hdmi تبدیلش کرد
از خروجی hdmi که بگذریم
رابط تلوزیون و کامپیوتر باید کابل hdmi باشه . مهمترین فاکتور اینجا فاصله تلوزیون و کامپیوتر هست .
کابل بالای 5 متر رو سخت گیر بیارید . ضمن اینکه قیمت این کابل همینطوریش بطور معمول برای 1.5 متر 30 تومن هست حالا دیگه خودتون حساب کنید متراژ بالاش قیمتش چطوری میشه
و حالا فکر کنیم کارت گرافیک hdmi دارید
رم و سایر مشخصات هم برای اجرای فیلم full hd مشکلی نداره
کابل 6-7 متری رو هم با قیمت لااقل 50 -60 تومن گیر اوردید
اینجا شما فیلم رو play می کنی ( از روی کامپیوتر ) بعد میای پای تلوزیون میشینی و داری فیلم رو نگاه می کنی ، اما یک دیالوگ رو خوب متوجه نمی شید و می خواید تکرار بشه . در اینصورت باید برید سراغ کامپیوتر و فیلم رو به عقب برگردونید و ...
اما وقتی شما از طریق lan شبکه بشید با کامپیوتر .
اونوقت کافیه کامپیوتر روشن باشه . دیگه شما با کامپیوتر کاری ندارید . تلوزیون خودش توی فولدر هایی که share شده اند می تونه بگرده دنبال فیلم مورد نظر شما و اجراش کنه و از طریق ریموت خود تلوزیون می تونید تصویر یا فیلم رو عقب و جلو بزنید .
کابل شبکه هم برای یک خانه معمولی محدودیت طول نداره و مثل کابل hdmi نیست .
اما g10 و b690
این دو تا یک تاپیک مفصل دارند که می تونید مطالعه کنید
g10 در نقاطی بلحاظ تصویر از b690 جلوتر هست ( مثل روان بودن تصویر . صحت رنگها . زاویه دید و ... )
و b690 هم در نقاطی از g10 بهتره ( مثل براق بودن رنگها . آپسکیلینگ بهتر ( که این واقعا برتری محسوسیه ) وضوح تصویر و ... )
در مجموع بلحاظ تصویر g10 برتری نسبی به b690 داره ( البته غلو و اغراق در این زمینه تا دلتون بخواد وجود داره ولی من به شما تضمین می دم تفاوت عجیب و غریبی ندارند )
توصیه اکید می کنم در مورد g10 به حرف چندنفر فن بوی این تلوزیون مطلقا گوش ندید که جز به اشتباه انداختن کاری براتون نمی کنن . الان من به شما می گم مثلا تصویر b690 در 5% موارد می لرزه اما این دوستان هیچ عیب و ایرادی بر g10 وارد نمی دونن که هیچ . اساسا ایراد گرفتن از g10 رو کفر هم تلقی می کنن .
خلاصه
دوست خوبمون امیرآقا Ami R 940 هم هردوی اینها رو دارند . انسان صادقی هم هستند . می تونید موارد برتری هرکدام رو بردیگری از ایشون بپرسید . پاسخهای ایشون عموما صادقانه و دوستانه هست . در مجموع تصویر g10 بهتره اما نه اینکه فکر کنید در قیاس با b690 با یک پدیده شگفت آوری روبرو هستید . نه کمی بهتر از b690 هست
اما بلحاظ امکانات جانبی g10 تقریبا و تحقیقا یک تلوزیون الکن و ضعیف محسوب میشه حتی نسبت به همون ال سی دی هایی که شما دیدید .
در واقع g10 صرفا تصویر خوبی دارد و دیگر هیچ
پایه گردان . ندارد ( ای مهم هست )
تصویر در تصویر . ندارد ( بجز زمان فوتبال خیلی هم مهم نیست )
قابلیت اتصال بصورت شبکه . ندارد ( مهم هست از نظر من )
قابلیت اتصال به اینترنت . ندارد ( مهم نیست از نظر من )
usb بطور کل ندارد . ( مهم هست از نظر من )
توانایی play کردن تصاویر hd و بالاتر را ندارد ( مهم هست )
دکور زیبایی ندارد ( خیلی مهم نیست )
حتی یکی از دوستان می گفت ( من مطمئن نیستم ) تایمر اسلیپ هم ندارد ! ( که اینم ای مهم هست )
مصرفش هم تقریبا دوبرابر b690 هست که بعد از برداشتن یارانه ها محسوس و مهم میشه
خب این دیگه شمایید و بودجتون
اگر g10 رو بعلاوه یک hdplayer در نظر بگیریم که حدودا کمی بیشتر از 1.600 میشه
اونوقت این پکیج نزدیک 90% امکانات بدردبخور سامسونگ رو داره . تصویرشم اگرچه آپسکیلینگ b690 رو نداره اما بطور کل کمی بالاتر از b690 هست . بخصوص اگر گیمر باشید
بدون اون hd player ( که حدودا 160 تا قیمتشه ) اصولا روی این تلوزیون نباید خیلی حساب کنید چرا که
1- امکانات جانبیش به تنهایی تقریبا 0 هست
2- اساسا برتری اصلی g10 در تصاویر full hd هست و در تصاویر sd ( تلوزیون و ماهواره و dvd و ... برتری آپسکیلینگ با b690 هست ) ووقتی شما نتونی فیلم full hd پخش کنی و ببینی دیگه این قابلیت g10 هم دیده نمیشه
ولی اگر امکانات جانبی و دکور و ... براتون مهمه
اونوقت خب b690 انتخاب بهتریه که قیمتشم 1400 هست حدودا ( یعنی 200 تا زیر پکیج اولی )
بیشتر بحث بودجه هست
اگر مشکلی ندارید بابت اون 200 تا بیشتر . دکور هم خیلی براتون مهم نیست . خب منم پیشنهاد می کنم همون g10 رو بعلاوه hd player بخرید
بازم اضافه می کنم که بابت اختلافهای جزئی حساسیت بخرج ندید . شما وقتی تلوزیون رو خریدید و اوردید خونه دیگه نمی تونید ساید بای ساید مقایسه اش بکنید و بفهمید مثلا رنگ مشکیش 5% مشکی تره ! توی خونه کلیت تصویر مهمه و امکاناتی که دیده می شوند
+ هنوزم می گم سینما خوبه
بشرط اینکه سینمای خوبی بالای 450 تومن خریده باشید . تازه اونجا تصویر براتون مهم میشه و با b580 و s10 احتمالا نمی تونید اون لذتی که باید رو از سینما ببرید . اولویتتون انتخاب یک تلوزیون خوب باشه نه یک سینمای خوب . تلوزیون رو که گرفتید ایشالا دو ماه بعدش سینمام می خرید اگر لازم بود
خواهش می کنم
خب ببینید میشه از روی کامپیوتر پخش کرد . تلوزیون هم full hd هست و میتونه تصویر رو پخش کنه اما یک مشکلی این وسط هست ....
.
.
.
+ هنوزم می گم سینما خوبه
بشرط اینکه سینمای خوبی بالای 450 تومن خریده باشید . تازه اونجا تصویر براتون مهم میشه و با b580 و s10 احتمالا نمی تونید اون لذتی که باید رو از سینما ببرید . اولویتتون انتخاب یک تلوزیون خوب باشه نه یک سینمای خوب . تلوزیون رو که گرفتید ایشالا دو ماه بعدش سینمام می خرید اگر لازم بود
بازم ممنون از توجهتون
البته کارت گرافیک من 2 تا خروجی دیجیتالی داره .. تبدیل HDmi هم داره ، ولی من موضوع کابل رو فراموش کرده بودم . مشکل کوچکی هم نیست . ضمن اینکه سایر معایبی هم که شرح دادید ، بر قوت خودش باقیه .
کمبودهائی هم که اشاره کردید ، بعضی از انها بسیار مهم هستند ( لااقل از نظر من )
ضمن اینکه فعلا تا زمانی که ایرادت hdplayer ها رفع نشده ( مثل زیرنویس و ... ) قصد خرید ندارم ، به نظرم هنوز تکنولوژی جدید هست .. مخصوصا برای کشور ما .
اون قضیه Lan به نظرم بسیار جالب هست ... دیدم مطلبی در همین فروم راجع بهش اما سرسری گذشتم ازش .. .
فقط یه سوال کوچولو .. با همون لن روی مادربودرها هم خوب کار میکنه یا باید کارت شبکه جداگانه گرفت .
ظرف این چند روز تصمیم به خرید داشتم که متاسفانه به نظر میرسه میسر نمیشه
ان شاالله موقع خرید بازهم شاید کاهش قیمتها باشیم
راستی سوال بنده در مورد زمان خرید قبل از عید و اوایل تابستان رو هم اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم پاسخ بدید .
بازم ممنون از توجهتون
البته کارت گرافیک من 2 تا خروجی دیجیتالی داره .. تبدیل HDmi هم داره ، ولی من موضوع کابل رو فراموش کرده بودم . مشکل کوچکی هم نیست . ضمن اینکه سایر معایبی هم که شرح دادید ، بر قوت خودش باقیه .
کمبودهائی هم که اشاره کردید ، بعضی از انها بسیار مهم هستند ( لااقل از نظر من )
ضمن اینکه فعلا تا زمانی که ایرادت hdplayer ها رفع نشده ( مثل زیرنویس و ... ) قصد خرید ندارم ، به نظرم هنوز تکنولوژی جدید هست .. مخصوصا برای کشور ما .
اون قضیه Lan به نظرم بسیار جالب هست ... دیدم مطلبی در همین فروم راجع بهش اما سرسری گذشتم ازش .. .
فقط یه سوال کوچولو .. با همون لن روی مادربودرها هم خوب کار میکنه یا باید کارت شبکه جداگانه گرفت .
ظرف این چند روز تصمیم به خرید داشتم که متاسفانه به نظر میرسه میسر نمیشه
ان شاالله موقع خرید بازهم شاید کاهش قیمتها باشیم
راستی سوال بنده در مورد زمان خرید قبل از عید و اوایل تابستان رو هم اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم پاسخ بدید .
خواهش می کنم
ببینید مینبورد من مال 4-5 سال پیشه ( کلا سیستمم مال اون موقع هست amd64 x2 +3800 )
من از همین کارت شبکه روی مینبورد استفاده می کنم
هیچ مشکلی با فیلمهای جور واجور ندارم و براحتی می تونم مثلا روی فیلم 10 دقیقه برم جلو یا بیام عقب
زیرنویس srt فارسی رو این تلوزیون در حد باقلوا بدون کمترین مشکل اجرا می کنه که از این جهت پدیده شگفت انگیزیه ! ولی زیرنویس sub/idx رو نمی خونه ( hd player ها اغلب sub /idx می خونن و اغلبشون srt رو نمی تونن بخونن ! )
اگر زیرنویس با فیلم مچ نباشه . میشه تا 30 دقیقه زمان زیرنویس رو جلو یا عقب برد ! ( بیشتر از اون بعید می دونم لازم باشه و بعید می دونم که بشه چون یکبار امتحان کردم دیگه جلوتر از 30 دقیقه نرفت )
اما
من نمی تونم فیلم full hd رو مثلا 10 دقیقه بزنم جلو ( این مشکل همونطور که گفتم در فیلمهای زیر full hd اصلا وجود نداره ) اوائل فکر می کردم مشکل از تلوزیونه که نمی تونه اینکار رو بکنه اما هفته پیش یک فیلم فول اچ دی رو ریختم روی مموری و از طریق usb اجراش کردم . اینجا بود که دیدم خیلی راحت حتی فیلم 7.5 گیگی full hd رو هم میشه زد جلو یا برعکس .
به احتمالا قریب به یقین اینجا بحث سرعت رید ( خواندن ) و انتقال دیتا مطرحه . می دونید که هر ثانیه فیلم full hd گاهی چندین مگابایت هست . ولی دقیقا نمی تونم بگم مشکل از کارت شبکه ی آنبورد هست یا کابل شبکه ای که خریدم .
روی کاغذ کابل بدی نخریدم cat5 e ( البته کابل بهتر هم هست ) اما یکی از دوستانم که وارده وقتی کابل رو دید گفت کابل مرغوبی نخریدم .
خلاصه بجز این مورد دیگه مشکلی من ندیدم و همین موردم دقیقا نمی دونم به کارت شبکه مربوطه یا کابل شبکه
در مورد ارزونتر شدن
10-15 روز پیش یکی از دوستان گفت می خوام صبر کنم وقتی کمی ارزونتر شد b690 بخر
من می خواستم بهش بگم اینکار رو نکن . چون تازه 2 ماه پیش( چند روز قبل از اینکه من بخرم ) برای چندمین بار ارزون شده و شما مثلا باید 6 ماه صبر کنی تا 100 تا ارزون بشه . بنظرم ارزش اینکار رو نداره . شما می تونی 6 ماه از تلوزیونت لذت ببری که ارزشش خیلی بیشتر از اون 100 تومنه اما
یکدفعه 1-2 روز بعدش 140 تومن حدودا ارزون شد !!! و من خدارو 100000 مرتبه شکر کردم که این پیشنهاد رو به اون دوستمون نداده بودم . چه عذاب وجدانی می کشیدم اونوقت
به همین خاطر هم راستش من ترجیح می دم در اینباره حرفی نزنم چون نمیشه اینها رو پیشبینی کرد
فقط می تونم بگم تا 30 روزه دیگه ارزون نمیشه چون تازه 7-8 روزه قیمتش اومده پایین ولی 31 روز دیگه رو تضمین نمی کنم :دی
ببخشید داستان نوشتم
موفق باشید
از این گفتگوی 2 نفره لذت بردم :20:
mehrdad8086
19-01-2010, 20:14
Pmax جان بسیار جالب نوشتی
اما من یه نظری دارم در مورد LAN یا همون کارت شبکه
ببین دقیقا سرعت اجرای فیلم بستگی به سرعت کارت شبکه شما داره
سرعت کارتهای شبکه
10 که دیگه تولید نمی شه
100 که 99درصد کامپیوتر شما از همین استفاده می کنه
1000 که تقریبا تمام سیستمهای جدید از اون استفاده می کنن
من سرعت کارت شبکه B690 رو نمی دونم ولی اگر 1000 باشه با تهیه کارت شیکه 1000mb/s فکر کنم این نقیصه برطرف می شه و البته اینم بگم کابل Cat5 که گرفتی کابل خوبیه و این قضیه مربوط به کابل شما نیست!!!
این کابلها تا فاصله صد متر بدون نیاز به HUB کار می کنن و هر سه سرعت بالا رو به راحتی جواب می دن.
و یه موضوع دیگه که سرعت انتقال دیتا از سیستم شما به TVبستگی به رم و سرعت هارد و ....هم داره ولی با سیستمی که گفتی حداقل 512 مگابایت رم رو بایستی داشته باشی که در کنار اون CPU کافیه:46:
از این گفتگوی 2 نفره لذت بردم :20:
منم به همچنین دوست من :11:
Pmax جان بسیار جالب نوشتی
اما من یه نظری دارم در مورد LAN یا همون کارت شبکه
ببین دقیقا سرعت اجرای فیلم بستگی به سرعت کارت شبکه شما داره
سرعت کارتهای شبکه
10 که دیگه تولید نمی شه
100 که 99درصد کامپیوتر شما از همین استفاده می کنه
1000 که تقریبا تمام سیستمهای جدید از اون استفاده می کنن
من سرعت کارت شبکه B690 رو نمی دونم ولی اگر 1000 باشه با تهیه کارت شیکه 1000mb/s فکر کنم این نقیصه برطرف می شه و البته اینم بگم کابل Cat5 که گرفتی کابل خوبیه و این قضیه مربوط به کابل شما نیست!!!
این کابلها تا فاصله صد متر بدون نیاز به HUB کار می کنن و هر سه سرعت بالا رو به راحتی جواب می دن.
و یه موضوع دیگه که سرعت انتقال دیتا از سیستم شما به TVبستگی به رم و سرعت هارد و ....هم داره ولی با سیستمی که گفتی حداقل 512 مگابایت رم رو بایستی داشته باشی که در کنار اون CPU کافیه:46:
سلام
خیلی ممنون از شما که حدس و گمان منو اصلاح کردید
واقعیتش اینه که چیز زیادی از شبکه نمی دونم و مثلا همین کابل cat5 e رو هم دوست عزیز دیگری در همین تالار راهنماییم کرد .
رم سیستم من 1 گیگ هست که خیلی دوست دارم زیادترش کنم اما چون مطمئن نیستم دقیقا چی نوع رمی می خوره همینطور گیر کردم . شاید فردا یکی از رمها رو باز کردم بردم نشون دادم و 1-2 گیگ دیگه گرفتم ( الان 2 تا 512 ocz دارم . می دونم باس 400 هستند اما مطمئن نیستم ddr هستند یا dd2 )
هاردمم مکستور هست . ساتا2
بگذریم
احتمالا حق باشماست و مشکل از نوع کارت شبکه هست
خب کارت شبکه بنظرتون چی بخرم ؟ یه چیزی که هم سرعتش خوب باشه هم با مینبورد من مشکلی نداشته باشه
راستی سرعت شبکه تلوزیون رو از کجا می تونم متوجه بشم ؟
بازم خیلی ممنون ازتون
mehrdad8086
19-01-2010, 22:47
از دوستان دیگه عذر می خوام که بحث کمی منحرف شد
Pmax جان دوست من
ممکنه سرعت کارت شبکهTv تو دفترچه قید شده باشه یا حداقل اسمی ازش برده باشه که یحتمل می شه سرعت اون رو مشخص کرد
کارتهای شبکه 1000Mb رو برندهای مختلفی عرضه کردن .Marvrell,Dlink,و.....چندتای دیگه که البته سرعتهاشون یکیه و تفاوت محسوسی ندارن.فرض کنیم شما یکی از اونها رو تهیه کردی و بعد از نصب و شناسائی به ویندوزتون کابل Cat5 رو وصل کردین.تو قسمت My network place کلیک راست کن و Properties رو کلیک کن.تو پنجره به نمایش در اومده حداقل دو گزینه Local Area conection داری یکیش همون اولی خودته (قبل از نصب 1000 اینو با اسمش شناسائی کن) دومی هم همون 1000 ه!اینجا اگه سرعت رو 1000 نشون بده معلوم می شه کارت شبکه TV هم 1000 هستش ولی اگه 100 رو نشون بده کارتTV از سرعت 100 پشتیبانی می کنه(توضیح اینکه کارتهای 1000 از هر سه سرعت 10 و 100 و 1000 برخوردارند)
و اما در مورد رم باس 400 یعنی DDr1 و از 400 به بالا DDrII هستن.یادت باشه قبل از خرید رم که الان گرون هم شده ببین مینبوردت چندتا جای رم داره 2تا یا 4تا !!!!
سوالی بود در خدمتم:11:
Terry Bogard
19-01-2010, 23:14
فیلم مقایسه b650 با s1 بقل دست هم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیلم مقایسه b650 با s1 بقل دست هم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عنوانش که یه چیز دیگه نوشته ... ؟! S1 ...!!
HDTV Quest: Panasonic G10 vs Samsung LNB650
mehrdad8086
20-01-2010, 12:46
سلام
بچه ها این Youtube فیلتره با U95 باز نمی شه
شما با چی می تونین سایتشو باز کنید تشکر
alireza1974
20-01-2010, 13:53
سلام
بچه ها این Youtube فیلتره با U95 باز نمی شه
شما با چی می تونین سایتشو باز کنید تشکر
با فيلترشكن!:20:
عزیزجان
من در مورد فن بوی های g10 بهتون اخطار داده بودم
بهتره اطلاعاتتون رو از انسانهایی که بجز فن بوی بازی کمی هم برای مخاطب احترام و ارزش قائلند بگیرید .
یکسری به تاپیک " راهنمایی درباره g10 یا b690 "بزنید اونجا متوجه می شید اغلب دوستان نرمالی که این دو پنل رو دارند معترفند تفاوت عجیب و غریبی باهم ندارند .
البته توی همون تاپیک هم فن بوی های g10 ، از g10 کعبه ساختند و آنرا لم یلد ولم یولد می دانند ...
به این مقایسه های اینترنتی هم زیاد فکر نکن
بخصوص وقتی اسم برندپاناسونیک در بین باشه
شاخدار ترین و اغراق آمیز ترین مقایسه ها و مقالات در باره محصولات پاناسونیکه ! و این سیاست کمپانی هست
همین 2-3 هفته پیش یکی دیگه از فن بوی های g10 مقاله ای از پرفسور فلانی ! توی تالار گذاشته بود که تلویحا نتیجه گرفته بود " طلاق در خانواده هایی که lcd دارند بیشتر از خانواده هاییست که پلاسما می خرند !! " و البته اسباب خنده ی دوستان شد و ... ( تاپیکش هنوزم هست . صفحه ی 2-3 )
برتری های g10 عمدتا در تصاویر full hd هست . در واقعیتر بودن رنگ ها . در زاویه دید ( که اصلا مشکلی نداره ) و روان بودن تصویر
برتریهای b690 در آپسکیلینگ هست ( که 99% تصاویری که تا امروز دیدید باید آپسکیل بشن ) در براق بودن رنگها و واضح و شفاف تر بودن تصاویرش
دز مجموع بعنوان فقط تصویر ، برایند تمام نقاط ضعف و قوت ، برتری حداکثر - تکرار می کنم حداکثر - 8 الی 10 % ی g10 محرضه اما یادتون نره که همونطور که گفتم وقتی پنل رو بردید خونه دیگه این امکان مقایسه ساید بای ساید وجود نخواهد داشت و اون 7-8-10% دیده نمی شن و شما می مونید و امکاناتی که نیاز دارید و دردسترس نیست .
هنوزم می گم
خرید g10 با وسایل جانبی که ضعفهای آشکارش رو پوشش بده انتخاب غیرمعقولی نیست و اتفاقا خوبم هست ( منهای مصرف برقش )
البته اینها در مورد تصویر دو پنله
وقتی بحث امکانات جانبی + مصرف برق رو هم در نظر بگیریم اونوقت g10 در این زمینه هیچ حرف در مقابل تلوزیون صنام هم نداره چه برسه به b690
و همون بحثهایی که قبلا کردم ...
Terry Bogard
23-01-2010, 03:15
عنوانش نوشته g10 ولی بقل هم s1 با b650 مقایسه میکنه اینم عکی که از نسخه hd گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FCSS1982KIAN
23-01-2010, 07:23
سلام
بنده هنوز tv رو نخریدم ولی چون محل کارم جمهوریه تا حالا 2 الی 3 بار یه گشت مفصل تو راسته tv فروش ها زدم تفاوت به این حدی که تو عکس ها دیده میشه نیست ضمنا با بودن فیلمهای فول اچ دی و هارد اکسترنال من فکر کنم b690 شخص رو مثل اهنربا به خودش جذب میکنه البته این نکته رو باید ذکر کنم که ما فقط یه مشتری هستیم و باید صادقانه همدیگر رو کمک کنیم.
البته توی همون تاپیک هم فن بوی های g10 ، از g10 کعبه ساختند و آنرا لم یلد ولم یولد می دانند ...
به این مقایسه های اینترنتی هم زیاد فکر نکن
بخصوص وقتی اسم برندپاناسونیک در بین باشه
جانا سخن از دل ما ميگي.:20:
متاسفانه اين تاپيك مشاوره صوتي و تصويري پر شده از فن بوي هاي پاناسونيك.:13:
توي اين مقايسه هاي اينترنتي هم واقعا از پاناسونيك جانبداري ميشه.من خودم تصوير بسيار از مدلهاي پاناسونيك رو از نزديك ديدم . هيچ تفاوت محسوسي با ماركهاي ديگه ندارن . البته به نظر خودم بعضي از پلاسماهاش تصوير بسار معمولي دارن.
ولي وقتي مياي توي اين تاپيك مشاوره ، طوري از پاناسونيك و پلاسما صحبت ميكنن انگار كه دارن از يك خداي يگانه صحبت ميكنن !
تا چند وقت ديگه پول برق 4 برابر ميشه و مصرف پلاسما خيلي خيلي اشتباهه.
حالا نياي بگين كه مصرف پلاسما كم شده .و غيره....همه ميدونن كه پلاسما حداقل 2 برابر و گاهي تا 6 برابر ال سي دي برق ميسوزونه و اين يعني پول برق نجومي در آينده نزديك.
از ما گفتن بود..........
FCSS1982KIAN
23-01-2010, 12:34
وجدانن بدون جانبداری از برند خاصی باید این نکته رو بهش توجه کرد که وقتی تفاوت تصویر بقدری فاحش نیست که بشه بهش فکر کرد و پول برق هم چند برابر بشه شما مصرف برق 180 وات 40 اینچ B690 رو به مصرف 300 وات به بالای پلاسما حالا با هر برندی ترجیح نمیدی؟
Terry Bogard
23-01-2010, 14:19
مصرف برق این دو مدل :
lebowski
23-01-2010, 17:43
عنوانش نوشته g10 ولی بقل هم s1 با b650 مقایسه میکنه اینم عکی که از نسخه hd گرفتم.
توی ویدئوی youtube خیلی واضح مشخصه که پاناسونیک s1 خیلی بهتر از b690 هستش کلا بعضی خیلی با این lcd جو گیر شدن ولی این lcd هیچ فرقی با بقیه lcd نداره مشکل زاویه دیدو که داره مشکیش که ضعیفه شبهی که میشه تصویرش که روون نیست سامسونگم که همه میدونن بعد 5-6 ماه افت تصویر داره.
FCSS1982KIAN
23-01-2010, 18:09
توی ویدئوی youtube خیلی واضح مشخصه که پاناسونیک s1 خیلی بهتر از b690 هستش کلا بعضی خیلی با این lcd جو گیر شدن ولی این lcd هیچ فرقی با بقیه lcd نداره مشکل زاویه دیدو که داره مشکیش که ضعیفه شبهی که میشه تصویرش که روون نیست سامسونگم که همه میدونن بعد 5-6 ماه افت تصویر داره.
زاویه دید که برای بنده مهم نیست تازه تا 25 درجه میشه پایش رو چرخوند ضمنا من 15 ماهه مانیتور ال سی دی سامسونگ رو دارم تصویرش با روز اول هیچ فرقی نکرده ضمنا مگه شما این b690 داری که افت تصویرش رو تایید می کنی.
عزیزجان
من در مورد فن بوی های g10 بهتون اخطار داده بودم
بهتره اطلاعاتتون رو از انسانهایی که بجز فن بوی بازی کمی هم برای مخاطب احترام و ارزش قائلند بگیرید .
اینکه برای تلویزیون فن بوی ! یا علاقه مند افراطی وجود داره چیز جدید نیست .
توی همین سایت 5-4 سال پیش فن بوی مرورگر اینترنتی و انتی ویروس هم داشتیم و هنوز هم شاید باشن دوستان :5:
چه بحثها داخل و خارج موضوعی که پیش نیومد . این دیگه بستگی به خواسته و بینش طرف داره .
بنده از اطلاعات شما و سایر دوستانی که از طرق دیگه باهاشون در ارتباط بودم استفاده لازم رو بردم . البته نه تنها لینک ایشون بلکه سایر اطلاعات دیگه رو هم از اینترنت مشاهده کردم و فکر میکنم بتونم تصمیم درستی بگیرم .
بازم ممنون از همه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.